Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Most mentek el, valahova siettek mert jelenésük volt.:p A mai napra fűvágás van előírva, utána pihi. Míg élünk remélünk!;)

Jó vasárnapot!

2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Nekem most jó dolgom van, ezt a terhet a fiúk levették a vállamról. Most csak kint pihizek. Kényeztetve vagyok ! Lehet, hogy megérdemlem.;):inlove:

3. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Pontosan, jó teccik értelmezni a dolgokat. Te csak a picikével foglalkozz és kényeztesd el nagyon. Nekem csak az a jó amit én csinálok, ebből kifolyólag nem engedem ki a kezemből, és hát hátrányban is vagyok ez által. Az a jó benne, hogy 1,5 órás munka és kibirom.

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Tegnap letenyésztettem a kötelezőt. Meglehet, hogy ma is fogok még pluszba, ha lesz kedvem hozzá.

Maci nagyon ügyesen tálcol a hölgy a videóban amit hoztál, és maciért is nagyon izgultam, megható lett a vége.:)

Gabika lehet be se zárták kulccsal az ajtót.

Tegnap mi is elég sokat futkostunk, de legalább végre jó idő van.Tegnap délután 4 körül bedobtam még két mosást és meg is száradt estig.Apró örömök.xD
    Zsuzsám Szomszikám töltsétek kellemes az időtöket az unokáitokkal és a családdal. Mindenkinek legyen szép a mai napja is!:)

5. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Maci! Nagyon tetszett ez a kis macis videó. Reménykedtem benne, hogy jó lesz a vége.

Zsuzsám! Örülök, hogy megjöttél. Jó programjaid lesznek, de azért óvatosan. Hagyd, hogy segítsenek és csak babázzál.

Katalin szomszikám! Már nagyon hiányoztál, gyere sűrűbben azért ha tudsz. Engedd, hogy neked is segítsenek, nem kell mindent egyedül megcsinálni. Olyan lehetsz, mint anyukám. Ő is úgy gondolja, akkor van valami jól megcsinálva, ha maga csinálja. Elég erős akaratú. Én mindig meghátrálok előle. Na de a kisfiammal nem bír Ő se. :D Gábornak nem lehet ellent mondani. Ripsz-ropsz leteremti a nagyit, és kivesz a kezéből mindent és megcsinálja. Múltkor engem kizavart anyu a konyhából, pedig már alig állt a lábán. később visszamentem, hát nagyi ül a széken, Gábor meg csinálja amit kell :music::D . Pillanatok alatt leültette a nagyit, és átvette tőle a konyhai feladatokat.

Myám! Elképzelhető sajnos róluk, hogy nyitva hagyták a lakást, és így könnyebb volt kipakolni. Sajnos pénz és ékszerek eltűntek, szétdobáltak mindent. Miután elment a rendőrség, segítettünk nekik rendet rakni. Szegény csak sírt és remegett egész idő alatt. Zárat is cseréltettek.

Most megyek. Itthon van mindenki, így nekiállunk egy nagytakarításnak.

6. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Szomszikám ! Már letettem róla, hogy én mindent jobban csinálok. Főleg, hogy a fiatalok most itt laknak, nem szólok bele semmibe sem, hadd csinálják, ahogy akarják. Kis semmiségen nem akarok még csak félreértést sem. úgy is elszalad az idő és sokáig nem látom őket. Hagyom hadd érvényesüljenek, még akkor is ha én sok mindent másképpen csinálok. Örülök, hogy mindenben segítenek.

Mya ! Ma lehet menni kóricálni, hisz nagyon szép idő van. A tenyésztést befejeztem ma kora reggel még inditottam egy párat, de semmi ugrás nem volt, így abba hagytam.

