Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

egen Farmer, ez nagyon őserdei :D
    jók a zenék, köszcsi

greenfields, babahalak, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szívesen.Lazítás jön.

Lassan közelít Brumi a súlyhatárhoz.

Zümike, hoztam néköd egy korhű mjuzikot.

Zoli, a kedvenceidet kitüntették, itt a díszelőadás.

Brumi elmönik:(

Utoljára szerkesztett: 17.4.15
  3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Maci, köszönöm a zenét, zenéket.
    Úgy néz ki minden rendben a papával, nagyon kiugró rossz értékeket nem találtak. Kapott pár új gyógyszert, meg elhagyhat a régiekből párat. Fél évig megint nyugi lesz.

Nem semmi ez az idő :cry::mad: délelőtt majd meg gyulladtam, olyan meleg volt, most meg esik az eső és elég kellemetlenül hideg van.
    Egész nap szaladgáltunk, mostanra már nagyon elfáradtam.
    Event letudva, pont meglett a felröpi is, mire a növények.

Zsuzsám látom olvasol minket. Ez megnyugtat, de nagyon hiányzol ám :inlove:

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Gabika jó hírekkel jöttél, a következő is legyen legalább ilyen jó, vagy még jobb eredmények.
    Ide is megjött az eső.Persze pont indulás után pár perccel ,el is áztam.Ilyenkor természetes gyalog megyünk.Zsuzsánknak én is küldök :inlove: Jó pihit Neked, és ügyes voltál az eventtel!

Maci Te akkor tehetséges lehetsz.Nem könnyű a kedvedre tenni, de várjá majd keresek valamit ami hátha tetszik Neked is, és nem abból fogok válogatni amit már Te is hoztál. Wonderful word viszont nagyon tetszik. Ma délután ebbe botlottam, nem zene, de belebizsongtam
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ngElkyQ6Rhs

Szép álmokat, és kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem lejelentkezni. Hétvégére engedélyt kaptam ,hogy haza jöhessek. Most élvezzük egymás társaságát. A fiamék, most ide költöztek, tegnap ők is jöttek értem. Az itthon lét minden percét élvezem. Ma névnapozunk, akár esik, akár fúj.xD Lényeg, hogy a lányomék is itt lesznek.

Gabika örülök, hogy a párodnak jók lettek az eredményei! Most egy ideig fellélegezhettek.

Mya ! Különben is az ernyőt én is a fiókban szeretem tartani.xD

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, most viszont már húzok is el, mert az én pici drágám, már ébredezik. Élveti a hatalmas udvart, felváltva sétáltatjuk, mert már a kocsiban nem marad.

Mindenkit puszilok ! A zenéket tartaléklom, mert még nem tudtam meghallgatni.

Kellemes hétvégét !:)

6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt és napot kedves vénecskék!

Zsuzsám! Nagyon örülök, hogy jól vagy. Élvezd ki a szabad hétvégét a családoddal, és jó bulizást.
    Jók lettek a leletek és engem is megnyugtatott.

Szia Mya! Ernyőt én mindig itthon hagyom :oops::D . Az a szerencsém, hogy szeretem a kapucnis kabátokat, úgyhogy mindig van amit a fejemre húzhatok :D.

Ma egy könnyű édességet csinálok a család kérésére. Nagyon egyszerű és finom.
    Csokis-meggyes babapiskóta:
    Hozzávalók:

• kb. 1-1,5 csomag babapiskóta
    • 2 csomag főzés nélküli csokipuding
    • 6 dl tej a pudinghoz
    • 1 üveg magozott meggybefőtt
    • kb. 3 dl tej a piskótákhoz
    • cukor
    • tejszínhab
    Elkészítés:

A 2 csomag pudingport 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. A babapiskótákat egyenként kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk /nem kell sokáig a tejben hagyni/, és egy nagyobb üvegtál aljára egy sort rakunk belőle. A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel. A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik. A tetejére puding kerül, végül a meggyel díszítjük. A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra hűtőbe tesszük. Tálalásnál kis adagokat szedünk belőle, és tejszínhabbal díszítjük.
    Megjegyzés:

Aki szereti, a cukros tejbe pici rumot is önthet. Nagyon egyszerű és finom édesség.

