Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szívesen, ez legalább elvonja a figyelmem. Berakok ma utoljára egy ritka csemegét. Én még kobászolok a fórumon úgy éjfélig, mert a kevés alvás nekem nem egészséges.:oops:

mya100, zsuzsa-mama, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  2. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

hú, jó számokat szedtetek itt össze...
    az én irodámban ha kell halkan duruzsol a klíma... ha kell akkor fűt...
    mélyluxus

ez a táblázatos dolog bonyi

mya100, zsuzsa-mama, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Ezt nagyon szeretem. Na én hamar ki fogok dőlni. Még megvárom, hogy beérjen a farmomon a majoránna, aztán húzok aludni. Hajnali 3 óta talpon vagyok. Kezdek összeomlani, pláne így, hogy a papa itt horkol mellettem már egy órája :D.
    Szia Zoli!
    Akkor hallgasd a zenéket, jobb mint a légkondi duruzsolása, ha már dolgozni kell :( :)

greenfields, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  4. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

igen, igaz ami igaz!
    :D
    mindenkinek jól megy az ivent?

greenfields, mya100, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  5. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Kb 40 perc múlva aratom a majoránnát, ezzel meg is lesz a szükséges mennyiség. Holnap estére kész a csillogó komló, aztán már csak be kell dobálnom és kész is -.-8)

greenfields, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  6. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

őőőrület. pipa enter. :)
    A szurkolótáborod pedig:

7. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Hatalmas :D:D:D

8. Farmer*54

Szia Zoli, most már tényleg a búcsú zenéket dobom be, mert meguntam, hogy a jónás a fele hszem törölte, sosem voltunk haverok.
    Boldog gyermekévek.

[​IMG] Mikor Brumika kicsi volt. Jó Éjt Mindenkinek.
    Ez meg egy csodás felvétel, akkor is, ha KD Lang másmilyen ember.

9. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Jó éjt mindenkinek, [​IMG] megyek én is aludni.

greenfields, mya100, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  10. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

kiraktam 32 titokfát (ennyit vettem), lett belőle 4 jappán naspolya, a kawai fa, meg két olyan másik izémizé kerti rekettye

ez jó?

11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ezeket láttátok már?

magyarázzák a bizonyítványt

Holnap reggel karbantartás a fórumon

mini kacsakatakaki és szupersz@r akció

ma voltunk fűért Zolikával.. hétvégére betermeltünk 3 zsák tyúkhúrt az állatéknak, tuti kicsattannak majd az egészségtől... :)

Gabika és Maci látom megvannak... Zolim is előkerült... Többiek? mi újság van veletek? Anika, megvagy még? zsuzsamama, GreenKata, Mya?
    babahalakKatika még reggel lejelentkezett...

Sauvage????

Ha esetleg valaki még nem tette volna meg:

"A malom átalakítása kapcsán felmerült kellemetlenségek kompenzálására az alábbi ajándékkódot kaptuk:

Mill2015

Beváltási határideje: 2015.04.17. (péntek) 23:59

Amit ad:
    [​IMG] "
    én is a végefelé haladok az eventnek, felhősor megvan, már csak a ketyerék hiányoznak, most aratok, aztán vetek a hosszabbik gazból éjszakára... jó éjt mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 16.4.15
  12. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Én meg-és itt vagyok!
    ..........a 2-s és a 6-s kész, az 5-ből a gyémánt kell, a többiből az ezüst van meg.
    Legyen szép napotok!

greenfields, Tigrislady, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  13. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt és jó reggelit babahal!

Tiyhajj, én már benn is vagyok a melóhelyen :D

14. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt kedves vénecskék!

Remélem mindenki jól van.

Zsuzsám erősödsz és gyógyulgatsz ugye!

Mya, merre jársz? Hogy haladsz azeventtel?

Szerintem jó fáid lettek. Kawai fám még nincs, kerti izémizé rekettyéből egy darabom van :D
    Gyors voltál, hogy már bent is vagy és melózol.

Szia Eni!

Köszönöm, jól összeszedted a híreket. Mondjuk engem a malom nem érintett. Valamiért nem vettem meg azt a felhőt, és még a fürge malom vételéről is lemaradtam. Viszont az tetszik benne, hogy beállítok egymás után három keverést, és hosszú időre letudva...

