Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok!

Szomszikám: Nehéz döntés előtt álltok, azt válaszd ami a kutyusnak jó, ne ami neked.
    Kiváncsi leszek nyáron a gyümölcs árakra.
    Druszám: A fészen nem vagyok, így nem láthatom Nyaukát, légyszi ide is lökjél egypár képet.
    GoryHunter: Most lesz csak igazán lassú a haladás, de majd tapasztalod. Az új szezonális semmire sem jó, szerintem.
    BabaKata: Köszi a receptet, kipróbálom én is. Jól haladsz az eventel, én most lassan haladok, így döntöttem.

Mindenkinek jó pihit!

Sauvage, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Katám !

Köszi a receptet ! Ha elmennek fejem felől a felhők kipróbálom. A kenyérsütőben viszont gyakran sütök. Ott nekünk a francia kenyér jött be.

Szia Hunter !

Bocsi, hogy röviditek ! A felröpik fele már nekem is meg van, mindenféle hókusz-pólusz nélkül. Sőt eddig túl éréseim voltak idő hiány miatt. A 100. szint felé hajtok, de ez már igen nyögve -nyelősen megy. Valamikor az év végére csak elérem. Neked is sok sikert a szint lépésekhez. Ide hamarabb is írhattál volna, nem kitétel, hogy csak a 90 feletti szintűek írhatnak. örülünk, hogy jöttél. Érezd jól magad.

Szomszikám ! Természetesen csak a kutya érdekeit nézzük, de tudod én nem régen veszítettem el az egyik kutyusomat. Még azt sem tudtam rendesen kiheverni. A kölykét néha még mindig az Ő nevén szólítom, mert egyre jobban hasonlít rá.
    Mostanra viszont eldőlt szerdán visszük műteni. A mi állatorvosunk beszélt azzal a dokival, aki a műtétet végzi. Azt mondta, hogy nála még kutya nem maradt a műtőasztalon. Nagyon bízunk benne. De a frász azért ott van bennünk. Most az egyszer nem bánnám már mintha 1 héttel öregebb lennék.

Piszit fellövöm és húzok pihizni. Számomra kimerítő volt a mai nap.

Aludjatok jól ! Álmodjatok szépeket !

Sauvage, mya100, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

.....jöttem elbúcsúzni, csak vasárnap este leszek, addig egy nagyon kedves szomszim viszi a farmot!
    5. ablak is kész van,már nem sok röpi kell és 6000 növényke.
    Ajikat nem fog küldeni,ezért mindenkitől elnézést kérek!
    Legyen szép hétvégétek, a betegek gyógyuljanak,az idő gyönyörű,napos legyen!
    ...........ja és a kenyérhez két kis joghurt kell...........

4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Gratulálok a szép teljesítményhez.
    Akkor hozom Nyauka új képeit.
    Egy szekrénnyi makka.
    Madárlesen.
    Bújkálunk a szék alatt.
    Magaslati levegőn.

5. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Elindulás előtt gyorsan beköszönök.
    Katám ! Érezd jól magad ! Az evented meglesz, az ajcsik meg nem számítanak !Neked is gyönyörű napsütéses időd kivánok !:)

Kata ! Szerintem a Te macskádnak van a legjobb dolga.:) Nagyon szép cicc. Teljen benne boldogságod.:)

Megyek megint, már nagyon unom, talán június végére abba tudom hagyni.
    Itt már süt a napocska. nektek hasonló szép napot !:)

Sauvage, babahalak, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia GoryHunter!

Üdv a klubban.. Remélem, nem a topikunk elnevezése miatt nem jöttél eddig! :)

Gratulálok én is a teljesítményhez, csak így tovább... gyere hozzánk bátran, ha kedved tartja...
    Az eventet én is próbálom gőzerővel csinálni, de tudok olyanról, aki tegnap délutánra befejezte úgy, hogy az event napján késő este fogott bele.. :D

Szia Katika!

Szép időt neked, remélem, jól érzed majd magad hétvégén. :)

Szia Kata!

ez a macsek egyre szebb... látszik hogy szerető gazdija van... szerencsés állat.. Te meg szerencsés gazdi vagy. :D

Zsuzsám!

remélem, a kuttyal minden rendben lesz.. ne aggódj, 1 hét múlva "kutya baja" :D

Szép napot mindenkinek.

7. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Szomszikám: Gyógyulgass, járj szerencsével és gyors regenerálással. Kutyusnak megy a drukk, menjen rendben minden a műtéttel.

Babakata: Jó táncikálást és kikapcsolódást, siess vissza. Nem sikerült nekem a kenyér, kicsit, nagyon kemény lett a héja, a belseje nyers, majd még próbálkozunk vele.

