Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Itt süt a nap, de hűvi van, majdnem fázok, de mint tudjátok én a meleget jobban csípom.
    Nálam a csere event szinte mindig kisebb lelki sokkot okoz, ezért erről többet nem is írok xD Köszönöm az ajándékokat és a szándékot is, mindenkinek!:)

Reni amíg el nem telik ez a hónap addig méreg lesz, no nem ezzel foglalkozok éjjel nappal, csak mikor ránézek reggeli szedésnél arra az egyre, ejj ezt nem kellett volna.
    Kitartást, biztos nem könnyű a műtétig várni.

Zsuzsám biztos jó buli lesz nálatok, de mennék most jó falusi lakodalomba egy kis dözsire:pxD Ha hétvégén jó idő lesz valószínű ismét megyünk kirándulni, megnézünk egy másik kastélyt is.

Anikát remélem csak kerülgette a nyavalya, de nem betegedett meg.

Maci még mindig nem alszik este.Tegnap néztem a discoveryn Zoltánt a farkas embert, de nem csak farkasai voltak, hanem egy macija is. Az biztos a folytatását is fogom nézni.Még 2 hét aztán tapizhatok kutyit, addig meg elnézegetem ezek a cuki videókat.

Szomszikámnál látom bejöttek a tervek:D

Gabikának gratulálok a virághoz!! Egyedül már biztos nem játszanám ezt a játékot én se. Belegondolok mennyi minden változott a kezdetek óta..
    A szüleidnek jó egészséget kívánok és örömöt az új otthonukhoz!

Sárkánylánynak jó munkát ha dolgozik.Legalább már nem kell szaunázni.

Katának jó táncikálást, csak ügyesen

Reggeli idő van, libbenek. Szép napot Mindenkinek!

Tigrislady, Gabi922, Anika_9_ és 4 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Betegeknek jobbulást! Drukkolok, hogy a kutyusok eredményei jók legyenek!
    Cserenap margójára: legalább tudok készülni a következőre és már építem a kastélyt a Loire völgyben.;):pxD
    Most nagy kár, hogy a skypot nem tudtuk jobban kihasználni. Ilyenkor jó a gyors reagálás. Hiányzott a három sárkány ereje.:(
    A hűvös időben végre kialudtam magam. Különben se tudnék szaunázni, mert a héten itthon vagyok. A tenyésztésnél a kecskét és a pulykákat kell használnunk, tehát mindenki készüljön.
    Tegnap a két kicsimre vettem partypörgetést. 120-ból 1db virágot kaptam, de legalább már van 8 piros denevérem.o_O

Tigrislady, mya100, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

........de jó,hogy ennyien voltatok!:).......szóvak kecske és pulyka,akkor pakolászás lesz..........
    ......vettem meggyet pihi után befőzök.......,olvastátok, jön a turbómalom.......;), a piros denit nagyon osztogatják......o_O
    Reggel hideg volt, de most hétágra süt a nap!!!!!!!!:inlove:
    Legyen szép napotok!!!!!!

Tigrislady, mya100, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hajó akkor nekem még rossz! Gabika örülök, hogy megoldódni látszik a gondok nagyobbik része, a Mamának és a Papának a netet biztosítani kell, nem farmozni, hanem a Zoomombázni, az állatok nyugalmat árasztanak az embörök felé. Nagyanyó, vigyázz a csűrdöngöléssel a buliba, mert a picikét is altatnod kell.Zümike, ez az ember attól a névtől még nem az, csak egy cirkuszi segédmunkás lehet az igazi szakemberek mellett. Animal Planeten most megy a Craig Busch Oroszlán Ember,

ő meglátogathatta az igazi Farkas Embert, akit Shaun Ellis néven tisztelhetünk, őróla tavaly volt egy órás műsor az AP-en hát ég és föld kettejük közt a különbség.Más köztük élni és más csak etetni őket, főleg ha már szelídek.

Tigrislady, mya100, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Molgan, mya100, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  6. babahalak

.....bár lenne annyi pénzem, amennyire kellene itt költeni:oops:,tudom nem kötelező és ft nélkül is menne,de mivel alig vagyok itthon, haladni is akarok!!!!!!:p
    ......nagyon felnézek az ilyen emberekre, akik ennyit tesznek az állatokért!!!!!!

