Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Katám: Az még ma féllábbal is meglesz. Nem könnyű event volt.

Eni: Megy a drukk ezerrel. Zolit üdvözlöm, ne hagyja magát, kicsit vegye lájtosra.

Druszám: Én sem tudom megnézni, hogy mit érdelmünk.

Mosás van ma és pancsikolás, egy kis levesfőzés belefér.

Legyen szép napotok!

Tigrislady, Gabi922, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

.................kész vagyok!!!!!!!! nehéz volt!!!!!!!!......most már nyugodtan megyek el itthonról!!!!!!

Tigrislady, Gabi922, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Maci enyhe túlzás, hogy minden hajó. Tudod néha félig van tele, néha félig üres az a bizonyos pohár, hát ennyire telik.

Eventet tegnap délutánra sikerült befejeznem. Titkosok is meglettek.Ólakból 3 kacsacsőrű, 3 xxl hód, galamb,, vakond, kakas,cica.Kivi nix. Hiányzó fa nem lett, de azért jött kökény, pár magasabb xxl-es fa.Legjobb a bahán xxl-es csavarpálma, oszt ennyi.Ginin is holnap reggelre kész leszek. Nem volt rossz ez így se.
    Mai kókuszos aji kimondottan tetszett, de az előzőek is jók.

Reninek, megy a drukk biztos kész leszel. Gabikának is remélem sikerül.

Mya el.. libben

Szép napot Mindenkinek!:)

4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Javítottam a finomság linkjét.;)
    Evetkét tegnap letudtam én is. A titkozatosakról inkább ne is szóljak.:cry::cry:
    Az egyetlen jó az xxl moringa.

Ma is dögletes meleg lesz, mosógép már robotol. Én meg leköltözöm a pincébe.:pxD

zsuzsa-mama, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Kukk! Zümike, ha lehet cserélni megoldjuk a kiwi gondod, bár ha tudnám a címed most is küldhetnék pár db ökölnyi kiwit.

Anyukám a csúnya embörök megölték. De jó aki elmöhet otthonról, én is terveztem de tegnap hoztak egy szemétdombot ami egy P4-es gép van vagy 13-4 éves az árvám, nem műxk mondták, lekaptam a boxot, hát épp csak egér nem volt benne 4ujjnyi vastagon mindent lep a por. Köszönöm fejében ez durva kicsit, legalább kiporszívózták volna.

Katalin, öntsd a meggyet a medencébe és a kellemest a hasznossal, egy kis bőrpírt is kapsz majd. Öreganyó, remélem a blökit sikerül kikezelni és a kicsi még nem kapta el ezt a dolgot.Mellesleg már a sok menekülttel is érkezett hasonló betegség főleg az Afrikaiak hozzák ezt a szívférges szúnyogbajt.

No most el szerelni.

zsuzsa-mama, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Gatyarohasztó meleg van itt...34 °C! A húsom is sül.. -.-
    Tegnap megfürdettük a kutyusokat, olyan jól állták...rágjam meg őket!
    A hetem rettentően kezdődik, tegnapi és a mai napom kész káosz volt, mi lesz még a héten...pénteken ballagó... :S kivok már non merülve! Pénteken még Debrecenbe is utazom, lesz fél 10 mire felérek..
    Eventtel a tegnap készen lettem hál istennek.... letettem a fákat...ólakat, majd jövök beszámolóval!
    Zsuzsám remélem a kutyus mutyus helyrejön...szegénykém :/
    Tigrislady...mind gondolunk rád...vigyázz magadra!
    Többieknek puszika... később jövök!

zsuzsa-mama, Sauvage, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  7. babahalak

Jó reggelt!
    .............a titokólak: halásztanya, pehelytoll és nyúl sárga, 2 kivi,béka,vakond,cica,mosómedve és egy ++ hód,...........a fákból is mindből bőven van
    .........tegnap nagyon jó időnk volt a szalonnasütésre, jól beettem,utána nyögtem,pedig már alig tettem a kenyérre hagymát:oops:, ma házieventet tartok........
    A betegeknek jó eredményeket, gyógyulást kívánok, a dolgozóknak nyugodt, pihis napjuk legyen!

8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Remélem mindenki elkészült az eventel.

Tegnap ebéd után aludtam, majd felkeltem és olyan szédülés jött rám, hogy vissza kellett feküdnöm. A vihar ezután jött, és rájöttem, hogy a front miatt voltam rosszul. A ruhákat éppen lekaptam mire újra vizesek lettek volna. Egész délután és éjszaka dörgött és villámlott, de brutál módon.
    A héten még rendbe kell tennem a telken a dolgokat, mert jövő héttől szünet az isiben és kezdődik nekem a nyugodalmas nyár.
    Szombaton lesz az évzáró, kiérti ezt, hogy miért pont szombaton, van aki már jelezte, hogy nem mennek, mert elutaznak.

Maci: A vidik nagyon jók. Megértem már egypár évet, de még fehér oroszlánt még nem láttam. 10 éve voltunk Tenerifén és St- Cruz-ba megnéztük a Loro-parkot, ott láttam 2 fehér tigrist, órákig elnéztem ahogy játszanak.
    Én hittem azt, hogy a két farm egy tulajdonban van, mert egyforma az írás módotok. Végeztél a szereléssel? Hozzám is jöhetsz.

Legyen szép napotok!

