Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

az eventet elkezdtem este én is 8 körül. 250 felröpivel... közben most nézem, hogy vannak, akik már a 100 cicajátékon rég túl vannak, és már a top-os listán vannak.. ez végképp elvette a kedvem attól, hogy menjek tovább... hol vagyok én ettől a szinttől, édes istenem.. mit gondoltam én..
    Sok felröpit, jó éjt mindenkinek. vigyázzatok magatokra.

zsozso577, Csöpi02, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  2. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

igen ma sokat kellett pakolni.
    :S
    egyszer csak vége lesz
    pussz mindenkinek
    szép estét , sok cziczát :)

zsozso577, Csöpi02, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

én cserélnék :D hm?

zsozso577, Csöpi02, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Mögkezdtük! Nem kiabálom el de most jó a fox is, biztos a slag jót tett a kis vörösnek.

[​IMG] Lényeg az KatókaBaba, hogy hazaértetek. Minden esetre, nagyon örülök, hogy Zoli nem veszett el és nem alakult át. Nagyanyó, mindig valami közbejöm. Ma telefonáltak, hogy a héten hoznak em másik gépet rakjam már rendbe, és nem kérnek rá Linuxot, pedig jó járnának vele a frászbuk azon is van. Legyünk stílusosak.

Szóval majd jövök erre valaha.[​IMG] Addig itt hagyom a kedv csináló tinikori zenéimet, amit szerettem és nem én szereztem.
    Így tehát Én el, de Mindenkinek jó eventezést kívánok. Tigris, akit keresel nagyon messze van most.

zsozso577, Csöpi02, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  5. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ............a TOP.....az ajajaj, nem is álmodozom róla........
    .......majd jövök.........valamikor,ma hosszú napom lesz........legyen szép napotok!!!!!!!!!!

zsozso577, Farmer*54, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Mindenki el van havazva.

Katám ! Örülök, hogy jól sikerült a kirándulásotok. :)

Reni ! Számolgattam, a TOP 1000-be kell egy kis manit beáldozni, ha nevezni akarsz. Nálam ez szóba sem jöhet, főleg örülök, hogy ha a kötelezővel kész leszek. Lényeg a pakolással kész vagytok !:)

Zoli ! Jó végre Téged is látni ! A cserével nem késtél el egy kicsit ?????xD

Maci ! Tényleg mindig közbe jön valami, de hogy mindig a leg rosszabbkor, ez már kicsit sok ! Jó melót, de egyszerű dolgokat sosem vállalsz be. A vidiket köszi !:)

Szomszikám ! Kitartást ! Nem sokára szombat és túl lesztek a nagy napon és utána már csak pihi lesz.:)

Mya ! Remélem nálad is minden ok már. Vigyázz magadra. :)

Kata ! Te meg itt szép csendben lépegeted a szinteket ! Óriási gratula !!!!!!!:);):p

Csöpi, Anika ! Remélem nálatok is minden rendben. Eventeztek 1000-el.

Sok-sok röpit ! Szép napot !

zsozso577, Anika_9_, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  7. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

reggelt!
    jójó, csak viczeltem ezzel a csere dologgal :)
    jók a zenék, mindenkinek hajrá a sok macskára. A Reni csereberélt a részemre kitehető epres bódékat. Azok már a kerge felét kiteszik. Egyre szebb és szebb. És persze haszontalanabb.

:)halimali

zsozso577, Csöpi02, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Látod az epres bódéra nem is gondoltam, mert nekem az tényleg haszontalan. legközelebb emlékeztess rá, hogy neked az kincs és átpasszolom.xD

zsozso577, Csöpi02, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

o_O Neked vaaaaaan? Uramfija!
    Hát akkor majd legközelebb megbizniszeljük.
    Amúgy nem lenne fontos mindent a hasznosság elve alapján csinálni a farmon ugyi. Lehet csinosítani, meg hogy mi tetszik stb. Ti is már csilliárd szintűek vagytok, tehetősek, lehetnek bohó elképzeléseitek, nem?
    :D

10. zsuzsa-mama

Megdumáltuk !xD Nekem mostanában a farmhoz is erőt kell magamon venni, hogy csináljak rajta valamit !xD Nem, hogy csinosítani. A sok event miatt ez a szedegetés sem esik inyemre. A kergéket meg hagyom kedvükre szaporodni.xD

11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Azért úgy vettem észre, hogy ezeknek a haszontalan dolgoknak kifejezetten örültél.... :D

12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Persze, ez egy igazi dreamcometrue (megvalósultálom)
    :*

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Szomszikám sok Boldogságot kívánok!

