Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Csak bekukkantok, most is kicsit ...
    Zsozsokám minden rendben, nincs gond, lelet eredmények megfelelőek, na nem kitűnőek, de így még renden van doki szerint. Vérhigitó miatt minden hónapban ellenőrzik, és a méreganyagszint miatt is.
    Felhőm megvan és az első kitevőből 2-tő is :eek: 1 cserealap lesz ;), a többi vagy összejön vagy nem
    :p:D.
    .
    Zsuzsikám szót fogadtam, apusnál rendben minden, én jót pihentem délután.

helyzetjelentés: 1 nagycsali, bedobva, "szürke tényészet"-ből 2 darabot adott,
    2 gólya lett, na abból így van egy tucatom most, csak nehogy gyerekeket potyogtassanak ide nekem,elég az 5 unoka xDxD és a kettő titkos felbontása is adott a 1 tollat és 1 gépalkatrészt :DGirnyom meg alig van, a fák keveset adnak :sleepy:, ólat szedni nem akarok, de kénytelen leszek éjszakára.
    Rájöttem arra, hogy mindegy mit raksz fel olat, úgyis azt adja, ami be van alá programozva napi szinten időközönkénti forgással;):p remélem varun nem figyel ide, hogy rájöttemxD
    További szép estét, és jó éjt mindenkinek mára.

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép estét!
    .............dettó, mint fent............,várom az aranyhalat........,meg kukuckát,meg még egy kütyüt.............,most el, mert holnap kirándulni megyünk.............
    Legyen több szerencsétek,mint nekem!!!!!!!

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Katám ! Kellemese kirándulást ! Néztem is, hogy még nem vagy fel. Érezd magad jól. Merre mentél ??? Várjuk a beszámolót !:)

Csöpi ! Úgy látom másokat is megszívat most ez az event. Nekünk már csak meggondoltan kell dolgozni, ha azt mondják nekem is mama Te most pihenj, akkor én szót fogadok !xD Úgy vagyok vele, a munka megvár én meg már nem sietek sehová sem.

A pecázóknak nagy fogást ! Sok-sok szerencsét ! Kiváncsi vagyok ma reggel mennyi csali alkatrésszel indítok !
    Itt már süt a nap.
    Kellemes szép napot !:)

greenfields, babahalak, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  4. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Szomszikám: Az event nálam is siralmas. 5 titokfából 1 szakura, a többi tüzifa. Valahol nekem is van matrica, 1 kitehetőből, dupla.
    Te még szót fogadsz, én már azt sem tudok. A tegnapi bajom 1 óra alatt elmúlt, jól megfenyegettem. Tegnap annyira elfáradt uncsikám, hogy este a lakásban a falba kapaszkodva közlekedett, megmosolyogtatott, Ő meg mérges volt, hogy kinevettem.
    Ma mosás lesz meg egy-két menőkém.

Gabi: Örülök a párod javulásának, jó ezt olvasni.

Kata: Ma nagyon jó idő lesz kirándulásra, vigyáz a napsugárral, veszélyes tud lenni, jó szórakozást.

Mindenkinek szép napot!

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most én csak gyüjtögetek....állatok vannak kint mindenhol.
    De.....elrontottam! Igy korán reggel elfelejtettem a cserepet kitenni és sajtgolyót enni.
    Másrészt most megint látom, hogy nem jó szerveren vagyok!
    Fele állatot tudtam leszedni....mind 16 órás és adott 40 tollat.....Este egyszerre fogom
    leszedni.....hátha....hátha!
    Zsuzsa.....nem is tudom, hogy ide mi kellene. Kezdek elkeseredni.
    Nahhh...mindegy gyüjtögetek tovább!

6. katalin1955

Szia!

Ezzel az eventel mindenkinek baja van, nemigen olvasok elégedett gazdát.
    Reggel én is olyan paramétereket kaptam az ólakból mint te. Én is gyűjtögetek ma és holnap, utána nővényezek egy kicsit. Nagyon unom ezt a sok ide-oda pakolást, hol ez kell hol az.
    Ne keseregj, lesz még jobb is. A kezdetektől fogva nem sokat pecáztam, talán 20-at.
    Gyűjtögessünk tovább!

7. zsozso577

szia

Tegnap amig vártam az állatok érését....beleolvastam a csevegőbe.
    Van olyan gazda aki máár azt irta, hogy felhő beüzemelve.....mázlista!
    Bizok abban, hogy ha legközelebb horgászok....meg lesznek a felhőre valok.
    Este ha beérnek ezek a hosszabbak....akkor teszek ki ludakat megint és éjszakára
    megint csak ezeket....lehet rövidebbeket kellene?....ezek 16 órások.

8. katalin1955

Ha vennénk kosarat biztos előrébb lennénk, de nem veszek. A végére meg kell lenni a felhőre valóknak, pozitívan állunk hozzá, hátha bejön. Ludakat éjszakára, nem rövid egy kicsit az érésidejük? Most arra várok, mennyit ad a kaméleon, igaz még van 1 óra, este későn tettem le őket.

most szedtem a galambokat, mindre adott tollat.

