Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sajnalom, Maci. ő ois tul fiiatalon ment el. en akkor szulettem...

Minden_esetre, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Jó reggelt Vénecskék !

Egy gyors bekukkra beugrottam.

Maci ! Kata ! Nagyon sajnálom a barátotokat ! Mélyen veletek érzek.

Gabika ! Megy adrukk, hogy a párodnak jók legyenek az eredmények.

Katám ! Vigyázz, azért a tánccal, mert ha így megfájdul a lábad, lehet, hogy kicsit megerőltetted. Remélem azóta jobban vagy !

Reni ! Jó napotok volt, a tárcsán sütött húsit én is imádom.Látod az angol meg megy, ha viszik !xD

Szomszikám ! Örülök, hogy jobban vagy és teljesen meggyógyultál, most már nagyon vigyázzzz magadra !

Mya ! Gratulálok ! A tanitvány tulszárnyalta "mesterét ", ennek szívből örülük. Ha haza magyek bele kell, hogy húzzak, mert a kitűzött 100-as szintet, még hamarabb megléped, mint én.

Anika ! A gyrekek között a gyógyulás is gyorsabban megy, mert ők sok energiát tudnak adni és önzetlenül.

Remélem nem hagytam ki senkit.
    Puszi Mindenkinek. :)

Minden_esetre, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm! :)

4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

No Szép Napos Hetet Mindenkinek! Látom + Jány érkezett, lassan felvehetitek a " Jányok a Lögényt" címzetű őrs nevet. Katóka Baba, nem tom mért akaródzik néköd a hűtőgyárba mönnöd, mert a fájólábhoz elég a jégkocka is azé nem kell egy ipari fagyasztót vönnöd? Mellesleg kicsiny falumig egyenesen van kikövezve az út, és itt is hírös a gyógyvíz az izületi fájdalmakra, sőt ha tartályhajóval jössz, akkor ingyén feltöltheted azt gyógyvízzel. Tigris, hónaptól már akkor kézcsókom Brumi Bácsit kérjek? Zümike tudod nem csak az orvosoknál, hanem a bömusoknál is egó van egyenes szintön a kocsi nagyságával. Azé hát vigyázz magadra, mert ki fogja a Nagyanyóra aki most a mezőn köveket pakolászik, rásegíteni az új pruszlikját. Hóvirágra vigyázzatok, védött virágszál benne van a fehérkönyvben, mármint az EUsban is. Én most elmönök, így szólt a kiskölök...

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Megjött Zsuzsánk is, de örülök neki :) Kaptam még egy címet, most már Jedi lovag vagyok.
    Maci nekem is van kire emlékeznem, lassan már csak emlékeken élek.
    Arra már én is rájöttem, hogy megváltoztak a kresz szabályok.Annak van elsőbbsége akinek legnagyobb az autója. Itt is van a megoldás, hogy hol rontottam el.Nem baj, én akkor is jobban szeretem a pici autókat.

Eventet áttanulmányoztam, sok növény kell, de kaphatunk farkast is.Nekiállok aztán lesz ami lesz.

Közben nálunk leszakadt az ég . Szomszikám remélem bejöttél a kertből, nehogy megázz, aztán visszabetegedj.

Megyek is.Legyen szép az estéje Mindenkinek!

6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Mya- de jó bannered van!:)
    Maci- az én lábamra már nem elég a jég,mert nyirokér ödémám van és majd járok masszázsra vele,más gyógyszere nincs, sajnos!:oops:.A gerincemre mától kapom a kezeléseket, majd íratok ki fürdőjegyet, ha még lehet,mert ugye a mai világban már minden jót visszavonnak.
    Zsuzsám- Te hogy állsz? Már biztos kipihented magad;)
    Most el,majd reggel jövök!

