Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

nálunk ma négyszer borult be és ijesztgetett, mire negyedjére esett valamicske eső... nem sok... jég nem volt benne, úgy látszik, azt Katikáéknál hagyta már...
    most friss a levegő nálunk is...

ablakcsere megvolt tegnap, ma már jött a festő javítani, aztán jön holnap is... :)

akit érdekel valami cserenapok alkalmából, keressen meg priviben.

szép hétvégét mindeninek..

greenfields, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ..........lehűlt a levegőxD:D,majdnem kész vagyok az eventtel,a felhőn lógatom a lábikóimat;)...........este fél kilenc körül már itthon voltam a bálból,mit ne mondjak,-mindenhol csorgott a víz!!!!!!!!........de nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!!...........most kezdem írni a listát,hogy miből van kevés és küldhető is;):p
    Legyen szép napotok!

greenfields, Farmer*54, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Az éjszaka volt egy kis eső, valamicskét lehűlt a levegő, de nem eléggé.
    A sütik már mind készülnek. Talán aratás után megtudom, hogy felröpiből, hogy állok.
    A cserenap engem nem vigasztal, mert amim nincs azok továbbra sem küldhetők. Így a virágos felhő sorom is még úgy látom még fekete lesz egy darabig. Most viszont nagyon nem is érdekel, mert ez már így van hónapok óta. Úgy gondolom ezitán nem fogom magam idegíteni miatta.
    Egyedül a valahová eltünt ólat akarom megsezrezni. Többen igérték, csak nem tudom kik.:sleepy:Gondolkodom, hogy kinek is kellene írni.
    Myában bízom, hogy Ő emlékszik rá.
    Megpróbálom az XXL-es fák sorát bőviteni.

Mindenkinek síkeres eventet.

Szép kellemes vasárnapot !

zsozso577, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  4. babahalak

.............Anikának ígértem valamit,de nem írtam fel,küld a privit, légyszíííííííííí, ............akinek hiánya van,most szóljon!!!!!!!!!!
    .............éssssssssssss ma nagyon "szentheverde" napot fogok tartani:DxD,mindjárt megyek piritós kenyeret csinálni jóóóóóóóó sok fokhagymával és teával,utána vízszintbe teszem magam:music:;)

zsozso577, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Megjött a hüsi, kicsit fellélegezhettek. Milyen jó lenne pár fokot télire félre rakni abból a melegből ami a napokban volt.

Szomszikám, jól emlékeztél sokáig nem sikerült kipörgetnem, nehezen adta meg magát.

Zsuzsám arra emlékszek, hogy én is adok neked belőle. Nem biztos, ahogy néztem még nem frissült a lista, hiányaim az ujjakból nekem is vannak, bízok benne lesz változás. Amiket pedig régóta hajkurászok ritkaságok, azt sokan mások is keresik, én pedig ahhoz kistáska vagyok. Léghajón azért körül fogok nézni, párszor;)

Event halad, növények megvannak, letekertem a sütiket is.Most már elkezdtem beszórni a dolgokat!

Katának gratula, hogy már végzett is!

Kicsit >>nosztalgiáztam<< vagy pedig nagyon ráértem xD

Most viszont nekilátok felébresztem a szomszédokat is házban, beindítom a porszívót :p

zsozso577, anami1980, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Szuper !!! Tetszik !!! Milyen pihend agyad van !!! Nekem eszembe sem jutna !!! Gratulálok hozzá !!! Akkor kicsit számolgattál !!!:)xD:inlove:;)

zsozso577, mya100, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó ebédhez, jó szakács kell és nem pirítós Jányok! Ma főzni fogunk nevetgéléssel együtt.

Zümike, az a címer rontja az összképet azzal a szúnyoggal. Ha egyszer a fődongó parancsolód így beülteti az udvarod, az igazi lesz.

Nagyanyó, addig emlegeted a komádat, amíg megjelenik. Az agy teljesíti a kívánalmakat leírtam már itt is, hogy úgy szoktam le a bagóról mindig mondtam 1 hónapig, nem dohányzom, oszt 1 hónap múlva elfeledtem a cigit és a pipát. Látod Katalinnak is teljesült az amit kívánt, lehet fűteni a pancsolót. Hiszen az agy mottója: "Szállítunk rendelésre". No mönök, mert a sok zöld ebédtől, már kissé szédölgök, de lehet, hogy a kevés alvás okozta. Látom Nagykövetünk is hazatért civilben Gabika, csak egészség legyen.

zsozso577, zsuzsa-mama, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Szomszikám: Öreg szomszi, nem vén szomszi. Én tudom, de megtartom magamnak, mert nem engem kérdeztél.
    Ma a piacra kardigánba mentem, hűsi volt.
    A virágok nem lesznek cserélhetők, szerintem, sajnos.

