Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Én vegyes felvágottat tettem ki. Az összes rózsa és piros ól kint van, amit 2x le tudok szedni egy nap. Mamutok és magas tps xxl fák, ólak és magy értékű fák a bahán is. Ha ez nem jön be, akkor csütörtökön vagy pénteken 0 percezem.
    Egyenlőre maradok a prémium csalinál.

Horgászatra fel!

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Mit zársz ki? xD Az alapot vagy az állatot?xD Vagy az eventek között válogatsz?

greenfields, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Lehet, hogy magamat kellene a játékból !xD Az állatokra gondoltam, hogy ment a lúd, kecske, kacsa és hasonló kaliberű állatok.xD
    A kajcsit megvontam tőlük, hisz nem hálálták meg semmivel sem.

Éjszakára beetettem remélem akik kint vannak elgondolkoznak a többiek sorsán és öntik nekem a csali alapanyagot, mert akkor ők is repülnek és jön a következő széria. Még jó, hogy van miből válogatni.xDxD
    Elhúztam pihizni !
    További jó pecázást és főleg jó kapást.xD

greenfields, Farmer*54, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  4. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Nálam a tehén jól adta, 30br-ra 23 tollat kaptam.
    Én is követem szomszikámat.

Mindenkinek szép álmokat!

greenfields, Farmer*54, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek, aki gondol rám.. sose laktam egy percet se máshol.. most se mennék, ha nem lenne muszáj.

:S
    na mindegy, lesz valahogy.

felhősor az első prémium csalival meglett.. rózsa ólak vannak kint, + mamutfák a széleken xxl-ekkel... hát... kukac jobban jön mint toll.. ha nem változik az arány, akkor fák le, vetek pár kör növényt, utána ólak fel, aztán hajrá-..

a mai kókusz 100.000 csp.

Molgan, greenfields, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Nekem a kukac a kevés........:(,hátha jobban fogja adni később..........,én már nem pakolgatok.......:sleepy:,lesz ami lesz.......
    Mindenkinek sikeres pecázást és sok kukacot meg tollat kapjatok!!!!!!!!

greenfields, Farmer*54, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Sép jó reggelt Szomszikám !

Nekem összesen nincs 23 db csalitollam. ! Jót aludtam viszont, mert tegnap délután esett egy jót, de most nagyon kellett, mert olyan fülledt volt a levegő.
    Remélem uncsikáddal birod a kiképzést !xD

Reni ! Hidd el idővel könnyebb lesz és az idő minden sebet begyógyít ! Mikor lesz a nagy nap ! Drukkolok nektek.:)
    Nagyon ügyes vagy. Nekem még semmim sincs ! De majd lesz !xD Nem adom fel.

Katám ! Ma nagyon friss voltál ! Megnézem ma hogy adja, de a pakolgatás már nekem is az agyamra megy. Lehet megelégszem annyival, amit ez a felállás ad.

greenfields, Farmer*54, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Szisztok!

Én már azt sem tudom, hogy sirjak vagy nevessek!:p de....inkább nevetek!
    Felhősorom meg van....kitehető egy sem.....de vannak titkosak már sokallom!
    Ez az idő is eljött!xD
    Nálam az aranyólak adták aránylag jol 18 db-t a közel 40.
    Viszont egy kisebb farmon a tehenek is igy adták...és most nagyon gondolkodom.
    hogy az erbőben leszedem a pink és piros ólakat és teheneket teszek ki.

greenfields, Gabi922, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Visszaolvastam Ti mire jutottatok. :)
    Én tegnap kiraktam mindenféle ólat, 12 órán belül érő titkosok, rózsa, piros ólak. Hosszabb érésű is befért mosómedve, piros ólak stb.. így kb 110 ólra jött 93 toll. Mivel reggel értek a felhőim mosómedve kivételével maradhattak. Este viszont még nem tudom hogyan tovább. Be is érte a kukacokat a toll. Most 0 perceztem komforton hagymával 100%-ban adta kukacokat. Összegyűjtöttem több mint 400-at. Ezután állatozok és a fák maradnak, mert a tollak nehezebben jönnek.
    Le tudtam gyártani 11 prémium csalit.Jött nagyobb hal, és kisebb is. Én csak telibe lövök, de az is meglehet nincs értelme.Ezekből kaptam 18e.btp., 2x 60e.btp., matrica, 250e.tp, 2 pocsolyaszörny. Csak este tudom folytatni, rövid ólakat egyelőre nem rakok ki.