Druszám: Nyauka igazi cicc, fensőbbrendű, bűszke és úrhatnám. Nagyon szép és ezt tudja magáról, és főleg Ő az úr a házban, ez látszik rajta. Van vele elég bajod, azt hiszem, de kárpótól a kinézete.

Eni: Tudjuk, hogy kész lehet lenni vele, de most lájtosra vettem én is.

Délután 6-ra megyek cirkuszba uncsikámmal.

Szép idő van, legyen szép napotok!

8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Bim-Bam! Nem nyitott ajtót sénki. Az orvosról annyit, hogy kaptam egy új gyógyszert 18000Ft támogatással, és csak egy hónapra elég, az enyhe mellékhatás is borzalmas így nem írom ide a koszorúlengető súlyosabb hatásait. Ettől még nem szaladok, de talán a fájdalmaim csökkenteni tudják. Tigris, a rossz vérkép pont a mandulától van, ne félj egy kis vágástól dobasd ki, mert később komolyabb bajokat okozhat. Greenike, sajnálom a Babucit, mondtam, hogy kábelcsatornában vidd el az áramos spagettiket. Mié nem hallgat Anyu a Brumira? http://pbs.twimg.com/media/CDR-VvkWEAANIVN.jpg .

Nagyanyó! Az állatdokiról annyit, hogy repülő sem marad az égben, vagy leszáll vagy lezuhan. Nekem ilyet mondana egy orvos, bizton úszna világcsúcsot 100-on forró zsírban. Ez még nekem idegennek sem megnyugtató válasz, de a kutyus az első és nem az én vagy a te nyugalmad. A meggyed biztos, hogy szentesi üvegmeggy volt és azért gondoltad, hogy Esmeralda mert ezt hallgattad.

Üdvözlet a köreinkben egy Nagy Vadász Tennessee-ből. Érezd otthon magad. Én Kellemes Hétvégét Kívánok Mindenkinek! Gabika, remélem rendben van a család, csak a fijjúk nem akarnak a bányába lémönni.
    http://pbs.twimg.com/media/CBYc6TmW4AA2IOk.jpg

Tigrislady, Sauvage, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  10. GoryHunter

GoryHunter Utánpótlás-írogató

Hűű van aki nyomja a szupi trágyoszt ezerrel itt :) :) Nagyon úgy nézem... :)

Tigrislady, babahalak, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

Szép estét Vénecskék !

Mára leteszem a kapát , elég volt. A virágot letermeltem, minden meg van kivéve 130db filctollat. A miatt viszont nem aggódom holnap lazán meglesz és ezt az eventet is kipipálhatom. Amilyen nehézkesen indultam, nem hittem, hogy az eredeti tervet tudom tartani.
    Köszönöm a kutyosom iránti jó érzéseiteket. Tudom, hogy mind annyian állat barátok vagytok.
    Természetesen csak az Ő érdekeit vesszük figyelembe, de sajnos nekünk kell dönteni. Ki tudja előre melyik a jó döntés. Bizom és tudom, hogy erős és kifogja birni. ! Tudja, hogy szeretjük !

Maci ! Nem tul jó hír az uj gyógyszereddel kapcsolatban, mert sajnos én most pontosan ilyen mellékhatásokkal szenvedtem és míd teljesen kitisztul a szervezetemből, még mindig pár hónap. Figyelj oda nagyon, és már az első jeleknél nyomd meg a vészcsengőt. remélem nálad nem lesz hasonló és tényleg a fájdalmaidat csökkent.

Te leskelődöl Katánál, hogy a cicce fotóját hoztad ???xD

Szomszikám ! A gyógyulásomon vagyok 1000-el, mert a jövő héttől átváltok ápolónőbe. Remélem a cirkuszban jól éreztétek magatokat. Főleg az uncsikád.

Reni ! Neked is köszönöm és nagyon jó, hogy ilyen figyelmes vagy, hogy hoztad a júniusi naptárt. Biztos, hogy én csak 2-án kerestem volna az event befejezése után.

Hunter ! Ki nyomja a szupitrágyát ?? lemaradtam valamiről???

Drágáim kellemes hétvégét mindenkinek. Használjátok ki a jó időt.
    Most pizsi fel én meg el jobbra !

Szép jó éjszakát !

12. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...o9Pb3BFlP7YX0ncbRRaQCxJ2KY79OoDjJC2IeeWzUeVo6
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...5bxBGXnEMZJvupJiGbiyAc9qpktLEmfMZPykF78jFVwpQ
    http://4.bp.blogspot.com/-4lIFnu4n_K0/Tsfaed-H13I/AAAAAAAAI1c/DVGi7xktuRs/s400/P1500701.JPG

Event mindenhol kipipálva. Szomszikáim, nem kérek tollat.

