Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Gabi922, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem nyitni.

Katám ! Mondom én is magamnak, hogy jobb ott nekik, de a szívemnek nem tudok parancsolni, kell egy kis idő mire lenyugszom. Minden utazásuk nekem egy óriási stressz. Ma már kicsit, mintha jobb idő mutatkozna.

Szomszikám ! Most tényleg pihiztem, mert kényszer rávitt. Köszönöm a jó kivánságokat átadom nekik. Most van úgy először, hogy az egész család megy., mikor csak a párjával utaztak az más volt. Tudom, hogy ott lesz az unokám és a nászom is, de akkor is nem az én szoknyám mellett vannak. Tudom felnőttek, de akkor is.
    Ma már főzök, meg van rendelve. Pácolt csirkemell kukoricás rizzsel, míg az unokám nem utazik addig ezt kér mindennap. Kint nem eszik ilyet. Miértne járnék a kedvében, de a többiek is szeretik őszibarack befőttel.

Legyen szép napotok !

Gabi922, babahalak, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Még a cicák is fáznak. Azért nem semmi, hogy ilyen hőmérséklet különbségek vannak pár nap alatt.

Zsuzsám sajnos nem sok esélyt látok arra, de aztán még ki tudja, azért köszi még egyszer. :)
    Gyümölcs és a húsi nekem is nagyon összepasszol:p. Tegnap a tortillának nem volt osztatlan sikere, legalább is a tésztájának nem. Ha legközelebb csinálok, csak házilag gyurmázok, nekem is úgy jobban ízlik.

Szomszikám az úgy van ahogy írtam citrom és meleg víz, semmi más. Mostanában nem teázok. Mézet pedig külön kanalazom.
    Pillangosra én is emlékszek, akkor tanultam meg jól vadászni a piacon.

De jó nektek,:Dnekem nem adja meg magát a tök nemesítés, pedig beraktam már jó párat.:cry::cry: Lehet ez jel arra, hogy az eventet se nagyon kellene erőltetnem.Úgyse állok valami fényesen gépalkatrészekkel. Leginkább az a kérdés , hogy mégis mennyi kellene, mivel szerencse kérdése az majd csak akkor derül ki.
    Ma pedig érezze jól magát Mindenki! [​IMG]

Sauvage, Gabi922, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Én már betáraztam a tököt, ha szükség lenne rá. Az idő továbbra is hervatag, nem tudta eldönteni essen az eső vagy süssön a nap. Én ez utóbbira voksolok, mert már megy a mosómasa.
    Jónásnál járva láttam az új fákat, igen tetszetősek.:inlove::music:

Zsuzsám finom menüvel várod a csemetéket. Igazad van kell is őket kényeztetni.

Sauvage, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Csúf Idő Vanik! Zümike, Pál álomfő nem fogadott véletlenül a rezidenciáján?

Tigris, jó lehet néköd, bár én beraknálak 800 kalóriás kosztra 2hétre, elfelejtenéd az édösset és lefogynál fél év alatt.

Öreganyó, a piculáról nem írok semmit mert ahol kell 70%-ban jó de attól még a többi dolog fáj a végtagon, legfeljebb kissé jobb mozogni, bár minden többi piculám hatásfokát erősen rontja és ez nem igazán jó.
    Katalin ez a jó a szélsőséges időjárásban, hogy nem lehet kiszámítani, vízforralót kéne belerakni a medencébe szélkelepeset.

Sauvage, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  6. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Maci: Jaj te, ezek a kis picurkák annyira édesek, órákig elnézném őket.
    Nem ó ha itt fáj, ott fáj, ráadásul még ez az ócska idő is rátesz egy lapáttal.
    Nevetni fogsz de gondolkodtam belógatom a vízforralót, van egy nagyobb darabom, de letettem róla, és szégyelje magát az idő, ha ilyen ócska.

Druszám: Én már beszedtem a ruhákat 95%-ban megszáradtak, most kezdett el csöpörögni.

