Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kedves Gabi ! örülök, hogy jelentkeztél a rengeteg munkád melllett.. Nem irigyellek, tudom maga a költözés is megterhelő,főleg ha az ember saját szüleit költözteti. Biztos be fognak hamar illeszkedni. Jó, hogy Ők mindketten vannak és egymást is átsegítik a nehézségeken. Tudom tapasztaltam, hogy az időseket már nehéz kimozdítani a megszokott helyükről. Ott vagytok Ti is, akik majd gondoskodnak róla, hogy eszükbe se jusson, legalábbis nem fájó pontként.

Az eventet én is elkezdtem és csak bizni tudok, hogy be is fogom tudni fejezni. A jövő hét első 3-napján kötelező nagy kardiológiai vizsgálatom lesz. UH, terheléses ÉKG és ami még ehhez kell labor stb. Valahogy most, hogy ilyen gondokkal küszködünk saját magamról megfeledkeztem. Csinálom és ameddig haladok, annyi lesz kész. A héten igyekszem az állatokat letermelni, most nekem jól jön a 8 órás növény.

Gabi ! Sok erőt és egészséget kívánok a Rád váró gondok megoldására.:sleepy:

Tigrislady, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Végre Gabiról is jött hír, már csak Enit várom.
    Lassan én is pihizni indulok.
    Éjszakára felhajingáltam a hínárokat é a bahára a zöldteát. Holnap majd az intézőm termeli a korallokat.
    Én is úgy jártam, mint Zsuzsa elvesztettem a fonalat tápügyben. Majdcsak kibogozom. Első sor kész, holnapra meglesz a második is.
    Szép álmokat mindenkinek és kellemes hétvégét!

Tigrislady, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

Szia Kata ! Rossz példát nem kell követni !xD Nálam is hasonlóan megy hinár + zöldtea. Holnapra laza kis melót !
    Követem példádat és a Gabiét elhúzok pihizni. Igaz még fél óra hátra van. beülttem 3 órás növényt és az még ezután fog beérni.
    Addig tusolok, hogy már csak ágyikó legyen hátra.

Mindenkinek pihentető szép álmot !

Reméljük Reni holnap már hírt ad magáról. Ma Szomszikám sem jelentkezett ????

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Beköszöntem, hogy megmutassa megérkeztem egészbe, csak az elemek nem kíméltek.Megcsapott a húzat és picit megszúrt a nap.
    Visszaolvastam, azt hiszem sikerült is felfognom a dolgokat már amennyire ez most lehetséges. Örülök Gabikának, hogy bekukkantott.
    Maci azt hiszem minden világos, köszi! Valami megoldása csak lesz.
    Zsuzsám az eventem nem is tudom most hogyan áll, de kétlem, hogy sokat jutottam volna előre. A röpik mondjuk jól állnak a tegnapi nullázás miatt.
    Anika ha valamiben tudok segíteni szívesen teszem.
    Mindenkinek puszi, de most megyek, hogy haladjak is.
    Renivel azért én is remélem minden rendben.
    Jó éjt!

5. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Örülök mindenkinek, aki jelentkezett és jól is van!xD Remélem a hiányzók is megérkeznek!
    Eventke.........haladgatok, 3 ezüst és egy arany kész.

6. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Ma korán kidobott az ágy megint. Így gyorsan visszaraktam a korallokat és beültettem a hinárt. Ma megint túl érésben lesznek.

Remélem az hiányzók ma jelentkeznek, hogy minden rendben velük.

Katám ! Keresztbe írtunk. Most, hogy nálam elveszett a fonalxD, sorban haladok, majd a végén kisül, mit alkottam.xD
    Mya ! Remélem a vissza úton jobban vigyázol, addig pedig hozd magad rendbe ... kuráld ki magad. az evnetel pedig megleszel... nyugi ....

Gyors haladást az eventtel és szép kellemes napot !

Utoljára szerkesztett: 6.6.15
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!

Már tegnap este hazajöttünk, csak egy napos túra volt.A fejfájást úgy néz ki, hogy kialudtam, kezemet és az arcomat lekezeltem, az is jobb már.
    Lehet ma már az unoka öcsiék jönnek hozzánk, ők itt maradnának egy éjszakára. Bár nem biztos, mert tegnap úgy tűnt nincs nagy kedve hozzá, de lehet csak fáradt volt, mert reggeltől programjaik voltak. Mi is délután benéztünk hozzá a zöld táborba.Akkor búcsúztatták a tanárnőjüket, mert felsősök lesznek. Ennyi pityergő gyereket. Még nem igazán láttam, hogy így szerették volna a gyerekek a tanárukat, annyi ölelést is kapott, aranyosak voltak.