7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Gabi- a recept mentve! Örülök a jó eredményekhez!
    Zsuzsa- azért csak óvatosan!
    az Andiknak:[​IMG]
    egy kis ez+az:[​IMG], [​IMG]
    .............itt esik és fúj, fúúúúúúúúúúúúúúj!
    Legyen szép napotok!

8. Farmer*54

[​IMG] Brum Mindönkinek! Zümike, nem olyan nehéz az csak olyan danoljon aki tud is, és nem a világhírű pasija tolja előre [​IMG] . Mellesleg én sok mindent szeretök csinálni [​IMG] itt épp az autódat szerelöm, jó lesz majd:wuerg:. Gabika, ez a hagyományos csúsztatott ha nem tévedök, bár van aki a gyerökre is gondol és aromát rak rum helyött a tejbe, ne mög cukor helyött [​IMG] mézet, ha mögússza a beszerzést néhány csípéssel:music:. Nagyanyó, szerintem hazazavartak a kiskapádé mert a mezőn a kövek helyét röndbe kell tönnöd. Katóka Baba, én nem tom ki itt Andi? De mindenkinek kellemes Pihenést Hétvégére, és a Jányoknak ezt hoztam [​IMG] .

9. babahalak

Maci- köszi a virágot,nagyon szép!..........és én sem tudom,de ma van a névnapjuk,nehogy kimaradjon valaki;)

10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Maci! Jó ez az autó szerelés :D . Jó pár éve voltunk Szlovákiában a Csorba tónál. Buliztunk éjjel az étteremben, amikor bejött a tulaj, ha medvét akarunk látni szép csendben menjünk ki. Na ott láttam, hogy borogatja fel a maci az összes kukát, aztán felugrott a tulaj dzsipjére és ugyanígy meggyömöszölte :D:D .
    Igen, ez a süti, vagy édesség elég hagyományos. Persze a rumot aromával helyettesítem, mert míg kicsik voltak gyerkőcök, nem igazán akartam, hogy rendes rum legyen benne, mára meg mindenki vezet, így szintén kimarad az alkohol. A nagy fiam pedig anti mindenből..o_O nem iszik, nem dohányzik, nemm...:D:D

11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Zsuzsám látod milyen szórakozott vagyok. Andinak Nagyon Boldog Névnapot Kívánok![​IMG] Puszi Neked is!

Lányok én se szeretem az ernyőt.Gabika én is inkább kapucnizok. Nagyon rendi tőled, hogy hozol könnyebb recepteket.Múltkor beszéltem a barátnőmmel, panaszkodott, hogy ehetetlen lett a lusta rétese, nem is értettem, hogy hozta ezt össze.

Maci mit, nem jól csinálod [​IMG] de ha azt mondod jó lesz, elhiszemxD Köszönjük a virágot.
    Ezt sorozatot mostanában nézem, hátha tetszik a film zenéje

Szép napot Mindenkinek!

greenfields, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  12. babahalak

............és kiderült,hogy Zsuzsánknak van egy Andikája!:)

greenfields, mya100, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  13. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

:) csak bekukkoltam épp! most kisütött a nap, de kissé hidegszeles.
    Andikáknak kezükcsókolom, kellemes névnapozást nekik (is)

greenfields, mya100, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  14. babahalak

...........kész vagyok!!!!!!!
    Itt is süt a nap és hideg van!!!!!!

greenfields, Minden_esetre, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Jöttem bekukkantani, és nyitni..

szép vasárnapi reggelt mindenkinek.

Tegnap megvolt az angol... kedden óriás témazárót írunk, vagy mit.... gyönyörű lesz... :S
    Iszonyat hideg volt tegnap, de ami a vicces hogy tegnap éjjel háromkor meg lehetett sülni odakint még... reggel meg majd megfagytam...

most hétágra süt a nap, de még nem merészkedtem ki...

event kész, az aratókra még nem adtam be, mert nem akarom, hogy feleslegesen járjon...

Gabika!

Örülök, hogy a férjed eredményei nem lettek rosszak, ez megnyugtató lehet nektek is! :D

Szép napot mindenkinek!

greenfields, Minden_esetre, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

[​IMG] Hali! Zümike, jó lösz az autód, míg az a Maci szereli. Zene, hát a szappan műfaj zenéi sem sűrűn jönnek be, de ez egyedi.

