Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Kezelés letudva,..........erről a totem akármiről el is felejtkeztem, ha Mya nem írja.......na megnézem mi kell hozzá........
    ....úgy látom jó hétvégétek volt, nekem is a lábas mellett..........
    Táncika megkezdődik 20.-án, utána 24.-én, 27.-én,addig próbák.........
    Legyen szép napotok, itt az áztató, finom esőcske után süt a napocska, de egy kicsit hűvösebb van mint eddig!
    A betegeknek gyógyulást és jó lelet eredményeket kívánok!

mya100, Tigrislady, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Hahó Jányok és Én, aki még félkómás a piculától. Embörök, ti akik régebben ismeritök egymást mint éngöm, arra nem vagytok képesek, hogy kinyögjétök ide mi kék a cseréből? Keresitek a gesztenyést miközben tegnap este a Tigris azokat kínálgatta a cseretopiba?! Nem mindegy kinek fizettök, vagy ha köszönöm szót kék mondani rohammentőre van szükség mert nem tudjátok kinyögni, inkább elaléltok [​IMG] ? Én nem szégyöllöm magam, hogy ingyén sem sajnálom a ti általatok drága fáknak titulált anyagot a barátaimnak köszönömért odaadni vagy kiviólért a neki tetsző dolgot levadászni. "Nem a bukszának kell dagadni, hanem a léleknek." By. Brumi; Telihold változás a zárásban :https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/266205/

Zümike, félegykor kezdtem el kikapcsolni mindent, Linuxos gépre, ne telepítsen senki wint. ha nem akar szenvedni. [​IMG]

Fáradt vagyok, a picula arra hat ahova adták, de a térdem úgy fájt már az este is, hogy az ágyam végébe kellett ledőlnöm és úgy csúszi feljebb a párnáig. Mindönkinek egy adagot vagy többet, hátha a látásmód és a gondolkodás tisztul.
    [​IMG] Katalin, most csak ennyit hoztam mert dőlnék.

Utoljára szerkesztett: 15.6.15
    mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  3. babahalak

Jaj,de aranyosak, ezek a kiscicák!!!!!!!!!!
    Tigrisnek én szóltam,hogy mi kellene..............és én csak köszönömért adtam,amit adtam............

Tigrislady, mya100, katalin1955 és 3 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

KatókaBaba, félreértettél. Itt az elfogadásról van szó. Ami ingyé van nem kék, ami bezzeg 10 milkás cspét érő az jöhet? Nem értöm az emböröket, hiába egy fáradt Mackó vagyok.

mya100, Tigrislady, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  5. babahalak

......elnézést,ezek szerint igen........de hát ez mindig így van,tudod........kell a jó?....nem, kell a rossz.....kell. Nekem gesztenye pók-gazda és iszapfürdőzés II kellene.
    ...........még ezt a csere topikot sem találom,pedig végigbögyörésztem érte mindent..........

mya100, Tigrislady, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Bekukkantok már ennyi nap után!
    Cserenappal én nem non járok sikerrel.... ami kellene...szinte nincs is cserére...vagy olyanokat kérnek érte..amit nem adok...vagy nincs!
    Kowhai fámból 1 van..abból akarnék szerezni, de így? Lehetetlenség!
    Telihold eventet épp h csinálgattam, annyira el voltam havazva, nem non jutott rá időm...bánom is ám...
    Nagyon úgy fest beleestem az ovisok által a járványba..egész nap rendetlenkedik a gyomrom..és hányingerem is van...remélhetőleg elmúlik!
    Zsuzsa-mama Szuper hétvégén vagyok túl....névnapom volt...fesztiváloztam Debrecenbe párommal...kínaiztunk...sétáltunk....de annyira meleg volt, h nagyon! Néha esett pár szem eső, de az semmi!
    Nagyon fáradt vagyok, hétvégén is min. 4 órákat ha aludtam...kivok már tényleg... valahogy pótolnom kell a hiányosságokat, de mindig van mit csinálni!
    Keresztapum mütik szerdán...sajnos kiderült h rákos.( rosszindulatú, de kezdeti...hamar elkaptuk ).:S kivan a család eléggé! De elég jók az esélyei...majd műtét után többet tudunk!
    katalin1955 Ugy néz ki nem is lesz szünet az oviban...ki kell valahogyan bírni....elég mogorva a főnökasszony...ő elmegy hetekre szabadságra, míg meg őrizzük a gyerekeket....de ha lesz is szünet augusztus közepétől tervezhető....:sleepy:

Viszont most megyek és lepihenek egy picikét,hátha javulok holnapig...mert így dolgozni nehéz lesz :wuerg:

Puszillak benneteket!:inlove:

mya100, Tigrislady, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  7. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Minden a terv szerint alakult, ezt szeretem.

