Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

A napi ügyintézésből előkerültünk. Megint kihozták belőlem a NAV-nál az állatot. 2 óráig senki nem mozdult a mi sorszámunkkkal, már vagy 3-szor kicserőlődött az ügyet intézők száma, de mi még mindig vártunk. A fiam már 2-szer ment ki parkoló jegyet hosszabbítani, mikor elszakadt a cérnám. Oda mentem a sorszám osztóhóz és megkérdeztem, hogy ebből a sorszámból miért nem halad a sor. Véleménye szerint, külön probléma az enyém. megkérdeztem, hoigy az komoly probléma, hogy megnézzék a Kft. folyószámla kivonatát az annak számít ! mert szerintem egy rutin rátekintés a monitorra és kész is. Érdekes ezután már 10 perc alatt végeztünk és kiderült nem is kell csinálnunk semmit sem.

Ezek után irány a bank, ketten vártunk azt már sikerült cca. 1 óra alatt elintézni.

Szóval az idegem a plafonon volt és éhes is voltam ill. voltunk. Még pár jövés-menés és mostanra haza is értünk.

gyorsan mosó-masa beinditva.
    Szóval pihizek 1000-el.!xD
    Kipanaszkodtam magam úgy, hogy gyorsan elhuzok !:);)

mimi, Minden_esetre, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Minden_esetre, Gabi922, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Ez tényleg csodás hír,de mi nem vagyunk szomszik, sajnos!!!!!!
    .............és ami nekem kellene azt nem lehet sem cserélni,sem vásárolni, na ja, így jártam!!!!!!, de ha nekem van,ami kell, szívesen adom oda!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 27.4.15
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok drágáim!

Mindenkit szépen kérek, hogy ami hiányzik neki, írja meg nekem priviben... aztán meglátjuk... sokmindenem van, ami nekem már nem kell... :D

5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Még lehetünk!;)
    Nevem után egy 2 és meg is találsz. Természetesen a topiklakók olyanok, mintha a szomszédaim lennének, tehát jöhetnek a listák.

Csatlakozom Tigrishez! Végre ajándékozhatok!:D:D:D
    Holnap este érek haza, akkor tudom küldeni a szállítmányokat.

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Tigris néköm égy ilyet küldj, hogy a [​IMG] Maci Babák is táncot lejtsenek örömükben. Most pedig Mindenkinek szép estét, mönök mert nincs világításom.[​IMG]

7. Tigrislady

Ez aranyos, Maci.. de ilyenem nekem sincs... :D

8. zsuzsa-mama

Szép estét !

Személy szerint köszönöm a felajánlásokat, csupán egy gondom van, nem tudom felsorolni, hogy mi hiányzik, mert nem tudom minek kellene lennie ! Így nálam a lista végtelen. !
    Mai nap letudva, megyek pihizni.
    Nektek is hasonlókat kivábnok !

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sárkánylány köszi a hírt hűha:)

Maci neked a segítséget, összedobtam egy rakott cuccot.
    Még át kell rágnom a kiírást.

Szép estét!

10. Tigrislady

Sziasztok!

Jöttem nyitni.. eléggé esőre áll az idő... de esni nem esik.. pedig kellene.. nagyon.. :S
    éjszaka rosszul aludtam, sokat vonyítottak a kutyák... vagy ötször fennvoltam... Mosogató rongy vagyok..

Szia!

Akkor csak egy üres levelet dobj... :D

Szépen kérek mindenkit, hogy akinek hiányzik valamije, írja meg nekem.. nem adom ingyé, hogy ne legyen olyan szaga, jó? :)

Utoljára szerkesztett: 28.4.15
    greenfields, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  11. babahalak

.........szebb napot,mint itt van! Az éjjel dörgött és villámlott!!!!!!!
    Zsuzsám- szedd össze és jöhet a bagoly!

greenfields, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Cserenap!!! :) hippirihurrá!

greenfields, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Hali Mindönki! [​IMG] Tigrisnél a kakukkot léváltotta a Mirci, mert rekedt volt.

Anikát azé nem látjuk, mert a gyermek őrzés [​IMG] léköti minden idejét. Brumi gondolkodik, kinek mit igért, főleg amit most letiltottak[​IMG] . Hm, nem ártana egy kis eső mert ez az időjárási huzavona nem tösz jót a járószerveimnek, még elő kék venni a járókeretet. Mondja valaki, hogy a Mackó nem szereti a szépet [​IMG] , ugye? Tigris, láttam de direkt nem hoztam be mert mögzavarná a cserével teli buksikat. De ha már hoztál én is hozok valamit

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/226635/

16. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Végre ide értem, nehéz a bébicsősz élete, főleg, mikor már el van szokva tőle. Most kezdjük előlről. Van egy beállás , amit nem bír a derekam, de Őnagysága viszont már járni akar, pedig még nem tud. Mászni, meg nem igen tetszik neki. Jobban szeret magasabban lenni. Szóval küzdünk !xD:inlove:

Aranyosak vagytok, de olyan kevés az ami küldhető, hogy talán nem is éri meg, hogy vesződjetek vele. Elküldöm azért és ha lehet és van raktáron küldtök, ha nem azt is megköszönöm, hogy gondoltatok rám.
    Puszi !

17. Farmer*54

Nagyanyó, hát persze, hogy gondolnak rád.Én is mikó mindönöm fáj, hogy ugyan már mit vuduzott össze ez a Nagymamó amié így fáj a lábam.Tessék csak tornázni az a Kis Embörpalánta mögérdemli.

18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Végre cserenap! Sajnos olyan dolgok amik tényleg hiányoznak nekem nem lehet cserélni, de azért van 1-2 kivétel...amiből elég csekély a számom...jó lenne veletek csereberélni...persze nem ingyen....tigris írj már rám légyszi...aztán üzleteljünk :D többieknek is szól :)

Itt vagyok ne aggódj...:D igaz hulla vagyok...de még szuszogok :D csak most jönnek a földi munkálatok..uborkázás -.- de utálom!

19. babahalak

priviben írd le mi hiányzik!!!!!!!!

20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot Mindenkinek!

Köszönöm az infókat, mert most igen benne vagyok a léghajón a keresésbe.

Felajánlom én is ha tudok nektek valamit küldeni, bár újdonságom nincsen, de hátha gyűjtötök valamit.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.