Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Én már úgy állok hozzá, hogy az elmúlt eventek tanúlságából, semmi nem megy simán, mindig van valami bibi, ezért óvatos vagyok és nem fogok hozzá csak ha hivatalos van róla.
    Isi elinditva, ma lencsefőzi lesz, az eső esik, ahogy jósolták.

Az idő ellenére szép napot!

2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Te is levontad a következtetéseket, hogy sajnos nem mindig indul zökkenőmentesen 1-1 event. én is mindig megvárom, hogy induljon hivatalos, mert még akkor is előfordulhatnak hibák, de az legalább már az eventidőn belül van.
    Nálunk ma kelkáposztafőzelék van kockapörivel terítéken.. :D

Esőre az ígérték, hogy ma estére már országosan fog esni, mindenhol.. :S

3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt Eni !

Sajnos itt már mintha dézsából öntenék ! így nem tudom, hogy lesz a mára betervezett intéznivaló! Dörög-villámlik ! A szomszédaim nekem is nagyon rendesek, de én vagyok a korai kelő közülük!:) Biztos megéreztem !!xD
    Szép napot Neked is !

Reméljük nem ez a pár torta miatt hiusul meg az event. Szerintem ezt nagyon sokan megszívták, mert általában én is először aratok és csak utána megyek a fórumba.

Szia Szomszikám !!

te már rutinosan csinálod, én a megszokás szerint. Soha nem várok az aratással az evnet kezdésig, hisz addig még egy adag növényem beérik.

Gyomromból a görcs elment a fiam éjjel 1-kor sikeresen és épségben megérkezett !!!:):)

Gabi922, mya100, katalin1955 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Drága Zsuzsa!

Kistarcsán még nem esik, de sztem már nem sokáig bírja... :S

Örülök, hogy sikerült kicsit felengedned az idegeskedésből, és a fiadnál is minden a legnagyobb rendben lesz (beköltözés, megszokás, összeszokás másokkal, stb...)
    Ma ennek örömére egyél/igyál valamit, amiről azt gondolod, hogy jól esik.. akár egy kocka édesség is megteszi... :D

5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Felénk is be van borulva , alig látom a billentyűzetet.-.-:cry:
    Pedig úgy örültem a tegnapi jó időnek.
    Szegény paradicsomom megint zölden kerül az üvegbe savanyúnak, vagy csatninak.:p
    Ma én is csak a bahamát arattam le, a többi földön még nem érett be a póré.Rackót el is felejtettem meglátogatni, s milyen jól tettem.
    De nekem is vannak rendes szomszijaim, akik szólnak.;):D
    Babahalakat sajnálom:(

Kedélyjavítónak ismét meghirdetem játékomat.
    Hozok pár képet és ki kell találni, melyik városról van szó.
    Határidő hétfő este.
    Megfejtéseket a levélben várom. Egy kettest kell a fórumnév után írni.

Molgan, -KiraAngel-, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  6. katalin1955

Szia!

Most megakadtam, mi az a kockapöri.
    Tudod nekem olyan is van aki reggel küldött barkácsot, mit csináljak vele.

Szia Szomszi!

Örülök a hírnek, hogy épségben megérkezett a fiad.:inlove:.
    Ma nem arattam, várom az eventet, a bahára komfortba tettem kávét, még egy adag gaz meg nem érdekel, nem hajszolom magam, nyugisan csinálom.;)
    Szia Druszám!

A harmadik kép rendesen bekavart, de majd kihámozom.:oops:
    A paradicsom nálam is sok zöld van a tővén.:eek:
    :)

Szerintem sok játékos beleesett a reggeli csapdába, majd kompenzálják, nehogy miattuk ne tudják befejezni az eventet ami még el sem kezdődött.:cry::cry::cry:

Sziasztok!

Gabi922, babahalak, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot Mindenkinek!

Nem csodálom, hogy átrendezte a lakást elég megtermett kutyus.;)xD
    Ha úgy alakul majd idővel, szeretnék egy dobermannt és egy magyar vizslát tartani.
    Barátnőm kutyusa csivava, öt nem lehet kint tartani, mert nagyon pici, még a nagyobb madarak is veszélyt rejtenek számára.
    Már egy jó ideje nem várom meg az eventkezdést. Learatok, ahogy reggel szoktam.Az ajikat viszont visszatartom
    ;)

Köszönjük, akkor várjuk az infókat :)
    Örülök hogy, tetszik. Van pár nagyon jó válogatás, jókat szoktam rajtuk nevetni :)
    Szép jó reggelt Neked is!
    Sajnálom, hogy nem értesültél erről időben. Szerintem sokan jártak így, talán lesz valami kompenzáció számotokra.Nekem se mindig első dolgom a fórumra jönni, akkor szoktam általában ha már lerendeztem a földeket.Most véletlen volt, még volt 15 percem a varjúig. Eventkezdés előtt azért benézek.

Köszi a tollast, értékelem ám ;)
    Finom tortát nem is értem, hogy lehet nem kívánni;)xD Mostani sok dőzsölés után, még mindig jöhet :p

De jó, ismét van játék.:D
    Nálunk az éjszaka kellős közepén kezdett el hangoskodni az ég. Többször meg is ébredtem. Most is esőre áll az idő.Ma lehet nem gyalogosan megyek, még meglátom.
    Megfejtéssel érkezek;)
    elég káoszosan idéztem ismét, remélem nem lesz nagy kavarodás o_O:cry:;)xD

Gabi922, babahalak, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

Szia Szomszikám!

Nem is számoltam hány nagypárna bánta a bosszúállását.
    Doberman és vizsla párosítás remélem beválik.
    Csivava, hát én kutyát akartam és nem macskát házörzőnek, mindenki igénye szerint, bár az etetése megfontolandó.

