Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm:) Akkor ez a hiba nem az én készülékemben van.

Cicának meg kellett volna mondani nem jól csinálja xD

Akkor macskásodjuk [​IMG] :music:

zsozso577, Csöpi02, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  2. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Kata: éljen az ifjú pár!

a kutyukád a megítélésem szerint látható a profilképednél. Űtűle nem is csoda. Elég khm mackós. Hány póstás fogy egy félév alatt?

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Hali!

77 cic kapott eddig játékot, mind nagyon boldog... :)

Kati, gratulálok a nagy eseményhez.. :D

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Hűha, nemsokára ott is leszel a toppon:D

5. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Kata- gratulálok és sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!!!!!!!!!...........az nem hiba-boldogság;)
    .........a szintlépőknek is,ebben a magasságban már nagyon ritka..........:(
    Reni- nagyon ügyi vagy, én még csak 40 ciccel játszottam, de napi két aratás mellett nem is csoda.......,talán holnap lesz 3 is:music:..........nagyon meleg volt-van és még melegebb lesz a héten:oops:

zsozso577, Csöpi02, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Druszám gratulálok a nagy eseményhez! :)

Cicusokkal szorgalmasan játszom, kapom is a jobbnál jobb nyereményeket.

Még egy kör mára, utána szundibandi.

zsozso577, mya100, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Vanik Brumi is, bár tegnap reggel óta fél órát szundikált, ami egy ciccnek sok nekem kevés. A lábom nem nyújtottam ki azóta, fáj is mikor felállok.

Nagyanyó szívesebben kezelném a kedvenc gépem, főleg mert liftje is van, de oda már fiatal embörök kellenek nem beteges vén Brumik. Bánom, hogy Katára hallgattam, hogy csináljam, mert egy marék turbó trágya, szó szerint 1db-ot adnak aljaskáék. Ennyit az áramszámla nem ér.

[​IMG] Minden esetre , higgyétek el az állat tudja mi a jó neki mi a gyógyító tartalmú étek. Cirmoska is tudja azé lopakodik. No mönök aratok oszt lehunyja nem csak az ég hanem Brumi is az szemét.
    Mindenkinek Jó Éjszakát!

zsozso577, greenfields, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  8. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Bekukkantok már ide is végre! Nem tudom, h ti hogy haladtok ilyen gyorsan...én vagyok ennyire bamba ? :D
    Tartok egy kis élménybeszámolót :)
    A cicc event örömére... született egy kis cicánk...Dáriusz a neve..kisfiú ha jól látják szemeim:)
    Hulla vagyok, de aludni nem tudok ebbe a hőségbe...telihold is volt/van... na majd ha tél lesz siránkozom a hidegért..ilyenek vagyunk emberek :D :D
    Remélem mindenki jól van...nekünk ez a hónap balszerencsével kezdődött... elromlott a fűnyíró...a kisgépünk...és a motoros permetező... :D
    Kisgép javítás alatt... új permetező készenlétbe.... fűnyíró csere hamarosan...csak jó lenne egy zsák 20 ezres!:D
    Ma anyáék kidolgozták magukat...22 zsák ubit szedtek...400m-ről.... és elég szép summa is jött be....remélem így fogja adni most már.. elég volt az idei nyomorúságból!
    Ma 11 gyerkőcöm volt... legrosszabbak persze.... már rendesen megvagyok edzve... :) Nem hatott meg az egész!
    Másfél hét múlva szabadság alig várom.... Megyünk vigasságokra... Debrecenbe 20.ára fel.... tehát párommal leszek 2 hétig...nem is fogok túl sokat jelentkezni!
    Mindenkinek jó eventezést kívánok!
    Hatalmas az a cica azzal a dinnyével... :D jót mosolyogtam rajta...
    Én elteszem magam holnapra!
    Puszillak benneteket....a ciccmicről pedig ahogy cseperedik rakok fel képet :)

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
    Farmer*54, greenfields, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Hello My Friends!

I had English course at todays evening, and after the course I went to home, and I told my Zoli: Can we speak English at all evening?
    -And my partner told me: yes of course, we started to speak in English everything...

Szóval mielőtt megijednétek....
    Zolim már régóta mondogatta, hogy ő szívesen gyakorol velem angolul, de olyan cikinek éreztem.. de ma kipróbáltuk, és anya is jó ötletnek tartja.. főleg, hogy utána elmondjuk, miről dumáltunk... :D

örülök, hogy ilyen jó szívvel fogadtátok Zolit... már mondogattam neki, hogy hiányoljátok.... aztán most végre jött.. :)
    Ennek a klipje nagyon jópofa... :D

Jó éjt mindenkinek..

zsozso577, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  10. babahalak

Jó reggelt!
    Maci-Brumi- hol van még a vénség;)????????
    Anika- jó, hogy jelentkeztél,várjuk a képeket a ciccről........
    Reni-Zoli- a közös angolhoz sok sikert, jó beszélgetéseket.........
    .........most el, majd jövök!

11. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Napi 3-szori aratást terveztem be, de rá kellett jönnöm nekem ez nem megy. A tegnap estit úgy elfelejtettem, ahogy van. Volt ideje ma reggelig érlelődni. Az a baj, hogy így hosszú érésüt sem tudtam ültetni, így bizony a röpcsikből gyéren állok. Ma el kell mennem, nem tudom mikor érek haza, így megint azt hiszem lesz idejük beérni.Valahogy ez az event nekem nem nagyon akar alakulni. Remélem azért a 100 ciccnek tudok ajcsit adni.

