Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

mya100, zsozso577, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

A kis családom, most már együtt van. Az uncsikám este 9-től reggel fél 7-ig aludt még a vonaton megreggelizett, vittek viz forralót, így a tápszert bepuszilta. Most már jól érzik magukat kis menyem is megnyugodott, így egyből mentek kirándulni, csak este mennek haza. Akkor fogunk tudni beszélni.
    Hajnal 1 után értem haza, de nem tudtam aludni. A szemem igen szúr, megpróbálok kicsit aludni.
    Látom nem semmi károkat okozott a vihar. Nálunk még annyi eső sem esett, hogy a földet kicsit megáztassa. Viszont a szél a fákat nagyon megtépte.
    Most elhúzok pihizni.

Jó tenyésztést és nagy ugrásokat.

Kata ! Nagyon ügyi vagy, kened-vágod a takarítást !

mya100, babahalak, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mi szerencsések voltunk, nem kaptunk jeget... otthon csak a kukorica dőlt meg a szélben egy kicsit, virágcserepeket felborogatta az udvaron, de más nem... az eső jól jött, azóta nem kellett locsolni.

felhősor nekem is meglett az eventhez, már ki is pakoltam. nagyon nehezen adta.. én meg félek keverészni... (ezért nem tudok sose rózsa fejlesztéseket magamnak összehozni, és a gazdakörik is úgy maradnak emiatt) :S

állítólag akinek nem jött össze a kókuszos, az később megvásárolhatja.

Zsuzsám!

Örülök, hogy végül csak szerencsésen összejött az út a családnak.. remélem, minden rendben lesz veletek, és Te is megnyugszol majd picit.. :)

ÉN ma is megyek haza anyához, már nagyon vár...

tegnap este 8,30-kor úgy elaludtam, mint a bunda.. kanapén, ruhástól.... Zoli csak zuhanyozni ment, mire visszajött már aludtam.. állítólag próbált kelteni, de csak morogtam, így betakart egy takaróval, hogy majd később felkelek biztosan.. naja.. ma reggel 5,30-kor a szokott időben, óra nélkül.
    Anya tegnap reggel mondta, hogy beszéltem álmomban... ez már beteges, nem?

napok óta zsibbadozik a jobb karom.. nem vészes, csak picit.. néha 1-2 ujjam érzéketlen... ez mitől lehet? becsíptem egy ideget, vagy elnyomtam??

na mindegy.
    szép napot mindenkinek. sok sikert a tenyésztésekhez.

Molgan, zsozso577, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Zsuzsa....jó pihenést.....biztosan fogsz is tudni, mert már megnyugodtál!
    Örülök, hogy simán ment minden és a pici végig aludta az utat.

Katalin....én csak 1 db börödboltot tudtam gyártani....hiánycikk a cimke!

Gratula azoknak akik már befejezték a tenyésztést és akik ma kezdik
    azoknak nagy ugrásokat kivánok!

Ez az időjárás teljesen kifordult magából! Nem elég hogy több napig tartó
    embert megviselő kánikula után egy ilyen vihart zudit a nyakunkba.
    Kitartást a helyreállitáshoz!

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Vanik ! Ez a kis család és több állatfaj is támogatásra szorul, köztük a rokonság a barna mackók akik itt a Kárpátokban élnek, akit érdekel a téma WWF ezt üsse be a gugliba, nagy tekintélyű vadvédelmi és terület megőrzéssel foglalkozó nemzetközi társaság. Tigris, én nem gondolkodnák ha már orvosok vesznek körbe csak megnézetném, nehogy befekvés legyen belőle.

Nagyanyó persze, hogy szúrt a szömöd mert bőgtél két arcra csak nem írtad ide, hisz hiányzik a kis bukfenc művész neked is nem csak a fiadnak. Zsozso ez a nyár.Gyerekkoromban emlékszem nem egyszer volt ilyen játszottunk aztán kis szellő, majd leszakadt az ég. Jó Hétvégét Mindenkinek, Jót Ne Halljak Felőletek!

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)

Tegnap beugrott hozzánk Arrah (Toti).
    Puszilja Green Katát, Veget és Farmert.

Mindnyájatoknak további szép napot, jó játékot és sikeres boomot kívánok!:)

Farmer*54, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  7. greenfields

Köszönöm az értesítést!:)

Farmer*54, zsozso577, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nagyon szívesen Kata!:)

Farmer*54, zsozso577, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  9. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Most jöttem a bankból, minő meglepő, meglett az összes papirom.

