Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Nagy-nagy gratulációm! Nagyon ügyes vagy!!!!!xD.........a Ti sarkatokat nem érem utol,hiába igyekszem!
    Reni- csak nyugodtan, okosan!
    Zsuzsám- ne is izgasd magad a tenyésztés miatt, inkább pihenj!
    ............"rozit" megdolgoztattam, szárad az erkélyen a ruha, süt a napocska:inlove:,de kellemes az idő:music:

Tigrislady, mya100, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kicsit kiteszem a lábam és már utol is értél !:D Megvárhattad volna, hogy haza jöjjek !:D Óriási gratuláció ! Nagyon belehúztál !!

Ne aggódj, meg lesz a hiányzó darabod és indulhat a pancsizás ! Jó pihenést !:)

Katám ! Ma már nem lehet pihizni. Nekem is indítani kell a mosó masát ! Jó lenne valami ebédet is kreálni, de egyenlőre nem kivánok semmit sem. Itt már hőség van.

Tigrislady, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot a véneknek!:)

Jól indult a napom, reggel kedves vendégeim voltak. Nyaust is orvul megölelgették, megpuszilgatták. Most a szekrény tetején heveri ki ezt a sokkot. xDxD
    Evetkével remélem hamarosan végzek.
    Nagy gratula! Hiába a sütinek nincs párja.;):)

Gabi922, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Szia Kata !

Ha kedves vendég, akkor az jöhet, azt még nyauka is elviseli. Természetesen az nem Te vagy és Ő ezt érzékeli. Vagy a szekréby tetején nagyon jó helye van és nem akar lejönni.:D

5. greenfields

Ebben lehet valami, mert nagyon odaszokott. Onnan állandóan szemmel tud tartani.:pxD

6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nehezen, de megérkeztem én is!

Azt hiszem, hogy én már nem tenyésztek.....alig maradt sztp-m!
    Venni meg nem akarok, mert a keretet elhalásztam.....a semmiért!

Pajtáttöltök én is....de nagyon lassan megy. Állat is kellene és növény is!
    Igy dilemmában vagyok!

Mya....gratulálok....nem semmi ez a KOR!

7. zsuzsa-mama

Kata ! Vigyázz, mert egyszer Rád szól, ha nem rendesen végzed el a dolgod !:D
    Rossz mozdulat és a nyakadban landol !:D

Mindegy, hogy hogyan, de megékeztél és ez a lényeg. Ilyen a dolgozónők élete !:);)
    Nekem is hiányzik minden, olyan tűzoltó munkát végzek, ami kell gyorsan azt termelek.
    Sokat ne gondolkodj rajta. Az időbeosztásomat is figyelembe kell vennem, mert különben túl érett lesz minden.xD Sőt lehet, hogy a kislibák ki is kelnek.:D

8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Itt Vanik! Köszönöm Zsémbi a Hírt és én is üdvözlöm őt, rég láttam, bár a régi archívumban belekukk ha ráérek, de ez már nem az igazi. De ez a baby boom is inkább back boom, egyet előre 2őt hátra, ahogy a táncórán tanították. Zümike talán hajóval jöttél haza mert billögsz?

Valaki kólintsa már hókon a menedzsment, hogy nem ámerikába kell már dógozni hanem a jó öreg hölgynél, hajnal 3. boomoltam, szólok Grisának oszt nem lesz anyahajójuk meg atom tengeralattijuk sem. Mönök van még kis eltenni valóm.

9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Szép Napot Mindenkinek!

Van időm gyorsba bekukkantani :)
    Szuper ez a szabadság és a hétvége :D csúcs! Tegnap töltötte Párom a 27. szülinapját...háát kicsit lerészegedtem....de ma is bulizni akarnak a srácok Nóra névnap miatt....de most én ezt kihagyom...elég álmatag vok!
    Tenyésztés megcsináltam....de mást most nincs kedvem gyártani...majd legközelebb!
    Non jó az idő....kellemes.....se túl meleg se túl hideg....megvok elégedve....hálistennek minden úgy alakul ahogy elterveztem...talán még jobban is!
    Az időjárás elkerült minket....lehült 10 fokkal a levegő kellemesre...1-2 petyergő eső és ennyi! :)
    Na de most megyek.... mindenkinek szép hétvégét kívánok!!