Szép napot!

babahalak, mya100 és greenfields kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Szia!

Kockapöri nálam a kockára vágott marha vagy disznóhús, pörköltnek elkészítve... most, jelen esetben marhából készült.... :D

sajnos nálunk a paradicsom már elment vadászni (félig megrohadt, vagy zölden lepotyogott a földre) a sok eső miatt.. :S eltéve van bőven lének is, savanyúságnak is.. de én még szerettem volna októberben is saját, házi paradicsomot enni.. :S

Jó hír:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-és-jós-jónás-otthona.7666/page-15#post-51793

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Rackó mai napi minitortái a váza ikon alatt láthatók. (Akik a hajnali órákban hiányolták a mini sütiket, ellenőrizzék a menüt.)

11. zsuzsa-mama

Szia Eni !

A fiamék már kint élnek 2 éve, csak az utazástól majrézok mindig, hogy nagyon hosszú az út ! Már várták a hegyekből éjszaka a kollégái vitték fel, mert olyankor már nem közlekedik a bahnhoff.

Kata !

Köszi, hogy ujra ítditod a rejtvényt , ez is nagyon hiányzott Sok a betű elírásom nem javitok, nincs idegem.

Bocsi mindenkitől, még most főztem meg és nem sokára indul a menza kihordás !!!!!!xDxD Még nem tudom nekem hová kell vinnem és ki jön érte. így kicsit szét vagyok szakadva.

Puszi Mindenkinek !!!

Nekem még nem tiszta, hogy tudom-e indítani az eventet. majd meglátjuk .... Tudjátok a vak is azt mondta............xDxD

12. Tigrislady

Sorry Zsuzsa! azt hittem, új helyre mennek, nem oda ahol voltak.. bocsánat.. :D

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem egy árva máz se reppent fel, pedig jó lenne ha a végére összejönne olyan laza 180 db, de így nem sok esélyt látok rá.

Eni a marhapöri fini. Nekem a rántott karaj, még mindig csak lapos húsi.

Zsuzsa ha nem a tervek szerint mennek a dolgok csak sikicsá :D

most eléggé összevissza mentek mindenkinek az ajik, holnaptól képregény megy, ha másra lenne szükség jelezzétek :)

14. Tigrislady

Mya!

nekem is csak 9 db máz jött össze, pedig egyedül a baha volt, amit nem most arattam indulás után... az is elég karcsú... :S A rántott karaj sem rossz, főleg, ha a csont is benne van még. :p

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Frissen sütve a legjobb. Csont miért jó benne??:):p

Már így előre gondolkozva, hogy mikor kezdem a farmolást és mikor aratok utoljára, nem igazán fér be 1 napba a 16 órás érés. Mindenképp egyszerre szeretném kirakni a tortákat, mert amúgy tuti elrontanám.
    Majd meglátjuk pár nap után hogy állunk, ráérünk majd aztán aggódni.;)

16. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Mégis kaptam 30 db-t,most nem tudom,hogy később léptem-e be,vagy maguktól adták:p,de ez már mindegy is,az a fő,hogy van!A váza ikon alatt.

greenfields, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szia Eni !

Ugyen semmi baj, hisz honnan tudtad volna !:) QUOTE="mya100, post: 52051, member: 1308"]Sziasztok!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem egy árva máz se reppent fel, pedig jó lenne ha a végére összejönne olyan laza 180 db, de így nem sok esélyt látok rá.

Eni a marhapöri fini. Nekem a rántott karaj, még mindig csak lapos húsi.

Zsuzsa ha nem a tervek szerint mennek a dolgok csak sikicsá :D

Szia Mya !

Köszönöm szépen ! valószínű holnap igénybe foglak venni, de van gépem !! A holnapi napom sem lesz egy lassu menet !xDxD

most eléggé összevissza mentek mindenkinek az ajik, holnaptól képregény megy, ha másra lenne szükség jelezzétek :)[/QUOTE]
    Szióka !!
    Gratulálok, hogy síkerült megkapnod a tortákat, így ferr !!!:);)

Elinditottam az eventet, sok köszönet nem lett benne, mert a 2. fordulóról lemaradt a KK.xDxD A máz nekem sem jön, én azt kérek ajcsiba !:)

Mindenki bogozza ki kinek mit írtam !!!!!! Bocsika !!!!!!xDxD

greenfields, mya100, katalin1955 és 2 más kedveli ezt.
  18. katalin1955

Sziasztok Vénecskék!

Az event elkezdődött és nálam is valami kütyü, azóta folyamatosan látogatok egy helységet és nem tudom mitől van, lencsefőzi volt az ebéd és a tejfölt is csak a tányérba tettem hozzá. Reggel nekem kell uncsikámat az iskolába vinni, most bevettem 2 db széntablettát és reménykedek a nyugodt éjszakában.

Zsuzsának máz, Myának képregény, Druszám, Kira, Gabi ti mit kértek, én is mázt kérek.
    Én is úgy csinálom mint Mya Szomszikám, letermelem a gazokat és utána teszem ki a sütiket.

Mindenkinek szép álmokat és nyugodt éjszakát!

greenfields, zsuzsa-mama és babahalak kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Semmi gond nem bogoztál, csak bebiggyesztettél a közepexD Értek mindent, szerintem a többiek is, ügyeskedtél, mert ügyes vagy. ;)xD Csak vicc volt, elfoglalt vagy.Előfordul az ilyesmi;)
    Szomszikám jobbulást Neked!

Mázt kérnék én is, csak a többiektől képregényt kaptam azért gondoltam talán arra van igény.:)

Jó éjt mindenkinek!

babahalak és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Sziasztok!

szerintem mázzal jobban járunk, a képregény úgyis jön..

Jó éjt mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.