Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nálam is szokott néha ilyen lenni, ilyenkor csendben mérgelődöm egy sort... és kezdem elölről az aratást... sajna ez van :S

Nekem is ő tetszett a legjobban, olyan kis édesbogárnyuszifül.... :D

És igen, az IGAZI anyukák már csak ilyenek.. inkább legyenek ilyenek a szülők, mint nemtörődöm-ök... az félelmetesebb, amikor azt se tudja, hol van, kivel mit csinál mióta a gyereke... :S

A kutyák szívesen játszanának velük, de azért a macskáimnak megvan a magukhoz való eszük.. inkább játszanak egymással, a kutya meg le van ejtve... :D
    Volt olyan macskám ( egy kandúr), amelyik élvezte, hogy fél tőle a kutya, és direkt a kutyaház környékén terült el napozni.. szerencsétlen kutya volt, hogy a legnagyobb melegben sem mert előjönni, hogy igyon.. és komolyan, ha hiszitek, ha nem a macskának ilyenkor "széles mosoly volt a pofiján"..

én este fogok mosni, addigra összegyűlik a család apraja-nagyjától.. meg majd hétvégén... :D

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tigrislady, mya100, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia!

A képen levő kutyukámról egy történet ha érdekel: Sóstón nyaraltunk és mi bent voltunk a házban, majd hallunk egy furcsa hangot amilyet még soha, szaladunk ki, hát egy cicuka beszorította a sarokba a stefit és nem engedte kijönni, hát volt nagy röhögés részünkről, mondtam neki, hogy így jár akit elkényeztetnek. Ahol most lekunk 5 éve költöztünk és még 3 évig volt velünk de egyszer sem aludt az udvaron, viszont ha dörgött villámlott vagy tűzijáték volt egyből az udvaron termett.

mya100, babahalak, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  4. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Csókolom a Néniknek és a Bácsiknak!Áfás számlá is ván áz óccsó géphöz!Ha a Hajdúság a keleti vég, akkor én a Jadran vízénél lóbázom a lábaim.Pocak szomszi nem jön egy darabig, valaki úgy gondolta nincs rossz pont, igazt mond kitiltsa a fórumról.

greenfields és katalin1955 kedveli ezt.
  5. katalin1955

Szia!

Itt nincsenek nénik és bácsik, csak gazdák vannak és amig a tisztelet megvan addig a tegezés is dívik.

Sajnos nem mindig jó ha az igazat írni és az sem, hogy hova.

babahalak, zsuzsa-mama és Koppi kedveli ezt.
  6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

mya100, babahalak és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Nálunk is jó idő van, szintén közelít a 28 fokhoz a mérő... a saját levünkben főlünk meg... :D
    Occsó gépem van, ennek örülök én is,múltkori még tart... :D

Hihi, karakán macsek lehetett, ha a kutya csak így összefélte magát tőle.... :D

Sajna ez előfordul a valóéletben is.. sokszor nem jársz jól az igazsággal... viszont örülök, hogy Te itt vagy, már azt hittem, megbántottunk vagy valami ilyesmi... :D

Hát.... én az együtt étkeztetést azért nem próbálnám ki... lehet, hogy a macskák kiakadnának tőle, aztán lenne itten kutyasírás... :D

8. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Hűűűűűűűűűűű, de sokat írtatok közben.:)
    Mosás ehhez kapcsolódó nem szeretem vasalás meg volt. Dió szedés szintén! Én viszont tiszta szúnyog csípés vagyok. A Sajó parton egy kis mozdulásra rajokban szállják meg az ember lányát. Most megy a vakaródzás és a kenegetés.

Szomszikám !

Mennék én is , de itt vannak a lányomék ! Na és a házamat , hogy toljam el addig !!!xD
    Pocak !!! Sose m tanulja meg !! Mond meg az igazat betörik a fejed !!!!!xDxD

Sau ! Ha legközelebb is néninek és nem öreganyámnak szólítol, velem gyűlik meg a bajod !!!xDxD
    Koppi ! Milyen olcsó gép !!! lemaradtam valamiről, vagy nem értem !?!?:D

Kata, Eni, Mya !!!! Nálatok a mosás befejeződött !??? siessetek, mert tudjátok a mosónők korán .........xD;)
    Kutymáim nem ismerik a kutya macska barátságot ! Nálunk az udvaron még az átjárás is meg van tiltva !!! Sajnos. Igaz a kicsi az egeret, patkányt, verebet mindent leszed !!!!!xDxD

Majd elfelejtettem, köszi Kata az event leírást !
    Örülök neki, hogy ilyen rövidre és érthetőre síkerült !!!!!!!xDxD;)

---------------------------------------------------------
    Na magamban nem beszélgetek ! igy elhuzok pihizni.xD
    Aludjatok jól ! Álmodjatok szépeket !:)

Utoljára szerkesztett: 9.9.14
    babahalak és greenfields kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Koppi valószínűleg a féláras aratómunkásokra gondolt, ami általában együtt jön az eventekkel...
    Mosás befejeződött, jelentem.. :D legalábbis nálam. csak egy adagra tellett, a többit majd pénteken sztem...
    Ilyen korán elvonultál alukálni? Igaz is, pihend ki magad, fárasztó napod lehetett, az biztos.. Nálunk a dió még nem került betakarításra, de a héten nekünk is meg kell ejtenünk, még mielőtt valaki fürgébb lesz és összeszedi előttünk..
    :S

Jó éjt neked, szép álmokat, jó pihenést! (én még 9.45-körül aratok.. :) )

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép estét!

