Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Mindenki nagyon elfoglalt, azért kukkantsatok be, és vigyázzatok magatokra.

Green Kata! Örülök, hogy látlak.

Nekem ma is sok menni valóm van, de igyekszem vissza.
    Eventet csak hétvégén csinálom, bébipapik bekeverve, csak tenyésztenem kell.

Zsuzsám! Remélem rendben vagy és erősödsz, gyógyulsz.

Kedveseim legyen nagyon szép napotok, most mennem kell.

2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Jöttem bekukkantani, de látom, sokan hiányoznak még mindig....
    Remélem, mindenki jól van, és nincs semmi baj...
    nálam még lájtos a reggel, kicsit fáradt vagyok.. tegnap délután egy 88 éves néni temetésén voltam...

elkeseredtem azon, hogy mennyire kiszámíthatatlan az élet.. épp egy hete este még beszélgettem ezzel a nénivel.... most meg már el is van temetve... :SSSS

azon is kiakadtam, hogy kinek mi és mennyi adatik meg.... vannak, akik már szép kort mondhatnak magukénak... és vannak, akik ahhoz képest nagyon fiatalon befejezik a pályafutásukat.. igazságtalan...

Hát... ez van.. ezt kell elfogadni.

Szép napot mindenkinek... vigyázzatok magatokra... puszi.

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Örülök, hogy Sárkánylány is be tudott nézni.Jó zenéket hoztál, van nekem is kedvenc a válogatásból.Maci köszi az igyekezetet, ez egész jó.
    A malom nálam is szupit teker, most nem rakta pajtába, nem baj így is csak hétvégén tenyésztek, ha lesz boom.

Reni azért elég szép kort sikerült megélnie.Nyugodjon békében. Én is elég kómás vagyok, nem sokat tudtam az éjjel aludni.

Elfoglaltságában azért vigyázzon magára mindenki!
    Puszi!

4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Brumm Mindönkinek! Te Green Katóka téged nagyon harcikakas frizurára vágtak, vagy a Babanyauci tépött mög, mert nagyon szadi a mjuzikod. Én ígéretemhez híven hoztam a másik énekessel előadott számot, kissé lazább mint a tied.

Tigris, ilyen az élet. Olyan ez mint a te angol vizsgád de ne keseregj, nem csak tégöd viselnek meg a vizsgák.

Gabika, csak óvatosan a lót-futással, Nagyanyót ne féltsd már Mezőkövesd nevéből kiszedhetik a követ mert az összeset elhordta a mezőről, azóta a kis kapájával már a talajt is helyrerakta. No elköszönök, hagyok itt a 70'-es években nagy kedvencem volt ez és még 100 együttes.

5. Tigrislady

Szia Mya!

88-ra már én is azt gondolom, hogy az már egy valami... Zoli apukája /66/ jutott eszembe, meg az én nagymamáim... (az egyik 44 éves volt, a másik 69)... hogy kinek mi és mennyi adatik meg... az a nem mindegy.

GreenKatánál nálam is voltak kedvencek... :)

Köszi a zenéket (is) Maci... nagyon jó kis mjuzikokat hoztok..

6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedveseim!

Remélem mindenki túl van az ebéden, és jól telik a nap.

Én is hazajöttem ebédelni és egy kicsit pihenni. Látod Maci vigyázok én azért magamra. Nagyon jó zenéket hoztál megint. Most van időm egy kicsit ejtőzni és végighallgatni mindent.

Szia Myám! Te meg aludjál éjjel, az arra való ;):D . Férjem horkolt nagyon és állandóan felébredtem rá és mindig mondtam neki, hogy forduljon meg. Félálomban mindig rámordult, hogy ne csináljak belőle ringlispílt, és inkább aludjak ne hallgatózzak. >:(:D

Kedves Eni!
    Ne gondolkozz ezeken a dolgokon. Nem tudjuk előre, kinek mi van megírva. Eljön az idő, menni kell.
    Nagyon gyerek voltam még, amikor megkérdeztem a nagymamámat, hogy nem fél-e a haláltól. o_O Azt mondta nem, mert tudja, hogy én sose felejtem el Őt.
    További napod vidámabb gondolatokkal legyen tele :) .

Puszillak benneteket. Pihenek egy nagyot, aztán indulok a traccspartira.

7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Jöttem már lejelentkezni, meg vagyok, jól vagyok, húzós napjaim voltak, vannak, lesznek!
    Eventet már befejeztem, nekem tetszett!
    A betegeknek jobbulást a dolgozóknak nyugis napot kívánok!

8. Tigrislady

Sziasztok!

Én nem kezdtem még el a tenyésztést, megvárom vele a boom-ot...

Gabika és BabaKatika!