Gabika ! A jó idő minden percét használjátok ki a kinti sétára. A fiúkat, akkor most rendbe állítottad, így legalább hamarabb végeztek.
    Vigyázok én magamra, mióta haza jöttem a mosó masa folyamatosan megy. Hiába megfogatom, hogy kevés ruhát viszek, de valahogy az a 2 bőrönd mindig tele van. így most moshatok át mindent.

Maci ! Lehet, hogy öregszem, de a macis zene kicsit homályossá tette a szemüvegem, mikor a végén az anya megdorgálta, de mégis mennyire szerette bocsát. Ílyenek vagyunk mi is mint anyák.
    Köszönöm mindenkinek a zenét, most értem a végére, hogy mindegyiket meghallgassam.

Kata! Örülök, hogy most már Téged is lehet látni.:)
    Reni! Zoli! Anika ! remélem élvezitek a jó idő adta lehetőségeket.

Katám ! Remélem Te is jól vagy !

Mindenkinek csoda szép napot !

7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Arattam, bekukkk ide is.Közben fől az ebéd, nincs sok dolgom vele csak gulyás, igaz elég tartalmas.Ez volt kívánság.

Gabika sajnálom őket.Elég az embernek egyszer hibázni és már meg is történik a baj.Mintha tudnák, de lehet, hogy is is volt.
    Én van, hogy 2x is vissza megyek, hogy tuti zártam.Barátnőmnél így is lazább vagyok, ő nem, hogy vissza megy, rángatja többször is a kilincset.Akkor mondja ne röhögj te is így csinálod, lehet, hogy nem is zártam kulcsra, csak szorul az ajtó.

Zsuzsám valahova biszti megyünk, van még mit felfedezni, és szép idő is van ma. Csak elcsíptem egy kósza jelentést, mondott jövő hétre talaj menti fagyot is.
    Neked is csodásat! Remélem Mindenkinek jó programja van mára, szépet nekik is!

8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Idő Künn Vanik! Jányok, először is ez A Medve című 1988-ban készült filmből van kiragadva, és a nagy Mackó nem az Anyja, mert az a film elején elpusztult. Ezt a Mackót vadászok meglőtték mikor találkozott a picivel, próbálta elűzni, de mikor legyengült és a kicsi nyalogatva tisztogatta a sebét, maga mellé vette. Aki gondolja lehet, hogy a youtuben megtalálja teljes verziósan is. Másik, lehet, hogy román zárjuk volt amit csak úgy tud bezárni ha a kilincset bizonyos szögben elfordítja, és miután nem abban az állásban volt, mellézárt. 30-90°-ig lehet ezen zárakat fordítani, bármelyik lehet. Ritka rosszul adja a boom a jószágot mindig csak eggyel nagyobbat, ehhez nem kellett volna megrendezni, mert hét közben mikor csináltam, volt mikor ugyanúgy adott 4 alapjószágot vissza. Felhívták Svédből a Mamát a szomszédaink, és mondták meg van a kedvencem cdje, majd hozzák haza ha jönnek. No vele búcsúzom, Nagyanyó most már kapa nem kék, vigyél százszorszép magot és szórd el a mezőn, hátha ezután majd Mezővirágosd lészen a neve. Amikor a természet énekel

Minden_esetre, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  9. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

A macis filmet többször megnéztem, ezt egészben érdemes látni, pumától védi meg a nagy, és attól fogva elválaszthatatlanok, mindenben utánozza a nagyot, írtó vicces sokszor.
    Tegnap reggel egy sünikét találtam az udvaron, kérdeztem a négylábúakat, hogy ki volt a merénylő, de egyik sem sunnyogott, úgyhogy nem tudom ki volt a tettes.

A fűnyírást ma a lányom végezte, addig én a medence helyét tettem rendbe.

A homokmúvészet titokfás részét 15 db-ot megcsináltam, az eredménnyel megelégedtem.
    Az evetbe még semmit nem raktam be, majd kedden délben, az aratókat tartogatom.

Ma mindenki menjen valahova, nem tudni meddig marad a jó idő.

Kellemes délutánt!