Druszám: Nagyon ügyes vagy. Pikk-pakk megy ez neked.

zsozso: A feladat annyit adott, hogy 2-öt tudtam építeni.

Szomszikám: Ügyesek vagytok a nászasszonyoddal, sikeresen elindítottátok a kis családot. Pihikézzél most már nyugodtan.

Szép délutánt!

Farmer*54, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Nekem csak 7 db volt összesen....és ahogy emlékszem 4 db kell egy megépitéséhez.
    Most néztem és 3 db van a raktárba....de ráérek és kivárom.
    Inkább a ludakat gyüjtöm, mint a böröndöt.....hogy mennyi ludat igényel !

Farmer*54, Tigrislady, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Zsémbi ! Nagyon örülök, hogy ha csak hír hozóként is, de beugrottál. Sajnos mostanában nem igen voltam, csak a saját topikban.
    Sorban, írtam, kerestem, hogy hová írtalak és lám legelől megtaláltalak. Úgy látszik kómásan tudok produkálni !:D

Most nem igazán tudom melyik bolygón vagyok !:D Napközben nem igen szoktam aludni, de most több szakaszban is ez történt. Szerintem az elmúlt napokat is behozom. Most is csak nézek ki a fejemből !o_O Ilyen okosan !:D

Köszönöm mind annyiótoknak a z aggódást és támogatást. Ennek így kellett lennie.:):inlove:

Reni ! Örülök, hogy Anyukáddal ilyen jó a kapcsolatot, látni mennyire szereted. Meg lásd fog az alakulni !:)

Zsozso ! Aggódtam, hogy a picim hogy fogja bírni az utat., de már, hogy a Tiszain felszállunk végig pörögte az utat, ahogy az utasok szálltak le mindenki dicsérte, hogy milyen nyugodt, jó kedvű baba, mert végig kacarászott, mindenkivel "flörtölt".
    Itt a szél még most is fúj rendesen. Azt a kis esőt is már régen felszárította, ami kevéske ide jutott. Nekem is 1 böröndös ólam van, rá érek, van annyi gazdaköri még ami a megcsinálandó kategóriába van...........legalábbis nekem.........

Maci ! Bizony nem szégyellem nedves lett a szemem, mikor elindult a vonat.... Én már csak ilyen érzékeny mimóza vagyok. .......Azért nem kis távolságra utaztak, nagyon büszke vagyok a kis menyemre, hogy bevállalta.:)

Szomszikám ! Ha te egyszer erélyesen fellépsz, nem, csodálom , hogy összekapják magukat és azonnal intézkednek.xD Karakán csajcsi vagy !:D A nászasszonyom haza felé bevallotta, hogy nagyon örül, hogy mentem, mert eléggé kétes alakok vannak már olyankor a Keletiben, de annyi koszt én még nem láttam ami ott van. Hazafelé oda nézett és egy árva taxi sem állt bent, mondta is, hogy Ő ott maradt volna, olyan kétségbe esett még a tudattól is. Szerencsésen hazavittem. De míg nem kaptunk hírt Ő sem aludt semmit sem. Ilyenek vagyunk anyák !

Töprengek, hogy valamit lendíteni kellene a portán, de nincs hozzá lelki erőm. Talán majd holnap.
    Ma folytatom, amit abba hagytam !:D

Farmer*54, Tigrislady, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  12. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Zsuzsám- nem csak Te alukáltál, bizony én is lehunytam a szemecskéimet..........,megfőztem a gyümilevest éssssss finom lett,kaptam egy vállon veregetést magamtól;)........már megint meleg van:oops:
    ........megyek a kupiba......

13. zsuzsa-mama

Örülök, hogy finom lett a gyümi levesed. Egészségedre. Az alvás meg már ránk fér. Kicsit én kótyagos vagyok, mintha másnapos lennék.
    De ma már "kidolgoztam" magam és megyek pihizni.

Nem tudom mit tenyésztetsz , de sok sikert hozzá és nagy-nagy ugrásokat !

Ma korán elköszönök.

Szép jó éjszakát mindenkinek !

14. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Szomszikám: Nagyon jól ment a banki ügyködésem, összebarátkoztunk és két hét múlva időpontom van hozzá, valami jobbat alkot, hogy a szavaival éljek.
    Már megint aludni mész, hiszen nemrég keltél fel, sok lesz a jóból.

Katám: 2x olvastam el mire leesett, hogy hova mész. Gyümi leves az jöhet mindenkor, látom neked is izlett.