Reméljük a szerencse is a kezünkre fog játszani a toll vadászat közben.:)

greenfields, Gabi922, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  10. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

zsozso577: Tegnap mondtam, hogy nálam a tehenek jól adták, és ma is, és majdnem 100%-an a kaméleon ólak, 39/28 arányban.
    Ma hagymázom, holnaptól megint az ólak, nincs 0 percesem, de így is beérik 1,15 perc alatt.

Szomszikám: Jól aludtál, akkor ez mindent megér. A fiadékkal is minden rendben lesz. A menyed nagyon jól járt a fiaddal, mert az ilyen ember ritka mint a fehér holló, becsüljön is titeket meg, jó nevelést kapott, ez téged dicsér.

Eni: Nem tudom mi a gond, de nálunk is problémás volt az együttélés a volt vejemmel, nagy toleranciát és kompromisszumot igényel. A mostanival jobban odafigyelek, mit, mikor, hogyan. Egy anya a gyerekét nézi elsősorban, védi foggal körömmel, tehát önző, valljuk be őszintén, nálunk itt volt a gond. Szívből kívánom, hogy oldjátok meg.

Katám: A kukac a nővényekből jön, így kénytelen vagyok pakolni, holnap csak tehenet és kaméleont fogok kipakolni.

Ma egy kis eü. promlémával ébredtem, de remélem hamar túl leszek rajta.

Mindenkinek szép napot, a nap is süt!

mya100, greenfields, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  11. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek mára. Reggeli szüret után 12 normál csali, berakva különböző halak, de arany nem jött egy darab se, volt ott minden csp, tp, szupitrágya többször is:(. De tegnap az első kitehetőt megnyertem, sőt 2-tőt is, de egyformát o_O és a felhőm már megvan, most kiraktam a bahára a meg nyertet, hadd növelje a pontjaimat addig is. Estig megint semmit se csinálok és ha össze gyűlik hagyom már a nagyobb csalira úgy döntöttem.
    Nálam a tollat a mérgesp..lykák, a narancs és sima változata , németjuhászom is jól adta, és kitettem a libuskáimat (32)ad amennyit, mert kell a következő eventbe (már 500 felet van).
    4 titkos oljaimból 2 retro++ hód, 1 galamba, 1 angorasimagató sárga lett:eek:.
    Megyek dokibá-hoz apusom lelet eredményeiért, mikor is rendel a legnagyobb melegben 12-től du 4-ig.
    Estefelé benézek, addig is szorgosak legyetek, és elnézést hogy nem válaszolgattam személyre most;)

mya100, greenfields, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szomszikám ! Gratulálok , hogy a tehenek ilyen jól adták. Sajnos nem tudok ilyen eredményekkel dicsekedni.

Zsozso ! A felhősorom ma lett meg, de az sem az én munkámból, mert nekem hiába zöld volt, a prémium akkor is a csellét adta.
    Egyszerűen nem tudom, min váltossak ! Fő a fejem !xD

Mya ! Neked aztán jól adta a tollakat. Várom a jó szerencsémet. Köszönöm !:);) Nálad nélkül nem lenne meg a felhősorom. Azóta megpróbáltam a normál csalit, ne is mond az is csellét adott. Itt azt hiszem feladom. gyűjtöm a csalikat és majd meglátjuk a sorsát !;)

