Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Nálunk csak tegnap volt örömködés az időjárásnak.Ma már ismét folyamatosan szakad az eső.
    a környékünk több helyen is borzalmas a helyzet. Tegnap néztem a hírekben, hogy a mi falunk felől lehet csak közlekedni.Ott nagyjából minden rendben, de Lentiben, Letenyén..

Ma este valószínű kipakolom a 165 tortámat.Valamivel több mint 100-ra jut máz. Ha kérhetem én is holnaptól a szokásost kérném. Köszönöm!

Szomszikám, remélem eljutsz a piacra.

Zsuzsám mi jót főzöl?

Kirának örülök, hogy előkerült Frici.

Eni nem is kell hozzászoktatni a szervezetünket a gyógyszerekhez, mert ha mégis úgy alakul, hogy szedni kell akkor jobban hat.

Sárkánylány kellemes pihit.Reméljük lesz jó idő, hogy ki is tudd élvezni.

Töltse mindenki kellemesen a napját!

2. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok!

Mindenki elbújt az eső elől?
    Reggel csak elborulva volt, jelenleg újra szakad. Már nem is hiszem el... :cry:
    Frici meglehetősen érdekesen reagált az újrakezdődő esőzésre... Erős a gyanúm, hogy megviselt idegállapotának van valami köze az esőhöz. Újra nyugtatni kellett... :(
    Mya, olvastam mi újság felétek.. Lentiről különösen, és egy nemmondommegmilyen gazdáról, aki a saját földjét védve, majdnem sikeresen egy egész települést elárasztott.. :(
    A gyógyszerekkel kapcsolatosan - asszem - egyezik a véleményünk. Kizárólag, ha muszáj, és inkább ne legyen muszáj.
    Eni, részemről is csődbe mehetne minden alkohol és gyógyszer előállító cég. Sőt, a dohánytermelők is. :p

No, megyek... mert ideragadok a gép elé.
    Érezzétek jól magatokat!
    Üdv: Kira

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszönöm szépen, már este nem voltam lázas, így mindenki nyugodtabban várta az éjszakát szokásos álommanóval. Éjjel nem is ébredtem fel egyszer sem, pedig egész éjjel zuhogott nálunk az eső.

Ma a pihenés a fő szempont.. reggel azért erőt vettem magamon, és elmentem templomba..
    Most gyors ebéd, mert anyácskám már elkészült, aztán eldőlök oldalra...

Kedves Zsuzsa!

tegnap olyan voltam, mint a harmatos gerlefing, ma már ahhoz képest egy díjbirkózó ereje van bennem.. :D álldogálni még nem nagyon megy sokat egy helyben.. Páromat invitálta a sógorom egy kis sétára gombászni, de én nem éreztem hozzá lelkierőt (se) hogy velük tartsak.. pedig biztos jó illata van az erdőnek... :D
    majd máskor.

Kira!

A dohánytermelők látod eszembe se jutottak... őket már említésre se tudom méltatni. :D

Egyébiránt nekem most 6 ciccem van, 3 felnőtt kandúr, + egy anyuka a 2 kölykével. A fiúkkal megegyeztem, hogy este pizsamaosztásnál mindenki jelentkezik a vezetőnél (vagyis nálam) létszámellenőrzés + egészségi állapot felmérés céljából. persze ezt az egyezséget nem mindig tartják be, olyankor én is aggódva fekszem és kelek, hogy vajh mi van velük... Szigorúan megtiltottam nekik, hogy az aszfaltozott főút túloldalán ismerkedjenek lányokkal, és vesszenek össze más fiúkkal.. :) Nem mindig díjazzák, hogy este bezárom őket, de én így vagyok nyugodtabb.. napközben talán van annyi eszük, hogy a nagy autóforgalmat látva ne menjenek az útra...

Kedves Mindenki!

köszönöm az aggódást, egyelőre úgy néz ki, megmaradok.. :) de tényleg, viccet félretéve nagyon köszönöm, hogy ennyien aggódtatok és írtatok, tündérbogarak vagytok. Sokkal jobban vagyok, néha elkap 1-1 meleghullám, de gyorsan túlvagyok rajta. remélem, délutánra még jobb lesz a helyzet...

Pusszantás nektek, majd még igyekszem jönni, jelentkezni.

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez, jó pihenést mindenkinek, aki teheti. Aki esetleg munkára van ítélve, annak kitartást.