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    3 napja semmi nincs belőlem....fáj a pocim.. de más semmi....iszom a gránátalmalevet...sós cuccokat eszek....ezen kívül megvagyok...hálistennek a hányás hasmenés elkerült...
    Keresztaput ma műtötték...jólvan! Reméljük hosszú évek várnak még rá!
    Nagyon hideg van itt...ha nem szégyelném felvenném a vastag kabátot...:D

Most megyek a családnak bundáskenyeret sütni... :D hozzá kovászos ubi...imádom..de nálam ez most kimarad :S :D

puszi

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Szomszikám: Látom nem bírsz egy helyben maradni, hamar szeretnél megint mindent, csak pianóban .
    A gyerekek is megcsinálják a Te vezényléseddel.

Gabi: Szüleidnek minél előbbi beilleszkedést az új otthonukban. Mint tudjuk ilyen korban már nehézkes.

Anika: Keresztapudnak mielőbbi felépülést és tünetmentes végeredményt.
    Pocifájás mostanában nálunk is sürün előfordul, valami van a levegőben.
    Tudod a főnök az fönök, nekik mindent szabad és ezt ki is használják, a dolgozók meg oldják meg azt amit ott hagyott.

Eni: Az jó ha nem kell szövettant venni, biztos nem látták értelmét az orvosok, ez jó jel a későbbiekhez..

Druszám: Most lehet kapálni, nincs az a nagy meleg, csak eső ne menjen felétek. Nyaukával meg jól ki játszod magad.
    A maradék házimunkához is jó idő a mostani. A nyaraláshoz sajnos nem jó az idő, ha ilyen terveid voltak.

Maci: Megint jó kis vidiket hoztál. Sajnálom, hogy ilyen nagy fájdalmaid vannak.

Mya Szomszikám: Hétvégére biztos jó idő lesz, és tudtok menni a pároddal egy kis csavargásra.
    A kókusz probléma elég sok gazdánál előfordul, és remélem érdemi megoldást találnak ki a végére, nem tudom, hogy gondolták az egy havi napi belépést, nem gondoltak az elfoglalt emberekre és a szabin levőkre, aki uram bocsá, máshol van és nem a gép közelébe.

Most a nyári szünetre való tekintettel kevesebb idő jut a gazdálkodásra, állatok és a mamutok vannak kint.

Mindenkinek szép álmokat és jó pihenést!

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Az elkövetkező két hétben örülök, hogy lesz ennyi időm, hogy legalább beköszönjek.
    Szomszikám ! Hiába én már nem változok, ha jobban érzem magam még mindig egyedül akarom megváltani a világot. Ehhez szoktam hozzá. Most is rohanok, mert van amit a gyerekek érkezése előtt még megakarok csinálni.
    Vigyázzatok magatokra. A betegeknek gyógyulást és fájdalom mentes szép napokat.
    Most hosszúak ültetésével próbálom a farmot fen tartani.

Legyen mindenkinek szép napja.!

Gabi922, Tigrislady, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  10. babahalak

Jó reggelt!
    .....csak a jelenlétire van időm,majd jövök, addig is mindenkinek szép napot!

Gabi922, Tigrislady, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Mindenki pörgésben van. A földek simán elvannak hosszú érésűvel. Zsuzsám használd ki az időt minél kellemesebben. Azért ne hajszold túl magad:)

Szomszikám most az Esterhazy kastélyt szeretnénk megnézni.Attól függ mennyit időzünk, mert én igen alapos vagyok, visszafele megállunk félúton egy kis bóklászásra.Ha nem jön össze akkor legközelebb az egy külön program lesz.

Jókor jött a malom, mert elég furcsa időket írt ki. Menet közben rájöttem, hogy lejárna 1 nap múlva.
    Kecskével pulykával elvagyok látva. Tenyésztést majd valamikor boomkor besűrítem.
    Sárkánylány Zsuzsánk skypja meggyógyul még sor kerülhet rá;)
    Maci ám legyen. Megnéztem ezt is, köszi.:) Most viszont megyek.

Jobbulást a betegeknek, szép napot Mindenkinek!

Gabi922, babahalak, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  12. greenfields

Szép napot mindenkinek!
    Természetes, hogy a kellemes nyári időben mindenki inkább a szabadban tölti az idejét. Zsuzsa most nekem is jól jön, hogy fák és ólak vannak kint, elég reggel és este végigsöpörni a földeken.:pxD

Mya az Eszterházy kastély gyönyörű, érdemes megnézni még a fertőrákosi kőfejtőt is. Ott forgatták Kőszívű ember fiai több jelenetét.
    Hétvégére nekem is csudi programom van. Ha minden összejön sárkányhajózok:D
    Így a tenyésztést én is péntek este és vasárnap tudnom le.