Remélem nincs komolyabb bajod ! Igen azt hiszem elégedett lehetek a gyerekeim nevelésével. Annak idején pedig akkora félsz volt bennem, hogy be ne kerüljenek valamilyen bandába. Ezeket sikerült elkerülni. Soha nem felejtem el a fiam katona volt, de Ő előtte Miskolcon a tiszti konyhán dolgozott és a parancsnok lányának a lakodalmában is Ő főzött. Szóval kioktaták rendesen, hogy mig nincs meg az eskű letétel, nem csinálhatnak vele semmit sem. Az én kisfiam ezt meg is fogadta. Mikor gyakorlaton volta esett az eső a fiam előtt egy hatalmas tócsa és kapták az ukászt, hogy hasaljj, de a fiam nem tette meg. Oda ment a kiképző tiszt és a katonságnál ezek kötőszava volt a k..... *****. A fiam közel lépett hozzá és mondta, hogyha az Ő anyját még egyszer a szájára veszi a betonba veri. Síri csend lett. A tiszt nem tudta büntetni, utána szintén a konyhát vezette, így nem mert vele kekeckedni. Szóval nagyot nőt akkor a 19 éves fiam a szemembe, hogy megvédett.
    Az élet minden területén mindig mellettem álltak., és állnak.:inlove:

Csöpi ! Akkor gyere, mikor időd engedi. Látom nálad is vegyes felvágott lett. A titkosaid emlitésre sem méltóak. Bizzunk benne, hogy a sok rossz után már valami jó jön.
    A dokitól igyekezz haza, aztán hűsölj a hideg szobában. Most én is azt teszem, mert itt tegnap esett, de ma olyan fülledt meleg van, hogy ha nem muszáj ki sem megyek a lakásból.

Reni ! Megint valaki, most Te maradtál ki. Valamit mindig benézek, mikor sokatokat akarok beidézni.
    lehet, hogy most fáj, igazán az okot nem is kutatom, de hidd el, egy anya ha néha fel is kapja a vízet, Te akkor is az Ő kicsi lánya leszel. Aár hogy van, azt tudnod kell, hogy szeretnek. Nem vagyunk egyformák mindenki másképpen fogja fel a dolgokat. Szép lassan majd megemésztitek és ha nem is együtt fogtok lakni, a szeretet megmarad örökre.
    Hidd el tudom mit beszélek.:):):inlove:

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
    Tigrislady, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!

Egyelőre nem idézek senkit.....mert megint csak hézagosan adja ki.
    Mya....neked jó sokat adott reggel....én egyelőre gyártok és csak normált.
    Katalin.... este fogok Kb 16 órás ólakat kitenni.....nagyon kiváncsi leszek, hogy
    reggel mit fog adni.....szerintem nagyon le vagyok maradva.
    Csöpi....remélem ténylegesen nincs bajotok....neked már felhőre valód!
    Te tudsz valamit!:pxD
    Zsuzsa.....igy könnyu! Telefonos segitséggel!xDxD
    Gyere hozzánk...itt jelenleg jó levegő van!...Bár nagyon zsufolt a város...ma már
    jönnek folyamatosan a Voltosok!

14. zsuzsa-mama

Ne is mond, ilyen gyalázatosan már régen álltam. :( Itt a telefonos segítséggel nem sokra mentem volna.xD De ettől még nem vagyok beljebb.
    Ti buliztok feszt, szerintem el se kell mennetek, úgy is hallani fogjátok, legfeljebb kényelmesen az erkélyre kiülve. Ezekért az együttesekért én nem igen mennék egy tapottat sem, igaz ez csak az véleményem az én izlésem. Lehet másnak meg az lenne kiakasztó !xDxD

15. zsozso577

szia
    Igazábol nem tudom,hogy kik lesznek.....
    Nahhhhh.....én sem mennék! Hihetetlen sokan vannak ott....szinte egymást tapossák.
    Most meg 1 nappal korábban kezdődik...lassan 1 hétig fog tartani.
    A teraszra hiába ülök ki....nem jön le idáig....talán késő este érzékeled, hogy valahol
    szól a zene.
    Viszont...ha kimennék este az erdőbe....akkor ott hallhatnám!
    Mai sétámat már zenére tettem meg!!!! Nagyon hangoltak.
    Igy fura volt, hogy nem hallom a madarakat.
    Persze a buszon is tömegnyomor volt.....igy holnaptól korábban kell mennem.