Nagyanyó osztán a picikére is gondojjatok a nagy ünneplés közbe, és a kis kapát rakd be a csomagba nehogy mátós fejjel otthon felejtsd. Buli mjuzik.

Gabika, ne haragudj, fiatal koromban azt mondták ha valamely fiúnak bekötötték a fejét: Egy bikával kevesebb, egy marhával több van a világon:oops:. A fiad bizton tudja ezt.

Hiába a fiatalság elszállt. Mind azokkal együtt akik még tudtak énekelni és ismerték a zenei fogalmakat. Egészség sincs már, Brumi is mindennap [​IMG] fohászkodik az égiekhez, hogy né tögyenek már vele ilyen csúfságot, ne vegyék el tőle a séta lehetőséget, mert ha vesznek: Mindent vagy Semmit. Méltó befejezés, Nem bántam semmit.

17. Tigrislady

MACI!

neked még sokáig köztünk a helyed, szóval legyél jóban az égiekkel... én is majdnem minden vasárnap megyek templonyba, szerződést hosszabbítani..
    nem is újságoltam: csütörtök reggel óta 3*-os büszke "nagyi" vagyok, megellett Vadászlányom... :D a kicsik és az anyjuk is jól vannak, ugyanoda költöztette a kicsiket, mint a tavalyi alom.. úgy látszik, bejött neki az a hely...

Ebéd megvolt... akinek még hátravan, jóétvágyat hozzá..

18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Nagyon sűrűben vagyok ! nagyon örülök ám neki ! A tegnapi nap a rossz idő ellenére fergetegesre sikerült.
    Köszönöm szépen a lányom nevében a jó kívánságokat ! Nagyon aranyosak vagytok.:)
    Még a fürdetést is megvárták és csak utána széledt szét a család. 9 óra körül már én is durmoltam.
    Sajnos a reggeli fuvarom megváltozott, ezért ma délután vissza kell mennem.
    Ma még jön mindenki ebédre, mert mi nem tudunk keveset főzni.xD
    Remélem a zenéket már sikerül meghallgatnom.:)
    Igyekszem jelentkezni.
    Mindenkinek nagyon jó egészséget és sok-sok vidámságot kivánok. Jót ne halljak !xD

19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Hű micsoda asztal:D vacsinak is jó lesz.;)
    Zsuzsa meglásd pikpak és ismét otthon lehetsz.:)

Maci legyen úgy,hallgassanak meg az égiek.:)

Kata és Reni is kész lett az eventel, megy ez.:)

Szép idő van itt is. Sétáltunk egyet van itt a közelbe egy tó a város közepén, elég sokan horgásztak.Mit mondjak abból a halból nem biztos, hogy ennék pedig nagyon szeretem a halat.:wuerg: Aztán beugrottunk egy igen dicsért cukrászdába.Ennél már ettem finomabb tortát és ráadásul még drága is volt.Inkább sütök otthon valami egyszerűt legközelebb.:p

Azt tudom, hogy Reninek van malmos felhője, ha ő vagy valaki olyan aki tudja, hogyan van az, hogy több sztápot lehet lekeverni mint a hiba előtt? Valamit olvastam , de nem igazán értem.

20. Tigrislady

Szia!

én csak olvastam ezzel kapcsolatban, tapasztalni nem nagyon tapasztaltam semmi jót...
    Mivel:

reggel, mikor beértem a farmra, a malomba lépve ezt láttam:

1.ablak : 3 óra van hátra a keverésből (sztáp)
    2. ablak :36 óra...
    3.ablak üres..

összesen számláló:3 óra...

betettem a harmadik rekeszbe a sztápot, elindítottam a keverést, láss csodát, rögtön összeadta mindhárom rekesz idejét, jól.... :D

amiről beszélnek: sztápkeverés elindítva, majd amikor kb. az első rekesz nagyobb része "lemegy", ráaktiválják a felhőt..... így az első rekesz "tartalma" azonnal a pajtában landol.. a 2.-3. rekesz ideje pedig jelentősen lecsökken.... vagy mi.. valami ilyesmit hámoztam ki belőle, de lennének kérdéseim, nekem sem tiszta, és állítólag szerverfüggőő..... valakinél nagyon jól működik, van, akinél elenyésző a változás, és van,akinél eltűnik a malomban a keverés, ha ráfrissít a játékra a felhő indítása után.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.