7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Drágáim!

maci, ezt neked kell eldönteni.. ha gondolod, mától magázlak,.... ahogy elnézem, nem te lennél az egyetlen, akit lehet, hogy illene is.. :oops:

ha valakit esetleg sért, hogy tegezem, nyugodtan jelezze, nem fogok besértődni..:inlove:

ma nem sok időm volt semmire.. apu volt ma benn a kórházban feltettek neki vérnyomás és ekg-figyelőt, holnap reggel veszik le... olyan sok meló gyűlt össze az asztalomon, hogy azt mondta, nem kell őt hazahoznom autóval, majd eljön busszal... o_O meglepődtem, mert erre a válaszra nem számítottam.. de nagyon jól jött az az egy óra...

ma megint kicsit gonosz voltam, de nem bántam.. van egy pár dolog (jó sok) amiben nem értek egyet az osztályvezető helyettessel.. olyankor elmondom neki a szerény, de halk véleményemet.. (rosszul is jár, mert nekem meg van) :) aztán gyengéden csendes magányára hagyom... van amikor képtelen elfogadni, olyankor szoktam a szőnyeg szélén állni ... de akkor se hagyom magam.. ha nekem van igazam, felőlem lehet nyugdíj közelében álló nő, diplomákkal, amikkel kitörölheti,..... :D
    szóval ma kétszer mentem ellene, eddig nyerésre állok mindkettőben... nem azért csinálom, mert én akarok mindenki kedvence lenni, hanem mert igazságtalan lenne 1-2 dolog a dolgozókkal szemben... :I

event érdekes lesz,, farkas nem kell annyira, ha valaki igényt tart rá, és nem tudja megszerezni, szóljon. :)
    mit szóltok a malom újításaihoz? beváltottátok már a turbómalmos kódot? Péntek éjfélig lehet....

No jobbulást mindenkinek (nekem is) :) és jó éjt mindenkinek..

Mya! neked meg hatalmas gratula, csiripelték a verebek, hogy valaki szintet lépett, de ez már nem meglepi itt... Ügyes vagy, csak így tovább...

8. babahalak

Jó reggelt!
    Szintlépőknek gratulációm!
    Eninek- végre egy nyugodt, probléma mentes napot kívánok!
    Betegeknek jobbulást!
    ellátmány: [​IMG], [​IMG]

9. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Katám: Köszönjük az ellátmányt. Az EÜ-ben, minden jótól megfosztják az embert, de drukkolok a fürdőjegyért.

Mya Szomszikám!

Én tegnap egész nap a kertben voltam, beszélgetésünk után is, mert gyönyőrűen sütött a nap egész estig.
    Szintlépésedhez nagy gratulációm.

Szomszikám:

Lájtosra veszem a figurát, minden megvár. Remélem már a sokadik kezelésnél jársz, és használ is.

Az eventnek örülök, csak egy portámon van farkas, és a másikról a sün hibádzik, de olyan olcsó a piacon, hogy ki sem teszem sehova. Sok az eventgaz, de már megszoktuk, a felhőnek örülök és főleg az elixirnek.
    Pénteken volt a barátném temetése, és sajnos önhibámon kívűl nem tudtam részt venni rajta, lehet, hogy az égiek ezt akarták, nem értem, de itthon gyújtottam mécsest az adott időben és a virág mellé tettem, így jártam.

A betegek gyógyuljanak, a dolgozóknak kitartást, az eventváróknak jó pihit!

Mindenkinek szép napot!

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Köszönöm Mindenkinek a sok gratulációt, bizony nagyon jól esett.:)
    Reni a csiripelős szintlépőnek én is Gratulálok!;) Néha muszáj az embernek kiállni magáért, vagy másokért.Ha így esett jól, ne is hagyd magad.
    Én beváltottam malom kódot.Történ megint azóta változás? Már nem is figyelem, nekem nagyon káoszos az egész.

