Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Mi az, hogy nem zenélünk ! Csak nem sztrájkolni tetszik ?? Megjöttek az alap denevérólak. Nincs komám !!!xDxD

2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Minek köll nekem bemönni a Téázóba? Ha ott beszólok nem kell följárni fórumozni. Nagyanyó, itt hozom neköd mert tudom nem tudsz különben aludni.
    [​IMG] Ez csak még az alvás előtti fürdetés.
    Majd itt Brumi visszavonul.

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Maci ha mindenkinek van akkor nekem is, csak meg kell keresnemxD

Zsuzsám most nekem is jól jönnek, mert nemsoká mentek volna.

Zsozso az eső most nálam teljesen kimaradt, észre se vettem.
    Event nálam is kész, megyek is a felhőre:)

Virrasztóknak további sikeres csereberét, jó éjt Mindenkinek!

Farmer*54, zsozso577, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Maci ! Na ez már mindjárt más,még az alvás is jobban fog menni. Tudod nálam már a megszokás nagyúr.
    Köszi! lehet, hogy az alvás előtti fürdést nekem is így kellene letudnom !xDxD

A hecc az hecc !xDxD;)

Jó éjszakát !

Mya ! Ma rébuszokban beszélsz, vagy én vagyok teljesen.....................mi jön neked jól.

Zsozso ! Nálunk is esett, de úgy el voltam foglalva észre sem vettem. ..........xD Ideje leszállnom a léghajóról..........

Többiek utazgattok még ?:D Remélem szerencsések lesztek. Ha leszálltok jelentkezzetek be !!!!xD

A növények meg vannak, pár röpi hiányzik, de reggel kirakom a felhőt és felcsücsülök rá.xD
    Szép jó éjszakát !:)

Muszáj volt visszajönnöm ! Tudom, hogy jó topikot választottam, ahol a barátok , szomszédok, nem hangsúlyozzák, hogy jó, hogy itt vagyok, ha nem kifejezik. Mindenkinek köszönöm. Teljesen megvagyok hatva. Úgy érzem most sírni volna kedvem, de az örömtől.

Millió puszi Mindenkinek !!!!:cry::):inlove:

Utoljára szerkesztett: 27.7.15
  5. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Maci: Miről beszélsz? Vagy én irtam olyat? Nem emlékszem, összekeversz valakivel.

Event mindenhol kész. Szereztem egy pár jó dolgot a hajón.

Az autó kész, műszaki és olajcsere kész.

Mindenkinek szép álmokat!

6. zsuzsa-mama

Szomszikám ! Ha jól emlékszem a vidin ahol az operatőr közel megy az állatokhoz, Te arra reagáltál, hogy milyen bátor. Szerintem erre reagált Maci ! Ha nem így van korrigáljatok.

Gratulálok az event befejezéséhez, főleg, hogy a kocsid ujra menetre kész. Mi is lenne nélküle ??? meg lennél lőve !xD
    A hajón felraktam a portékám és azóta utazgat ! Jó szelet nekik !xD Mást úgy sem tudok kívánni ! Lehet még szerencsét !!!!xDxD

Most már tényleg húzok pihizni !!!!:)

7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

.......................megjöttem a "munkából", mindenkinek gratulálok a sikeres léghajózáshoz, az ajcsikhoz, a felhőre felcsücsüléshez!...............nálunk szakad az eső, olyan csendeskén............,most én is húzok az ágyikómba!!!!!

8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Csak nehogy az legyen, hogy most meg ez miatt nem tudsz aludn;)i,Akciós munkásokról beszéltem.Okés?:D:inlove:

Szomszikám és Kata ma hatékonyak voltak.Kellemes pihenést Nektek is! Itt közben pedig vakuznak

9. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Mya szomszikám!

Ma 2x arattam és a röpi jött dögivel, maradt a másikon 0 lötty a végére, jól kiszámoltam.

Nálunk is esett többször, napközben.

Szomszikám!

Arról a vidiről, csak az én érzésemet írtam le, lehetett volna belőle csúnya vég is, a maciknak is lehettek volna rossz napjaik és akkor másképp van a vége. Hagyjuk.

