Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

No Jányok Köszönet Mindönkinek a Jó Szereplésért! Ilyen Művészekkel Öröm az Élet!! Tigris, né álmodj mélyen, én két jószágnál tenyésztek a Bahán rózsaszín ólra. De mikor a Babucis Barátosnémnak mondtam, hogy még csak piros ól jönne ki, de ha eladnám a jószágokat amik a tenyész programban vannak db/csp-ben, valószínű több cspém lenne mint itt bárkinek a topikban. Tehát a szigetes pink ólaknak azért olyan magas a követelésük. Zümike, nem tudom merre voltál mikor volt itt egy gyerek, akit kissé félre azaz tévútra vezettek a régi nyürrögősben majd miután jót nevettek rajta, ahelyett, hogy segítettek volna ha már átverték, elzavarták onnan. Sok felé nézelődött végül a régi épekhez tért be ahol felkaroltuk, pedig akkor már a kis srác bosszút forralt, mert nem tudta lenyelni azt a békát, hogy elvették az egyik farmját pont azon oknál fogva amint kiokították az előző helyen csak nem mondták mi a végeredmény. Farmokat követelt először több helyen majd meghekkelte úgy a fórumot, hogy kis híján összeomlott. Velem nem volt gondja de mikor a vér elöntötte az agyát már rám sem hederített, a vége a végleges kitiltás, neveket nem írok bár tudnék párat akik felheccelték azokét is, mert bár nem azon a néven mint rég itt vannak a játékban.

Én úgy vagyok ezzel mint a Turandot-ból Kalaf áriája Nevem ne tudja senki. Aki meg tudja és az engedélyem nélkül tovább adja a farmnevem, hát nem leszünk jóban többet az biztos. No Nagyanyó, van elég denevér ólad? párat rakj az ablakodba a szúnyogot és a legyeket megfogja.:p No most el mert elfáradtam a sok írásban.

Minden_esetre, Csöpi02, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Kicsit belesek, de nagyon el voltam foglalva. Unokáztam!!!!!:):inlove: Gyorsan eltelt az idő. A léghajóról se szedtem le semmit sem, remélem minden visszakerül a pajtába.
    Van deni ólam most már bőven köszönet érte.
    Azt észre vettem én is, hogy ebben a fórumban minden előfordul. Van aki ok nélkül a másiknak esik, nem méri fel, hogy Ő volt a hibás. Annyi esze viszont nincs, hogy a leírt szó megmarad és ha a másik olyan lenne, akkor egy perc alatt kiderülne róla az igazság, mert csak mentés és bemásolás kérdése az egész.
    Úgy vagyok vele, hogy egy szint aló sosem süllyedek.xD a sors előbb vagy utóbb mindent lerendez, csak akkor nem szabad csodálkozni, hogy az miért is volt ! Régen bennem volt, most Maci példájára jött ki belőlem.
    Remélem a léghakóról mindenkinek időben sikerült leszállni és már nem kering senki sem.
    Reni ! Köszi az új infót.
    Katám ! Jó étvágyat !
    Szomszikám ! Jó készülődést !
    Kata ! Remélem tagnap nem volt invázió a meló helyeden.xD
    Mya ! Remélem te ügyi voltál és mindent leszedtél időben.
    Csöpi ! Jövőre hozzád megyünk szamócázni !xD
    Gabi! Remélem lassan utol éred magad a munkában.

Zsozsóról mi hír van???

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratulálok a sikeres cserékhez.....látom van sikerélmény rendesen!

Nekem a Legjobb barátok volt a lényeg....most már nem szürke a felhőm.
    Ennek örülök.....
    A hajóra nem mentem....bár egy gesztenyés mütyür jó lett volna, mivel olyanom nincs!
    Majd egyszer amikor nem lesz ennyire borsos az ára....rózsa-ólat nem adok érte!
    Zsuzsa.....jövő héten csütörtökön előtted fogok elmenni! Hopppáááá....???? Hmmm?????
    Boldva felé is arra megy a járat?
    Mostanába nem nagyon leszek....3 nap elkötelezettség...vasárnap Nagyfalu..
    csütörtök reggel....Miskolc!

Kereszbe irtunk!
    Tudod...nem vagyok vallásos....de Isten nem ver bottal! Ezt hiszem!
    Eőbb-utobb mindenkit elér.....de tudod....a buta emberek nem gondolkoznak.
    Nem néznek magukba.....csak másokat hibáztatnak!

4. zsuzsa-mama

Most hiányoltalak, pontosan megint keresztbe írtunk. Sőt ha erre mentek a lakásom előtt mentek el Boldvára, ha ezt az utat választjátok. csörögj rám, és ha itthon leszek kiállok a kapuba és várlak egy jó kávéra ! Készülünk Demjénbe pár napra, csak az időpontot kell eggyeztetni.Szük kis családommal. Ők hívtak meg a nyári helytállásomért. Hiába mondtam, hogy legalább lefoglaltam magam. Velük vitatkozni nem lehet.