Gabi922, Farmer*54, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  10. babahalak

Boldog szülinapot a párodnak!..........és kell egy kis mámor a hétköznapok után!!!!!!

Gabi922, Anika_9_, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

Ma a lázas semmitevésé a nap úgy látom mindenkinél.
    Ma én sem rengettem meg a világot, és ma már nem is fogom.
    Érezzétek jól magatokat !
    Mára letettem a kaszát, kapát ... kidolgoztam magam.......... jár a pihenés ...................

zsozso577, Gabi922, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

ÁÁÁÁÁ....nem nagy munka....de munka! Igy hétvégenként elszegődtem!
    Körutamat letudtam.....már csak hétfőn megyek és reggel! Akkor szuper a levegő!
    Jó pihenést....de remélem még nem aludni mégy?

Gabi922, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  13. babahalak

Jó pihikézést mindenkinek, én is leteszem a lantot, azaz a kapát,kaszát!

zsozso577, Gabi922, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Nem , nem kint az udvaron ténykedtem egy kicsit a térkő közül szedtem ki a gyomot. A fű kiszárad, de az a beton között is kinő. Napközben nem lehet csinálni mert felfő az agy vízem. A hőt a térkő még jobban megemeli. Így reggelenként és esténként kicsit csinálom és lassan majd a végére érek.

Értem már, most nehéz a felfogásom !:D Holnap meló és a körutatra nem mész csak hétfőn. Na végre helyben vagyok................:D

Katám ! Kellemes pihenést !

Anika ! Párodnak boldog szülinapot ! Remélem kiheverted a dorbézolást !:D

zsozso577, Gabi922, Anika_9_ és 5 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Szép álmokat mindenkinek!
    Mára én is felhagyok a tenyésztéssel.

Anika párjának boldog születésnapot!

Gabi922, Farmer*54, Anika_9_ és 4 más kedveli ezt.
  16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszi csajok a gratulát:):)

Kata szépen haladsz Te is:) Nálam most fejezte be a rozi, holnapig száradjon, mert hétfőn ismét pakolok pár napra.:D
    Zsuzsám, Megvártalak, igaz nem a szintlépéssel :D Megvan a darabom, akár indulhat is, remélem nem tesz be az idő.
    Sárkány Kató már így is sokáig álltak a polcon azok a sütik, nem bírtam tovább tárolni xD Cicusnak biztos nagyon bejön a magassági mámor:D

Zsozso nekem nagyon rosszul ment a lúd tenyésztés.Megcsináltam a kötelezőt, többit nem is erőltettem.
    Maci szerintem rossz utak miatt van az imbolygás xD Majdnem behaltam az állatkákon, nagyon cukikxD

Anika érezd továbbra is jól magad!! Boldog szülinapot a párodnak!

Többség elballagott mára, megyek én is! Jó éjt!

zsozso577, Gabi922, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mya!

neked hatalmas gratula a szintlépéshez.

délután aludtam egy nagyot... most meg még nem tudtam elaldudni... :S

Jó éjt nektek.

Molgan, zsozso577, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Hoztam egy kávét, hogy jól induljon a napotok. Most én is megyek kicsit teszek-veszek az udvaron, míg aránylag hűs van.
    Farm beindítva, megy a pajta töltögetés. Olyan jó, hogy most event mentes időszak van. Nem stresszeli magát az ember lánya !:D;)

Kellemes vasárnapot !

zsozso577, Gabi922, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Köszönöm:)
    Remélem sikerült azért valamit este is aludnod. Nekem végre sikerült egyhuzamban végig durmolni az éjszakát.
    Így már jól is indult.:) Néztem a naptárt tényleg kis szünet lesz, ez most jól jön. Azt jól teszed ha nem stresszelsz, mert akkor jövök nyugtatni, abban meg tudod milyen vagyokxD;)

További szépet!

zsozso577, Gabi922, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  20. babahalak

Szép napot!
    ........benne vagyok egy nagy házieventben,.......muszáj volt már a takarításnak nekikezdeni,de haladok.........jutalmam a tisztaság lesz............ napocska süt én meg izzadok........időnként jövök vetni,aratni.......
    Legyen szép napotok!

zsozso577, Gabi922, mya100 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.