10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Zsuzsa és mindenki más is megérdemli a kényeztetést.
    A hétvégén nálunk vendégség zajlik ( édesapám György ), azért az evetkét letudtam, sőt a két kicsire összejött a piros tehénke is.
    Most jobbra el, mert a fűnyírás már megvolt, de a kaszálékot össze kell gereblyézni.
    Némi nasit hagyok itt.

11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

nasiból vettem, ma nagyot sétáltam Sóstón, igaz el van borulva,meg a szél is fújdogált, de jól esett.
    Boomoztam, kevés sikerrel az utolsónak mindjárt vége!
    Legyen szép napotok!

12. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét minden kedves vénecskének!
    Szia Green Kata! Apukádat Isten éltesse! Nasiból én is vettem :) . Nekem nem nagyon adta a tenyésztés a pluszokat. Csak a következő állatkát. Igaz tápom sem volt valami sok, így event befejezése után gyorsan abba is hagytam.

Szia Zsuzsám! Befogtam a fiukat, így eltudtuk tologatni a bútorokat is. Jó nagy rendet csináltunk. Így szeretem, mert gyorsabban végzünk, meg jó nagyokat nevetgélünk, hogy mik kerülnek elő :D . Az idő is kedvezett, így kimostam egy csomó mindent, hamar megszáradt az erkélyen.

Szia Szomszikám! Ilyen időben jó is a kertben dolgozni. Mi összefogtunk itt a lakótelepen egy páran, és virágokat ültetgetünk ahova csak tudunk. Nagyon szép lett, gondozgatjuk, locsolgatjuk őket. Eddig úgy vettem észre, mindenki örül neki és vigyáznak rá.

Szia Mya! Én még nem csináltam ilyet, bízok benne, hogy mindig bezárom rendesen az ajtót :p:D . Ez után az eset után a férjem azt mondta, írjuk ki az ajtóra, hogy kutyánk ugyan nincs, de a macskánk torokra támad :D .
    Szia Maci! Meg fogom keresni a filmet. Szeretem az állatos filmeket nagyon. A zár nem tudom milyen volt nekik, de nemrég cserélték le az ajtót erre a több ponton záródó állítólag szuper biztonságos ajtóra :oops: . Egyébként meg tényleg el tudom képzelni, hogy nem zárta be, vagy mellé zárt. Elég szétszórt néha.

Szia Baba Kata! Szép helyen sétáltál. Az a lényeg, hogy jól esett. Bummal nagyon ritkán van szerencsém :oops: . Sok sz.táp kell, hogy összehozzak valami jót. Mostanában úgy döntöttem, nem dobálom ki rá a pénzemet.
    Hosszú volt a nap,kifáradtam rendesen. Lassan vízszintesbe teszem magam. További szép estét nektek.

13. zsuzsa-mama

Szép jó estét !

Nálunk most zajlik a fürdetés és most már nagyon fáradt a pici, szerintem pár perc és beájul.
    Kata ! Apukádnak nagyon boldog névnapot kívánok erőben, egészségben.
    Ma mindenki megérdemli a pihenést, ki azért, hogy dolgozott és ki azért, hogy kihasználta a jó időt és sétált !

Aludjatok jól és ébredjetek vidáman. !

14. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Druszám: Sok Boldog Névnapot kivánok apukádnak.
    A fűvet mindjárt a gyűjtőbe vágom, a közben zsákba teszem, a másik utcában vannak edények, és mellé teszem.

Szomszikám: Jól érzem, hogy neked sem kell altató, picikével te is alszol.

Kata: Sóstó gyerekkorom emléke, minden nyáron 2hetet táborban töltöttem.
    Tenyésszél csak sokat, nekem is jut legalább belőle, köszönöm.

Gabi: Társasházban laktunk, mi is próbáltunk valami szépet alkotni, de nem sok sikerrel, nem vigyáztak rá.
    Amikor nagytakarítás van nálunk is, nagyon szeretem az utána lévő napokon, de hamar megszokássá válik.

