Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Köszönöm Katám!

greenfields, Tigrislady, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

..nagyon szívesen!!!!!!!!!

greenfields, Tigrislady, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Ment Szomszikám ! Használd egészséggel !!!!!

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt nálunk.....lassan leszakad az ég....igy ki sem merek menni!
    Várok!

Az eventet még az egyik kisebb farmon gyüröm....120 itoka hiányzik....de igy
    már látom a végét.

Katalin.....szétnézek!

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!
    Valóban az :D Sárkánylány tied az érdem:inlove:

Szomszikám kicsit később jöttem mint a többiek, látom szépen kapod a fát, ha esetleg valamelyik farmodon nincs, írj onnan rám.Tudok küldeni.

6. babahalak

.......mi a másik,vagy többi farm neve, privibe írd meg és ha még kell valami azt is!!!!!!!!!............másnak- valami?????????

7. katalin1955

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a mandulát.

Myácska, ha kérhetném a TULIRA.

Megyek főzni, kell ma már.

Jók legyetek! itt hűvős van.

8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

oksi:)
    Most lehet is jókat főzni nincs olyan meleg.

Köszi Kata ami nekem hiányzik, az sajna nem küldhető

9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

No Jó Napot Mindönkinek! Tigris, mond meg az ismerősödnek, hogy álmodozni szép is jó is amíg reális az álom. A Németek 2almafáért adták a gazdát, hát ehhez képest az ismerősöd ajánlata fhűű csak kissé harács. Én a helyedbe nem vállalnák ilyen ügyeket föl, mert akkor mit kérjek egy fél felhősor horgászé? Ha jó meggondolom talán az esztergomi érseki hivatal mögtöszi, ott biztos jó a fűtés és a hűtés.No mindegy, nem bántom az érzékeny lelköd, bár egy tigris azé minden szó nélkül bújik ki a párnák közül mint a beköszöntőnél is látszik. Nagyanyó ne ugrálj azé, mert még eleső és a picikéd még csak melléd tud tottyanni de fölemelni még gyönge. Katalin, valóban a Macis vidió után írtál valamit, amire én csak válaszoltam, most is a Macik első sorban növényevők, ami szőröstalpiában történt eset, a pásztorasszony a kutyáit a kisded bocsra uszította, amit utána az Anya Macitól kapott nem feledi egy darabig, bár itt sem ölte meg az asszonyt csak a kutyákat szelte orjára. Zümike, a kacsacsőrű küldhető.

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Tudom, hogy küldhető küldtem is, akinek ígértem. Macinak van elég?

11. Farmer*54

Macinak még sok is, még az egyszem kisbocsnak is 3.

12. katalin1955

Sziasztok!

Myácska: Köszike.

Maci: A napokban láttam egy vidit, ahol a tigrisek és oroszlánok, kiskorúk óta együtt voltak a két felnőttel, a nőt megőlte a tigris.
    A férfi azóta eladta ide-oda az állatokat. Ezek vadállatok és kiszámíthatatlanok.

13. babahalak

Macikám- erre gondoltál????????? Ezen Patrick Swayze van,remélem jól írtam a nevét????
    ......na most nagyon gyorsan elhúztam a próbákra,majd jövök.......éssss nagyon-nagyon szépen a köszönöm a tudjátok mit!!!!!!!!

14. Farmer*54

Katalin, adjuk mög az Úrnak ami az övé. Persze, és az ember aki felsőbb fajnak hiszi magát és közben háborúk sorát indítja, haszonszerzés céljából, és arra hivatkozik, hogy két lábon jár meg ledobták a fáról. Sok állat jár két lábon, de ezért még nem verik a mellüket. Katalin, ha rossz kedved van mint mikor a gépszíjad elszakadt, akkor te nevetgélsz? Mert a tigris is jelzi, hogy most hagyj békén, sőt a nyaúkák is és a kutyák is, azon jószágok amelyek mind vadból lettek tenyésztve de a génjeikben hordják az ősi vért. Mennyire volt kiszámítható az a román kiskölök aki a pestieket riogatta késsel és volt akit meg i szúrt a karórájáért? Mennyire kiszámítható bármely ember?

15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Este kitettem a titkosokat.....no komment!
    Egy kivi és egy farkas, ami emlitésre méltó....bár már ezekből is sok van!

Tulipánfa.....küldtem.

16. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Maci ! Mya tudja, hogy küldhető, mert nekem 1 db volt szőrén szálán és Tőle kaptam .
    Látom lassan összejön mindenkinek. Mya még egy kivit keresünk, hogy párban legyenek, ne egy árválkodjon a farmodon.

Zsozso ! A titkosak még nekem érnek. Kiváncsi leszek, milyen meglepi ér. Majd jövök beszámolni.

Szomszikám ! Lassan mandulafenyő erdőt lesz. Látod sok jó ember van itt.

Katám ! Jó szaunát ! Ne fáraszt túl magad.

zsozso577, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  17. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek mára... jelentem a felhőről lógatom tegnap este óta a lábam. Az ólak is reggelre beértek hát 1 narancs tehén, 1 sárga tehén, 2 kakas, 2 egér, 1 vakond, 1 béka, 1 galamb,.. na már nem tudom az utolsót, de jelentéktelen volt. Kivim van adom Myának, csak hova is toppanjak be, (holnap tudnám küldeni), zsuzsikám segítsél ebben, te tudsz írni nekem:oops: Én meg szamocáznék még ha lehetne, mert ugye egy az kevés, párban szép az élet, és a szamócázás is:D. Valakinek még hiányzik valami :p.
    Meg vagyok ma zakkanva, de tegnapom se volt különb, ez az idő kikészít nagyon, olyan alvós maciba mentem át, majd le esek a székről, bár jobb mint a 40 fokos meleg ezerszer. Na lépek, majd 5 után jövök.
    Mya bagoly és szamoca is megérkezett:inlove:, én is válaszoltam ;)

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
    zsozso577, greenfields, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Zsuzsánka, mik lettek a titkosokból? Köszönöm a szervezést, a ember kicsit nem figyelxD

Szomszikám köszike az ólat. Maci Neked is köszönöm!:)Kerülő úton megérkezett.Küldhetted volna egyenes myának, nem harapok, legfeljebb picit szúrok.
    Csöpi neked ment egy tollas, remélem jó helyre.:)

19. zsuzsa-mama

Maci ! Azt hiszem minden és mindenkinek a helyére került ! Köszönjük. :)

Zsozso ! Beértek a titkosak, de még nem igen ocsudtam fel. 2 vakond, 1 mosómedve, sárga kacsa, sárga tehén , sárga tyúk, A többit már csak töröltem, mert jobb nem lett. Erről ennyit. Nem tudom mit vártam..... nem igaz tudom.... 5 teknőst.......xDxD

Beleért a kezem a bilibe és felébredtem. Ez már csúfság 99. szinten ilyeneket osztogatni, inkább ne adnának semmit sem.-.-:(

Csöpi ! Nem vagy egyedül mostanában nálam is az álomkór hat. remélem Myától megkaptad azóta, amit szerettél volna. Látom kis zölddel megírtad. Olyan apró, alig tudtam kibetűzni. Akkor minden OK:

Mya ! Fentebb leírtam a titkosakat, azt hiszem , nem lettek irigyeim.xD

zsozso577, greenfields, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Bocsi Katám, későn láttam meg hova... azért használd egészséggel.

Csöpi.. hajrá, szedegesd az édes szamócát... csak írj rám lécci...privisbaglyot

valakinek valami??

Macim???

zsozso577, Farmer*54, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.