5. zsozso577

Szerintem nem arra megy a járat.....azt hiszem a Bábonyi-elágazásnál fordul jobbra.
    Akkor fogom ezt a járatot választani....ha korán érek a Tiszaira.....de majd utána nézek....
    a menetrendnek.....
    Demjén merre van?

6. zsuzsa-mama

Ja , igen ha busszal utazol, akkor biztos , hogy nem, mert azok a 26-oson járnak.
    Eger felé Noszvajtól nem messze, most újították fel. Nagyon szép van barlang fürdője, sószoba különféle szaunák és főleg a gyerekeknek óriási csúzdák.

7. zsozso577

Jajajaaa....odatettem....igy gondolatban.
    Anyu is emlegette már....a testvérével már volt ott egy párszor.
    Ezek már azóta fejlődtek naggyá....amióta eljöttem, igy számomra ismeretlenek!
    Tudod...nálam Zsori viszi a pálmát....sokat voltunk Bogácson és én nagyon szerettem a strandot
    Egerben....ott is sokszor voltunk. Az álmom pedig Szoboszló!

8. zsuzsa-mama

Látod, nekem ezek már megszokodtak, mert itt lakom. Nekem viszont az a vidék ahol laktok, a nagy falun túl az már nyugat. Te tudod az összehasonlitásom okát !xD

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Maci ne aggódj nem fogom senkitől megkérdezni a farmnevedet.Értettem eddig is a jelekből, az se véletlen csak én nem tudom, tisztában vagyok a dolgokkal.. Bár az elég érdekes, hogy Te tudod a valódit, pedig itt nem mutatkoztam be senkinek a fórumon.Most akkor nekem kire kellene haragudnom? Nem fogok itt senkire.Vagy mésfele kellene keresgélnem? Feléd sincs problémám, csak ez kikívánkozott. Elfértünk eddig is, ezután is elférünk, részemről.
    Régi történet nem tudom kiről szól.

Zsuzsám beszedtem mindent időben. Csere érdekes dolgokat hoz ki egyesekből, itt most a negatívakra gondolok, mert most is jutott. Szerencsére nem ez van többségben.

Zsozso érezd jól magad, aztán visszavárunk.

Libbenek! Szép estét Mindenkinek!

10. zsuzsa-mama

Szép estét !

Most megyek elhúzok pihizni.

Mya ! Várom vissza a léghajóra feltett dolgaimat, mert eddig még nem találtam meg a pajtában. Te okosan csináltad.

Zsozso ! Jó utat ! Vigyázz magadra. Ha sok időd van csörögj rám.:);)Szeretem ha veszik a lapot !!!!!xDxD

További szép estét !:)

Utoljára szerkesztett: 29.7.15
  11. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép estét kívánok mindenkinek.
    köszönjük Reni és nagyon sajnálom, hogy nem tudtam átküldeni neked az epertolvaj 2-tőt nem engedte, azt írta ki, hogy nincs a pajtámban, pedig ott volt és nem engedte elküldeni ajándékként, na ezt még tanulnom kell úgy érzem :oops:.
    Jöhetsz Zsuzsikám szamócázni, biztos marad is majd, pedig én is szeretem nagyon. Jó nagyot unokáztál, ne is törödj vele, hisz olyan hamar nagyok lesznek ám, de akkor is aranyosak nagyon. Most nekem nem tudnak jönni a lányomék kicsi Leventémmel, pedig nagyon hiányzik ám, vejem dolgozik sajnos szombat és vasárnap hajnalos legtöbbször, így otthon maradnak nappalra pihenni, mert jön a következő hét. Hát a munkahely nagy úr ugye, át kellett szervezni az egész családi életüket szegénykéimnek.Mi már nem igen férünk bele, bár a lányom hétközben meghozza amit kérek,mert nehéz, már nem tudnám cipelni, és reggel beadja munkába menet.
    Zsozsokám, neked jó utat kívánok, vigyázz magadra nagyon.
    Macikám, tudod akik másokat tévutakra visznek, végül ők esnek bele, mert azt hiszik, hogy ők a menők, pedig megvetni való embörkék nagyon, hogy ilyent tesznek egy másik játékossal. Igazság érzetem nekem nagyon nagy és ilyen mélyre soha nem süllyednék mint ők. Nem tudom ma minden csontom úgy fájt, mintha egy gépezet ment volna rajtam át alig bírtam menni. Na kicsit jobb dolgokról, nagyon édesek voltak a kis tacsik, végig néztem őket.Olyan jó hogy ilyen szép videókat hozol és felvidítasz minket is vele, sokra értékelem a munkádat, amit vele eltöltesz.Igazi barát és gyöngyszem vagy itt nekünk.
    többiekre is nagyon nagy szeretettel gondolok ám... még ha nem is írok, de tudjátok azért irtam le.
    Most már befejezem levelem, mert hosszúra sikeredett nagyon, de várom a cicás eventet nagyon, biztos TI is így vagytok vele.