Sárkánylánynak Nagy Gratuláció a szintlépéséhez!

Kata tegnap én is megszenvedtem pont növény szaporítás közben, vagy háromnegyed óráig nem tudtam belépni.Azt nem tudom, hogy a gépem hibája volt , esetleg mégse. Lehet el kellene gondolkoznom a cleaneren is, hogy kipróbáljam.

Zsuzsám Te csak szaporítsd, mert észre se veszed, azt ott leszek a sarkadban:p;)xD

Zolinak szépen gyűlnek a kitehetők. Ha hiszitek ha nem, nekem van kint olyan kitehető ami nem ad pontot, nem is egy ,és olyan is ami keveset, de akkor is kint maradnak, mert kimaradnak.xD

Reni nekem volt egy elképzelésem erről az eventről hogyan fog zajlani, jó páran igen el fognak húzni,hát valahogy úgy is lett, már most az elején. Részemről esélytelen, de a számomra kötelezőrészét megcsinálom, és azzal is elégedett leszek.:D
    Van 494 gombolyagom és egy kis nyövénykém, most állok neki az első játékok tekerésének, mert már igen türelmetlenek a makkák.:)

Igen és még valami. Csak az első ötöt lehet megnézni a listában? mert én többet nem tudok megnézni.
    Most látom Zoli is szintet lépet.Bravó, taps:)

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
  14. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Kösziii!

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Top 1000 lista csúszkájának hibáján dolgoznak a fejlesztők.

zsozso577, Farmer*54, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Zolinak gratula a szintlépéshez! Nem lesz túl nagy falat az a dinnye a ciccnek?!:pxD A végén még így fog kinézni.;)
    Eperbódé ügyben még körbenézek a szomszédságban, hátha teli lesz vele a kerge.
    Nálam is vant kint olyan kütyü, ami nem "hasznos", de tecc és ott marad.

Végre süt a napocska, délután Nyaussal napozunk egy kicsit, míg érik a fűzfa.

Gratulációkat köszönöm!:D

17. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

köszi, neked is grat!
    :) jó az a kép. lehet szereti a dinnyét az alsó :D Reni ciccjei teljes félreértésben élnek, és megeszik a főttkukoriczát meg a ződséget is.

18. zsuzsa-mama

Zoli ! Gratula a szintlépésedhez. Ezt csak itt tudhatjuk meg, ha valamelyik kedves szomszédot megosztja velünk.
    Szép volt fiú-k !xD

19. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

zsozso577, Farmer*54, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  20. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Mindenkinek nagy gratula a szintlépéshez.

Katám: Szombaton esküvő lesz. A lányom megy férjhez, kis szépséghibával, nagyobb a pocija a kelleténél, valaki lakozik bent. /Jővő héten megtudjuk a nemét is./
    Ismerős vendéglőben lesz, de a sütiket mi sütjük a lányommal.

A cicákat etetem ami összejön az 5 óra alatt, keverem-kavarom a kajákat nekik közben. Az ajiknál mindennek örülök, még az egy zokninak is. Késő este etetek, had hízzanak.
    Uncsikám most ment cipőt venni, mert képes lenne edző cipőben jönni, baja is van eléggé ezért.

Druszám: Megint marhára befűtöttek, ha nektek jó akkor napozzatok Nyauval.

Zoli: Az én kutyukám, megeszi a kukorica csutkát, meggyet és amit elé teszek, nagy zabagép.

Maci: Nem vállalsz te túl sokat, a cicc most találó.

Mindenkinek szép napot!

zsozso577, zsuzsa-mama, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.