Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    horror elkezdve, haladgatok..............
    egy kis reggeli frissítő:[​IMG]
    Tegnap délelőtt már elállt az eső:)
    Legyen szép napotok! A betegeknek gyógyulást, jobbulást kívánok!

2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Zoli is beugrik időnként !xD Sikeres horrorozást !

Kata ! Gratulálok a szintlépésedhez !

Itt az idő pocsék, borult és hideg is van.
    Szép napot !

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!

Nálunk süt a nap, küldök felétek is jó időt.

100 denevér megetetve, elég jó ajándékokat adnak.Ez a köröm beérik abból még tuti keverek hamit nekik, aztán kirakom a titkosokat, és aszerint folytatom.Ha abból viszont nem lesz semmi jó, akkor inkább folytatom a rémséges üzletet. Ti hogyan csináljátok?

Az előző event titok ólakból semmi hiányzó nem lett.A fák elég jók lettek és lett 1 kowhai fám az még nem volt.

Sárkánylánynak ide is Nagy Gratuláció a szintlépéséhez! [​IMG]

Minden_esetre, Sauvage, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Halihó !

A 4 kirakott titkos ólból 3 egérlak és egy denevér ! Mit ne mondjak tudtam volna valami másnak örülni.:mad:
    A bahás titokfából sem lett semmi új.:mad::( Úgy látszik hozom a régi formám !xD

Mya ! Nagyon ügyes vagy, nekem még az első 10-t sem sikerült megetetnem.

5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Brumm Mindönkinek! Nagyanyó, igazad löhet és valószínű a ruhám sem tetszik mindenkinek pedig ez rajtam lösz amíg én is föl nem ülök.

Én kacsacsőrűé imádkoztam, lött is az elsőből egyből.:wuerg: Narancs kacsaól, mert az igazán csőrös, mondtam is az égi atyecnek mit csináljon a pekingijével:oops: Sünike lött, az jó, gólya, és a kis ásógépem őt is szeretem.

A fákból xxl-ek sokasága. A bahán a sok fölös után 2db amnézia fát adott, itt úgy látszik már mögértött az égi testőröm, vagy utálja a banánt de röndös volt, mert eddig abból nem sikerált és ez kell már csak a befejezéshez píz mög nincs. Itt már a horrorban csak hiányt pótolok, mert kiürült minden amivel segíthetném az érés gyorsítást. Mönök is van egy kis dolgom. Lögyetök rossz Jányok. Jót ne halljak.

6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Maci: Írj rám és küldök démonit.

A malom kever, a 100-at még nem csináltam meg, az ajik jók, 25 db gazért azért nem rossz az az 5000Tp, csinálom amig lehet, a gazdaköri megvár, de ingyért munkás az nem.

Reggel óta a slaggal szenvedtem, de én győztem, igaz sokáig tartott de megérte.

Ronit visszük pénteken ivartalanításra, mert Mara hamarosan tűzelni fog és nem kell kiskutya.

Csütörtökön másik event, ez a hónap lesz csak ilyen sürú, remélem.

A meggyfán már komoly szemek vannak és az eper is virágzik.

Legyen szép napotok!

7. Farmer*54

Köszönöm Katalin, nekem is van és a kisebb szomszikat és barátokat szoktam ellátni vele, sőt csináltam a Nature Doktorral egyéb növénygyorsítót de azért ezek nem érnek fel a zöld bióval.

Nem tudom ki mint van vele, de ezek a repülő egerek nem nagyon kényeztetnek el, biztos örülnének ha utánuk küldenék egy repülő macskát, igaz ámerika kivonta az aktívitásból a Tomcat-ket de ezeknek a ciniknek még jó lenne.Jó Éjszakát Jányok, Pihenjen Akinek Nem Fáj Semmije.

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
  8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    frissítő: [​IMG]
    Gratulálok a titkosakhoz és a szintlépőknek is!
    ........a deniktől elég jókat kapok!..........lassan végzek is, a gazdaköriből is megcsinálom a matricásat és azt hiszem be is fejezem!
    Legyen szép napotok!

9. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Nekem tetszik ez az event. Rengeteg BTP-t adott és gépeket. Kaptam titkosakat is. Azokat még nem raktam ki.

Írok gyorsan, mert utána felpörög a napom. Ma délután az iskolába megyek Anyák napjára. Nekem most sűrűn jönnek az eventek. Kiváncsi vagyok a csütörtökön kezdődő milyen meglepit tartogat.

Legyen nagyon szép napotok ! A betegek meggyógyuljanak gyorsan !

Minden_esetre, Sauvage, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Gyűröm még a termelést a rémséges üzletben 2 kör boszikorsó aztán kész is lesz. Ma vettem észre, hogy Jack boltjában van egy új kütyü.Lehet a következőben annak esek neki, aztán folytatom a félbe maradt gazdaköriket. Igen tetszik :D

Nem is tudtam, hogy Rackó adhat +50%-os bónuszt, mert ma azt kaptam.Meg is kellett néznem a fiókba, hogy jól láttam, és tényleg.:D

Szomszikám akkor ma már várhatjuk a kiírást.

Maci én is kaptam eddig szépen a narancs ólakat. Az irány akkor úgy néz ki jó volt, csak a szőrös változata kellene. xD

Zsuzsám remélem a mostani titkosaidból jobbak lesznek, persze a többieknek is, és nekem is, én most reggel raktam ki őket.

Érezze Mindenki jól magát bármit is csinál!:)

11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

tegnap nem tudtam jelentkezni, mert apuval voltunk vizsgálaton... szerencsére "csak" meszesedést találtak, azt meg gyógybogyóval lehet majd kezelni...