Mya szomszikám: Finom ebédetek volt, én is szeretem.

Mindenkinek jó éjszakát!

15. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Úgy látszik az uncsikámmal egyszerre fekszünk és kelünk !xD Nem hiába mondják, hogy öregségünkre visszatérünk a baba korszakunkba. Na öreg még nem vagyok !xD
    Látom mindenki piheni a tegnapi fáradalmakat ! Ma nekünk a fiammal hivatalos ügyintézésünk lesz, amit igen nem szeretek, de muszáj, azt is elintézni.
    A topicot kinyitottam.
    Töltsétek kellemesen a napot !:)

16. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Zsuzsa- köszi a nyitást!
    Ma mozgalmas lesz a napom,meg a többi is;)
    Legyen mindenkinek szép napja!

17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Köszönöm a jókívánságokat édesapám nevében! A jóidő engem is a szabadba csábít, nincs sok kedvem bent lenni.
    Nyaukának is egyre nagyobb a mozgásigénye, sokat hancúrozunk.
    Hozok még epres finomságot, majd jobbra el.

Napindító vidám zene.

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kata megkésve, de így legalább a mai napra is kívánok Nagyon Boldog Névnapot apukádnak! Nagyon jól néznek ki ezek az epres finomságok.Amúgy mikor lesz eperszezon? már csak egy üveg hazai lekvárom maradt.
    Gabika szóval vércicád van xD

Szomszikám valahogy kisebb adagokat kell majd mostanában főznöm elég sokat eszünk, de hát két emberre nehéz főzni.

Nem tenyésztettem többet mégse, nem gondoltam át mit is kellene így most hagytam.Kicsi farmon voltak több szintes ugrások, de nagyon nagyok ott se. myán ugye még kevésbé.
    Kíváncsi vagyok mi lesz a következő event.

Mindenkinek szép napot kívánok! Ügyek intézéséhez sok sikert!

19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Eltűntem hétvégére... :) sok is volt... :( Nálam se voltak nagy ugrások a tenyésztés alatt, hiába erőltettem.. (szokás szerint) :S

Örülök Zsuzsának is, hogy végre visszatért közénk...

hétvégén voltunk mi is sétálni, igaz, összekötöttük megint fűszedéssel, így az állatok is jól jártak, meg mi is.... :D

Most megyek, mert meló hegyek...

Szép napot mindenkinek.

Minden_esetre, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

No Szép Napocskás Időt! Katalin, szerintem nem egy filmről beszélünk, mert inkább könny facsaró az a helyzet, ahogy az embörök a Macikkal többek közt bántak. Amit te mondasz abban egy kisfiú a főszereplő akit egy Anyamaci elvisz magával mert a fiú apja befogta a bocsait. Abban valóban vannak humoros részek is. Zümike, úgy a legegyszerűbb ételt csinálni, két szelet kenyér hajmával és sóval. Hoztam néköd utánpótlást[​IMG] + szakácsrecpe [​IMG] , remélöm most már mönni fog a főzés. Jányok, ha valaki a krómmal nem tud letölteni, köszönje a gugli új biztonsági politikájának, amiben a személyes adataitok védelme már nem fért bele, csak az fbi kérése a böngésző felé, hogy gátoljanak minden olyan letöltést ahol fájlcserélő program is található az oldalon. Nem rémeket látok, hanem a félvilág fölháborodott a pofátlanságukon, miközben személyi adatokat szolgáltattak ki az usa szövetségi nyomozó hivatala felé, és ezért most röndösen inog pár embör szabadlábon maradása, mert pert akasztottak a gugli nyakába. Gabika, ha a Nyaúkás Katókával van skype kapcsolatod és megkéred, szerintem avi formátumba fél óra alatt átküldi a maci filmecskét.Mönök, By.

Minden_esetre, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.