Tegnap a cirkusz jó volt, uncsimnak tetszett, utána szalonna sütés volt, éjfél volt mire ágyba keveredtünk, de már itt csacsog mellettem.

Szépen süt a napocska, jó idő lesz ma.

Mindenkinek szép hétvégét!

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok szép jó reggelt!

Csak egy gyors kukk, ha esetleg valakinek hiányoznék, és persze idecsábított a finom reggel illata.
    Zsuzsám csak a net miatt nem jöttem eddig.Tele van már a hócipőm, és még így lesz egy darabig.

Ahogy elnézem vannak gondok páratoknál.Reméljük jobbra fordulnak a dolgok.
    Köszönöm a linket, a cicás képek nagyon jók, a videókat sajnos még nem tudom megnézni.
    Az eventet befejeztem én is.
    Megyek is, mert aratás van, aztán libbenek is el a géptől.
    Jó eredményt, aki beteg annak jobbulást kívánok. Mindenki érezze jól magát, legyen kellemes a hétvégétek. Vigyázzatok Magatokra!
    Puszi!

Tigrislady, Sauvage, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Kedveseim !

Szomszikám ! A tegnapi napotok akkor nagyon jól sikerült ! Először a farmon voltam utána jöttem ide, így a mai ajcsi már elment, de holnaptól küldöm a megszokottat. Nektek is kellemes hétvégét. Mi ma megyünk Szilvásváradra egy kicsit csavargunk a gyerekeimmel és az unokáimmal.

Mya ! Látom, mid írok Te is bejutottál a fórumba. Ezek szerint bővült a netet. ügyesek vagytok, hogy megoldottátok. Drukkolok a mai beszerzési köruthoz. Várom az eredményt. Tudod kiváncsi vagyok !
    Érezzétek jól magatokat.

Puszi Mindenkinek !

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves Vénecskék!

Ma van egy kis időm, így gyorsan bekukkantok. Köszönöm az érdeklődéseteket, jól vagyunk, szüleim is túl vannak a betegségen. Most már "csak" a megszokott korral járó itt-fáj - ott-fáj bajok vannak. Közelebb költöznek, az öcsémékhez és hozzánk is, így most rengeteg intézni és rohangálni valónk van.
    Szia Anika!
    Nagyon sajnálom ami veletek történt, remélem már valahogy helyrejöttek a dolgok. Az a lényeg, tesódnak nem lett baja, a kocsit meg majd helyre lehet hozni.

Szia Kata!
    Jó hétvégét neked, biztos jó programjaid lesznek. Mi lehetőleg nem csinálunk semmit, annyit rohangáltunk egész héten, hogy most jól fog esni egy kis lazítás.

Szia Green Kata!
    Gyönyörű ez a cica, nem csoda, hogy büszke vagy rá, és ezt a képekből ítélve Ő is tudja.
    Szia Eni!
    Köszönöm az infókat, nem sok időm van mostanában kalandozni a fórumon. Még jó, hogy van a naptár, abból szoktam gyorsan megtudni, ma éppen mi van :p és milyen nap van ma :oops::D .
    Szia Maci!
    Remélem ez az új gyógyszer fog segíteni és talán még szaladni is fogsz tudni ;):) .
    Köszönöm, a család rendben van, mindenki a bányában dolgozik. :oops::D Szüleim is meggyógyultak és sikerült rávenni őket, hogy költözzenek egy kicsit közelebb. Elég mobilak, költöztek ők már sokat idáig is. Most meg legalább az öcsém napi szinten rájuk tud nézni, és én is hamarabb eljutok hozzájuk.
    Szia!
    Üdvözöllek közöttünk, hogy szólíthatunk, vagy maradjunk a GoryHunter megnevezésednél.
    Szupertápot nem nagyon szoktunk használni, mert nagy kincs. Párunknak meg van a szupitápos gyorsító felhő és nemesített növénykéink. Ezzel a felröpik számát egy két körben meg lehet emelni egy kicsit.
    Írjál magadról egy kicsit bővebben, már amennyi publikus. :)
    Bármilyen játékkal kapcsolatos kérdésed van, azt meg tedd fel nyugodtan, rengeteget segítünk egymásnak.

Szia Katalin Szomszikám!
    Jó programotok volt tegnap, nagyon élvezhette az unokák. Ők még fáradhatatlanok, pláne ha élvezik is a történteket. Gyönyörűen süt a napocska, de én csak arra leszek ma hajlandó, hogy kiülök az erkélyre egy kicsit napozni. Nem...nem megyek sehova :mad::D:D:D eleget rohangáltam...
    Szia Myám!!
    Nagyon örülök, hogy látlak. Használjátok ki ezt a szép hétvégét. Érezd jól magad. Remélem a net rendbe jön és nem bosszant tovább.