Viszont: #2

El se hiszem... :D
    Köszi, Bp.... 100 szusi kikeverve, denevérek még éheznek, majd ha lesz időm... :D

Szép napot mindenkinek.

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  12. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Eni: Nagy gratula, ügyes voltál, és a többi nyertes is.
    Apukádnak megy a drukk, hogy nagyobb baj ne legyen.

Mya szomszikám: Én is szemezek avval a kütyüvel, de most a denevéreket etetem ezerrel, mert jól jön minden kis aji és horror még lesz a kövi hónapban is.

Kata: Jól haladtál a dazdakörivel, én azt most kihagyom.

Szomszikám: Jó kis progid lesz ma is, ilyenkor mindig a szemembe megy valami, amit zsepivel kell megtörölni, legalábbis ezt mondom az uncsikámnak.

Mindenkinek szép napot!

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

[​IMG] Szép Nap Vanik! Tigris te egy ős tehetség vagy, na nem a népművészet mestere, hanem a kórók díszítése és fotózása terén:music:. Jányok ezt a képet nektek szánom, a címe ismeretlen. Haladgatok, de már unom. Ráadásul a büdös ketyerét is újra kék húzni, mert kompatibilis gondjai vannak a böngészőkkel:wuerg:>:(. Brumi, most el mögy egy időre.

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok.. az egyik kedves szomszédom szólt... :)

Eventismertető..

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szülők-napja-erdei-kirándulás.12494/#post-235220

felhősor:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szülők-napja-felhősor-akció.12496/#post-235269

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!

Szegény galambom még mindig nem heverte ki a tegnapi sok szálldosást. Kedves szomszédaim elárasztottak a gratulációkkal. ( pirulós barifej):D
    Gratulálok Eninek a hagyományőrző versenyen elért helyezéshez!

Denevérek falánk jószágok, de igen hálásak.:pxD
    Szeretem a sok Btpt, amit adnak és a többi nyeremény se jött rosszul. Ma még gyártok nekik szusit, de holnap már egyebeket termelek. Jó lenne a gazdakörivel is haladni.

Kis késsel, de végre mindenhol beértek az előző event titkosai. Két kicsikém nem panaszkodhat , kaptak sok xxl fát, kökényt, tamarinduszt, és kowhaifát is.
    A mostaniakkal még várok.
    Evetkéből kimazsolázom a felhőt és a rávalókat, most ennyi fér bele.

Most jobbra el, vár a házimunka.

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét kedves vénecskék!

Ritkán jövök, és ezután talán még ritkábban, és ezért ne haragudjatok. Az élet nagy szervező. El kell mennem a szüleimhez. Mind a kettő jóval túl van a 80-on és bejött náluk egy olyan gond, ami miatt mellettük kell lennem. Így a 4 órás állásomat is, ami tartott 2 napig :D
    fel kellett mondanom. Nem baj, inkább vagyok velük. Remélem felépülnek és jöhetek vissza hozzátok is sűrűbben.
    Horror eventen kész, nagyon jó ajándékokat kaptam...köztük 2 arany banánt is és szintet is léptem a sok TP-vel. A következő eventtel nem tudom mi lesz :p . Na de ez legyen a legnagyobb bajom.
    Legyetek jók, és szépek, azért olvaslak benneteket és igyekszem jönni, ahogy tudok.

17. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét és jó játékot mindenkinek!:)
    Gabi mielőbbi gyógyulást kívánok a szüleidnek, neked pedig sok erőt!:)

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Tegnap Mya tervezett, szolgáltató végzett. Ahogy megírtam hsz-em nemsokára rá el is szállt a netem, nem is jött meg, csak valamikor éjjel. Gondolom, mert most már van. Tegnapi teliholdazás mondhatjuk, hogy nekem nem volt. Nem is ez zavart, hanem az önkényes változtatás.Persze utánaérdeklődtem és akkor még megmagyarázzák, hogy eddig is így volt a havi forduló. Lényeg megint mehetek megmondani a magamét, mert tudom hogyan volt eddig.
    Mindegy is, ahogy Gabika is írta, bár ez lenne a legnagyobb bajom. Sajnálom, hogy még ritkábban jössz, de természetes, hogy minél több időt töltesz a családdal. Legjobbakat kívánom a szüleidnek is :)

Reni gratulálok a nyereményedhez :D Linket köszi!

Képzeljétek lett egy kacsacsőrű ólam.:D Úgy voltam vele, mint mint ahogy Sárkánylány mesélte. 2 gólya, 2 béka stb... jól van akkor törlés, de opácska az egyik nem is béka.xDTényleg nagyon hasonlóak. Gratula a jó cuccaidhoz is!

Szomszikám a kütyünek a közelébe se értem. Éppen hogy befejezem a gazdakörit, ha befejezem, már semmi se biztos o_O

Maci nagyon aranyos a sünmalacka.

Remélem Zsuzsánk és Kata jól vannak.

Megyek is.Megetetek még pár denevért.

Szép napot Mindenkinek! Neked is Zsémbi!:)

19. Tigrislady

Sziasztok!

Gabikám, remélem, minden rendben lesz a szüleiddel is, és veled is. Vigyázzatok magatokra.

Horroros event letudva, kaptam sok jó ajit, titkosakat még nem tettem ki...
    meló hegyek, sokat nem tudok itt lenni sajna...

Pusza, és mindenki vigyázzon magára...

Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok! :*

20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Reggel még gyorsan megetettem a maradékot a denikkel, nehogy kárba vesszen.;):p
    Titkosakat majd később teszem ki.
    Evetke elkezdve, majd jutok, amíg jutok.

Mya gratula a kacsacsőrühöz!:D
    Megértem, hogy ők az elsők! Kívánom még sokáig velük lehess és mielőbb felépüljenek! Várunk vissza.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.