Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

http://www.caffepera.it/wp-content/uploads/2013/12/cappuccino.jpg
    http://mylifeofcrime.files.wordpress.com/2008/07/afternoon-tea.jpg
    http://www.aranycipo.hu/images/tippek/4_elvezet.jpg

Tegnap 4.-ig voltunk a telken takarítani, utána itthon pihiztem. Este elmentünk moziba az új Jurassic-Word filmet megnézni 3D-ben, nagyon jó volt.
    Ma a tegnapi telki szennyest gyorsan kimosom, mert délre kell mennem az utolsó isi nap után az uncsikámért.
    Már most nagyon meleg van.

Töltsétek kellemesen a napot!

zsuzsa-mama, Gabi922, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Tegnap jártam erre olvasóban,de írni már képtelen voltam.Még hajnalban bekerültem a sürgősségire, mert rosszul lettem. Elvégeztek pár vizsgálatot, nem találtak semmit, de mindenképp el kell mennem egy alaposabb kivizsgálásra, mert ennek oka van, nem ez volt az első eset. Megfigyelésre nem maradtam bent, de egész nap használhatatlan voltam.

Látom lesz csere, valadi...Ha jól láttam az akciót nem hoztátok, akkor berakom

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdaraktár-akció.12658/#post-261167
    Csere listában még nem láttam változást, majd akkor lesz a biztos mikor küldjük, hogy mit lehet, és mit nem.

Sárkánylány hozzánk nem ért el az eső, felfrissülés is elmarat, de én tegnap így is fáztam. Ginin nekem is lett sárga tojástojóm plusz egyéb cukiság.Teliholdas úgy néz ki csak meghosszabbított event lesz.

Reni remélem jók lesznek az eredményeid!:) Két dolog között azért várunk ide.

Szomszikám nagyon stílusosan szervíroztad a mai reggelit. :) láttam a bemutatóját a filmnek, de mióta itt vagyunk még nem mentünk moziba, kétlem, hogy mostanában mennék is. Pedig hajdanán az előző részei is tetszettek.

Maci az állatos videók mindig megnevetettnek, nagyon aranyosak.

Zsuzsánk is remélem hamarosan benéz, és persze a többi hiányzó mikor idejük engedi.:)
    Megyek magamhoz veszek valami táplálékot.

Szép napot Mindenkinek!

zsuzsa-mama, Gabi922, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Gyors bekukk, utána alvás, hogy fitten tudjak vakondot püfölni és léghajózni.:pxD
    Mindenki kalkuláljon a karbantartással!

Mya tessék utána járni a dolognak mielőbb, hogy meggyógyulhass. A felfrissülésből már hírmondó sem maradt, pusztult idő van és holnapra még melegebb várható.:wuerg:

Zsuzsát és Renit várjuk a kedvező hírekkel.

Cserenappal kapcsolatos óhajokat várom a farmra. Reninek küldöm, amiket megbeszéltünk.

katalin1955, mya100, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

az odáig ok, hogy mit küldesz... de nem tisztáztuk, mit kérsz te?
    Privi megy...

Más.

ma voltam dokinál, jövő héten új tenyésztés, 2 héz múlva ki akarja venni a mandulámat... :S
    Ez van.. meg meleg, de az hagyján... :D

Sok a melú, most balra el, akinek van szívfájása, írjon...

BabaKata, nyitott szemmel járok, amiket írtál, hátha.

Puszi.

katalin1955, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Kellemes Hétvégét Mindönkinek! Sajnos a kalasnyikov és amnézia fát nem engedik a mammuttal együtt. Zümike, a kiwiddel mi lösz, az még kérdéses, tudom, sokan szeretik itt az állatokat, az embör is az még ha felsőbb rendűnek hiszi is magát.

Ezért is hozok mostanában ilyen videókat, nem mindenki juthat mindennap 20 macsek és 2 kutya közelébe mint a Tigris. Tigris, arra nem gondolt még senki, hogy kitört a makka allergiád? Ma reggel sikerült a sétám közben egy kis szálkás szőrű Tacsi kölökkel játszani egy félóráig, menyei érzés volt. Mönök, mert mától emelten szedem a gyógyszert és mint amikor ló rúgna fejbe, szédölgök meg kettős a látás bár az orvos szerin 1-2 nap alatt megszokom.

Tigrislady, katalin1955, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Reni- köszike előre is:)
    Kata- finomakat hoztál..........:)
    Megint hőség van, jól kisétáltam és kicipekedtem magam és nem sokára megyek cseresznyét szedni, van új lekvár receptem ki akarom próbálni:p,jaaaaaaaa és fél hétkor már elindultam itthonról a fürdőkezelésre, azóta most értem haza:oops:
    ........ha valakinek kell valami, szóljon..........