9. zsozso577

Neeeemmmm éjszakára....hanem estére, gondoltam.....utána vagy ezek a 16 órások...vagy 12 órás.
    Még ezen gondolkodok.

babahalak, Gabi922, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  10. katalin1955

Jelenleg nem enged belépni a farmra, kiírja frissítenem kell a Adobe Flash-t, csak tudnám, hogy kell. Azzal kezdi zárjam be a böngészőt, de hogy, nem csináltam még soha.
    Valaki erre jár, kérek egy kis segítséget.

Éjszakára tegyél 12 órásat, az én példámból okulva.

babahalak, Gabi922, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

Igy jártam én is!
    Nálam a gépen volt egy info szöveg...arra rákatt. és install.
    Ezután megkerestem, hogy hová töltötte le...nálam a programok között volt...ezután futtatás.
    Én sem értek hozzá....de sikerült.

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Itt írtunk erről:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/224241/

greenfields, babahalak, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  13. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Lehet mégse megyünk voltra, tegnap valahogy nem volt kedvünk hozzá. Szerintem csak az utolsó pillanatban lesz eldöntve, akarjuk ezt.
    Inkább egy nap wellness vagy strandolással jobban járnánk.xD Nem pedig a tinibuborékok közt lézengeni. Igaz mi már csak a zene miatt mennénk. Belül nem olyan vészes a tömeg, valahogy eloszlik. Legrosszabb a sorban állás a bejutásig. Mondjuk nem engem zavar a tömeg.

Ahogy elnézem az a jellemző aki kap kitehető az kétszer kapja ugyanazt. Nekem nem sikerült eddig újabbra szert tennem. Amúgy elég jó jutalmak jönnek, csak aggódok így meztelen lesz a felhőm.

Szomszikám remélem sikerül megoldanod a bejutást.

Mindenkinek puszi, de most mennem kell. Elég sok időt elvesz az ólak pakolászása, ez pedig nem túl jó. Sajnos nekem a tehén nem ad jó arányban tollat, kénytelen vagyok.

Ma is meleg lesz vigyázzatok magatokra! Töltsétek kellemesen a napot!

greenfields, babahalak, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  15. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Nálam a futtatás elmaradt mindig, csak letöltöttem amit felajált és azt hittem ezzel kész, ennyire értek hozzá. 4 éve az elsővel farmoztam, csoda, hogy még ment.

Szia!

Pancsikoljatok inkább, estére úgy kiszív a nap, hogy nem lesz kedvetek sehova sem menni.

Sikerült a lányom jóvoltából.

A bankból jövök, tiszta ideg vagyok. Kértem egy adós kimutatást, mondja, hogy 3-4 nap, mondom neki most küldték ki az elszámolást én is tudom, ott csak egy kattintás kellene. Ennyire rugalmatlanok, hozzáteszem senki nem volt rajtam kivül, tehát munkájuk sem volt.

Szép napot!

greenfields, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  16. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek mára, jó meleg van befűtöttek az égiek :D
    Elnézéseteket kérem nem idézek, csak külön válaszolgatok a fentiekre ...

Zsuzsikám rájöttem egy dologra, én már csak azt csinálom a lakásban ami nagyon fontos, és ha nem jól vagyok akkor pihenek. Igaz a lakásom nem koszos, de nem is csilivill, mint előtte lévő években, de ez már nem izgat, úgyse jön senki, a gyerekek meg tudják. Kicsit megöregedtünk, a hasonló korúak is úgy vannak már, hogy a gyerekeik unokák fogadása, és kevés a szomszédoló ember, legalábbis a nagyvárosokban.
    Ma is marad a hűs szoba részemre, nem megyek ki csak este locsolni a rózsákat és a füvet még sötétedés előtt.
    Zsozsokám, helyzet jelentésem a reggeli teljes leszedés dután : tölgyes, bahama fákkal tele, főfarm:liba,narancs-kutya, gólya, macska, retrókacsa
    szédültön: kivi, kacsa-csőrű, teknős,gólya, macska, retró++hód ,narancs-pulyka, alap-pulyka, sárga-kacsa, kirakva, eredményem éjszakai teljes leszedés után : 5 nagy csali készítésre volt elegendő :sleepy:
    Taktika változtatva: minden marad így gyűjtögető életmód napközben és reggel a nagy leszedés. Természetesen már csak nagy csalit csinálok ;):pxD majd utolsó nap pecázok, de akkor rendesen ám, és sokkal remélem:pxDxD

Katikám, unokás sztori nálunk a lányomnál (3 fiú unoka) a legkisebb Leventém most 9 éves, névnapra mondta az anyja neki, hogy nem vesz már autót neki, mert a polcon porosodnak és katonák sincsenek, mert az is ott áll (számító gépi játék izgalmasabb szerinte)hanem ad 2 ezret neki és majd amit szeretne az üzletben megveheti, de ha többe kerül, akkor a zsebpénzéből pótolja ki. Unokám reakciója : "azt már nem a zsebpénzemből nem költök, spórolok inkább és hozzáteszem"... kis idő eltelik megkérdezi anyját, "anya mikor megyünk vásárolni" , lányom ilyen lett:wuerg: aztán meg elfogta a xDxDxDxDxD. Tanítjuk spórolni és nem elkölteni a pénzt azonnal amit meglát;):p. Nálunk is a német-juhász kutyával játszik és rohangál mikor kijönnek, "eladja még a házat is", aztán este beesik az ágyba és már alszik is :D

További szép napot kívánok mindenkinek, sok felröpivel és szerencsés horgászattal.