Szomszikám ennek örülök, akkor nálatok nem esett. Ugye nem olyan rég lett nekem is farkasom, de nem baj legalább lesz barátja.Sok mindenkinek meg nincsen, így legalább garantált, hogy megszerezzék ha eventeznek.
    Nagyon nem esett jól a tölgyest bontanom, de hát mit tehetek, bahán nem lehet ültetni...kényszerültem, hogy haladjak is növényekkel.

Kata köszi a tálat.Nem soká magamhoz veszek valós reggelit is. Napokban találtam egy jó kis bannernak való képet, majd azzal kellene valamit ügyködnöm.Javulást Neked és Reninek és Mindenkinek aki beteg!

Szép napot!

11. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Szomszikám!

A bahán a 7 órásgazt ültetheted, a másikat nem. Én ott fogom, hogy haladjak is.
    A farkasnak kifejezettnek örülök, sok kell a gazdakörihez, bár az a felhő semmit nem ér. A kódot beváltottam, legalább szaporodik a szupitáp.

Szépet neked!

12. Farmer*54

[​IMG] Kukk+egy Captain! Ma nem biztos a kezdés, a hosszú növények vannak a főfarmon. és a sünikét akarom csak a többiből van és nem sürgős a gazdakör akkor mikor a 10-40000-ig mérik a cspét a piacon az állat darabjáért.Ezekből kér 60, 100 dbot, és elenyésző amit ád érte. Múltkor mondtam most beteszem, holnap törlöm, Törölve. Tigris, szőke nő vagy-e? Én azt vallom, hogy ne a koromért, hanem magamért tiszteljen az ki ismer, aki meg nem, bánjon olyan módon velem mint ha a saját szüleivel beszélne. Egy idézet a több diplomás embernek mondta egy híres vagy hírhedt ember: " Láttam már olyan borjút amely két tehénből szopta a tejet, Még is nagy marha lett belőle ". No ennyit a mai napról.

Utoljára szerkesztett: 15.4.15
  13. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot minden kedves vénecskének!

A tegnapi napom kész katasztrófa volt, a mai talán egy kicsit jobb, de még nincs vége :eek::sleepy: .
    Elvittem a férjemet a kórházba, és mivel tudtam ez a vizsgálat sok időt felemészt, hogy ne üljek ott, elmentem ügy intézni. Autónk most vizsgázott, és mivel betelt a régi forgalmi újat kell kiváltani. Összes papír bekészítve, mellé betettem a régi forgalmit. Kiszállok az autóból. ellenőrzőm minden meg van, rendszámtáblát leszerelem, indulok az iroda felé. Parkolót alig találtam, de végre megvan. Beérek, sorszám húzás, várakozás.... Ránézek az összekészített iratokra, forgalmi sehol :oops:. Keresem össze vissza, ki a parkolóba, kocsit átnézem, az utat végigjárom, kérdezősködöm, nem találtak-e egy elveszett forgalmit. Sehol........ valahol a kocsi és az iroda között elhagytam. Na mondom semmi baj, úgy is betelt újat kell kapnom. Vissza az irodába. A kihúzott sorszámom addigra lejárt, újat kellet húznom. Jó sok idő után rám kerül a sor, ügyintéző persze kéri a régi forgalmit. Mondom most vesztettem el, nem találom sehol. Kicsit furcsán nézett rám, de kiállíttat velem egy bejelentést, hogy ma és hol és milyen körülmények között történt az elvesztés. Mind ezt leírtam, aláírtam stb. Ezek után már szinte gördülékenyen ment az új forgalmi kiállítása és megkapása.
    Vissza az autóhoz, rendszám visszaszerelése, amivel aztán sikeresen el is vágtam a kezemet.
    Irány a kórház, hogy felszedjem a férjem. Még nem végzett, orvos sehol.... műt vagy úton... vagy... , menjek el vásárolni, nincs értelme mellette ülnöm és várni. Én el, pár dolgot beszereztem a főzéshez, mert ha hazaérünk valami főt kaját össze kell dobni a fiuknak.
    Vissza a kórházba, férjem már végzett, de csak azért mégy egy vizsgálatot csak pénteken tudnak megcsinálni.
    Hazaértünk... neki állok a főzésnek délután 4 óra van. Mire kész a kaja, ébresztem a nagy fiam, aki éjszakás. Nem éhes, kaját sem visz, egyébként is hagyjak neki békén...........nincs jó kedve. Este 8-kor telefonál a kicsi, hogy nagyon fáj a lába, nem is tud rálépni, menjünk elé, mert rosszul is van. Kocsiba be, irány a gyerekért. Valami megcsípte a lábát, amitől az egész alsó lábszára bedagadt és kék és lila színben játszik. Iszonyatosan fáj neki.
    Na mondom ezzel irány az ügyelet, mert szerintem allergiás arra ami megcsípte, bármi legyen is az. Igazából találgatások mennek az ügyeleten is mi lehetett, de kapott kalciumot, krémeket, antibiotikumot, injekciót. Mire haza érünk, rázza a hideg, folyik az orra... stb.
    Gyorsan elküld egy sms-t a főnökének, hogy másnap nem tud menni dolgozni, aláírás Csubi, mivel ez a beceneve 9 éves kora óta.
    Főnök válasza : Oké, menj el a Tatuin bolygóra és Obi wan kenobi majd meggyógyít.