Valahogy tisztában voltam...hogy ez az event nem az én eventem lesz!
    Deeee....azzal nyugtatom magam.....csak tegnap kezdődött.

Tigrislady, mya100, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Háááááát szerintem az már csak a fiataloknak való. A tömegtől úgy is iszonyom van. Nem szeretem mikor zsúfolásig vannak egy buszon, hogy szinte egymás szájában vannak.....
    Az eventnél mikor szóba jött , hogy szerencse, na én már akkor .....feladtam . Ezután már nem is pakolgatok, mert jobb ötletem nincs, ami már számit az mind kint van.

Na bumm, most egy felsősorral több lesz, ami feketén fog látszani. A virágokból is egy hiányzik, de az nem adja meg magát. Így beletörődtem és már nem is igen kell !xD Deeee, igen !!xDxD

Tigrislady, mya100, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

VaniK Így indul az eventem, píz elfogyott, dolgozzanak és né tőlem kuncsizzák el a forintjaim. Toll nem lebeg az égen, Brumi miért nem költő lettél lelkem? Picula mög a farm, ezt hozta ki belőlem. De hadrendbe állítom a paraszti fölkelőket.

Remélöm adnak a képükre és csatlakozik, majd Florian Geyer is az ügyhöz és a vigyorgás befagy, hull a pihe marékszámra és a Brumi is elandalog békében a lelkében málnás irányába.

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
    mya100, greenfields, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én nem vok elégedett....vagy az én stratégiám rossz, vagy csak nekem nem adja :(
    Gumigilisztám van bőven....de csalitoll szinte semmi...!! Non keveset pecáztam eddig :( Most fák vannak kinn...ólak...bahán meg növényt ültettem..... meglátjuk mi lesz....el vok keseredve...
    Én vegyesen keverem a csalikat am.... egész tűrhető...felhősor alakul..remélem sikerül megszerezni minden rátehetőt :)..
    A vállam meggyógyult...egy kedves közeli ismerősöm megmasszírozott :)
    A mai napom idegölő volt... borzalmasak voltak a gyerkőcök...kiborítottak mindenkit....sztem ez a legrosszabb ovi a világon...Idegosztályon kötök ki a végén :D Türelmes vok a gyerekekhez, de ez már nekem is sok volt..huhh...
    Jövőhéten megyek egy hosszú hétvégére...kivettem 2 nap szabit....augusztusba meg 1 hetet.... Párom szülinapját ünneplem majd jövőhéten...buli lesz :D
    Mindenkinek jó pecázgatást.... ha van valami sok csalitollat adó stratégia kérlek jelezettek...köszönöm...puszillak benneteket!

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  19. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét mindenkinek!
    Egy nagyon gyors be kukkra van időm és egy gyors helyzetjelentésre.

Felhőm meg van, rátehetőm egy sem, titkos ólak kb 10 db. Talán hétvégén lesz időm vele foglalkozni.

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

Szép estét !

Türelmem fogyóban.

Gabi ! Hozzád hasonlóan felhő van, rávaló nincs. Lett két titokfám, de inkább az maradt volna. sárgabrck Xl és szekuracseri, régen mit nem adtam volna érte. Most meg csak dobálják.

Anika ! Én sem vagyok ! Engem, a cselle ragadt magához, azt aztán kapok eleget, de nem ad semmit sem, ja a 2 titokfát. Inkább maradt volna ott, mert így 2-szer idegít. Ja és van matricám ! Hűűűűűű!

Maci ! Tényleg jobban jársz ha bemész a málnásba, még ott is több toll hullik.xD
    Mára bezárom a bazárt elhúzok pihizni !

Aludjatok jól és álmodjatok szépeket !:)
    Remélem reggel valaki már beszámol, hogy milyen sikerélménye van.:)

greenfields, Tigrislady, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.