4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kedves Szomszikám !
    Ma már elment az ajcsi, de már holnaptól a régit kapod ! Kiváncsi vagyok a piacra eljutottál-e, mert nálunk megállás nélkül szakad az eső !

Kellemes szép napot és jó étvágyat az ebédhez !:)
    Kedves Mya !

Nekem 110 db kész torta a pajtában csücsül, jó lenne még egy kis máz, hogy a többi is a rövid idő alatt érne be.
    Ma kivételesen a saját kedvemre főzök, most nincs aki mást kérjen.
    Husi leves, sült tarja sok-sok hagymával fokhagymával és krumplival , salival.
    Ha nálatok is vacak az idő használjátok ki kellemesen !:D;)
    Kedves Eni !

Nagyon vártam a jelentkezésedet ! örömmel konstatáltam, hogy jobban vagy. Azért még ne rengesd meg a világot !xD Pihenj, feküdj, mert a gyengeséget,csak így tudod gyógyitani. Jó étvágyat az ebédhez és irány az ágy ! Most semmi sem fontos !!!!:);) A gombászás, most kivette volna a maradék energiádat is, igy jól tetted, hogy maradtál pihizni.
    További gyors gyógyulást !

Puszi !!:)

Kedves Sárkánylány !

Veled mi ujság ??? Belevesztél az ágy melegébe ???xD;) Ha igen nagyon jól tetted ! A mult heti zsufi miatt, megérdemled a lázas semmittevést !xDxD
    Legyen szép délutánod !:)

5. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

A piacra eljutottunk de cicuka nincs, kutyusból is csak 2 db volt, lehet az idén már nem is lesz, majd tavasszal ellenek.

A tortákat majd 4 körül rakom ki és reggelre megsülnek.

Kira: Örülök ciccmi megkerülésének, vigyázz rá.

Tigrislédy: Jobban vagy ez már jó és, hogy megálltad a gombászást az is jó, nem virgonckodni.

Mya: Úgy döntött az időjárás felelős, hogy neked se legyen jobb mint nekünk, sajnálom.

Zsuzsa: Az egyszemélyes főzés nekem nem nagyom megy, inkább helyette eszem egy karéj zsíros dőfit.

Druszám: Otthon pihizel vagy a melóban jeleskedsz? Az elsőhöz jó pihit, a másodikhoz, jó munkát és keveset.

Képzeljétek süt a nap, de meddig, majd meglátjuk.

Mindenkinek pihentető délutánt!

http://image.hotdog.hu/album/meszih...db5e0d017df8_thumb_top-center_624x0-false.jpg
    http://anyablog.hu/wp-content/uploads/2014/07/meggyes-mákos-bögrés-pite.jpg

6. zsuzsa-mama

Szomszikám !!

Legalább meggyőződtél róla, hogy nincs, így megnyugodtál ! lehet rosszul tudom, de késő ősszel is van egy fialási időszak. Talán okt. végén még egyszer szét nézhetel.
    Végre délutánra egy kicsit kiragyogott a nap a felhők közül.

Szeretek főzőcskézni, így nem esik nehezemre , hogy magamnak is főzzek, csak az a baj, hogy keveset nem tudok ! Holnapra is elég lesz !:D;)
    Szép délutánt ill. estét !!:)

7. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szomszikám!

Minden héten majd erősen figyelek hátha megszán valaki avval a ciccel.

Délután kivittem a ruhákat száradni újfent, majdnem megszáradt az egész, mikor megint behoztam mert megint kaptunk anyait-apait.

Kitettem a tortákat, reggelre megsűlnek és a többit utána teszem, kedden már nem foglalkozom vele az már nem kell.

Mindenkinek jó pihenést!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...jn3f4IF3lW-Vcvfrxi7cQnuN4TbrGhwPP03346xik3jm9

8. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok Vénecskék!

Látom, erősen hiányos a társaság. Remélem, a hiányzók is jól vannak. :)

A délelőtti újabb felhőszakadás miatt Fricit bezártam, amikor el kellett mennem itthonról. Az autó a kaputól a kapuig vitt, különben ázott ürge lettem volna. Hazafele már sütött a nap. A Koppány-patak erősen megduzzadt, de még a medrében van. De Siófok rendesen kapott ma. :oops:

A rendelkezésemre álló sütiket én is kitettem, holnap már csak a maradék 10 megy ki, mázzal. Estére meg is lesz minden.

