Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Igen este megírtam és mint aki jól végezte dolgát elmentem aludni. A Hsz-t pedig nem küldtem el. Ma nekem is a pihi jut. Holnaptól már úgy sem tehetem meg. Mindennap menőkém lesz. Igyekszem reggel intézni, amit tudok.
    Te is pihenj, most a jó hűs szoba a megfelellő tartózkodási hely.

Gabi922, Tigrislady, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Tarpa?? :D Nem is vagy annyira messze tőlem :) Jó szórakozást!

Gabi922, Tigrislady, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

BabaKatóka, add át üdvözletem Esze Tamás, leszármazottainak: "Cum Deo pro patria et libertate".:D Írd és értsd:"Istennel a hazáért és szabadságért".

Ma ezt hiszem pihi lösz a 2napos zombi telepítés után. Tigris, nem tud beszélni ha a mandulát kikapták és írni sem sok kedve van olyankor. Legföljebb sírni. Gabikánál látom röndbe folynak a dolgok, mint utazó nagykövet hajtja a fijjúkat munkára, ami természetös hisz azé vannak.xD Na most én is elhúzok mint a pusztai szél.

Gabi922, katalin1955, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ebéd kész, ma már nem fűtöm a lakást.xD Vendég jóllakott és el is ment.Unoka öcsi nem jött.

Zsuzsám, de jó progid volt, pénteken mi is erdőben voltunk csak nem halat ettünk. Katának és Szomszikámnak ma lesz.
    Maci köszi, most egy darabig ismét tudok nézelődni. Méhecske csak egyszer szúrhat ezért jól meggondolom mikor teszemxD

Eventem myán haladgat.Ginin kiszámoltam, éppen meglesznek a növények, vagy nem. Rásegíteni sem tudok nincs szupitrágya, elfogyott.

Reninek kívánom minél hamarabb gyógyuljon meg.

Szép napot Mindenkinek!

Gabi922, Farmer*54, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Olyannyira megtaláltam a fonalat, hogy estére meg is leszek a növényekkel. Röpi és korall még kell, de holnapra az is meglesz.
    Most szieszta jön, este meg fieszta, irány a melóba.

További kellemes délutánt mindenkinek!

Gabi922, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Jöttem aratni és gondoltam bekukkantok, nagy tolongás nincs. Ma én is egész nap punnyadtam. Fullasztó hőség van.

Nekem még kell növény, talán holnap megleszek vele, ha nem akkor kedden.

Jó pihit mindenkinek. Kata! Neked valami pihentető melót, mondjad hogy ilyen melegben nem jó csak lustálkodni.xD

Sauvage, greenfields, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Egyet kell értenem Zsuzsa-mamával...rettentő meleg van...én is itt fetrengek egész nap!
    Nekem még kell 10 korall...estére meglesz... 6111 eventnövény.. :) holnap estére meglesz ez is... 327 felröpi... naa ennek kell még meglennie kicsit még sokkalom...valahogy lefaragok belőle.... mindenkinek sok sikert... és jó pihit... :)

Sauvage, greenfields, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Legalább kipihened a heti fáradalmakat. Nekem 4000 növény és 250 felröpi hiányzik. Ezt már remélem holnap befejezem.
    Akik már kész vannak az eventtel gratulálok, akik még hajtanak kitartást !

További kellemes semmit tevést !

9. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

............most értem haza, elfáradtam a semmittevésben, nagyon meleg volt!!!!A Népdalkör ezüstöt kapott, nem sikerült valami jól az előadásunk, bezzeg a buszon hazafelé, na ott már...............
    Maci- Üzenetet nem tudtam átadni,mert most olvastam el:oops:
    .....eventke- 2-3-s kész,még kell 5700 hínár, 104 korall és 300 só, meg lesz ez.........;)
    Most el...........

10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Jöttem jelentkezni, minekután volt olyan drága topiklakó, aki keresett a farmon... Tudod milyen jólesik, Zsuzsám??? Tündérbogár vagy. :*

Bocsánat, amiért napok óta nem jelentkeztem, de nagyon el voltam havazva.. aratni is csak ímmel-ámmal tudtam jönni.
    cito-eredmény holnapra lesz meg, mert múlt héten nem lett meg.. :S
    kaptam gyulladáscsökkentőt, 7 szem van a dobozban, de iszonyat lórúgás....
    3 szem után felakkorák a manduláim.. lehet ha beszedem, fel is szívódnak a manduláim teljesen... :D

Borzasztó meleg van.. bár most van itt az ideje... reggel felkeltem locsolni, de kénytelen voltam hosszúban lenni, mert a szúnyogok és a csípős kis bogarak megettek volna...