9. Farmer*54

Hali! Katalin 45éve lakunk egymás fölött. A géped küld el postán, hátha mire ideér a postai kímélő mozgatás hatására több baja is lösz. KatalinBaba, zsíros ételnél mint a szalonka is egy 2cl papramorgó szétcsapja a gyomorban a zsírt.Aki fogja az Animal Planetet a közeljövőben láthat sok kis fehéroroszlányt.No most el tovább vésni a koszt a gépről.

zsuzsa-mama, katalin1955, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  10. babahalak

:D..volt az is;),de engem a hagyma nem szeret,pedig én nagyon szeretem őkelmét............

11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Maci köszönöm, de be kell valljak valamit, tegnap kaptam egy felajánlást kivire ha cserélhető lesz, csak azért, nehogy úgy járjak nekem több legyen mint aki ajándékozna, de értékelem. Néha ha hirtelen kérdezik még én magam se tudom, hogy mi a címemxD
    Amúgy jó nagy kiviket sikerült beszerezned, még nem láttam akkorát pedig az én öklöm elég picinek számít. Videóban az állatkák mint mindig aranyosak.

Szomszikám vigyázz magadra, persze mindenki más is!

Igen, és ginin is befejeztem az eventet. Ólak semmi említésre méltó, fából kökény és pár xxl-es lett.

Szép napot Mindenkinek!

12. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Besasoltam picikét...:)

Viszont fel vok háborodva...a titokólak és a titokfák...borzasztó dolgokat adtak...pl. sárga tyúk ól... -.- retró hód ++, sárga nyúl... hát azért :S fák pedig...xxl szilva...meg stb... ezen nincs is mit szépíteni....

Mindenkinek szép időtöltést :)

zsuzsa-mama, katalin1955, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  13. greenfields

Kukuccs!
    Tegnapi vihar szerencsére nem okozott nagy károkat. Az esőtől kellemesen lehűlt a levegő, csak kár, hogy akkor kellett kelnem, mikor a legjobban tudtam volna aludni.:cry::cry:
    Anika nálam már régen ez a tendencia. A kicsiken jönnek a rózsa, meg piros ólak, ide meg sárga pehelytoll és narancs tojástojó.
    Most megyek gyönyörködöm a farmomba. Remélem nem kell mostanában megint lebontani.:music:
    Szép álmokat mindenkinek!

zsuzsa-mama, katalin1955, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  14. babahalak

Jó reggelt!
    Jöttem a jelenlétit aláírni és majd jövök, amikor tudok!.....................vizsgálati eredmények mindenkinek jók lettek, ugyeeeeeeee?????????;)
    Legyen szép napotok!

zsuzsa-mama, katalin1955, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

[​IMG] Kukucs, Öreganyó hazajött már? Katókababa, mit használsz szájvizet? Szatmári Szilva Pályinkát, a hagyma ellen?:wuerg: Zümike nekem sincs +Szívós Istvánhoz mérhető szívlapát tenyerem.

Anika, nézd a jó oldalát. Hamar megunod a játékot a sorozatos kitolásoko_O miatt. Több időd lesz a kis Pampaliniddel játszani. No mönök, mert elég ennyi ebből a játékból.

zsuzsa-mama, katalin1955, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  16. babahalak

.................szilvát,almát,körtét,vegyest-vegyesen.............;)

zsuzsa-mama, katalin1955, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  17. greenfields

Szép napot mindenkinek !

Maci cukkancsok az állatkák. Kedvencem a végén pattogatott kukoricázó mosásmaci.xDxD
    Kíváncsi vagyok mit találnak ki a megahosszú borzongásra.

Cserenap! Juhú!:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 11.6.15
  18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

vagyok... És igyekszem is majd sűrűbben lenni.. citológia? meglett az eredményem... tegnap szabin voltam, így nem tudtam a dokival beszélni... 20 csirkét vágtunk anyával... ma meg vip-ztattam apukámat és barátnőmet.. szinte 11,30-ig nem is nagyon tudtam mással foglalkozni, azóta meg sem állok.... már jött sms is gazdától, hogy mi van velem, ugye nincs baj... :D
    édesek vagytok.

cito nem mutat sokat, gyulladásban vagyok, az biztos.. a 7 szem gyógyibogyóból már csak 1 van, a manduláim jobban vannak, kisebbek... viszont pontos és értelemszerű rosszindulatot csak szövettannal tudnak kizárni.. szóval futnom kell még pár kört... a jó az, hogy ezt nem mondom a családból senkinek, és most szerencse, hogy zOli se jár itt... nem akarom, hogy rájukhozzam a frászt feleslegesen... ráérnek akkor izgulni (de remélem, nem lesz miért), amikor már biztos. szóval a teljes bizonytalanság...

Remélem, ti nem vagytok betegek, a napjaitok jól telnek..

Kitartást mindenkinek a betegségekhez, meleghez, sok melóhoz...Zsuzsa kutyusáról mit tudni??????

Jönnek a cserenapok megint.. kérek mindenkit, hogy akinek igénye van valamire, bátran keressen meg priviben...

Puszi mindenkinek.

zsuzsa-mama, Sauvage, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  20. babahalak

Szia Reni, nem lesz ott semmi baj, csak legyél túl a műtéten!!!!!!!!!
    Zsuzsáról semmi hír............cserenap-megy a privi...........
    ésssssssss hőség van..........

zsuzsa-mama, Gabi922, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.