Szomszikám tudod, hogy nekem is azért nincs kutyám, mert városban vagyok. Több órákat sétáltam a ginivel is, de azért jobb ha a kutyi nagyobb részt kint tartózkodik és védi a területét. Kis ölebek mint a barátnőmé, az más kérdés.Az övét felügyelet nélkül ki se lehet engedni még az udvarra se.o_O:)

Eni akkor ez hasonló lehet mint ebben a válogatásban.xD

Nekem még nem volt olyan kutyám aki megtűrte volna a cicákat.
    Zsuzsám a mosáson már rég túl vagyok, mint ahogy mára más dolgokon.Ezután már csak alvás lesz.:sleepy:

Sárkánylány köszi az event ismertetőt. Arra is ügyelni kell, hogy ne idő előtt szedjük le melósokkal a tortákat.Valószínű a végére is fogom a hagyni az érlelést, ha már meglesznek a növények.

Elvonulok mára.

Szép álmokat!

zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  11. katalin1955

Sziasztok!

Én is felszedtem vagy 8 diót, igaz a szomszédból, majd ha kijutok a telekre akkor szedem össze.

Az event nem kápráztat el, főleg ha a titkosokból hód fejlődik ki.

Mindenkinek szép álmokat!

http://eztnezdmeg.com/wp-content/uploads/Szép-álmokat2.jpg

Szia Szomszikám!

Egyszerre irtunk, és igen a kutyáknak az udvaron van a helyük és nem a lakásban, nagyon sok kárt csinált a Stefi, érdekes míg dolgoztunk addig semmi baj sem volt vele de ha haza mentünk és utána valahova kitettük a lábunkat akkor szétszedte a lakást, ez volt a bosszúja amiért otthon hagytuk.

Utoljára szerkesztett: 9.9.14
    greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Mya! Ez jópofa válogatás volt, jókat sompolyogtam némelyik szerencsétlen vahúron... a macskák igencsak ki tudnak tolni másokkal.. :D

A titokólaknál én is erre gondoltam.. :S remélem, alaptalan a félelmünk..

Jó éjt mindenkinek!

13. katalin1955

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérünk Benneteket, hogy Rackót egyelőre ne keressétek fel az asztalánál, mivel az ajándékdobozában még nem rejtette el a 30 darab minitortát.
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt haladéktalanul megosztjuk Veletek.

15. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Ma nagyon örülök, hogy nem ébredtem korábban,mert így Rackót rég lekaptam volna !:)
    Labovitinek köszönjük az infót, hogy ide is elhozta !:)
    Ma lesz egy rahedli menőkém és főzés az unokáknak. Nem tudom, hogy egyáltalán el tudom -e kezdeni az eventet ! A másik még gondolkodom rajta, mert nagyon csábitó ajcsik nincsennek. A titokól, ha veszem , ha kapom nekem még nem igazán jött be.:D
    Itt már alakul az idő, hallom a hangokat, ami nem igazán tetszik.:(
    Legyen szép napotok és sok-sok felröpi !!
    Igyekszem még bekukkantani !

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

katalin1955 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szia Koppi !

Te aztán el vagy kényeztetve.:D Hol kész ebédre hívnak, hol tortát kapsz !:) A mai nem fogja a gyomrodat megülni , ha így haladunk !!!xDxD

Nálunk az égiek, már megnyitották a csapokat, de igen nagyon !!!!:(

18. Tigrislady

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szia Zsuzsa!

Én is örülök, hogy reggel nem arattam, csak a bahán, és azért nem láttam értelmét Rackó meglátogatásának.. Nálunk már este elkezdett szemeregni az eső, reggel már szépen esett is, Gödöllőn pedig már esernyő kellett, amikor leszálltunk a buszról munkába menet.. :S egész hétre ezt ígérik... a gond az, hogy a nyár is szinte csak erről szólt... ami jó néhány növénynek, de azért nem mindennek.. a gyümölcsök és paradicsom konkrétan lerohadtak a fáról, minden begombásodott a sok esőtől és párától... lesz ennek még böjtje..

Szia Koppi!

bár nálunk lenne fátyolfelhős az ég... nálunk most már esik elég rendesen.. :S

Kedves Laboviti!

Köszönjük szépen a kedvességedet, hogy jöttél szólni nekünk! Nekem szerencsém volt, voltak kedves szomszédaim, akik írtak nekem erről! Szép napot neked!

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
  19. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sajnos én már előtte voltam,nem néztem szét a Fórumon!:cry:
    Különben szép jó reggelt Mindenkinek!

greenfields, zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Szép jó reggelt neked is! Ezért jó, ha az embernek olyan szomszédai is vannak, mint pl. nekem.. mindig mindent tudnak, és ezeket az infokat nem tartják magukban.. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.