Lehet nekem is lassan be kellene szorkálnom a feladatba, mert így nekem se valami tiszta.
    Gini az nagyon rosszul áll, ültetés is össze vissza van, megpróbálom ma helyre rázni, ha mégse sikerül az se nagy baj.
    Tegnap reggel nem sikerült kókuszt nyitni, de este végül is sikerült. Remélem nem marad ki egy se, és nem csak nekem, hanem úgy senkinek.

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Tigrislady, Gabi922, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Szia Mya ! Örülök, hogy jobban lettél. Nagyon kell vigyázni a kocsiban ebben a melegben, mert ha az ablakot húzod le, húzatot kapsz, ha a légkondi megy nekem attól fájul meg a fejem. Szerencsére most erdőbe megyünk és nem sokat leszünk napon.
    Nekem fogalmam nincs hol tartok, szórom be folyamatosan és sorba nem hagyom, hogy most az ezüstön megyek végig és így tovább. Ginivel még megleszel, 1 nap kiesés nem nagy dolog. nekem ma is túl érett lesz mindenem mire haza érünk. Valamit valamiért !xD
    Pihizzetek és kellemes kikapcsolódást !

Tigrislady, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Jelenleg a koralltáp bekeverve teljesen..... korallok is letéve....de én még a feladatba semmit nem raktam be....h ez az eventnövény h lesz meg nekem, fogalmam sincs...jutok ameddig jutok :)
    Felkeltem már fél 8kor...bezzeg mikor aludnom kellene sem alszom, ez az én formám...kis vau vaum sírt a kennelbe...én meg nem bírtam hallgatni felkeltem hozzá...:)
    Meg is hálálta, jól végignyaldosott és ugrált, nagy örömömre...komás fejjel!
    Mai napom még elég lustálkodós, de mamázok is...reggel itt volt Dédim szegény beleesett a járványba (hányás-hasmenés)! Most hozza anya az anyukáját, az én ötletemre, had mozduljon ki a véncsaj kicsit :)
    Nektek nagyon szép d.e-öt és d.u-t kívánok!

10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Hétvége Mindönkinek Vanik! Zümike, há té té pé wö wö wö ju pi ci hu internet internet-ajanlatok feladvány néked, itt nézz szét. Gabika, hogyne tudnék futni a szobám sarkáig, 1.5m-re ott volt az első gépem mert egy berakott routerrel elcsesztem a gépeket, és mire rájöttem mi a baj akkor már mind a kettőn elindítottam a telepítést, mert a főrouter a Mama szobájába rakta az a mocsok szerelő, mert rájött, hogy az invitelösök itt hagyták a vezetéköt, ami bentről hozta a vonalat hozzám a routerre, így Magyarul nem láttam, hogy az összes led sárgán villog. Mami mondta, hogy a tévén is össze-vissza működik minden, de azt hittem, hogy az új 4-es MTV-t telepítik ami közszolgálati tv adó lesz és sportadóként üzemel, míg a Magya2-en mesecsatorna lösz és a Dunáról az F1 futamok is a 4-re kerülnek át. De azért jó elvoltam a P1-es 166MHz-es proci és a 2.1GB-os Pioneer merevlemez 64MB SDRAM-al. Száguldott a neten a Win 98SE. Szóval a tegnap délutánról csak ennyit. KatókaBaba, nem tudom mit palántázol de a fóliazsákos erkélyes termelést zöldségügyben már feltalálták, kis helyen elfér. Zümike, mié nem szúrtál vissza, hiszen te lészen majd az új Zümi testőr.Én nem eventezek, de jön a só mint az árvíz. Anika ilyenkor a kis vahurt vissza kell nyalogatni, hogy érezze az anyai szeretetet:p. Tigris, biztos készül az angol vizsgájára:music:Brumi el.

Tigrislady, mya100, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  11. babahalak

.............csak paradicsom,paprika és uborka van 2-2-2, tavaly jól sikerült,most még semmi, illetve az ubi dugig virággal, a paprikán nincs, a parin is csak 1-1, remélem lesz valami belőlük

12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Ezeket pontyosan lehet zsákban is ültetni a zsák oldalán vágsz nyílást és ott van a palánta kibújtatva, akár 30db-ot is rakhatsz így el. Én anno 90' év idusán görögdinyét ültettem az erkélyládába, félédes volt októberben mikor leszedtem és jó 2.5kg.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/256524/
    Ez arról szól aki támogatta Nepált ajándékot kap és mint jut hozzá.