Lassan indulunk a kórházba a leletek eredményeiért. Remélem minden jó és megint nyugi lesz a következő felülvizsgálatig.

Szép napot mindenkinek!

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!

Lányok megvagyok még, jártam is erre tegnap meghallgattam a zenéket is. Ma a maradékot is meghallgattam.:music:Az egyiket meg is kell mutatnom.
    Tegnap jó kis meleg volt, teccet.Bár gondoltam, hogy nem normális amilyen hirtelen jött.Estére új tünetet vettem észre magamon, lerendeztem a farmon, aztán tűztem is vízszintesbe. Reméltem reggelre elmúlik, szerencsére így lett.

Event lassan elkészül egy terület pompás komló, és kb 100 röpi, ami úgy gondolom ma meg lesz, akkor kész is leszek.

Zolinak jó fái lettek.Bár a rekettye hirtelen nem tudom mi.Nekem biztos nincs, kawai sincs. Ellenben pörgettem egy ugri madárijesztőt.Csillagfürt viszont nem akar jönni.
    Reni köszi az infókat!
    Gabika remélem én is, hogy a férjednek jó eredményei lesznek.

greenfields, Gabi922, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  16. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

hja.
    amúgy a "kawaii" mint kifejezés az egy életérzést jelent ma már. Japppán szó, azt jelenti "cuki", vagy "aranyos". Ez egy viselkedés forma, öltözködési irányzat és divatos.

íme egy "kawaii" szám:

nem kell meghallgatni, elég belenézni. Nekem mondjuk tetszik a zene is (jöhet a megkövezés)

itt a szóczikk:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavaii

De azért aranyos fa, ezek szerint mázlista vagyok. lett mellette még két xxl fenyő ami édes aranyos.

greenfields, Gabi922, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Szép Napos Vanik! Sárkányjány melózik 1000rel, Vadócka is. Én mög 0 hangulatba leledzek. Gabikának rakok ide szép dalt, hogy jó lögyön az eredménye. A lányt már tegnap is hallhatta aki nézte.

Zoli, nem szeretöm a kittyket sem, meg a szappanopera neveket sem lószínben.Viszont szeretem ezt az embört, kora egyik legjobb soul énekese volt.

A többieknek is hagyok itt egy kis csodát, finom családi zene, sajnos haltak meg közülük illetve feloszlottak.

18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Én is ... együtt jöttünk, így könnyű volt... :D

Gabim!

Az a kód mindenkinek jár, ha szokott turbómalmot vásárolni, ha nem, és a felhőtől is független... :D

Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen az eredményekkel, majd jelentkezzetek, mi újság...

Zoli fái: kowhai és kerti berkenye... :D ez olyan nála, mint a bumbaramba = bahamarama :D

fordítok, ha kell... :)

Eventből 4-es és 5-ös feladat gyémántja, meg az első feladat arany és gyémánt van hátra...
    nagyon lájtosan jönnek a felröpik, de nem izgulok, ha megvannak az eventgazok, akkor pikk-pakk meglesz a farmrendezés után... :D

No szép napot mindenkinek...

Utoljára szerkesztett: 17.4.15
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Ismét volt mit hallgatni aratás közben:music:Nem mindig csak azt jó hallgatni amit magam válogatok, kicsit olyan mint a kívánság műsor.
    jé ez is volt kedvencem, aztán már elfeledkeztem róla. Nekem szinte minden stílusban vannak kedvenceim.Korszakot ha kell választanom, 90' évek, lehet azért, mert akkor voltam tini. de régebbről és újabb zenéből is akad kedvenc.Mint pl (hogy én is hozzak) úgynattól az előadótól.Ebből azért rendesen kivenni a férje stílusát, érződik hogy ő írta a zenét

Köszi Reni, kérdezek ha valami nem világos.xD Nehezen jegyzem amúgy is ennek a sok újdonságnak a nevét, nagyon pörgős lett a játék.
    Cuki szó már eleve cuki, szerintem.:D

greenfields, Tigrislady, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Tigris, üzenem a Zolinak: guacaraquac. Ezt fordíthatod neki, én mindenkinek azt mondom őserdei gyíkfajta.De ez nem igaz.:oops::music:
    Zümike, én playmate kornyikálókat nem csípem mert úgy én is tudok. Ez viszont továbbra is a fő kedvencek közt.

greenfields, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.