Mindenkinek sikeres eventet ! Szép napot !

12. Tigrislady

Sziasztok!

ma reggel már csak két cicajátékra vagyok a 100-hoz.. utána meglátom... :D

sok a melóm, most balra el.. sziasztok, szép napot, jó eventet mindenkinek, aki teheti hűsöljön.

13. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt!

Nagyon kis szép kép ez. :D
    A macska IS jól néz ki.

14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Ha minden igaz a következő aratással meglesz nálam is a 100 elégedett cica. A nyeremények olyanok mint az előző hasonló eventnél, rengeteg tépé és csépé, és pár db a többi nyereményből. Titokfát pl eddig nem is kaptam.

Sárkánylány nem véletlenül vagy cicás.;)

Kata idő mint a tenger nem vagy lemaradva:)

Reni csak gyakoroljatok, egyáltalán nem ciki, legalább szokod a társalgást. Videóban nagyon szép kutyik vannak. Tudod nekem volt eddig 2 dobikám egy fekete kan és egy barna nőstény.:inlove:Annyira félreértett egy fajta, minden csak nevelés kérdése. Remélem még lesz lehetőségem rá, hogy tarthassak.

Zsuzsám lehet nem sok röpcsitől estél el, mert mintha ritkásabban jönne. Listát még mindig nem látom, pedig úgy látom sokaknak sikerül. Mégiscsak nekem kell okoznom valamit.

Maci remélem nem nézik reggelinek szegény cicát. Érdekes helyeket tudnak magunknak találni pihenésnek. Bízok benne este azért többet sikerült aludnod.

Anika érezd jól magad, aztán várunk a beszámolóval és a képekkel.

Zoli csak nem megtetszettek a nyeremények és nekiálltál eventezni?

Meleg van, de fúj a szél, úgyhogy elég kellemes, eddig.Maradjon is így. Szép napot!

15. babahalak

A rokon látogatásról pár kép, kutya-cica barátság,tyúkok-kacsák,gida
    ........már 60 cicus játszott, lassan,de biztosan haladok:music:,már kaptam 4 titokfát és munkásokat is;)
    .......nemcsak a cicus,de az eper is nagyon jól néz ki!!!!!!!!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 5.8.15
  16. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

nem kaptál titokfát? szemtelenség. az egyik legeslegjobb nyeremény. mondjuk én ilyen fázós típus vagyok :)

hülyülünk angolul, és jót tesz nekem (is). sokat kopik az ember társalgásja ha nem használja. le kell porolni. A fiammal szoktunk ökörködni angolul, csak ott direkt hibásan nyelvtanozunk, aztán azon röhögünk hogy a másik mekkora badarságot tudott kiötölni.

maci cicáját nem néznék reggelinek, elég szőrös, hogy nehéz legyen rágni :)

amúgy én iventezek, Reni is, meg itt rohangálok fel-s-alá a melóhelyen. Nyári szabadságolások vannak, és alig vagyunk a melóra. Egy dolog ment ki, hogy a meló is lájtosabb.
    Eladdig is egy nóta arról hogy ki akarunk törni.

Utoljára szerkesztett: 5.8.15
  17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Én is az vagyok, de nem titokfázosxD Az vicces tud lenni. Volt egy munkatársam aki leghangosabban énekelte az angol számokat, persze semmi köze nem volt az eredetihez, de nem zavartatta magát.Kicsit értek angolul, tanulni nem tanultam csak úgy rámragadt.Így voltam a némettel is.Tavaly abból szereztem egy középszintű papirost, megtanultam rendje módja szerint. Tanár is mondta, hogy jó a nyelvérzékem, más is mondta, én pedig mondjuk úgy, hiszek nekik.:)
    Kitartást a melóhoz, a többi dolgozónak is:)

Kata a barátnőmnek is ilyesmi kutyusa van, csak hegyesebb orral :)

18. Tigrislady

zsozso577, Farmer*54, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Növényem, mint a tenger, röpim viszont kevés. Már most beültetek valami hosszút éjszakára, mert megint kimarad. Ma délelőtt voltam a dokinál. Kicsit megnyugtatott, de folytatás október 12. Akkor van a legközelebbi időpont. Ez baráti időpont. Azzal kezdték, hogy a hónap végén hívjam őket és majd valamikor jövőre adnak időpontot. A fiam volt velem, Ő kicsit beszólt !xD Így lett októberre.
    Látom jól elszórakoztatok. Zoli éppen ideje volt, hogy újra köztünk légy.xD
    A vidik és a képek nagyon jók !:) Köszönjük szépen.
    Reninek köszönet az új infóért. :)
    Ha valaki indul a TOP 1000-be , tőlem megy a drukk 1000-el.:);)

A délelőtt kicsit kiborultam és mikor hazaértünk, jött egy kis vihar is dörgéssel, széllel, esővel. Ledőltem és egy jó órácskát sikerült aludnom. Nagyon jól esett.

Na libbenek !xD

zsozso577, babahalak, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  20. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

itt is volt vihar, egy csöpke jéggel keverve. Sok dörgés, morgás.
    Ettől még maradt a fülledt meleg. :D

zsozso577, babahalak, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.