Örülök, hogy jöttetek... remélem, hamarosan a többiek is jelentkeznek.... Szép napot mindenkinek..

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!
    Szerencsére már az van, és hétvégére is jó időt mondanak, végre:)
    Bejelentették a boomot, majd talán szombat este vagy vasárnap eljutok odáig, hogy tenyésztek.Kata már végzett is gratulálok!

Reni az én apum is annyi idősen távozott el mint Zoli apukája.Anyukám nem egészen egy évre rá követte, hét évvel fiatalabban. Szomorú dolgok ezek, ezért nem is írtam eddig róluk, de így legalább tudjátok miért csak múlt időben tudom említeni őket.

Gabika a ma estém se volt más, megint virrasztottam, pedig igyekeztem aludni, gondolom ha már nagyon kialvatlan leszek, csak tudok durmolni egy jót.;) Ismerős új keletű probléma, én ilyenkor azt a választ szoktam kapni biztos csak álmodtam, ő tuti nem csinál ilyet.

Badárt igen csipem. Aratás közben meg is hallgatom.:)

Szép napot!

10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!:)
    Melódia és névnapozás miatt nekem is szombat - vasárnapra tolódik az event. Papikat már letekertem.
    Sajnos, nem mi döntjük el kinek mennyi idő adatik. Én látom az élet eljét és végét is. A lényeg, hogy hogyan élted a neked rendelt időt.

Örülök, hogy tetszettek a zenék. Macikám nem a videót kell nézni, hanem a zenét hallgatni.
    Most egy vidámabb zene.
    Most jobbra el.

Ninikém igyekszem most már hozzátok is eljutni.:)

Minden_esetre, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

[​IMG] Brumi, és Szép Hétvégét Mindönkinek! Gabika így vagyok én a műtétjeimmel, de az aratógépnek is ha jönni kell itt lesz. Zümike, Badár helyre tönné a vasútat csak nem bizzák rá. Ezt itt néköd szánom.

Felhősor áll ezzel letudva ami kék, ezé én is mög Katababa is mögérdemli a muzsikot.

Gabika, nem köll rászólni, elég ha befogod az órrát vagy véletlen meglököd. Te is megérdemelsz egy rabszolgát.

Miután, e-napon ünnepeljük a sárkányt legyőző és a gonosz felett győzelmeskedő Szent Györgyöt, Így Boldog Névnapot Kívánok a György nevű Embereknek!

Tigris és a most bányában robotoló Zoli. No mög Nagyanyónk, aki a mezőn szorgoskodik, nektek is légyen könnyű és pihentető hétvégétek, rátok fér. Nem töhetök róla, ha ilyen mások által trének mondott mjuzikot hoztam, de ez is az életemhez tartozik.[​IMG]

Minden_esetre, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Juhé..

Lehet menni haza.. hétvége.. de jó!!! :)

Minden_esetre, mya100, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

köszi a zenéket!:music:

14. Farmer*54

Szép Napos Vanik! Jó Étvágyat Mindenkinek, Zeneszóval.

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége. Jó idő van nagyon, jó sokat sétáltam kint.
    Eventet tegnap este befejeztem. Most még tenyésztgetek, elég szerény eredménnyel :(.

Maci, köszönöm a zenét, ezt még nem ismertem.

Tegnap betörtek a szomszédunkhoz. Jöttek a rendőrök, nem láttunk, vagy hallottunk-e valamit. Nagyon csendben csinálták és úgy néz ki, mintha kulcsuk is lett volna, mert mikor hazajött a szomszédasszonyom, azt vette észre, hogy nyitva az ajtó, rongálásnak semmi jele nem volt.

Hozok most egy kedvencet:

16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Kedveseim !

Haza érkeztem, de csak egy gyors beköszönésre futja, mert a fiamék nálam lesznek, mig vissza nem kell menniük. Így állandó sütés-főzés, bevásárlás. A jövő héten ballagás. Azt hiszem utána mehetek is vissza.
    Látom az eventtel mindenki megfelelően halad.
    Kellemes szép hétvégét !:)

17. Farmer*54

Brumi, Szép Jó Éjszakát Kíván Mindenkinek!

18. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Ma nagyon korán kidobott az ágy !

19. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Jelentkezem, vagyok de most is vendégeim vannak.
    Szomszikám de jó,hogy vagy már te is, ha rá érsz majd telózunk.

Mindenkinek szép napot!

20. zsuzsa-mama

Szia Szomszikám !

Akkor ma Te is sűrűben vagy. Jó vendégeskedést.:) Néha már azt sem tudom, hogy jó-e ez nekünk !xD Érezzétek nagyon jól magatokat ! A telózást majd megejtjük.

Szép napot !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.