Tigrislady, Gabi922, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Végre megérkeztem, elég zűrös napokon vagyok túl. Megcsináltam a kötelező kardiológiai vizsgálatot. Közben rosszul lettek, a háziorvosom mentőt hívott, úgy hogy még a kórházi ágyat is kipróbáltam.xD Amilyen állapotok vannak, nem maradtam, a gyerekeim nem engedték meg. haza hoztak. Az infulziót a kutya nem szerelte le rólam, úgy állványostul vonultam a folyósóra és megkértem a "kedves " nővéreket akik éppen duma patin tartottak, hogy lesz valaki kiszedni belőlem, mert du 5- este 10-ig már nem bírtam tovább.
    A többit nem is mesélem, mert ez csak a jéghegy csucsa,mert láttam, hogy egyik beteg után hozzák a másikat és még csak lepedőt sem cserélnek, akkor gondolhatjátok miért nem maradtam. A doki ráírta, hogy nem fogattam el a kórházi kezelést. Szerencsére utána mentem a kardiológiára, ahol, rögziteni akarták, hogy nem fogadtam el, de szóltam, hogy ez azért nem így volt, mert a kutya sem nézett rám. Így Ő szépen leírta, hogy a kórházi dokumentáción mi szrepel és leírta, azt is, hogy a beteg és hozzátartozói másképpen
    írják le az esetet. Szóval most megint maszek kezdek valami dokit keresni, aki megtudja állapítani, hogy miért vannak ezek a szédüléses zsibbadásos, egyensúlyvesztési tünetek. Mert nem a szívemről az tuti. Azt megállapították. Szóval túl estem mindenen, de túl éltem Őket, szerencsére nem rajtuk múlott. Így a kutyusunk sajnos háttérbe szorult, mert kicsit a gyerekeim is pánikba estek. Még ma délben is dokinál voltam. Ők szegénykéim így hétfőre maradtak. Lassan majd visszaolvasok.

Lényeg vagyok !

Sok jó csreberét ! Vigyázzatok magatokra ! reni ! Látod mi vagyunk a túlélők, csak belülről kell nagyon akarni.

Tigrislady, Farmer*54, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  8. babahalak

Zsuzsa, vigyázz magadra, fül-orr-gégésznél még nem voltál????????Gyógyulj,küldöm a gyógypuszikat!!!!!

Tigrislady, Farmer*54, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Köszönöm szépen. Na ott még nem voltam,.

10. greenfields

Érdemes lenne, mert fülproblémák is okozhatnak ilyen tüneteket.
    Valamint nyaki csigolya meszesedés és még egy csomó más, de ezt priviben, ha ezek negatívak megdumcsizzuk.

Akinek óhaja- sóhaja van sikítson.

11. zsuzsa-mama

Szia Kata ! Köszönöm szépen. sajnos a skypom nem jó még mindig, csak telón tudok skypolni. Valahogy majd arra is rájövök, hogy-hogy kerülj oda be.

Síkitok, de azokat nem lehet küldeni.xD Aranyos vagy :)

12. greenfields

Gesztenyebigyókat hajkurászom, amint van mennek.

13. babahalak

......hát nekem is.........szóljatok,ha hiányzik valami.........
    ............jó pár kiló cseresznyét szedtem,most nekiállok magozni és lekvározni...........

14. zsuzsa-mama

Szintén hajtok utána, már mindent kiraktam érte. Tudom hülye kérdés, de neked mi hiányzik ??? Tudod véletlenek mindig vannak.:)

Katám nem irigyellek, magozni sosem szerettem. Jó kis munka. Kitartást hozzá.:)

15. greenfields

Süniért már nem kell ;)
    Én a piros szőnyegcsomozót hajkurászom.

16. babahalak

...........kész vagyok egy adaggal, a többit holnap!!!!!

17. zsuzsa-mama

Azt nézegettem, de még megépíteni sem lehet, mert szultán teve nincs a piacon nálam 1 db sem.

Úgy bizony oszt be a munkát, nem is kell minmdent egy nap alatt megcsinálni. Így legalább holnap is lesz mivel foglalkoznod.

Kedveseim elköszönök ! Szép jó éjszakát ! Csreberézzetek és utána aludjatok jól, hogy pihenten ébredjetek.:)

Mindenkinek általános gyógyulást és jó egészséget.:):inlove:

18. babahalak

........én is elköszönök,szép és jó éjszakát mindenkinek!!!!!!

19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nagyon örülök a kivimnek köszönöm szépen!!:D Ügyeskedjetek továbbra is, én is igyekszek.Léghajó tele van.Holnap folyt. köv., de mára elég volt.

Szép álmokat kívánok én is Mindenkinek!

20. greenfields

Jöttem szép álmokat kívánni!
    Az enyém már tuti szép lesz, ott figyel a bahamán a piros szőnyegcsomozó.:D:inlove:xDxD
    Kívánom, hogy mindenkinek ilyen szuper szomszédja legyen!;)

Tigrislady, mya100, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.