12. Farmer*54

Estve van neki megy a sodrófának. azután elhallgat. Zümike nem érdekel a tied sem, látod a bannernál is tőled kérdeztem. Egyébként meg mindegy mert bármi panaszod van id számmal írhatod ki. Csöpi változó az időjárás és aki ízületes ne egyen húst csak zöldséget, utána meg zölden fog írni. Valóban azokat is utolérte a kutya, de más néven beregisztráltak a káposztafalva felől és nem lehet ellenük lépni amíg nem rosszalkodnak. Zsozso, elhoztam neked ha már annyira keresed, egyúttal Jó Éjszakát!

zsozso577, Minden_esetre, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ............jön valami idő,mert éjfél után még fent voltam, 4 előtt már fent voltam:oops:.......
    Maci- igaza van Csöpinek,Te egy gyöngyszem vagy nekünk;), csupaszív és :inlove:
    Legyen mindenkinek szép napja!

zsozso577, Minden_esetre, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Maci ! Szeretem ezt a számot, most hallgatom írás közben.

Csöpikém ! Igazad van. Az unokák nagyon hamar felnőnek, észre sem vesszük. Sajnos ma már a munkahelyhez kell alkalmazkodni. Ezért élvezem ki én is minden percét amikor itthon vannak.

Katám ! Akkor most én nagyon jól aludtam, tegnap is sziesztáztam és éjszarára jól lehült a levegő, szerintem csak egyszer magamra húztam a takarót és aludtam is tovább. Érdekes most nem zavart a világosság. Nem a tánccl terhelted meg magad egy kicsit ??

Itt most is esik. Nagyon kell a földnek. de jó lenne beosztani, mikor a nagy hőség van. Tudom nem kivánság műsor.xD

Szép napot mindenkinek és remélem már mindenki befejezte az eventet.:)

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Maci sajnos nem emlékszem ilyesmire, de úgy látom most már mindegy is. Nincsen semmi amihez id szám kellene.

Csöpi a fejleszthető kitehetőket csak úgy engedi tovább küldeni, ha még külön vannak azért nem sikerült.

További jó játékot, és jó csevegést! Érezzétek jól magatokat, szép napot Mindenkinek!

16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok Drágáim!

tegnap munka után Zolival kipakoltunk két szobát, franciágyas heverőstől szekrényestől, mindenestől.. csak a csupi szoba maradt.. ma meg fáj a hátam, mint az atomállat.. de Zoli most nem jár erre, én meg nem mondom... :D
    ha belegondolok, hogy majd ugyanezt vissza is el kell játszani, és akkor még ott a harmadik szoba....
    jesszusom... ha nem jövök, Zolira hagyom a farmot... :D mindenki jól jár akkor közületek... :D
    na most szaladok (szaladnék) a meló után... elől... nem tudom..
    :)

sziasztok, legyen szép napotok.

17. babahalak

........hmmmmmmmm,én sem tudtam küldeni,de szétszedni sem tudtam:sleepy:............a táncika eszembe sem jutott:music:
    Reni- pont keresztbe írtunk, vigyázz magadra,egyszerre csak keveset cipekedjél:p,mert ez még fájni fog,Zolival masszíroztasd meg!!

18. zsuzsa-mama

Mya ! Hiánytalanul megérkezett vissza a pajtába minden !:) Magas röptű beszélgetést folytattok Macival én ezt nem értem !o_O

Reni ! Csuda szépek lesztek ! Most van egy kis meló vele, de utána évekig nem kell csinálni semmit sem, csak a lábatokat lógatni !xD
    Katám ! Szólj, néha tudok még gondolkodni, vagy eszembe jutnak dolgok !:D

19. babahalak

Zsuzsám- OK!..........esik az eső csendesen..........,már két ajándékot megcsináltam.......,most megyek nokedlit csinálni,hátha egyszer sikerülni fog:music::oops:,mindig lágy lesz,kevés a liszt????????...pedig nagyon imádom!!!!

20. Farmer*54

Beesik a totyikba oszt mélyen hallgat. A keresztes háborúk kötöttek le éjjel, fél kettő volt, mikor kikapcsoltam a gépet, egy előadást néztem Vatikán honlapján, ami persze egyoldalú volt hiszen csak a keresztényeket dicsőítette, míg az új és akkor születő iszlám vallást eltaposta.Találkoztam nemrég hasonlóval, 2 nagyeszű ember akik a maguk terén híresek hiszen egyetemi szinten oktatnak Linuxot, egy előadásukat néztem, pár éves volt amiben a Windowst leocsárolták és eszméletlen módon szidták. Nem akartam véleményezni, ha valami annyira rossz mint a Microsoft terméke, miért vették meg mégis annyian a világon, miért nem az ingyenes terméket használták, talán azért mert az sem volt kiforrva még? Mindegy, Csöpinek hoztam az ő kedvencét.

Zümi, ne zümmögj, hanem gyűjtsd a virágport a kis Zümiknek. Ha a hiba bejelentőbe írsz, ahhoz, hogy hárítsanak kérik a farmnevet és az idét. Te nem a farmeramaban játszol, vagy alszol még? BabaKatóka, lassan már csak az nem beteg bár kitudja? Búcsúzom, várnak a kiskutyák a Cuki Állatbébik sorozat a You Tube-n.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.