Ma én mentem orvoshoz, mert a tegnap a rendszámtáblával elvágott kezem betagadt és begyulladt. :cry::D

Jaa és a kaja megmaradt, mert senki nem volt éhes mire elkészült..........:D:D:D:D:D

Na, jó hosszú lettem.

Eventet csinálom, mert nincs sünim és az nagyon kell nekem, a farkas is jól jön még, na meg az új fa is tetszik.

További szép napot mindenkinek :inlove: .

14. Farmer*54

Gabika, Egy mondatban leírva. Papa jó van én és a gyerek nem, akit lódarázs is csíphetett, mert jellemzően dögevők is, te nem vagy sűrűn vágott kezű és nem nyomtad ki a koszolódott véred, másik kölyök vásott hangulatban van:oops::wuerg: No most már szép Napot mindenkinek. Változás az event kezdésben
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/217205/

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

No, igen, :D:D:inlove: pár szóval ennyi..:D

16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Rendi vagy Szomszikám úgy látszik már hézagosan olvasok.Második növényt már nem is néztem , hogy hol lehet ültetni.
    Gabika ismét egy ilyen nap:oops: Jó lenne egy nap úgy indulna, hogy korán keltem aranyat leltem, aztán a nap folyamán is csak jó dolgok történek.

Kösz Maci az infót, akkor jövök később. Pá:)

17. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Myám!

Ma csúszik minden, :oops: :pxD de semmi gond. Most legalább van egy kis nyugalom, lehet alszom is egy kicsit :music::pxD .
    Jó lenne tényleg, ha így indulna egy nap, és így is végződne, de hát úgy szép az élet, ha zajlik :wuerg:xD .

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Remélem sikerült picit pihenned, későbbi kezdés miatt lehet mi is belecsúszunk az éjszakába:sleepy:xD
    Mondják is, a jót könnyebb megszokni, esély sincs rá. :eek:xD

19. Farmer*54

Estve Vanik! Bocsánattal tartozom Jányok Felétök! Nem írtam ide mert gondoltam mindenki tudja, a Barátom aki elment a Csubika moderátor volt itt a Farmeramán. Most én is elmönök, a malom mögint berotty folyik a sarki nagydomb alá a rotty.[​IMG]

20. babahalak

Jó reggelt!
    eventet én is elkezdtem,hát majd meglátom meddig jutok. Farkasom és sünim is van, az új fa viszont kell!
    Mozgalmas napjaitok vannak!!!!!!
    ellátmány:[​IMG], [​IMG]
    Legyen szép napotok!

Minden_esetre, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.