Nekem ez az új módi, nem gyere be. Szeretem minél hamarabb lezavarni az eventeket, és elfelejteni őket. Így meg valahogy észben maradnak... :music:

Legyen szép estéje mindenkinek!
    Aludjatok jól! :)

greenfields, babahalak és mya100 kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Halika !

Nálunk is esett az eső egészen délutánig, utána kikandikált a nap, de rögvest betakaródzott felhővel. Most nem esik.
    Lassan, de biztosan haladok az eventtel (mind a 3 farmon)
    Sütim már nincs, a reggeli 30-ra várok. A többi a pajtában aszalódik.
    A turbó és egyéb fáimat visszatelepítettem. A Kacsa Katásat le sem szedtem. Az erdei tisztáson csend honol...
    Megyek én is szundikálni, mert reggel korán kelek.
    Jó éjt Nektek ![​IMG]

greenfields, babahalak és -KiraAngel- kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jó éjt szép álmokat Mindenkinek!
    holnap talán leszek kicsit bővebben.
    Puszi!

11. Tigrislady

Kedves Zsuzsa!

Köszönöm, már egészen jól vagyok, ismét mehetek dolgozni.. ma sokat pihentem, aludtam is délután vagy jó két órát.
    Remélem jól telt a vasárnapod.

Kedves Kati!

Minden bizonnyal a sors még nem akarta, hogy legyen új cicusod, de hamarosan biztosan változik ez. Addig is kitartás és bátorság.

Szia Kira! Én is az eltűntek között voltam nyilvántartva? izé, nincs orvosi igazolásom a távolmaradásomról.. ezért igazolatlan jár? :D

Jelentem jól vagyok már, hál' istennek, mintha tegnap nem is lettem volna ramatyul.. Nálunk ma egész nap sütkérezett a napocska, de este azért esett, csak hogy ne felejtsük el, milyen is, ha esik az eső.. :S
    A macsek biztos frászt kapott a tegnapi eső érkezésétől... szegény, biztos nagyon megijedt. nyugtatni kell ilyenkor, meg csukni őt...

Szia Koppi!

Nekem is már csak torták beadása van hátra, az eventgazokat letermeltem, még többet is... :S elszámoltam magam, betudtam a tegnapi láznak..
    Fák visszagyökereztek nálam is..

Jó éjt neked is kedves Mya!

Jó éjt mindenkinek.

12. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Tegnap este még vissza szándékoztam jönni, de sajnos olyan mélyen bealudtam, hogy hajnal 2-kor ébredtem fel. Mit volt mit tenni aludtam tovább. Most viszont már kidobott az ágy.:);)
    Ilyen sokat nem szabad aludnom, mert most még csak nézek ki a fejemből!:D Nem haladok az írással minden második betűt félre ütöm. Remélem kitisztul a fejem hamarosan.

Kedves Eni !
    Azért még vigyázz magadra, az ilyen hirtelen jött magas lázzal járó betegséget nem szabad félvállról venni.:) csodálkozom , milyen okosságokat írok kora reggel.xD
    Remélem mindenki hozzám hasonlóan kipihente magát !

Remélem Katával nincs különösebb, hogy nem jelentkezett. Mától már szabin van ha jól emlékszem.
    Kipislantva az égboltra, ugy néz ki, hogy ma nem fog esni. Lehet csak egy darabig.........
    A még hiányzó tortát kirakom, és remélem este betudom fejezni az eventet.
    Figyeljetek oda, mert ma ki kell rakni mindent, mert ez a torta már ha holnap reggel rakjuk ki be nem érik zárórára !xD

Mya ! Neked igazolásod van, hogy most ritkábban vagy !:);)

Szomszikám ! Amikor úgy rendeltetett lesz cicusod ! te is vigyázz magadra !

Kedves Gabi !
    Sűrű dolgod felől remélem sikerül Neked is az eventet befejezni. kezdjél már ellazulni !! Készülj a nyugdijas évekre !xD;)

Mindenkinek eső mentes szép napot ! Valamikor du. ismét érkezem 9--14 óráig rohangálásban vagyok !
    Pusszantlak benneteket !:)

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
    greenfields és babahalak kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Nem számolták el magukat a játék készítői? Mindig szokott lenni biztonsági rátartás. Most úgy tűnik, hogy nem.
    Ennyi és után az eső...:(

greenfields és babahalak kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az event nyereményei között is szerepel minitorta. A mázzal pedig gyorsíthatjuk a torták beérési idejét.

