Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Látom, mindenkinek telik a hétvége, kinek így, kinek úgy..
    Mi ma voltunk reggel itt nálunk a temetőben, meg a szomszéd faluban is, mamám sírjánál.
    aztán templom után pihentünk kicsit, meg mentek még tenyészetek... késő délután elmentünk Zoli apukájának sírjához is...

Szia Katika!

Gratulálok hozzá, és a tánchoz is... :D
    nagy ugrásaim nem voltak tenyésztés közben... kínkeservvel összejött 1 hősi kakukk.

próbáltam a bahán is tenyészteni, na ott sose tudom összehozni a narancs ólhoz való pandásat, nem ugrik el odáig... megvenni nincs keretem, úgyhogy úgy marad... :S

Zsuzsa!

remélem, már jobban vagy vigyázz magadra!

szép estét mindenkinek...

pusza

mya100, greenfields, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    .........még mindig esik:(

mya100, Tigrislady, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Látom mindenki remélem kellemesen tölti a hétvégét !

Maci ! Ne a sír pénzen járjon az eszed, eltudod azt költeni jobb helyre is. Állj pozitívan a dolgokhoz, hidd el sokkal könnyebben megy. Nem csak úgy mondom most ezt, élő tanúbizonysága vagyok.:)

Reni ! Köszönöm szépen alakulok !xD Hosszú út áll még előttem, de nem adom fel. Nem nézek hátra, csak előre. Pár hét eltelte után már jobb, akkor pár hónap után, már Katámmal fogok táncolni !xD

Katám ! Az idő bennünket sem sűrűn kényeztet most, de kell az eső a földekre. Most legalább kipihened magad.

Szép napot !:)

katalin1955, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. babahalak

Zsuzsám, a táncika rendben van, fogunk együtt táncolni!!!!.....csak gyógyulj meg minél hamarabb!!!!!!!!!!

5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hukk, :wuerg: A pünkösdi rózsa kihajlott az útra:music: [​IMG] Hali Jányok, ez néktek. Mamó, az a píz arra van lekötve tartva, ha főborulok akkó eltudnak kaparni belőle. [​IMG] Hétfő vanik, azé álmosak a kölkök. Tigris, a homokos birka a gazdakörbe ad néköd narancs pandát, csak ne sajnáld a Sidet mög a citromfüvet sem. http://41.media.tumblr.com/f4a51e6c5d671c337555d0e0bf84e64e/tumblr_nos12xVTcu1uq2n6jo1_500.jpg Sajnos kicsit nagy és tenyészteni sem löhet, pedig bizton klassz lönne. http://40.media.tumblr.com/5c9b315429d51f405c65c1e7815303c5/tumblr_nme8cxg9EF1uq2n6jo1_500.jpg Szintén zenész, szépen tud kornyikálni.xD Hogy tudja mán a kölök, melyik a finom.
    [​IMG] Itt simizhetitök őtet, a gépemön van a falumbeli vadasparkban készült kép kis fekete leopárducról a gondozók is és az orvos is kesztyűben fogják és nézik Őkelmét. Lögyön mindönki rossz én el [​IMG] .

6. Tigrislady

Sziasztok!

látom az eső elmosta a többieket is.. nálunk este akkor zuhé volt, hogy elúszott a fél kert.. anyám még nem mert lemenni a kertbe, megnézni, mi maradt... :S

a desznyónk sajna nincs jól, tegnapelőtt már egész jól volt, de a sok fekvéstől most tönkrement a lába... azzal meg sajna nem tudunk sokat kezdeni... :S szóval egyre rosszabb a helyzete... anyám bele van betegedve. meg már én is...
    ma szépen süt a nap, ami igaz, nagyon kellett az eső, de most már lassan többet árt, mint amit használt.

Zolim jól van, csak el van havazva, így aztán nem tud jönni fórumozni.... :S

Gabika? Mya? Anika? GreenKata? Katalin? Sauvage? Farmer? BabahalakKatika? (kihagytam valakit? :oops:)

tessék aláírni a jelenlétit és lejelentkezni, hogy legalább miattatok ne kelljen aggódni... :D

no... lassan mennem is kell. mindenkinek szép hetet, vigyázzatok magatokra, jobbulást a betegeskedőknek..

babahalak, Sauvage, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Bejelentkezek én is, hogy rendben vagyok,csak a következő 2 hétben ritkásabban tudok jönni.Ismét technikai problémáim akadtak. Ezért most is csak kurta leszek.
    Pénteken annyit sikerült tenyésztenem, hogy a ideiglenesből kiszedjem a fontosabb dolgokat, többre nem jutott idő. Szombaton jól eláztunk mászkálás közben, pedig fel voltam szerelve mindennel, ernyő, kapucnis kabát, de leszakadt az ég, nem ért semmit.Aztán megjöttek a vendégek.Jól érezte magát mindenki.Bő egy hónap múlva ismét jönnek, akkor megint csinálunk egy két programot, de most elmentek.

Zsuzsánk is látom aktivizálta magát, ennek örülök.
    Katának jó a videója :D Myával nem is táncoltok:cry: pedig ő is szeret.:D

Reni bízni kell benne, hogy jobbra fordulnak a dolgok. Zoli is rendben van akkor, csak elfoglalt.
    Maci sajna a videókat most nem tudom megnézni, de idővel pótolom.A virágot köszönjük:)

Szomszikámnak pedig gratula a szintlépéséhez!!
    Úgy láttam, vagy inkább nem láttam, hogy az állandó kakukkos gazdakörik még nincsenek.

