Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Van még 3 napom ha jól számolok. Hiányzik 327 felröpi és vagy 2 kör növény, lehet 3. Nem számolok. Termelek aratok, beadok és a végén kisül valami.xD
    Ma én nem értek semmit??? Miben vagy túlbuzgó, miért lenne hari.
    Látjátok én azt is elfelejtem nekem mire lenne szükségem.xD;)
    Kata ! keresztben írtunk. Akkor hozzá még nagyon Boldog születésnapot is kivánok. Látod velem kitoltak, mert nekem is egyszerre van. De ilyen idős korban már nem számit.
    Aranyos vagy, hogy a gazdát észben tartod. Nem tudom mikor mész dolgozni, most mondták a hiradóban, hogy a hideg front miatt, csak úgy potyognak az új szülöttek. Kitartást !:D

Tigrislady, Farmer*54, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Majd csak kedden megyek.
    Ha az eddiginél is jobban, akkor nagy bajban leszünk.xDxD

Átadtam a jókívánságokat.

Tigrislady, Farmer*54, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

Akkorra már meleg front lesz megint ! lehet, hogy megúszod !!!xD
    Köszönöm, hogy tolmácsoltad jó kívánságaimat.:):inlove:

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Zsuzsám a lányok voltak túlbuzgok, és ők ne haragudjanak, mert ezt írtam.Én se értek pár dolgot, de azért sejtek.xD

Sárkánylány Anyukádnak Nagyon Boldog Névnapot és Születésnapot Kívánok!:)

Itt pedig Mindenkinek jó éjszakát!

5. zsuzsa-mama

Na most még jobban összezavartál !xD Jobb ha megyek pihizni.
    Különben arra emlékszem, hogy Szomszikám mit igért. !xDxD

Kedveseim Szép jó éjszakát ! Gratula akik már kész vannak az evntel, csak én vagyok lemaradva, mint a borravaló !xDxD
    Ami késik, nem múlik !xDxD

Zsozso ! Hun vagy ma ?????

6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Mya Szomszikám: Miben voltunk túlbuzgók?

Szomszikám: Katám válaszából még nem tudtunk meg mindent! Még nem vagy ágyban, tessék lefeküdni.
    Az eventel én is le vagyok maradva.
    Druszám: Tegnap akartam irni a kicsikkel kapcsolatban, de azt hittem titkos, de akkor kitartást hozzá, szaporodunk rendesen.
    A második unokám útban van, anyjával megőrülök, állandóan rosszul van.
    Anyukádnak minden jót kívánok még nagyon sokáig.

Eni: Hogy haladtok? Nem küldtél baglyot, de engem nem lehet lerázni.

7. greenfields

Nincs benne semmi titkos!
    Aki rendszeresen olvas erre az tudja.
    Gratulálok a leendő uncsikádhoz! Reggel kevés hideg folyadék kortyonként és némi ropi.

8. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Fiatalok !

Úgy látszik a lehűlt levegő elnyomott mindenkit ! Az éjjel sokat aludtam,most ébredtem én is, ebből következik, csak beköszönök, mert még kómás vagyok.
    Szomszikám !
    Rajtad csodálkozom, Te mindig az elsők között vagy aki letudja az eventet. Én mindig az utolsók között kullogok, úgy, hogy nálam nem feltűnő.

Csodás szép napot !

9. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Druszám: Akkor állandóan ezt kéne ennie, a nap bármely szakában rosszul van.
    Tegnap este 9-kor jöttek haza a moziból, nézem ruhástól fekszik le, negyed órát feküdt, mert rosszul volt. A munkából hazajövet is rosszul van, kocsival közlekedik persze, féltem azért, ne csináljon marhaságot. 4 hónapos, már nem kéne rosszul lennie.

Szomszikám: Látom hozzád is elért a hűvős, legalább jól kialudtad magad. Most kardigánban ülök a gép előtt, mert fázom.
    Most valahogy nem haladok, számításaim szerint holnap reggelre leszek kész, most nemigen érdekel az egész.
    Mindjárt hívom a szerelőmet, mikor vigyem a kocsit, most ehhez sincs nagy kedvem, de már 1 hete lejárt, nem akarok bünit.

Szép napot!

Tigrislady, cukorborso79, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Szomszikám ! Ide ért rendesen, de olyan széllel, hogy a szobámban letépte a redőnyt, azt hittem a villám csapott be, olyan erővel esett le. A terasz felől beesett az eső. Most hívom a szerelőt mikor tud jönni felszerelni, vagy egyáltalán lehet-e, vagy újat kell csináltatnom. remélem fel lehet, mert nincs kedvem a biztosítóval maceráskodni. Ma meglátjuk.
    Ne hogy már legyen egy sima napom !-.-

11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

húúúúúúúúúúúúú, akkor jól megijedtél,csoda,hogy nem kaptál infarktust!!!!!!!!!!.............ezért félek én a vihartól,mert nekem már 2X vitte el az előtetőt redőnyöstől,mindenestől, a X.-ről,még jó hogy nem csinált balesetet..........
    ..........még mindig vadászok gesztenye gazdira:sleepy::eek:..........más.......az idő most kellemes:inlove:

Tigrislady, cukorborso79, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tegnap hosszu napom volt.....olyan 6 körül értem haza....
    Akkor végig mentem a farmokon és irányba vettem az ágyat!
    Most egy picit benéztem és megyek a körutamra....amig nem esik az eső!

