Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Hű ez nem valami jól hangzik.o_O Kifogom próbálni, hogy melyik táborba tartozok.Akkor az a lényeg pörögjön az első rekesz mikor indítom a felhőt, aztán kiderül mi lesz.
    Köszi:)

2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    .......nem leszek 3 napig, szerda este majd jövök! Addig is mindenkinek szép,csendes napokat kívánok!
    Indítónak: [​IMG], [​IMG]

3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Kukucs, van itthon valaki? Biztos, az ajtó nyitva van sőt az ablak is. Zümike, ők sem öszik mög azonnal, előtte egy dézsa vízben pár napig úsztatják a mocsaras íz így átmosódik a húsukon [​IMG] . Ötletes topikból minden szó nélül törölték a hsz-em kissé furcsának és igazságtalannak tartom, de nem a lojalitásáról hírös a fórum. Valahol láttam, rákerestem a gugliba, amiről kiderült és fizetnek majd mint a tisztök, hogy ha a bannerjükre kattintottál akkor egy speckó trójai szaladt a gépedre és lecövekelt röndösen. Szóval recipe és más gyümölccsel is készíthető.
    Sodrott Rétes:
    Hozzávalók: 30 dkg liszt, 1 pohár tejföl, 1 egész tojás, pici só.
    Tészta kenéséhez: 10 dkg liszt, 8 dkg zsír.
    A lisztet, a tojást, a tejfölt pici sóval összedolgozunk, 1/2 cm vastagra kisodorjuk, - a 10 dkg lisztet kikeverjük a 8 dkg langyos zsírral - majd ezzel a masszával megkenjük a kinyújtott tésztát. Feltekerjük, mint a beiglit, majd hat egyenlő részre osztjuk. Egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem pihenni ( el is maradhat ), majd másnap egyenként téglalap alakúra nyújtjuk, közepére tesszük a tölteléket, tejföllel meglocsoljuk és feltekerjük. Kizsírozott, lisztezett tepsibe rakjuk, tetejét olajjal és tejföllel megkenjük.A sütőt felmelegítjük 180 fokra (légkeverés), és kb 30-35 perc alatt aranysárgára sütjük. A töltelék lehet, meggyes, mákos, meggyes-mákos, túrós, almás.....és még sorolhatnám.
    A meggyes töltelék:
    80 dkg meggy, 6 ek cukor, 3 ek zsemlemorzsa, 3 ek darált dió, 1 kk őrölt fahéj.
    Természetesen ettől mindenki eltérhet, és készítheti a saját ízlése alapján.

Amíg készítitök ezt hallgathatjátok mögnyugtatja a lelköt. Én is nyugszom, lehoztam a gépre a kedvenc szimulátort, nemsokára torony daruzok. No rosszak lögyetök mint a kis ördögök. [​IMG]

babahalak, greenfields, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ebéd megvolt, apu terheléses ekg-ja megvolt előtte... a doktornő érfestést javasolt... :S

no most rohanok dolgozni, pá....

babahalak, greenfields, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  5. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Mondjuk a 3 kiscica ügyében hozzászólnék: mert a cicamamának szereztem be igazán különleges nyamit. :D
    amúgy nem szoktak nagy különlegességet kapni.
    Pusszantok mindenkit, Macinak pacsi
    jöhetnek a zenék is :)
    Lelépőt erről a világról meg ne tessék sürgetni senkinek. Ilyen egyszerűen nem lehet megúszni semmit.

babahalak, greenfields, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Egy picikét eltűntem, de még élek! Visszaestem a betegségbe újra...:S Komolyan mondom sose kerülök ki belőle...hulla fáradt vagyok...elég nehéz napjaim voltak mostanában! Az időjárás is valami ramaty....félek h lefújja a szél a tetőnket..úgy fúj :S
    Szuper event volt....hamar meg is csináltam :D

Remélem mindenkinél minden rendben van!

Viszont megyek is, mert még ezer dolgom van...pedig úgy tudnék 1 napot aludni!

Ja és aki szeretne lehetne barátom/szomszédom a játékba, ha úgy van tudjak küldeni nektek ajikat!

Puszi:inlove:

7. Tigrislady

Sziasztok!

angolra filmleírás és önéletrajz elkészült mostanra, én is kikészültem mostanra... holnap óriás-mindent elsöprő témazáró--- amiről úgy vágnak majd ki engem, mint a macskát az illemhelyre...

:S:S:S:S

jó éjt mindenkinek.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek vedd figyelembe, hogy a Törzsasztalon az ajándékkérés csak egy topicban lehetséges.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hiányzik-még-néhány-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.10950/
    és
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...lása-kérése-cseréje.11054/page-25#post-176188

A szomszédkereső topicokat az alábbi linket megnyitva találod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

Járható út ilyen esetben az:
    - Kérés megfogalmazása az ajándékos, barátkereső topicban.
    - A link bemásolása ebbe a topicba, utalással.

Minden_esetre, babahalak, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Sziasztok!

Jöttem nyitni...