Druszám: Tegnap nem soroltalak a baglyosok közé, de nem felejtettelek el, mi már barátok vagyunk ott ahonnan kapod a barátokat.

Maci: A medence vize most, nem is tudom hova tegyem.
    A tegnapi macis vidi, hát nekem egy zabszem be sem fért volna, bátor volt az operatőr.

Eni: A jéggel nekem nem volt gondom, nincs vetemény, nem tett kárt semmibe.
    Az új ablakról annyit, lehet hogy anyukád bánni fogja, hogy nem csináltatta meg előbb.

Katám: Tegnap sok volt a buli, vagy a nap merített le, pihizz eleget.

Mya szomszikám: Mondtam amit mondtam szomszikámnak, olyan vagyok mint az elefánt, nem felejtek, az élet megtanított rá.

Mindenkinek szép napot!

Farmer*54, zsozso577, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Végre hűvös van éjszaka tudtam aludni.
    Ma ünneplés van, meg vendéginvázió. Azért az evetke halad.
    Akinek hiányzik valami bagolyban keressen meg.

Farmer*54, zsozso577, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot minden kedves vénecskének!

Tegnap majdnem egész nap aludtam, meg nyűglődtem a melegtől. Ma már sokkal jobb, kicsit lehűlt az esti vihar után.

Event ma már kész lesz, még kb. 40 felröpi és megvagyok.

Maci! Kiutazgattam magam, egy időre elég volt. Tényleg úgy éreztem magam mint Baradlayné, csak én nem hazahívni akartam a fiukat, hanem megnyugtatni, hogy maradjanak csak nyugodtan ott ahol vannak, mert itthon minden rendben.
    Szia Mya! Nagyon ügyes vagy, jól néz ki így a farm xD. Nekem nincs most hozzá türelmem, nem szépítgetek. Vissza pakoltam, de csak úgy, ahogy a munkások lepotyogtatták :p , most nem rendezgetek.

Zsuzsám! Gyerekeink már kész világpolgárok, mi meg itthon izgulhatunk értük. Én is csak azért repkedtem, mert az öcsém is beszállt, na meg az én kisfiamnak, meg az ő nagy fiának szülinapja volt, és nem tudtak hazajönni. Ma még pihenek egy nagyot, holnap megyek dolgozni, mert már ott is nagyon várnak.

Látom cserenap lesz, írjatok ha kerestek valamit, ha tudom küldök.

Mindenkit puszilok. Megyek át szomszédba, ott van egy kis fodrász ismerősöm. Befesti a hajam, mert már nagyon carul nézek ki :cry::D .

Farmer*54, zsozso577, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gabika:D Szívesen mentem volna veled, én nagyon szeretek utazgatni.:music:Akkor csini leszel,.Jó neked, hogy ilyen közel van a fodrászod.Nekem még nincs itt.Nagy meleg előtt voltunk kanizsán elmentem az ottani fodrászomhoz és megszabadultam a hosszú hajamtól, és milyen jól tettem, még az is melegítette volna a nyakamat.
    Tetszett a sárga rózsa.Régen akkor is rózsákat ültettünk és csináltam egy hasonló képet, de az jobb volt, de már elveszett.Most annak az emlékére ezt összecsaptam.:) Ügyes vagy, hogy nemsoká végzel.:)

Sárkánylány jó bulizást bármit ünnepeltek.:music:

Szomszikám nekem nem mindig sikerül fejben tartanom a dolgokat, de ezt nem én döntöm el, hanem az agyam, xDpedig nagyon igyekszek o_O

Maci az nem is szúnyog:p és merre találom azt a fődongót?

Zsuzsám köszi:inlove: egy kicsit ide pakol, egy kicsit oda, azt kész is.Nem volt számolgatás:D

Azt hiszem nekem még 240 röpcsi kell, de idő mint a tenger.:)

zsozso577, Gabi922, katalin1955 és 3 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Nekem szerintem még a holnapi napom is az event lesz, főleg, hogy délelőtt ügyet intézek, talán délre elő kerülök.

Szomszikám ! Mit kérdeztem kitől? Nem téged ?? nekem ez most zavaros ! Ez az én bajom. Ez a front kicsit megviselt. Átmentem álom szuszékba, pedig nap közben ritkán tudok elaludni, most sem alszom, de egyszerűen nem bírom a szemem nyitva tartani. Hallok mindent !