Elköszönök, szép álmokat!

mya100, Tigrislady, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Spam saroknak hívják, itt a játékosok területén a legalsó tétel. Mögint időbe fekszek mindjárt 23óra. A többit Szásáék lenyúlták.Jó Éjt.

mya100, Tigrislady, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Jó reggelt!
    Maci- nagyon szépen köszönöm, a tudod mit!:inlove:........és pihend ki magad:)
    Idő- hűűűűűűűűűs és fúj a szél és esett az eső!
    Reni- ment egy bagoly!!!!!!!

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

A tegnapi sűrű nap után előkeveredtem Fárasztó volt, de nagyon kellemes. A talim nagyon jól sikerült, de gyorsan elszállt az idő. Mikor elmentem a gyerekeim rendezték az udvart és még mikor megjöttem akkor is. A pici nem aludt és amikor megjöttem jött hozzám és kezdett cseperegni és mondtam behozom, de már láttuk nagyon fáradt, ivott és mondtam, hogy most pihikézzen ráhajtotta a fejét a vállamra átölelt és mire a szobájukba értem bealudt.:inlove::) Olyan szorosan ölelt, hogy nem tudtam letenni, így aludt az ölemben másfél órát. Valami fantasztikus érzés volt.

Szeretném még egyszer megköszönni Katának Myának, Reninek és még aki olvasta, hogy a gesztenyés gazdát keresem és igyekeztek a beszerzésében segíteni. Nem sikerült na bumm, majd legközelebb, ha nem akkor az a felhősorom is fekete lesz egy darabig.

Most is várom a gyerekeket, mert a hétvégére szedjük elő a tányérokat poharakat, mert ennyi minden nem fér el és le van dobozolva.
    A hűtőm, pont most adta be a kulcsot, de ebben a pillanatban telefonáltak, hogy dél körül hozzák. Lassan kialakul minden.

Szép napot !

11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Végre itt is lehűlt a levegő és jól kialszom magam!
    Event vége előtt még gyorsan lekapom az ajánlatokat.

BabaKatalin: az iszapfürdő II a kakukkakciós gazdaköriben bent van, azt bármikor megszerezheted.
    A gesztenyegazda komoly feladat, mert nagyon elszaladt a gazdákkal a ló. Már nem elég a toronyóra lánccal, már egy Loire menti kastély is kéne érte.o_O:oops::(8)

mya100, Tigrislady, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Kata ! Nálunk is most kellemes az idő,maradhatna egész héten.

Maci ! Hogy ne mond én most Matéfa XXL-est ingyér is elfogadok !!!!xD Megköszönni szépen megtudom !!!xD;)

13. Farmer*54

[​IMG] Vanik, a hangulatom. Örülök, hogy segíthettem Jányok, és Dobó az Egri vár kapitány szavaival élek, " Én megtettem mit megkövetelt a Haza. Bárcsak mindenki megtette volna!" Nagyanyó ezt neked hoztam.

Sajnos hiába voltam fent az éjjel is 3/4 2. aki kínált a kiguvadt szeme helyén arany dublonok csillogtak úgy kívánták a többet még-még.

Sajnos, egyesek nem gondoltak a barátaikra sem, hiszen a kapzsiság erősebb mindennél, visszagondolva a Klondikei aranylázban egymást lőtték halomra az emberek. Egy kis lazítás.

Brumi most elmegy mert nagyon fáradt és fáj a térde is. [​IMG] Szép Napot.

14. zsuzsa-mama

Maci ! Köszönöm a képet, na ezzel le lehet venni a lábamról, rajta van mindkét "szerelmem", az unokáim és a kutyáim jutnak róla eszembe.
    Köszönöm az ajcsit ! Ne mérgelődj, mindig voltak és lesznek is emberek akik fogalmazzunk így, másképpen állnak a világhoz. Szerencsére ott a másik oldal, akik önzetlenül és kéretlenül adnak a másiknak. Most én ezt megtapasztaltam. A lelkemet melegség tölti e ezek tapasztalatán.

Köszönöm Mindenkinek, akik csak úgy jószívűségből adtak és nem vártak semmit sem. Most megtapasztaltam, mintha a fejembe láttak volna sehová sem írtam le direkt, hogy mi hiányzik és lám csodát sorban jöttek ezek a fák , ólak. Millió puszi érte ! :):inlove:

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  15. babahalak

........kaptam egy pókot, csak úgy ajándékba.....és teljesen meghatódtam és nagyon örültem.........:inlove:,ebben a játékban, már nem is a játék a lényeg, hanem a barátságok, amik itt szövődtek és "ismeretlenül" is támogatjuk egymást ha baj van és együtt örülünk a jónak!!Én megköszönöm Nektek, hogy annak idején befogadtatok és a barátotok lehetek, most valahogy bepárásodott a szemem!!!!!!
    ......köszike- igen én is láttam és majd nagyon, de nagyon ráállok arra a fránya iszapra és majd jól megfürdőzök benne......;)

Farmer*54, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét kedveseim!

Most van egy kis nyugi, így benéztem.