Mya Szomszikám: Én is szenvedek a tökkel ezen a farmon, nem akarja, már a 18. körnél tartok és semmit nem ad, 10 ezer tököt bedobtam már, 600 szupi ment már rá.
    Mindannyian rájövünk, hogy a házi készítésű a legfinomabb mindenben.

Legyetek jók!

Farmer*54, Sauvage, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!!
    Bekukkantottam már ide is végre!! ;)Hétvégén párom nálam volt...péntek estétől hétfő reggelid..emiatt voltam eltűnve :p....plusz esett és lustiztunk :D Vasárnap meg úgy szenvedtem mint a kutya....hasfájás kínzott még mindig...hánytam is már :S ajj...de a hátam annyira fájt h azt hittem meghalok...se feküdni..se ülni sehogy se volt jó....akkor a vérnyomásom olyan szinten felment h az ájulás szélén álltam....borzalmas volt...a hétfő d.e se volt még a legjobb....de már minden jó :) Túlestem végre ezen is!
    Most is olyan takony az idő...rendesen fázom....de begyújtani nem fogunk...felvettem a téli vastag pulcsim...szégyen nem szégyen nem érdekel...lefagyok....amúgy is fagyos szent vok :)
    Eventtel már ooo szombaton végeztem...nincs is mit erről mondjak :D jó volt...könnyű volt :D megvan!
    Kereszt is jól van...valószínű hétvégén jön haza!
    Még ma pakolászom egy kicsikét...takarítgatok....aztán szunya....annyira elmennek a napok, h nem érem magam megint utol!
    Remélem mindenki jól van...próbálgattam visszaolvasgatni...de huhh sok minden van:)
    Igyekszem sűrvebben jönni, csak hát a munka nem vár, de hisz tudjátok!

Puszilok Mindenkit!!:)

Farmer*54, Sauvage, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Szia Mya ! Egyszer úgy is összejön, ha Mohamed nem megy a hegyhez, lehet hogy egyszer forditva meg történik !xD Látod, a Te főztödnél nincs jobb, ez dicséret, örülj neki. :) Nekem a nemesítés, már régen nem megy ezért fel is hagytam vele. Úgy vagyok vele, ha olyan event lesz, ami emiatt nem sikerül, akkor így jártam. Eddig még felröpivel nem volt gondom, ha több 100-as mennyiség kell az még van, de több 1000-es az már nincs. Megvárom a konkrét kiírást !

Kata ! Milyen új fák??? Nekem még a régiek is újak !xD Tudod nagyon szeretem látni mikor jó izűen ebédelnek. Nálunk de. még el,ment az idő, de mostanra már zuhog. Nem szertem a nagy meleget, de ez a hűs már azért sok !!!:D

Maci ! Köszi a vidiket! Nagyon aranyosak. Sajnos ez legtöbb bogyónál így van, amire jó az a másikra nem. A sok rossz közül kell a legmegfelelőbbet kiválasztani, ha lehet.

Szomszikám ! Látom Te aztán nemesítésben kitartó vagy. Lehet én adom fel hamar?? Úgy vagyok vele, ami nem megy nem erőltetem. Nálunk esik, akkor ha már beszáradt a ruha lehet vasalni, ne hogy pihenjél.xD

Anika ! Te vagy a hun lány, mert hun vagy, hun nem vagy !xD Hidd el megértünk, hisz mi is voltunk fiatalok, nekik soha sincs semmire idejük. Remélem jól éreztétek egymást !xD

Mindenkinek szép csendes pihenőt !

Farmer*54, Gabi922, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

haha :D Jól bizony :DxD

Farmer*54, Gabi922, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Látod nem is vagyok irigy !!!!:wuerg:xD

Elhúzok TV-ni !
    Szép jó éjszakát Kedveseim !