Próbáltam minde hozzászólást elolvasni, de most már nem válaszolgatok rájuk, ne haragudjatok.. :D

Event halad, úgy-ahogy.... majdcsak meglesz... :D

Köszönöm mindenkinek, hogy aggódtok értem, nagyon sokat jelent nekem.. puszi mindenkinek..

Zsuzsám, kutyusoddal mi újság? tudni már valamit??

Jó éjt.

11. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Gyors bekukk, mert ma jelenésem van a kardiológián....... Indulok korán ,mert az UH-ra sorszámot kell kérni. 9-kor már a terhelésen kellene lennem.

Katám ! Gratulálok ! Azért az is szép eredmény.

Mxya ! Elvesztél ???

Reni ! Örülök, hogy jelentkezttéál. A kutyának pénteken lesz a varratszedése és csak utána lehet megint szállítani. Addig csak a nagy bizonytalanság. A szövettanija pedig 3 hét mire kész lesz. Várunk...... reménykedünk.

Mindenkinek kellemes szép napot !

Sauvage, Tigrislady, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  12. babahalak

..........Zsuzsám nagyon korán keltél!.......veled szurkolok, hogy jó legyen az eredmény!!!!!!
    Reni- hát persze hogy hiányoztál, akkor is ha nem írtam, sajnos a mandulád nem fog felszívódni,de legalább már jobban vagy!Zolival mi van???????
    .........most el,mert megyek kezelésre........
    eventke- haladok!
    Legyen szép napotok!

Sauvage, Tigrislady, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok! Jó reggelt!

Eni: Örülök a jelentkezésednek, azt hittem már túl vagy a műtéten. Jó lesz az a citó, utána remélem túl leszel rajta nagyon hamar.

Szomszikám: Remélem neked is jók lesznek az eredmények, már régóta pianóba veszed a hozzávalókat, így jó kell, hogy legyenek.
    A továbbiakban jól nézd meg a használati utasításokat mielőtt bármit is beszedsz.

Katám: Neked is drukkolok a kezelésed gyors orvoslásához.
    A jelenés a fontos, és hogy utána is jól éreztétek magatokat és nem sopánkodtatok a helyezésben, így kell jól kikapcsolódni, és az is dobogós hely.

Tegnap annyira kiszívott a nap, hogy estére borzongtam, na gondoltam ebből napszúrás lesz, de nem lett, most jól érzem magam.
    Egész nap a tavon voltunk és jó sok D-vitamint sikerült magamhoz vennem. Nagyon meleg volt, és még nincs is nyár, mi lesz később.

Ma szerintem befejezem az eventet, kemény dió volt.

Mindenkinek szép napot!

Sauvage, Tigrislady, cukorborso79 és 5 más kedveli ezt.
  14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Zsuzsám köszi, nem vesztem el, itt is vagyok, csak tudod hétvége volt..olyankor hol vagyok, hol nem:)

Reni kivétel nélkül mindenki hiányolt, ha ma eddig nem írsz ide, landolt volna még egy madár az biztos ;) Nem értek hozzá, de akárhogy is, jobban legyél az a fontos.

Kata szép az ezüst csillogása is, gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok, hogy mindig sikerül jó eredményeket elérnetek.:)

Szomszikám akkor téged is megszúrkált a nap. Hasonlóan jártam én is, igaz csak az arcomat és a felkaromig, de volt mikor elég lett ahhoz is, hogy belázasodjak, de most szerencsére nem volt ilyen.

Olvasgatom, hogy milyen szépen haladtok, vedtem a fáradságot és kiszámoltam hogyan állok.kiderült itt nem is olyan rosszul. Még 2 aratás, 100 körüli röpi, 46 korall és kész.
    ginin úgy haladtam, hogy a felhőig végig, aztán gondoltam, hogy visszafele.Jutok ameddig jutok.

nem írtam eddig de szombaton megkaptam a nepálos ajikat.Nektek azóta sikerült?

Szép napot Mindenkinek. Érezzétek magatokat jól!

