Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Jelenléti aláírva, be voltam havazódva,meg a technika ördöge miatt nem jöttem eddig:oops:
    egy kis frissítő:[​IMG]
    event remélem ma kész lesz, közben a Bahán elértem a 250-t:D
    Legyen ma esőmentes, szép napotok!

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt Vénecskék !

Remélem pihented ébredtek. Nekem sikerült aludnom, vagy 3 órát, de már azt is csak hajnalban.

Szomszikám ! Remélem jó hírt kaptál.

Reni ! A kérdésekkel állja a sarat, hisz munkájából adódódan gondolom hozzá van szokva.

Katám ! Van az amikor az ember nem látszik ki a munka alól. Gratulálok az elért szintedhez.

Ma Anyák napja alkalmából, megint kint szeretnénk bográcsozni, majd meglátjuk, hogy az idő engedi-e.

Mindenkinek kellemes szép napot !

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

[​IMG][​IMG]

Isten éltessen minden Édesanyát és Nagymamát a topicban!

Nagymamáimnak:

BabahalakKatika!

gratula a Bahás mérföldkőhöz... nincs sok köztünk.. én a 254-est taposom! :D
    Köszi a frissítőt!
    Zsuzsám!

remélem, jó időtök lesz... mi sajnos nem tudjuk megtartani :( apukám és sógorom dolgozni megy, Zoli délután esik be... :S jövő hét vége, remélem, alkalmas lesz rá... :)

Szép napot, érezzétek jól magatokat.

Szép napot mindenkinek!

4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Boldog Anyák, Kismamák, Nagymamák napját Kívánok Mindenkinek-e játékban. Látszik az ünnepi hangulat, rég volt ilyen csendes a környékünk a munka ünnepén. Mikor Tigrishez látogatóba érkezik a Sárkányjány, és Zoli a felügyelő.
    [​IMG] xD. Lassan haladok a célom felé, úgy vagyok mint a Zümike bár ma 00:30-kor feküdtem, mert 24órás késéssel indultam. Ezt már nem hozom be, mert még a bio anyaggal is takarékoskodni kell a horrorra. További szép napot a totyiklakóknak és a látogatóknak.

5. Tigrislady

mit nem találtam... :D

Zolika, hol vagy????

6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nagyon Boldog Anyák napját kívánok minden Anyukának!

7. Farmer*54

Csak egész délelőtt csatni nélkül arattam le mindent és nem tűnt fel mostanáig. [​IMG] Ez helyre ütött volna.:oops:-.-

8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

9. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Tevékeny napom volt, temető és utána piac, vettem csüngős epret, már van is rajta,remélem sokáig fog teremni;),még futó paprikát,uborkát akarok venni.
    Csináltam egy kis sajtos-fokhagymás spagettit, tegnapi sütike, így elvoltam.
    Event titkosok, hát inkább nem mondok semmit:cry:

Holnap legyen szép napotok!

10. zsuzsa-mama

Szép estét Kedveseim !

Ma nagyon szép Anyánknapja volt. Az idő is kegyes volt hozzánk. Nagyon Boldog Édesanya és nagymama vagyok. Lassan hazament a kis családom. Gondoltam bejövök kicsit körülnézni. S lám itt is ünnepi hangulat.
    Saját nevemben köszönöm szépen a köszöntőket. Sajnálom akik már ezt a valós életben nem tudják kimutatni igaz szeretetüket. Higgyétek el, fentről látnak titeket és büszkék Rátok !
    Reni ! Kata ! Ti nagyon boldogok lehettek, hogy ezt egy öleléssel Édesanyátok tudtára tudjátok adni.

Mya ! Fentről Édesanyád szintén büszke lehet kislányára, aki gondol rá , igaz nem csak E napon.

Maci ! Neked is köszönet a köszöntésért. Nekem nagyon jól esik.

Mindenkinek Köszönet érte !:):inlove:

Maci ! Látod ezzel az eventtel valahogy nincs szerencsénk, mindannyian belehúztúnk a hibák sorozatába !xD
    További szép estét !:)

11. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Ma megint hétfő...
    :(

Gabi922, katalin1955, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Sziasztok!

jó reggelt mindenkinek!

Kicsit borús az idő, hoztam nektek egy kis vidítót...

Meg reggelinek valót:

Titkosak gázok lettek, már az ól-része...róka, narancs pehelytoll, süni, ++ retró hód... meg még valamilyen narancs ól.
    Fák: 3 xxl cukorjuhar, xxl s.barack, 2 xxl fenyő, xxl bodza, 2 xl citrom, xxl körte, xxl szivar, xl bükk..
    a bahás titokfák kb. 1 óra múlva lesznek meg, akkor tudok körbearatni...

addig is szép napot mindenkinek.

Minden_esetre, Gabi922, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Hoztam kávét, hogy frissebben induljon a nap.Jut mindenkinek!
    Zsuzsám, köszönöm:)

Eventet csak sikerült befejeznem.Titkosok kirakva. Remélem Macinak is sikerült összehozni.