Farmer*54, Gabi922, Anika_9_ és 6 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Végre megadta magát a tök, de nem könnyen.Nekem is elment vagy 500 szupitrágya és a maradék arany is, igaz az nem volt sok. Most már jöhetnek az alkatrészek százasával :wuerg:xD

Maci vele nem találkoztam, és az Antallal se, aki nem államfő, pedig azt mondták valamerre arra szobázik.

Ma gyurmáztam pizzát, nem sok maradt.Holnap rendes kaja lesz, noki pörivel.

Anika is megérkezett.Valami nyavalya mindig megtalálja az embert. Ezért mindenki vigyázzon magára!

Szép álmokat!

Farmer*54, Gabi922, Anika_9_ és 6 más kedveli ezt.
  12. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Jelenléti aláírva, tökincát én is nemesítem,nem egykönnyen adja meg magát.............,van 1600 valamennyi fogaskerekem,remélem elég lesz!
    Esik és esik, ezért tegnap nem is csináltam semmit,pedig annyi mindent kellett volna, de kedvem egy szál se nem volt:music:
    ..........ajiba barkácsot küldök mindenkinek,hátha lesz benne fogas.......,én is azt kérek,ha lehet......;),remélem nem vagyok off!!!
    Legyen ma lájtos, nyugodt napotok!

13. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

[​IMG] Ebben a esős őszi időben hoztam egy csésze kávét, hogy kicsit derűsebben induljon a napotok, napunk.
    Itt továbbra zs tartja magát az idő. Szemerkél és hűvös van. Ez az ember hangulatára is rányomja bélyegét.

Mya! Neked aztán van kitartásod ! Gratulálok hozzá. A pizza nem rendes kajcsi ??xD Kérdezd meg az unokáim, de nem kapnak gyakran, de ők mindennap megennék.xD

Katám ! Neked kitartást a nemesítéshez, össze fog az jönni meglásd. Még van rá 6 napod. Nekem 1700 db fogas van, ha nem lesz elég, akkor ez az event csak részben lesz megcsinálva. Ajiba barkácsot küldök, ahogy a kedves szomszéd kéri.:)

Aki még azt kér jelezze, de az nem jelenti, hogy véletlenül nem máshová húzom az egeret, ezért előre is elnézést !xD
    Mindenkinek napfényes szép időt kívánok. A szomorú időt pedig használjátok lustizásra !:)

14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Kipp-kopp!.......Szép napot!
    Bocsi, hogy csak igy betörök......Jöhetek?

Szia Zsuzsa!
    Betörtem hozzátok....remélem nem ajtóstól jöttem.....de kellett egy kis bátorságot összekapirgálnom.
    Irod, hogy Borsodban rossz idő van....itt nyugaton jelenleg süt a nap.....de ez nem jelent semmit.

Olvasom, hogy kitört a tökláz. Nekem 1400 vasam van.....nehezen de megadta magát a tök.....igy most
    ma azt ültetgetetek....igaz csak 1 területen, mert a többin állatok vannak kint.

15. zsuzsa-mama

Szia Zsozso !

Nem kell bátorságot összeszedni, mert itt nem bántunk senkit sem.
    Itt mindenki szívesen látott ! Örülünk, ha valaki minket választ !
    Nem törtél be, reggel hoztam kávét, szerintem még meleg fogyassz belőle Te is egy jó társaság körében.:)

Látom Téged is elkapott a tökláz, csak engem hagy hidegen?? Lehet még ezt megböjtölöm, na majd meglátjuk.
    Itt annyira rossz idő van, hogy már reggeltől készülök lemenni a boltba, mert megigértem a gyerekeknek a lecsót és a lényeg a hagyma kevés.
    Na összeszedem magam és útnak indulok, mert akkor nem lesz lecsó !xD
    Érezd magad nagyon jól körünkben.:)

16. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok, Jó reggelt!