Sauvage, katalin1955, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

HejHó kapálni volna jó! No akinek só hiánya van ingyén elviheti a pajtából azt a 700q-ás dombot. Tigris, mé nem mondtad, hogy ilyen hiányod van.Éjjel-nappal csörgetem a telexgépöt merre vagy:D:music:?:Még jó, hogy nem tudja mindönki a telószámom mert ha két napig nem lönnék az össz szomszéd káromkodna a csörgéstőlxD. Anika, az a baj, hogy fetrengsz, ahelyett, hogy vinnéd szaladni a kis vahurt mert ő igényli ha a szél lebegteti a kis füleit, majd közös medencés rosszalkodás és volna neki egy csodálatos napja:p.Zümike, az jó hajó mindön nálad. Ne keseregj BabaKatóka, az ezüst is szépen csillog, főleg ha tükörveret és legalább 950.9999-es van a jelzésében. Fő is lehet venni a cérna kesztyűt mert az ezüst az emböri PH értéktől is szürkül mint az este. Halat a Brumi is övött két fülre hétvégén a hűvös szobában, és tudta a hal, hogy Mackó ötte mert az iszik vizet utána, az embör jó fajta spriccniben vagy sörben úsztatja a halat. Zoli hol vagy? A vadászunk is elmönt unalmasak voltunk neki. Én is elhúzok mert mire ezt a pár sort mögírtam 5x mentem a zöld csikóba mert vízhajtás folyik.:cry::wuerg:

Anika_9_, Sauvage, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  16. babahalak

..........jó,jó tudom,hogy szépen csillog az ezüst is,csak morgolódtunk egy keveset! Söröcskéről ,-most ittam meg egy doboz citromosat, hűha,de milyen jól esett!!!!!!!!
    ........ebéd- sárgaborsókrém leves, rántott brokkoli krumplival.
    ..........nagyon-nagyon meleg van és Medárd napja!!!!!!!!.........holnap szalonnát sütünk a klubban, a mi zsírunk is folyni fog közben!!!!!........most nem akarnék leadni az enyémből,mert nincs is miből;),ezt nem dicsekvésből mondom:p
    .......kezelés is jó és elég volt,majd jövök,most megyek ebédelni, utána pihi..........

Sauvage, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Jöttem lejelentkezni. Egyre nehezebben veszem a meleget.:wuerg::oops:
    Reninek és Zsuzsa kutyusának is megy a drukk, hogy jó legyen a szövettan, Zsuzsának pedig a vizsgálati eredmények!
    BabaKatának gratulálok az ezüst minősítéshez!

Most megyek hűssölni a vízbe, amíg az utolsó 6 korallom megérik.
    Újabb próbálkozás a nasira.

Megjött a nepálos felhősorért kapott ajándék. Köszönet a figyelmességért a BPnek!

Utoljára szerkesztett: 9.6.15
    Gabi922, Sauvage, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  18. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Event kész, mindenhol. A titkosak, hát hozta a formáját. A három farmon összesen 51 db fa, abból 5-6 jó, a 30 db ólból 1 rózsa, 3 piros, 2 kivi és 2 kacsacsőrű.
    Az ajik nekem is megjöttek.

Ma fűvágás és meggy magozás ezerrel, közben a vízben való lubickolás.

Mindenkinek szép álmokat!

Gabi922, Sauvage, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Én még hajtom az eventet, látszik, hogy nem voltam játékközelben sokat. Zoli jól van, sok a dolga szegénynek... lót-fut, de a meló nem fogy... :S
    Köszönet mindenkinek az aggódásért, aranybogarak vagytok... ma se kaptam eredményt... :S

Most balra el... nemrég vacsiztam, már félájult voltam.... :D

Jó éjt mindenkinek.

Gabi922, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  20. babahalak

Jó reggelt!
    ........ezt a 20 sóhiányt már kiböjtölöm és kész.............
    Gratulálok a befejezéshez! ........azért a rózsa és a piros nem is olyan rossz!!!!!!!!!
    .......én kaptam: egy Amherstiát, 3 szőlősóska xxl-t, ezeknek örülök, a többi felejthető...........,még csak ezt raktam ki.....
    .......nem tudom megnyitni, amit megérdemeltünk..........és köszönjük a gratulációt!!!!!

Tigrislady, Gabi922, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.