Szép álmokat!

Farmer*54, zsozso577, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Ma nekem is nehezen forog az agyam, mert nálam is lassan esett le, hogy BabaKata tenyészteni indult.:p:oops:xD
    Már nálam is dúl a libalamúr, remélem eredményesek lesznek a tollas jószágok.;)

Zsuzsa drukkoltam, hogy sikeresen menjen a családegyesítés.

Farmer*54, Tigrislady, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Megérkeztem most már otthonról vagyok, de kivagyok, hiába hosszú az út, és még közben is megálltunk , így még tovább tartott. Azért visszaolvastam az egy hetes írásoktól idáig. Igyekszek ezután bekapcsolódni a beszélgetésbe.

A meleg megviselt, nagyon meleg volt a szobánk ahol el voltunk szállásolva, semmi levegő nem volt, pedig tárva nyitva volt minden este.Mikor már nem bírtam többször kimentem az éjszaka közepén.Szóval nem a legpihentetőbb volt a kiruccanás. Aztán mikor írtam ide legutóbb, rá bő egy órára meg is érkezett a vihar. Nagyon okos voltam amúgyxD Elkezdett fújni a szél, nagy örömömbe kiálltam az udvar közepére élvezni a szelet.Ott állok jön egy kisebb forgó szél, futás befelé, tele lett a g.tyó, a szemem, a szám meg porral csak úgy ropogott a fogam alatt.Rajtam rötyögött mindenki.De ahogy jött el is vonult, károk nem voltak, de a levegő felfrissült.

Ahogy láttam sokan nem voltak ilyen szerencsések.Kata durva képeket hoztál, a viharv.-on is néztem párat. Voltatok ti is eszembe.

Hétvégére kézbe veszem a farmomat, a napokban el lett hanyagolva.Izzíthatjátok szomszikáim lassan a gombokat;) Végre sikerült kiraknom húszonpár titkos ólat.Lett 1 kacsacsőr, mosóm.,xxlhód, gólya,galamb, béka, kígyó, jah az nem lettxD Aztán meg volt a rövid boom.Úgy kapkodtam össze a vége előtt, pár percen múlott, hogy meglett a felhő. Ginin nem is sikerült.Most pedig olvasom ismét van boom.Az én idegeim ezt nem bírjákxD

Ne haragudjatok, hogy nem írtam külön senkihez, ezt mindenkihez írtam.:):) Most már káprázik a szemem is. Még dölöngélek előre hátra az utazástól.

Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek!

Farmer*54, Tigrislady, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Kedveseim !

Nem hiszitek el, tegnap ahogy elköszöntem, most ébredtem, szerintem az elmult napok feszültségeit sikerült kialudnom. Kicsit még beszéltem a családommal, azt hiszem az én drágámnak sikerült "beilleszkedni", mert alig hallottuk egymás hangját, úgy fel volt dobva, sikongatott. Remélem nekik is jól telt az éjszaka.
    Most én még mindig pajtát töltögetek, igaz nálam mindig minden hiánycikk. Nem bírok ellenállni a tanyaház kiszolgálásának.
    Örülök, hogy Mya is megérkezett. Egyben be is fenyített, mert ez azt jelenti, hogy várhatom, hogy a sarkamra lép. Már pedig a pacskerom nem tudom olyan gyorsan szedni.

A tenyésztést én most már abbahagytam, nincs hozzá idegzetem, mert ahhoz itt kell ülni a géphez nekem viszont menőkém van.

Kellemes szép hétvégét !

Farmer*54, zsozso577, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Én nemsokára indulok angolozni... de jó lenne már letudni ezt a nyomorult tanfolyást...
    Én most már csak piacra termelek a ludakból.. építettek két alapbőröndöst, aztán had költözzenek ők is.

Most balra el, mindenkinek sok sikert a tenyésztésekhez... Szép hétvégét!

Molgan, Farmer*54, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Reni ! tartsál ki, már nem sokára vége !:) Utána már hiányozni fog .:D

Tigrislady, Farmer*54, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!

Kicsit besütiztem és >>íme<< az eredménye. :wuerg:Nem bírtam várni estig, muszáj voltam lépnixD
    Zsuzsám igaz egy szinten vagyunk,de még mindig messze van a sarkadxDNemsoká indulok beszerezni egy ruhadarabot, ha nem sikerült akkor nem is tudom hogyan leszek, eddig ugyanis még nem sikerült.
    Reni jó tanulást!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrislady, Farmer*54, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.