Szomszikám: Vasalás? miről beszélsz, nem vasalok már régóta, szépen teregetek és az összehajtogatásra is figyelek nagyon.
    Ezen a farmon nem jön össze a nemesítés, most adom fel, elhasználtam már egy csomó sz.trágyát. Nekem jóval kevesebb vasam van.

zsozso577: Gyere csak nyugodtan, nem vagyunk mindig, de sietünk lótunk-futunk. Látom megadta magát a tök nálad, én még küzdök vele, de már nem sokáig.

Katám: Látom te is küzdesz még a tökkel, neked is sok vasad van, mint szomszikámnak.

Mya Szomszikám: Akkor te is ülteted ezerrel a tököt, remélem megéri, és nem lesz nagyobb a füstje mint a lángja ennek az eventnek.

Druszám: A ruhák nálad is megszáradtak és lehet vasalni, ahogy Zsuzsánk mondaná.

Anika: Olyan vagy mint az a bizonyos áruház ahol mindig történik valami. A pároddal jó hosszú hétvégét töltöttél el és ez a lényeg.
    Gyógyulgassál ha a porongyok engedik neked.

Mindenkinek szép napot!

Farmer*54, Gabi922, Anika_9_ és 7 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.....leülök és kávézok, aztán megyek én is a konyhába ebédet kell föznöm.
    Igen -igen a lecsónak a hagyma a lelke!
    Erről van egy sztorim.
    I0 éves lehettem....Anyu korházban volt....Apu, hogy főzzünk lecsót. Oké!
    Hozzávalok kikészitése. Hagymát látván rám szólt,..... nem kell bele hagyma!
    Kell bele hagyma.....mondom. Vitatkoztunk.....aztán rámförmedt
    Erzsó...kapsz egy pofont! / megjegyzem soha nem ütött meg!/
    Akkor nem kell bele hagyma!.....mondtam mérgemben. Aztán persze, hogy ment bele a hagyma.
    Szia
    Köszönöm!
    Nekem az articsóka nem adta meg magát....elhasználtam mind a polcról és nem! ......de egy bonuszt sem adott!

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Üdvözöllek én is topikban.:) Ááá dehogy az nem is ajtó volt, még ha annak is tűnt ;) Szívesen látunk bárkit, aki szeret beszélgetni.

Zsuzsám nem csodálom, hogy lazán vagy ennyi hozzávalóval, nekem még nemesítéssel se lesz ennyi, szóval jó esélyekkel indulsz.Aztán majd meglátjuk mire lesz elég.

Szomszikám ne add fel.Bár nekem akkor jött mikor már feladtam, de azért még beraktam egy nemesítést, de nem görcsöltem már rá.

Továbbítok egy is napfényt ahol nem süt. Legyen szép a napotok!

19. zsuzsa-mama

Szomszikám ! Régóta nem vasalok én sem, de tudom, hogy Te milyen precíz vagy és gondoltam még a zoknikat is kivasalod !xDxDHa a nemesítésre már ennyit áldoztál ne add fel !! Végül meg lesz az eredménye.

Közben megjártam a boltot, de nagyon kellett sprintelnem a kocsitól a bolt ajtóig, mert igen elkezdett esni.
    Megnéztem volna azt a hagyma nélküli lecsót !xD
    Nekem is irány a konyha, mert csak a sima alapanyagokból főzés nélkül nem lesz semmi.

Mya ! Küldddd a napfényt mert már nekem nagyon hiányzik. Ne panaszkodj, nem sokkal van kevesebb mint nekem és Te a nemesített tököddel hamar beérsz !!!xD

Legyen szép napotok !:)

20. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

..........nekem is el kellene indulnom,de nincs kedvem, inkább sütöttem egy kis sütit.......,ilyen mákos,piskótás,főzött krémes, csokimázzal, kíváncsi vagyok milyen lesz.......,az a lecsó nem rossz ötlet, de akkor is boltba kellene mennem.....,viszont vasalni szeretek..;)
    Zsozsó- üdv a körünkben!
    ...esik és esik és szakad az eső:(:oops::mad:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.