BabaKata! Igen, engem is ez tart még a játékban nagyrészt, hogy igen, vannak önzetlen gazdák és segítünk egymásnak. Lehet, ha ez a kis közösség nem lenne, már nem is játszanék.
    Cserenapkor jön ki legjobban, milyen is jó a mi közösségünk.

Maci is szívemből szolt, szeretek ajándékozni annak, akinek nincs meg az a lehetősége ami nekem, és szívesen küldöm neki ajándékba. ami a szíve vágya, minden ellenszolgáltatás nélkül.

Nagy öröm ért egyébként, mert sikerült kipörgetnem a maradékvirágot a felhősorhoz, így beüzemelhettem azt is.

Anyuék beköltöztek, és tetszik nekik minden. Sikerült rendbe raknunk mindent.
    Most már talán lesz egy kicsivel több időm. Még félünk az öcsivel, hogy rendben lesz-e minden, de Ő most már ott van mellettük, és rögtön szól, ha baj van.

Farmer*54, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

az elmúlt napokban nem jelentkeztem.. sok a meló..
    Akinek tudtam mi kell, segítettem.. :)
    Volt néhány szomszi, akiknek még régi ólak / fák is hiányoztak... a topik lakóiról feltételeztem, hogy megtalálnak priviben, ne csináljunk a beszélgetősünkből ad - hoc cserefórumot... :)

Maci!
    a hirdetésben nem minden volt az enyém. Van egy szomszim, aki nem akarja kiadni nagyközönség előtt a farmos nevét... így neki is tettem ki ajánlatot... aztán ha valaki nagyon komoly érdeklődő volt, annak megadtam a nevét.. ezért a szolgálatomért kaptam ajit a végén, de persze ez nem volt előre lebeszélve, így kellemes meglepetés ért.. :D

Zsuzsám!
    Mi van a kutyussal?

Anika!
    szorítunk a keresztapudért, minden rendben lesz hidd el!

BabaKata!
    ti aztán nem unatkoztok, olyan sokat ropjátok erre arra, hogy néha kedvet éreznék én is hozzá.

Mya!
    nekem sem lesz meg a kókuszos felhőm.. volt egy nap, amikor annyit rohangáltam, hogy elfelejtettem kinyitni.. csak arattam aztán annyi.. :S
    kár hogy nem lehet FA-ért utólag kinyitni.. az adventi ebből a szempontból jobb volt.
    No drágáim, ennyi voltam.. holnap reggel megyek gégészetre, aztán kiderül ,mikor akasztják a hóhért.

Jó éjt mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 16.6.15
    Molgan, Anika_9_, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  18. babahalak

Jó reggelt!
    Újra egy szép napra ébredtünk!.....idő- még felhős, remélem melegebb lesz, mint tegnap.
    Reni- drukkolok, hogy minden rendben menjen:)...és nem unatkozom, majd júliusban már nem lesznek fellépéseink, legalábbis nem kaptunk felkérést.........még.
    A betegeknek gyógyulást, a többieknek lájtos, izgalommentes napot kívánok!

Farmer*54, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Tegnap este már erőm nem volt ahhoz sem, hogy vacsizzak, csak bedőltem az ágyba.

Gagika! örülök, hogy szüleidnek jól sikerült kialakitani az új otthonukat. remélem jó egészségben fogják még élvezni, főleg a Ti gondoskodásotokat !

Katám ! Látom Téged is ért öröm a cserenap alkalmából. Azért vannak a jó barátok............énekelném , de nem tudok !xD A júniusi táncikáláshoz, jó egészséget kitartást kívánok és főleg érezd jól magad.

Reni ! Nyugi nem lesz semmi gond, csak pozítivan. A kutyáimtól levették a vért, most várjuk az eredményeket. Ez a pár nap nehezen telik. Igaz most a gondolataink levannak kötve az előkészületekkel.

Itt is elég hűs van, de ez most nekünk kedvez, mert így a kinti munka is jobban halad, mint a nagy hőségben.

Legyen szép napotok. Nekem mára is sok munka van beütemezve.

Gabi922, babahalak, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

BabaKata!
    nálunk szemereg az eső, és olyan sötét van, hogy villanyt kellett kapcsolni felhúzott reluxák mellett.. és hideg van.

Zsuzsám!
    Remélem, hogy nem lesz semmi baj nálatok, várunk majd eredményeket, reméljük minél jobbak lesznek.

Voltam a gégészeten.
    Nos az angol miatt nem tudom vállalni, hogy kivegyék a manduláimat, mert az két hét. Szóval egyelőre elnapoltuk az akasztásomat.. szerencsére nem tályogos, így nem akut a műtét. természetesen ha ez változik, akkor azonnal hatállyal tolnak a műtőbe. Kenet tenyésztésre elküldve, úgy látszik, azon kívül hogy baktériumos a mandulám, talán más nincs. Szövettant nem kértek, és ezt jó jelnek veszem, bár a mai világban sose lehet tudni.

No drága Mindenki!

megyek dolgozni.. legyen mindenkinek szép napja, akinek lehet, pihengetős legyen.

Puszi

Molgan, Gabi922, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.