Jó alvást!

Farmer*54, mya100, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Jöttem én is szép álmokat kívánni!
    A léghajón én is kifogtam jó dolgokat és kaptam ajándékokat, amiket köszönök ez úton is.:)

Léghajón még kering az árum, de reménykedem.

Felhő kipakolva, még az utolsó gyémántba kell röpcsi, de holnapra az is meglesz.

Farmer*54, mya100, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

Anika és Zsuzsám könnyen teljesíthetője részemről rendben, a többit vadászom.. többiek? senkinek semmi nem hiányzik?

A mai napom gáz volt.. event még nincs kész, szóval Zsuzsa, nem vagy egyedül...

gesztenyegazda 3 rózsaólért van / lenne... (farmos és bahás is vegyesen) szóval nem tudom, ki áldoz rá ennyit. többit priviben, ha valakit érdekel.. (nem az enyém, szóval ne rám haragudjatok.)
    kérek mindenkit, most bagolyban írjon, itt ritkán vagyok.

puszi

12. greenfields

Még benéztem a hajóra lefekvés előtt és milyen jól tettem.
    Még gyors egyeztetés, de megvan BabaKatának és Zsuzsának is a gesztenyegazda.
    Nem került egy rózsa ólba se a kettő, csak kellett hozzá sok türelem és nagy adag szerencse.:D:D:D:D

13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

mázlista!!! :)

akkor jó, hogy nem áldoztam be 3 rózsa ólamat.. nem is azért, hanem hogy melyiküknek adjam... :) nehéz lett volna a döntés.. :S

Farmer*54, mya100, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  14. greenfields

Már én is ígértem rózsa ólat is, de rávilágítottak, hogy nem mindig az a nyerő.xD
    Az érdem csak félig az enyém, csapatmunka volt.

15. babahalak

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, mire jöttem, még a hideg is futkos a hátamon és a szőröcskék állnak a karomon!!!!!!!, meg vagyok hatódva és nagyon szépen köszönöm:inlove::inlove:, nagyon-nagyon aranyosak vagytok!!!!!!....mivel hálálhatnám meg??????:music:, nem is tudom,de homályosodik a lapim........
    Maci- nagyon aranyos a vidi.......
    ......ja és olvastam az aszfaltversenyt, lehet,hogy lemegyek,mert a ház előtt a gyerekek rajzolgatnak és kérek kölcsön krétát,nem is fognak h.............nek nézni:music:;)
    Greeni- akartam Neked írni,de azt írták, hogy nincs ilyen gazda:eek:
    ............és képzeljétek a titkosakból nem kaptam hódot, nahát......

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
    Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  16. greenfields

Már jól kezdődik a nap!
    Most suhanok dolgozni, nap folyamán érkezik a gazda.
    Fórumnév után kell 2.

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  17. babahalak

........OK!!!!!!!!!,azt nem tettem hozzá........

greenfields, Tigrislady, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Mindenkinek !

Csodás reggelre ébredtem.

Kata ! Nem tudom eléggé megköszönni kitartásodért és önzetlenségedért másokért. Mint ahogy tegnap írtam, itt már sírni kell !:cry::):inlove:
    A többieknek kivétel nélkül köszönöm a deniólakat, most már teljesen zavarba hoztok, mert lassan nekem több lesz mint nektek !xD

Millió puszi mindenkinek !:):inlove:

Na most megyek megnézem az én portékám a léghajón. Míg nem látom addig él a remény !xD

greenfields, Tigrislady, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  19. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Látom mindenki örül, így van ez jól. Akinek van felesleges mandulafenyője, vágja már hozzám legyen szíves, mindegy melyik farmra, mindegyiken csak egy van.

Egész éjjel esett, most is beborult.

Tegnap a vejem vett valami kütyüt, olyan számítógép egér formájú és a magzat szívhangját lehet vele hallgatni, a mama hasát bekenjük krémmel és keresgélünk vele. Nagyon jó, hogy miket találnak ki.

Ma főzni kell, minden elfogyott.

Szép napot!

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  20. babahalak

....ment 2 db........

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.