Az eventet ma kivégzem....felröpire várok. Délben aratok azt hiszem akkor már
    össze is fog jönni.....ha nem akkor ajikkal biztosan .....ha nem akkor holnap!xDxDxD
    A kcsiken még küzdök.....azt hiszem, hogy azokon a felhőt kihagyom végső esetben!
    Hol van még csütörtök!!!!

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!
    Zsuzsa, hogy mik nem történnek nálad.o_OTegnap voltunk egy kis körúton, mentünk az egyik faluba, mert dolgunk volt, nem is ez a lényeg Haladunk a vadregényes tájon, a vihar nyoma ott volt mindenhol.Ketté tört vastag fatörzsek.Az erdőszélen végig lekaszabolva egy sávban,beton lápaoszlop kettétörve. Minket épp hogy elkerült.

Szomszikám a lányodnak jó egészséget kívánok!

Zsozso ernyőt vigyél magaddal;)

Az utolsó kitehetőhöz még kell pár röpi aztán leszek én is csak kész.

14. zsuzsa-mama

Arra én is. Az volt a szerencse, hogy csak az egyik oldal esett le, de kellett egy kis idő mire felfogtam mi történt.
    Nem mondom, hogy nem ijedtem meg, az a bizonyos zabszem effektus jelentkezett nálam.xD Végül is szerencsésen megúsztam.

Ezt mondom én is van még idő. Muszáj dolgokat elintézni, ami nem tűr halasztást ! kellemes körutat !:)

Mya ! Tegnap néztem a híradót, sajnos nagyon nagy károkat okozott a vihar. Volt ahol a fél falu ház tetejét levitte. Nagyon sajnálom azokat. Volt aki a felújítást most fejezte be és kárba ment minden munkájuk. Kezdhetik elölről.:(
    Lassan gyűlik a röpim, szerintem holnapra meg lesz. Nem hajt a tatár !xD

Tigrislady, cukorborso79, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Kukuccs!
    Ettől az időtől én is kómás vagyok, állandóan csak aludnék.
    Nekem az utolsó kör rózsa érik, meg itókákat gyűjtöm. Hétvégén nem tudtam időre aratni, de még ráérek.

16. zsuzsa-mama

Kata ! Nekem még 2 kör rózsa hiányzik. Itókából 150-n. Lehet azért nem szaporodik, mert közben iszogatok !xD
    Egy kör letudva, most várom az éhes szájakat ebédre. Előtte benyomok egy lájtos kávét, mert menet közben elalszom. Valami van a levegőben.xD

17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Délli aratás után kész lettem az eventtel....felhő üzemel!
    A kisebbeken még küzdök...
    Mya....vittem esernyőt magammal.....bár amikor elindultam is esett már.
    Egy kisebb kört megtettem a gyorsabb tempóba és jöttem is haza.
    Zsuzsa.....az idő olyan, hogy az ember nem tudja, fent van....vagy alszik!

19. zsuzsa-mama

Mya ! Köszönöm szépen a figyelmeztetést ! A munkásaim éppen a végét járják, nagyon nagy szükségem van rájuk. Időben érkeztek !

Zsozso ! Gratulálok az event befejezéséhez. Én még birkózom vele, a növények meg lesznek ma, de szerintem az itóka csak a reggeli aratás után.

Ezúton is köszönöm a cserenap alkalmával kapott ajcsikat !:):inlove:

20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Adjon az Úr Mindönkinek Nagy Kosárral! Zümike, mindönkinek van egy dongója csak van aki a bicajra szereli és nem kék pedálozni, van aki a konyhába küldi és nem kék mosogatnixD. Jányok, sémmi gond pénz van rá félretéve, igaz égyik fele mögy az olimpiába, másik része mögy a focipálya építésre mert az az első-.-. Nagyanyó, tán bekopogtatott a komád hozzád:wuerg:? Még jó, hogy nem szólt rád megjöttem én vagyok az alap denevéról.:p Katalin, itt egyszer és mindenkor leszögezem,8)! Nem az állat támad az emberre!!8) Legtöbb esetben ez 99.99999% meglátja az embert szépen elballag.:sleepy: Előfordul támadás ha a kölykeit védi de előtte jelzi a nem tetszésit, vagy a beképzelt felsőbbrendű majom az állathoz túl közel megy fotóznio_O nem veszi figyelembe, hogy már olyan vonalat lépett át amikor az állat nem figyelmeztet hanem védi a területét. Ekkor sem gyilkos támadást hajt végre csak ijeszt, de a nagyeszű turista nem fél amint az állat visszamegy legelni megint odamegy, utána jön a game over mikor csak véres pépet találnak legtöbbször és felfújják, hogy az állatok gyilkosok. Mondják azok akik kiirtották a saját őslakosuk nagyját a bölényekkel együtt. Mert a jelenlegi USA bölényeket Lengyelországból telepítették be és szaporították, tehát Európából származnak, mint a lakosságuk többsége. No mönök a dolgomra, ma nem zenélünk.:cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.