Gabi922, babahalak, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép & Sok Kirándulás Vanik!

Akinek nem tetszik írjon a panaszosba.

Életszemlélet egy Igaz Embertől!!!
    "
    Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak
    erőt kérek a hétköznapokhoz.
    Taníts meg a kis lépések művészetére!

Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és
    forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és
    tapasztalatokat!
    Segíts engem a helyes időbeosztásban!

Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú
    vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez!
    Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak
    átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem
    a váratlan örömöket és magaslatokat!

Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie!
    Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek,
    kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó
    ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!

Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához!
    Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások
    mondják meg nekünk.

Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit.
    Kérlek, segíts, hogy tudjak várni!
    Te tudod, hogy milyen nagy szükségünk van a bátorságra.

Add, hogy az élet legszebb, legnehezebb, legkockázatosabb
    és legtörékenyebb ajándékára méltók lehessünk!

Ajándékozz elegendő fantáziát ahhoz, hogy a kellő pillanatban és
    a megfelelő helyen - szavakkal vagy szavak nélkül - egy kis jóságot
    közvetíthessek!

Őrizz meg az élet elszalasztásának félelmétől!
    Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!
    Taníts meg a kis lépések művészetére! "

Az Énekesnő rákból gyógyult fel és folytatja azt amivel legtöbbet tehet az emberiségnek!

Gabi922, babahalak, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Sziasztok!

Úgy néz ki, a kövi termesztős eventhez barkácscuccok közül az fog kellene, amire Cygnus utal:

szóval erre kell odafigyelni, egyebek mellett..

Maci remélem, azért nem vagy nagyon rosszul.. :( Kitartást neked, remélem, mielőbb jobban leszel.

Zsuzsám, vigyázz magadra akkor, visszavárunk néha jelt adni magadról.

Anika neked is kitartást, keresztapudnak jó egészséget, meg egy zacskó máknyi évet még.

GreenKatám nagyon bátor vagy, én nem mernék felmenni.. :D

Mya! remélem, akkor vettél malmot! :D

BabaKata, remélem kellemes elfoglaltság miatt ejtettél minket! :D

Katalin, neked is kellemes nyári szünetet kívánok, jó szórakozást és kikapcsolódást nektek.

Most csak erre volt energiám,
    szép napot mindenkinek.

Update:
    eventismertető

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
    Molgan, Gabi922, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  15. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

16. greenfields

Sauvage, Gabi922, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  17. babahalak

Helló,helló!
    .........csak egy kis pakolászás volt reggel és valahogy elszöszmötöltem az időt, utána rohanás próbára, az ugye két óra, majd természetesen buszvárás és már itthon is vagyok!;)Gyors evés és ültem a gép elé, az event nem is tudom.....:sleepy::eek:, na azért nekidurálom magam és jutok,ameddig jutok........
    Maci- nagyon szép idézetet hoztál...........

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Sárkányhajózást nem kihagyni ha lehetőség van rá.Jó buli, én pár éve hagytam magam rábeszélni, pedig nem vagyok valami jó úszó, de azért kaptuk a mellényt ha esetleg borulás lenne, ami persze nem volt..Igen jó :D Ezt a kastély még csak képeken láttam belülről, érdekelne élőben is.

Figyelmeztetni kellett még egyszer, de vettem malmotxD

Az event nálam is lazább lesz. Válogatósan csinálom. Kütyüt jó lenne, a felhőt pedig talán megcsinálom, a többin az ezüstökön átsuhanok. Azon kívül nem tudom mit tenyészek, olyan tanácstalan vagyok, lehet semmit :sleepy:

Nagy ugrásokat és Szép estét kívánok Mindenkinek!

19. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Köszönöm a betett linkeket az eventről. Mert el vagyok havazva,vagy be???xD Fogalmam nincs, hogy még hogy kezdek hozzá. Ha ha estém engedi és még talpon tudok lenni, talán akkor ami belefér.

Mindenkinek jó nagy ugrásokat !
    Várom a beszámolókat a sárkányhajózásról, Sárkánylánynak, már csak az dukál., Mya Tőled a kastély látogatást és aki még haonló rendezvényen részt vesz arról is.
    Szomszikám Tartod az ütemet.?
    Na el.

Szép jó éjszakát !

20. Tigrislady

Sziasztok!

aki vacillál az eventen, érdemes ezt elolvasni, változás a festékpaletta mennyiségben!

Molgan, Sauvage, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.