Szép napot!

Tigrislady, Minden_esetre, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  14. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    A titkosokról a nagyon csak annyit, hogy megérkezett a 16. retro +3 hódomo_O:oops::wuerg: Szegény fáimat most, hogy védem meg előlük?!:p De legjobban az xl almának örültem.8)

Zsuzsám én is totál zizi voltam. Arattam csatni nélkül, beadtam, mielőtt elvetettem volna.:oops:
    Azért megvan. A bahások még érnek, remélem az kárpótol.

Eni leveleid kukk meg!

A napocska ragyogóan süt, Lujza robotol, lassan mehetek teregetni.

Tigrislady, mya100, Minden_esetre és 5 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

[​IMG] Hali Mindönki!

Nagyanyó, tudod először egy nagygazda boszantott föl a hszével, majd az a moderátor, aki úgy törölte az összes hszemet, hogy a benne levő ötleteket is mögsemisítötte, biztos jó esött neki-.-. Ha én itt bárkinek segítök ezek után bármilyen tanáccsal, inkább abbahagyom a farmoto_O.Mönjenek a modikhoz segítségé, azé vannak8).

Ezek után arattam le 3x csatni nélkül a hosszút, pedig ha nem húzom föl magam akkor mögtudtam volna a teljes eventet csinálni, így már semmit. Csak részlegösen leszek mög.:eek:

Ráadásul beáldoztam az összes zöld trágylét, és a kacsából is a 95%-át, boldog farmélet.

Mönök oszt pótolok vissza valamit a farmra, ezt a hszt is törölheti a tisztölt moderátor aki a többit is törölte az ötletadóból, ahol az urak letrágyáznak minket mert ők mögtehetik.

Tigrislady, greenfields, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  16. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Tegnap mi is bográcsoztunk, a napernyőt fölé kellett nyitni, mert néha esegetett, de már nagyon ki voltam éhezve rá.
    Fűnyírás kész, ma főzni nem kell.
    A titkosokról: egy kalap kaka.
    Köszönöm a sok virágot, mert ugye, anya és mama is vagyok.

Maci: Rég megszokhattad volna már, de azért mindig próbálkozol.

Mindenkinek szép napot!

Tigrislady, greenfields, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Katalin, két helyön törölték eddig a hszem azért, mert védeni próbáltam a kisebbek jogát ehhez a játékhoz, és nem voltam off mert ötletet is adtam. 1. Egy női gazdatárs fikázta azt, hogy ő 2nap alatt kész az eventel és nem tudja a többiek mié szenvednek vele. Ezért próbálta beskatulyázni a játékosokat, 1-40, 40-80, 80-non felüliek kb hasonló módon nem pontosan ezek a számok. A kicsik ne kapjanak ugyan olyan magas ajándékot mint a 80an felettiek. Bocsika ezért szóltam neki, hogy miért zárná ki a lehetőségből a kisebbeket?+ Írtam egy ötletet, de radír úgy, hogy még azt sem tudom mi volt a bűnöm. 2. Cserekor kizárni azon cseréket ahol almafát kínál narancssárga ólért. Itt jeleztem, hogy lehet a kínáló a 10. szinten, majd itt is ötlet adás. De a manusz tovább fejtegette az ötletét és beidézett engem, válaszoltam neki semmi káromkodás és újabb ötlet a Békavirág koszorú címén, amit gyönyörűen megint radír úgy, hogy nem tudom a modinak a billentyűje rossz és az egérrel csak radírozni tud? Itt csak annak lehet joga ötletet adni aki csókos. Lehet ezt is törölni, már nem érdekel semmi, a héten megint köröket futok orvosok felé aztán 2hét múlva megint.Ez van Nem azért írok, hogy több legyen a hszem, hanem azért mert könnyíteni akarok a játékon, hisz ezért kérnek ötletet. Ha hsz gondjuk van, tegyék vissza a régi összevonást, mert ami most van úgy rossz, hogy kár is volt megcsinálni.

Utoljára szerkesztett: 4.5.15
    Tigrislady, greenfields, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  18. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Maci!

Én megértelek és a problémádat is. Ezek olyan témák ahol a játékosok veszekszenek egymással, és az csak másodlagos, hogy miről is van szó. Nem értem, hogy miért van ötletes topik, ha nem ér semmit, mert ezek a témák, igenis oda valók. Én is észrevettem a csókos magatartást.

Event haladgat.

Szép estét!

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szép estét !

event kicsit megkésve, de elkezdve. olyan sűrűben vagyok, hogy ki sem látszom. időnként majd jelt adok magamról. Tartsatok ki.
    Maci ! Lehet, hogy Te már a ceruzád megfogod és előtte törölnek. !!!!xD

Szomszikám ! Egészségetekre a kinti bográcsoshoz !

Na megyek gyorsan, mert jelenésem van.

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  20. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

húhúúúúú
    finibini :D

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.