Utoljára szerkesztett: 6.6.15
  13. zsuzsa-mama

Szép délutánt !

A pisztrángos ebédünk most nagyon jól sikerűlt, fent úgy 20-22 fok volt nagyon kellemes erdós környezetben. A pici unokám nagyon élvezte, hogy a halak, hogy ficánkolnak. neki az aranypisztráng jött be, mert azok a szinűk miatt jobban élvezhetőek voltak.
    Remélem az eltüntek is hamarosan jelentkeznek.

Reni ! Nagyon szeretném tudni mi van veled !

Szomszikám ! Te remélem az uncsikáddal lubickolsz és csak azért nem adtál hírt magadról.

Aki dolgozik laza napot ! A többieknek kellemes pihenést.

Tigrislady, mya100, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  14. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Szomszikám: Tegnap reggel én voltam a második, úgyhogy voltam tegnap.
    Tegnap vásároltunk a medencéhez dolgokat, jártuk a boltokat a lányommal, a fiuk edzésen voltak. Délután egy nagy szunya volt nekem.
    Ma bográcsoztunk, utána kimentünk a telekre meggyet szedni.
    Holnap reggel kiszaladok a piacra, mert hoznak porszívó zsákot, utána kimegyünk a tóra egy kis lubickolásra.

Nem dobtam még semmit be az eventbe, a múltkor bedobáltam folyamatosan és 5000 eventgazzal többet termeltem, most nincs erre ídő mert a röpikre kell gyúrni és hosszúakat kell a végén ültetni. 360 korall van már.

Mindenkinek jó éjszakát!

15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Jöttem szép álmokat kívánni!
    Hínár termelődik,a korallok is szaporodnak. Röpi is egész jól áll. Ha mégis megszorulok hétfőn megy pár kör 0ás rózsa.
    Sikerült az elveszett fonalat megtalálnom. Nem kell több koralltáp.:pxDxD

Nepálos ajándékkód nekem nem jött meg, talán később.:oops:

16. babahalak

Jó reggelt!
    Jelenléti aláírva,majd jövök valamikor, mert ma Tarpára megyünk minősülni a Népdalkörrel!
    Mindenkinek sikeres napot kívánok!

Tigrislady, greenfields, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szomszikám ! Az tegnap volt. Szeretem tudni, hogy jól vagy. Örülök, hogy kellemesen telt a napod és hasznosan.

Hútok én is pihizni.

Szép álmokat.

Tigrislady, greenfields, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  18. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Drágaságom!

Te már megint elküldenél aludni, most keltem fel.

A nővényem meglesz most, de pórul jártam, mert éppen meglett volna fullra, mire észreveszem, hogy még 40 tápot kevernem kell, /este még megvolt/ nem tudom hogy számoltam el, bár meg sem lepődöm itt a nagy összevisszaságban.
    Akkor te most menj pihizni.

Katám: Jó táncikálást és megmérettetést neked.

Druszám: Látod neked meglett a fonál, nekem most veszett el.

Mindenkinek Jó reggelt!

http://www.kenwoodworld.com/Global/recipes/Recipe Images/desserts/Cappuccino_Cups_1.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_ecIpEoxjQLE/S-rL86Xj_gI/AAAAAAAABf0/lm19G55qQ24/s1600/meghittsg.jpg
    http://cospysznego.blox.pl/resource/miszmaszz1.jpg

Legyen sikeres napotok!

Gabi922, Tigrislady, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Szomszikám ! Azt a Hsz-t tegnap este írtam és reggel még kómásan elküldtem annak ellenére, hogy reggel van. Nem tudatosult még akkor.
    Ezer bocsika ! Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi növényt már letermeltél. Hogy csináltad. ja gondolom taroltál. Nekem még 2 napom biztos rá megy. Nekem most már nem pihizni kell, ha nem teljesen felébrednem.

Kata ! Én sem kaptam még meg az ajándék kódot.Reméljük a héten pótlásra kerül. Lssan én is kibogozom a szálakat, hogy miből mennyi kell.

Katám ! Legyetek ügyesek és sok szerencsét, mert tudjuk az ilyen megmérettetésekhez az is kell.

Kellemes pihentető szép napot !

20. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Szomszikám!

Sejtettem valami ilyesmit, de nem számit, ha akarok visszafekszem. Nagyon meleg van már most is, úgyhogy most kihagyom, a piacra indulok.
    Mindent tarolok ilyen ültetős eventnél, mert a munkás igen nagy kuriózum, bár most én is megvettem a havi melósokat.

Az ajándékkódot még én sem kaptam meg.

Jó legyél, ne menj a napra!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.