Mindenkinek legyen szép a napja!
    Puszi

Gabi922, babahalak, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Jöttem én is aláirni a jelenlétit. Hosszú napok vannak mögöttem.
    Szerdán a suliban egész nap rosszul volt az én bogaram, de nem hívták az anyját, mert csak láz esetén telóznak. Csütörtökön reggel keltem időben, kérdezem hogy van, mondja picit fáj még a hasa, délelőtt 10-kor már nem fájt semmije. Hívom az anyját, hogy nem viszem az orvoshoz, mert nem fáj neki sehol. Este csinált egy pár kókusztekercset mert szülinapja lesz és ilyenkor szoktak vinni ezt meg azt. Pénteken reggel kezdek öltözni, jön a lányom, mama nem mentek sehova sem, mert hány a gyerek, na puff neki szülinap nem lesz az isiben akkor. Délután megyek a leckéért a suliba, 27-es létszám van az osztályban abból 12-en voltak bent, mondja a tanárnő, hogy kedden ha megy a gyerek akkor csak sósakat vigyünk mert a gyerekeknek ki lesz a kis gyomrocskájuk és nem jó a sok édes, szaladok venni sósakat és rágcsikákat. Vasárnap volt 8 éves, de meggyógyult és a tortából is tudott enni, 2 torta volt mert voltunk elegen. Tegnapra is maradt látogató de azt is túléltük, ma csak pihi és pihi.
    Május elején kitettem a virágaimat az udvarra és a karácsonyi kaktusz virágzik, igaz csak egy virágja van de az teljes egészében.
    A sok esőtől nem tudtunk bográcsolni amit nagyon sajnálok.

Szomszikám: Gyógyulgassál csak, jön a jó idő és akkor menni kell majd sok helyre az uncsikákkal, nehogy lemaradj róla.
    Eni: Sajnálom a malackádat, legfeljebb most előbb vágjátok le, nem lesz zsíros legalább.
    Az eperimádóknak üzenem, hogy az idei eper egy nagy csalódás. Minden évben ugyanott szed-magad szedjük, szombaton a gyerekek elmentek szedni, szedtek 7,5 kilót, hát olyan rossz epret én még nem ettem amilyen ez, jó lesz lekvárnak, de én már enni szerettem volna belőle.
    Katám: Látom megyünk táncikálni, látod már sorban állunk.

Az eső ellenére legyen szép napotok!

mya100, babahalak, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Jöttem én is lejelentkezni. A fránya időjárás jól kibabrált velem, sikerült egy kiadós náthát összeszedni. Most már jobban vagyok. A tenyésztést csinálgattam, felhő a rávalókkal megvan és sikerült hősikakukk és szépfülü szamár is.
    De legjobban a piros tevémnek örülök.:D
    Gratulálok Druszámnak a szintlépéshez, BabaKatalinnak a karneváli kakukkhoz!
    Most jobbra el, vár a házimunka.

mya100, babahalak, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Hi! Tigris, "Láss, Láss, Ne csak Nézz" feletted vannak a hiányzók.

mya100, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Megjöttem az event kiírásra. Kicsit meglepődtem, mert a naptárban a "Pandák nyaraláson " volt előre jelezve, most pedig valami "Framfirka" Van kíiírva. Most az egyik elmarad, vagy mind a kettő futni fog. Ötletek ???

mya100, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Szomszikám!

Ezt az eventet szerintem elcserélték, mert Jónás azt irta, hogy megízzaszt minket a felrepi, hát ez a felrepi ami ebben kell, az könnyűnek igérkezik, és semmi panda nincs benne. Most nem irigylem azt aki betette ezt az eventet a közösbe, kap hideget-meleget.

Megyek uncsimért, jók legyetek!

14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hali Jányok!

Tigris, azt mondtad elég, ha csak olvasok.

Pont ennyi idő van a meló mellett.

De látod csak füttyentened kell és jövök.

Most pedig megyek, Szép Hetet Mindenkinek.

mya100, Gabi922, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

mya100, Sauvage, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  16. babahalak

...jelenléti aláírva, behavazódtam:eek:, de meg vagyok!
    Jóóóóóóó sokat írtatok, meglettek az elveszettek is, hálaistennek a betegek is gyógyulnak, csupa örömhír!
    .....az event elég kacifántosnak ígérkezik.......
    Örülök,hogy tetszett a táncunk!

17. zsuzsa-mama

Sziasztok !

lehet a pandák most elmentek nyaralni és helyette pótlásnak betették azt "firkát". Ez most jó, amúgy is kevés az időm.
    Reni ! Köszi az infókat.
    Mosó masa megy, mert az előbb elfelejtettem rendesen lezárni. Láttam, hogy villog, de valahogy nem foglalkoztam vele. Na ez szívás volt.
    Ma már jobb ha nem csinálok semmit.

Katám ! Keresztbe írtunk , gyorsan gyógyulok, mert látom indul a "vénecskék" tánc klubja. Nem maradhatok le. Ha már Szomszikám is csatlakozik, sőt Mya is szeret "ugra-bugrálni".

További szép estét !

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A két event egy és ugyanaz, nézd csak a beharangozót:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmfirka-vakáción-a-pandák.12573/

mya100, Sauvage, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

20. Farmer*54

Kop-Kop! Ha már a távoli rokonaim emlögetitök, aki szintén nagyon védöttek és tudtom szerint a pár ajándékon kivül mind kínai álompolgárok.

Zümike és a Táncika Katóka szereti az ilyen képsorokat.

Bár Greenike és az egyik Farmer barátunk is odavan az ilyen csudáért. Ezzel Kívánok Jó Éjt Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 26.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.