babahalak kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Végre Hét kútfő, Jó Reggelt!Nem értem én embörök titöket.Ha nem esik az eső az a baj ha esik az.Péter bá' nem tudja kire hallgasson, a Szaharában nincs eső ott mög várják.Mög köll érteni aszt az embört is aki a földjéről ráengedte a vizet a rezedaszagú kis falura.Ha a falu fője nem segít, akkor segíts magadon és isten is mögsegít.A cicákról annyit, hogy vannak olyan embörbőrbe bújt állatok akik levadásszák az útszélön üldögélő Cirmit.-.-:music:

babahalak, zsuzsa-mama és greenfields kedveli ezt.
  16. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Szép napot mindenkinek!

Kedves Eni!

A hiányoltak, de nem a hiányzók listáján, így nem jár az igazolatlan. ;)
    Igazából a két Sárkánylányt hiányoltam, Koppit, és Kamyllát. Asszem. A többiek elvileg lejelentkeztek.
    Aztán lassan mindenki megérkezett, Kata és Kamylla kivételével. Bár Kamylla amúgy is régen járt erre.

Nálunk ma is borult az égbolt. Remélem, nem esik. Én a melóhelyen, a ciccet ilyenkor nem zárhatom be. Tegnap még megtehettem, de ma már muszáj volt kitessékelnem őkirályfiságát. Szóval remélem, nem lesz gond. :oops:

Szia Koppi!

Mi a gond? Elvileg bőven meg kellene, hogy legyen a tortácskád. Vagy felröpi hiányod van?
    Miben segítsünk?

Megyek dolgozgatni.
    Legyen szép napotok!
    Egy kis vitamin nektek az esős napokra! :)

babahalak és greenfields kedveli ezt.
  17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Nem vesztem el, de vasárnap igyekeztem megcsinálni mindent az éjszakás műszak előtt.
    Fősárkány jól emlékezett mától szabin vagyok.
    Bár az időjárás nem kényeztet, reggel is szakadó esőben jöttem haza:cry::cry::cry::cry:
    Lassan kénytelen leszek úszóhártyát növeszteni és átalakulok vízi sárkánnyá.;):pxD

Jó, hogy Eni közérzete javul,Frici is hazatalált. Azt viszont sajnálom , hogy Druszám cicc nélkül maradt.
    Szervírozom a reggelit, ma fini teával.
    Evetke jól halad, már csak a torták 2. felét kell érlelnem.

Most bepuffanok az ágyba, de később jelentkezem.

18. Tigrislady

Szia Zsuzsa!

Köszönöm szépen, jól vagyok.. Ma már jöttem dolgozni, eddig különösebb fennakadás nélkül létezem.. és dolgozom.. próbálok lelkes lenni.. :D vajmi kevés sikerrel..
    Most reggel raktam ki a mai 30 tortát, estére meglesznek, és én ezzel be is fejeztem a dolgot.
    nekem tetszenek ezek a kis torták, igazán maradhatnának játékban... lehetne küldözgetni egymásnak napi ajiba, sztem tök aranyosak.. (na majd kapok a fejemre, hogy ez nem az ötletelős topik...)

Szép napot neked is, óvatosan a rohangálással...

Szia Kira!

Kamylla már tényleg nagyon régen jelentkezett, remélem, nincs különösebb baj, max. csak hogy kevés ideje van.. (remélem nem haragszik rám / nk valamiért)..
    Szép napot neked is.

Szia Koppi!

Bő ráhagyással dolgoztak a készítők, nekem most érik az utsó 30, a mai Rackó adaggal együtt.. estére meg is lesz, és elvileg 15-nek még maradnia is kell..
    Végigérlelted őket, vagy szedtél le idő előtt is? Kell máz? Írj, sikíts, segítünk.

Szép napot neked is.

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Meg még egy kicsivel többnek...:)

babahalak és Molgan kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Szia Laboviti!

örülök hogy benézel Te is hozzánk néha! :)

Most nagyon önző voltam, és a saját farmomból indultam ki... nem számoltam már Rackó holnapi napra jutó tortácskáit, csak amit máig össze lehetett általa, meg az eventjáték nyereményei alapján gyűjteni. nekem így 165 db-om xl es minitortám van.. + a mai rackóssal már tényleg 20 db marad meg nekem is... :)

Szép napot neked.

Minden_esetre, girhes85, agromen és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.