17. zsozso577

Sziasztok!

Katalin.....sokszor nálam is lényeg marad el és csodálkozom, hogy mükszik.
    Mya....én lehet, hogy wellnest választanám! Bár ha kedvenc zenekarod játszik...
    az sem rossz progi!
    Csöpi....most én is gyüjtögető életmódot folytatok....meglátom!

greenfields, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

bocsi az eltűnésért mindenkitől..
    Úgy néz ki egyelőre, maradunk... Anyukámmal semmi baj, apu elég régi felfogású, ő a nehéz dió... de anya sírt hogy ne menjünk... remélem, nem döntünk rosszul.. :)

ma nem dolgoztam, msz van nekünk.. itthon reggel meglocsoltam 3,5 órán keresztül, aztán ribizlit és málnát szedtünk.. 1 órája reggeliztem. :D

a hozzávalók nekem is nehezen jönnek, kivéve a gépalkatrészt.. no mindegy... majd holnap taktikát váltok... ma már marad minden így...
    nekem felhőm van, de rávaló nincs egyse. matrica is van... tp, szupitáp és titokól volt eddig a nyeremény...
    na mindegy még nem adom fel...

sok sikert nektek is.. aki teheti, most pihenjen, borzasztó meleg van.

szép délutánt mindenkinek.

Molgan, greenfields, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép nap Mindenkinek! Katalin a FP.-t az origó tech oldaláról is leszedheted, először letöltöd bezárod a böngészőt és telepítesz. A Google böngészőkhöz is az adobétől kell leszedni, mert ha az itt ajánlott műsort viszed végig, talpra sem áll a Chrome. Jelen pllanatban ez az érvényes a Google alapú Adobe.Flash.Player.Pepper-18.0.0.194 böngészőkhöz. Minden böngészőhöz külön kell telepíteni a saját fajtáját, így az IE.-hoz is külön van, de ezt a win.8 alatt a win update elvégzi. Zavard az uncsit a nagy pocsolyához, 10 napig Hawaii van.SárkányNyaukaBabuci Jány gyakorol, most ne zavarjátok, alant bemutató a gyakorlatról.

Nagyanyó és a többi Jány és Hölgykoszorú, húúú Brumi kezd átmenni poetikusbaxD szóval egy topikba olvastam ezt a rászólást, jobban jársz ha tollat veszel a pénzeden. Na ezt várhatják, hogy én tollat veszek 100 vs. több aranyért, hogy betudjam fejezni, mert inkább elmönök a legszebb tóba egy k***ltartóba horgászni:D

KatókaBaba, az a baj, hogy múlt jétön tököltél éjjel-nappal, persze, hogy nincs kukac csak jó nagy tökök, bezzeg ha kukacoskodtál volna, akkor most dőlne hozzád a sok kukac amivel még a kirakott ásógép barátom se bírna elbánni. Szóval nyugalom, majd kint a Flóri főkel oszt lösz né mulass pár jó madárnak. Anika, jó ha van pótmasszőr, csak nehogy a főállású mögneszelje mert akkoro_O:wuerg:

Zümike, azé szerintem beszélj szakértővel is repülőügyben mert azért nem jó az ha alacsonyan szálnak a Gripennek ott a ház körül. Tigris, hát ez nagyon egy csúnya dolog, és ne vidd túlzásba:(:( tegnap küldött Nagyanyó a málnásba, erre mit ád az Úr, te leszeded a málnát. Ejnye-bejnye.:music::pxD

20. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sztiasztok !

Hűűűűű milyen termékenyek voltatok ! Most nem idézek senkit bocsika !
    Hulla fáradt vagyok. Ma is voltunk az unokámmal a msszázson. utána jöttek fűvet nyírni, mikor máskor 11-12-ig meg is lett 2 géppel nyomatták. Azt hittem az agyunk felforr. Megebédeltünk kicsit pihiztek és elmentek bringázni.
    A konyhát rendbe vágtam és leültem a hűs szobába, mert már nem megyek ki csak este az tuti. Lehet egyedül vagyok, de én nem vágyok sehová sem, ebben a melegben, de a fiatalok még birják a gyűrődést.

Reni ! Jól gondoltam, na látod szépen megoldódik minden. Sőt apukád is előbb -utóbb belátja, hogy változik a világ. Lehet neki több idő kell.
    Gratulálok ! Ott maradtál, ahol az otthonodat érzed, de az lesz majd máshol ios.
    Most egyenlőre jó mindenkinek kis surlódások ellenére is.

greenfields, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.