Maci ! A cigiről én úgy szoktam le, hogy a kávé mellé az irodában ez dukált. Egy nap megkérdeztem magamtól kell ez nekem és döntöttem nem. Azóta sem gyújtottam rá. Igaz ezt nem is lehet cigizésnek nevezni .xD

Sárkánylány ! Mit ünnepeltek?? Jó egészséget hozzá bármi legyen is az. Rosszul rémlik, hogy Anyukádnak van névnapja. Ha igen . Nagyon sok Boldog Névnapot kívánok neki.:):inlove:

Gabi ! Úgy van ahogy mondod, lassan az 1 éves unokám leköröz km-ben. Most éppen szabadságolták magukat és Keszthelyen töltik a kis menyem névnapját és fiam közelgő szülinapját ! Soha nem fogom megszokni, hogy nem tudom merre járnak. Nem a kiváncsiság, ha nem az aggódás. Örülök neki, hogy jól érzik magukat, végre egy kicsit pihennek, mert az elmult években nem sok idejük volt rá. Igaz rá való sem.xD

Mya ! Ide pakolok, oda pakolok és nem haladok sehová sem. Mindegy van még időm. Ha mással van az agyam tele, akkor minden rosszul sül el. Most még nem számolok semmit sem. Remélem egyszer észre veszem, hogy kész vagyok időben .xD

Farmer*54, zsozso577, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Gabi: Én is szívesen utazgatok erre-arra ha van valami cél. A fiadék kellőképpen meglepődtek akkor, vagy tudták, hogy mentek?
    A legszebb ilyenkor a meglepetés, és főleg anyuval. Apukád miatt aggódnak? Így megnyugtattad őket, hogy vigyázol rá.

Szomszikám: Most keltem fel, aludtam egy nagyot, addig a lányomék leléptek moziba.
    Kérdezted Myácskától emlékszik-e, hogy ki igért neked deni ólat.
    A gyerekek meg csak ünnepeljenek, annak örülünk ha jól vannak.

Myácska szomszikám: Nekem még sok röpcsi kell, az ólakat kiváltottam: 30 ólból- 1 kivi, 1 kacsacsőrű, 1 teknős. 7 hód, 6 galamb,
    4 piros ól, a többi valami.
    Remélem lehet cserélni a kacsacsőrűt, mert már nagyon várom a farmomra.

Szép estét!

14. babahalak

..........Zsuzsának én ígértem deni ólat........... és meg is fogja kapni;)

Farmer*54, zsozso577, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

akinek irogat priviben esetleg ruglikata, csak óvatosan.. nem akarok uszítani és bántani senkit, de tőlem olyan dolgokat kéreget, ami aranyáron megy.. adni meg nem akar érte semmit szinte.. meg küldjek neki ajándékba értékes kitehetőket... nem azt mondom, aki normálisan kér, és tudom teljesíteni, annak adok.. de ez egy kicsit ízléstelen..

......................

Mivel nem tudhatod, ezért nem írhatod ki ilyen módon. /-East17-/

16. zsuzsa-mama

Szomszikám !

Látod, ha én el is felejtem, van aki emlékszik rá, és emlékeztet is::);)
    Katám válaszából meg is tudtunk mindent ! Köszönöm !

Reni ! Az ilyen lejmolósokat ki kell szűrni, ha nem vagy benne biztos, inkább ne menj bele a cserébe.

Tigrislady, Farmer*54, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  17. babahalak

...............mindent és mindenkit felírtam,mert különben:oops::sleepy:

18. zsuzsa-mama

Nekem is így kellene, mert akinek nincs esze, legyen notesze.........xD

19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Zsuzsám mindig készen voltál időben, és most is úgy lesz;) Lányok voltak csöppöt túlbuzgok ;) de nincs hari?
    Neked is van noteszed, és ne csak a tépét írd le benne ;)xD

Szomszikám erre emlékszik, sőt még mást is ígért ha cserélhető lesz, azt se felejti :) Az én titkosaim is meglettek, teki közelébe se voltam, kakas, farkas, mosómedve,3 sárga ól..

Reni nekem nem írt senki szokatlan.

Tigrislady, Farmer*54, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Zsuzsám jól emlékszel névnapja van... meg születésnapja is. Jól kibabráltak vele.:wuerg:
    Szerencsére nem követték a hagyományt velem, mert különben Kata helyett Vince lennék.o_O:eek:xDxD
    A gazdát nem adtam fel, most meg kell lennie.:)

Eni a nevezett egyén engem az előző cserenapnál talált meg.

Tigrislady, Farmer*54, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.