Nagyon rosszul aludtam éjjel, be vagyok rezelve... :S

Ide mondjuk szívesen váltanék jegyet... csak odafele.... :D

ma felvételes nap van... remélem, nem lesznek sokan...

Ma 10 körül állítólag eventismertető...

Szép napot mindenkinek.

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Ilyen helyre mennék én is.:) Reni kirázod a kis ujjadból, nem lesz ott gond. Házi barátoknak megjár a kényeztetés, megérdemlik:D
    Maci tudom, hogy eszik a halat :wuerg: Volt idő mikor az volt a jellemző otthon a sok hal miatt szinte már nem fért be a húsi a fagyóba.Hozott receptet szerintem kipróbálom.

Eventről már meg is feledkeztem, azért majd még belesek mik lesznek a hozzávalók. Malommal kapcsolatban nem lettem okosabb.xD

Szép napot Mindenkinek!

11. Tigrislady

12. Farmer*54

[​IMG] Milyen jó, hogy elindítottam a keverést 30 órára. Nem sok kedvem van most ehhez az evetkéhez [​IMG] a kis pacigoló is azt mondja, inkább játszunk a rétön. Fő Bocink is gyakorol [​IMG] Baba Katókát akarja lekörözni az ugri-bugriban. Amihez Bruce adja a zenét

Modi, miért baj az ha egy topiktárs itt a totyikban keres magának szomszit, talán megbizhatóbbak volnánk a számára mint az idegenek? Egyébként jó a sarkantyú a bannerjén a lú möglássa, önként bemögy a hentöshöz, hogy kolbászt csináljanak belőle. Röndös lovas ilyet csak díszként tartott és ünnep napon mikor leszált a pacigolóról akkor csatolta fel. Most mönök befejezem az ültetést. [​IMG] A zenét íly módon nem ismertem, a film megvan original változatban, az ima is mögvan a gépön. Az előadó Donovan.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A fórum működésében ezt a szabályt külön kiemeltük.
    Játékostársadnak ajánlottam egy alternatívát, hogy hogyan tud ebből a topicból szomszédokat "toborozni".
    Ezt a módszert többen használták a régi fórumon is és azóta az új felületen is.

Minden_esetre, babahalak, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Rendben van!

Minden_esetre, mya100, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Sziasztok!

Csak beköszönni jöttem, de látom, nincs senki... :S:oops::cry:

Angol megvolt, katasztrofális, sztem szombaton majd halkan odasúgják, hogy többet nem kell menni, ne erőltessem...
    Holnap du temetés... szombat éjjel meghalt a szomszéd néni... :(

remélem, itt mindenki jól van. Puszi nektek..

Jó éjt..

16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt kedves vénecskék!

Ma is sok rohangálni valóm van, ezért most gyorsan beköszönök.

Kedves Eni! Rendben lesz az a vizsga, ügyes kislány vagy te. Azért szorítok ;):) .

Szia Myám! A malom nálam jól működik ;) igaz nem vettem meg hozzá a felhőt :wuerg:xDxD

Szia Maci! Receptet lementettem, lesz egy kis időm, megcsinálom. Eventtel megvárom a Bummot. Remélem berakják hétvégére.

Most gyorsan csak ennyit :( . indulnom kell.

Mindenkinek legyen nagyon szép és sikeres napja.

17. Tigrislady

Jó reggelt mindenkinek!

legszívesebben így lennék, mint ez a macsek.... nem tudok normálisan aludni napok óta... :S

Gabikám, örülök, hogy jelentkeztél... a vizsga még odébb van, de.... jajj... annyira kikészít ez a sok minden.... néha nagyon elegem van..

Most rohannom kell, jöttek... szép napot mindenkinek.

18. Farmer*54

[​IMG] Hahó földlakók! Tigris, mit idegesitöd magad, úgy is átengednek, csak mondják, hogy lehetőleg ne használd az Angol tudásod[​IMG] mert a Magyar tájnyelv kiejtéseddel nem értik [​IMG] .[​IMG] A bőség kosarából jusson mindenkinek minden finomság az asztalára. Zümike, né mond, hogy nem díjazom a zenei kedvenceidet. Ezzel én mönök is.[​IMG]

Minden_esetre, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  19. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Most már fórumkompatibilis vagyok újra. Kerti munkák maguk alá temettek, de én győztem.;):p
    Végre fodrászhoz is eljutottam.
    Előző evetkéből a kicsiknél is szemezgettem.
    Mostaninál csak minimál program megy, a felhősor.

Zene nálam hangulatfüggő.
    Mostani nagy kedvenceim.
    John Newman
    Lana Del Ray
    John Legend
    Sam Smith
    Sia

Minden_esetre, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia te drága! Éppen most voltál eszembe, hogy a kuckóba rég láttalak. Tessen jönni oda is. ;):) Bizti csini lettél a fodrásznéninél. Eventet elkezdtem, de majd várok a többi részével a boom-ig. Hátha mást is kaszálhatok vele. ;)

Minden_esetre, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.