Szia drága Zsuzsám!

Nektek is nagyon jó programotok lesz, remélem a gyógyulásban is sokat fog segíteni ez a gyönyörű kirándulás.
    Kutyusod gyógyulásáért szorítok. Rendben lesz minden remélem.
    Eventtel haladok, ma estig talán be is tudom fejezni.

Kedves szomszikáim nem kérek már én sem több filctollat :).

További szép hétvégét mindenkinek, pihenjetek, gyógyuljatok, érezzétek jól magatokat.

16. zsuzsa-mama

Kedves Gabika !

Most húzok el gyorsan, de láttam, hogy írtálés muszáj kifejeznem, hogy mennxire örülök az általad közölteknek.
    Most el.
    Puszi Mindenkinek !

17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Gabika jó hír, hogy a szüleid meggyógyultak.:)
    Mya remélem sikerül rendezni a neted és újra többet tudsz többet jönni.

Látom többeknek kellemesen telt/telik a hétvégéje. Nekem a melódia jegyében telik. Azért egy vasárnapi fagyizás belefér.:pxD
    Evetke halad, még kell párkör gaz és némi felröpi, utána kész vagyok. Végre megjelentek a várva várt régi kakukkos feladatok. Már a felhőn csücsül a kakukkmama.

Nyauka valóban egyre szebb, de én elfogult vagyok.:p:inlove: Imádnivaló kis vadorzó, igazi örökmozgó, mindig felvidít.

Hűsítő nyalánkság:

Most jobbra el vár a teregetnivaló.

18. Farmer*54

[​IMG] Kukucs van itthon valaki? Nagyanyó, nem kell csennem a makka képét a Greenitől, van elég blog a világban. Zümike, örülök, hogy előkerültél és csak a net a rossz, bár az űrtechnikában ez is csak a feudalizmus szintjére levitt kis hazánkban fordulhat elő.
    Tigris, azt mondtad a szívedhez a macskákkal lehet jutni, Zoli tudta ezt: http://pbs.twimg.com/media/B7VJAbbIYAE9EL1.jpg ; Egy marék makka. Nem értem miért irigyeltek engem mikor titeket olvaslak:
    Kedves cicások a makkának venni kell egy tablettet, és nem fog zavarni titeket. Végül egy gyönyörű Ivanhoe teljes harcidíszben : http://pbs.twimg.com/media/CEcpbdaWYAA6_jm.jpg ; Nagyanyó és Katalin, rólatok sem feledkeztem el itt egy édibédi: http://pbs.twimg.com/media/B9kYtGOIYAAWNPx.jpg ; Majd ha utolérem a csevegőn a Green Katókát, akkor neki elmondom milyen a gyógyszerem mert ide nem írom mert a gugli a kugli minden oldalt figyel, ha tetszik a Bipinek, ha nem, de tegnap kerestem valamit, és ez a fórum egyik topikja is benne volt méghozzá májusi hsz. volt benne. Elég annyi, hogy talán többet tudok majd menni 10m-nél és tovább tudok állni egy helyben 2-3percnél, mert most ez van Jányok és a fijjúk akik a bányában dolgoznak.

19. GoryHunter

GoryHunter Utánpótlás-írogató

Hát nem tudom egyszerű földön futó emberke vagyok én is... :) Szeretek viccelődni, beszélgetni, ismerkedni s ezáltal új barátokat szerezni. közvetlen vagyok, bárkivel el tudok beszélgetni aki normálisan tud viselkedni stb.. Nem tudom hogy ezt jó helyre írtam e de majd el árulod Gabi922.. Gondolom jól láttam, hogy te voltál aki kérdezte :) Ha nem akkor bocsi :) :) :)

20. Farmer*54

Vadász, én válaszolok mert most én vagyok itt. Ne sértődj meg, itt a többség látott már karón fehér sirályt az van, varnyú nincs. Legtöbbjük a kezdetektől játszik és csak kíváncsiak ha valaki betéved a fogadójukba egy butélia vörösért. Én is találkoztam már kedves és rendes emberrel, de végül kiderült, hogy csak a farmom kéne neki, a szülőcsatornáig visszaküldtem, és megtettem a lépéseket az érdekében de attól függetlenül a haverjaival rendesen megdöngették a játék kapuját. Én nem tételezem fel senkiről, hogy ezért jött főleg miután te máshol is előfordulsz a fórumon. Ha megismered az itt levőket rájössz, hogy kedves jóravaló Földművesek, akik a Coltot azért a pöndöly korcába dugták.xD [​IMG] Cimbora.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.