Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Maci ! Nagyon édesek a vidik .. Nem is tudom, nem kaptam Tőle ihletet az alváshoz, sőt vagy 2-szer helyre kellett raknom, hogy kicsit halkabban horkoljon.:D Ki hagytad a németet !:)

Csöpi ! Minden elismerésem a tiéd, hogy volt türelmed összeírni, hogy miből mennyi lett. Na nekem ilyenekhez nincs türelmem. Kész lett az udvar időben. Megfőztem, de bőségesen reggeliztek, mert paraszt reggelit kértek és a következő étkezés már csak a vacsi volt .

Kata ! Ha beneveztél hajrá ! Drukkolok Neked ! A szomszédaim között még nem látom a neved. Remélem ott lesz hamarosan. Ma nagyon meleget mond, így laza kis melót kívánok.

Mya ! Mi az, hogy beszálltam,már túl is teljesítettem a kitűzött célt. Szép lassan még gyűjtögetek, ami belefér az időmbe.

Reni ! Nem tudom miért a Te idézésed valahogy út közben elveszett. Drukkolok Neked, hogy síkerüljön bent maradnod és ha már áldoztok rá, akkor legyen tiétek a nyeremény. Nem tudom mi van van, de drukkolok, arra a fránya angolra esett a választásom. Te azt a kisujjadból kirázod, csak a para megy előtte az természetes.:);)

Neked könnyű családban marad !:D Ha karod, ha nem Te tudod.
    Reninek megy a drukk, sőt egy kalappal is küldtem !:D Az ilyen TOp-os játékok nekem is csak álom marad ! Így van ez jól. Aki hajt az megérdemli. Drukkolok minden magyar játékosnak !!!

Legyen szép napotok.:)

zsozso577, Gabi922, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Zolit kisorsolták az aszfaltrajz-versenyen.. :D

3. ID.: 33996442
    Pályázata:
    http://kepkezelo.com/images/lj6od4vowcl125jefsl.jpg

https://board-hu.farmerama.com/inde...m-játék-pályázatok-leadása.12861/#post-310123

Zsuzsám!

Köszönöm, Tündér vagy.. igyekszem jól teljesíteni itt is.. ott is... kész vagyok idegileg... :S

Szép napot mindenkinek.

zsozso577, Gabi922, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Reggel még bent vagyok a listában, de hamarosan kelnek a gazdák és lekőröznek. A toppon én is indulnék ha lenne időm, most azonban nincs erre, ma a sósaké a főszerep. Délután meg megyünk termet dísziteni ami kb.éjfélig tart.
    Reggel kipörgettem a 3.farmocskámon az 5. virágot, így mindenhol elindítottam a felhőt, bár most nem sok hasznát veszem, de sebaj.
    54 macskát etettem meg reggel, egy fránya titkosat sem tudott adni, viszont a bahán szintet léptem és kaptam 5 banánt, egy kis vigaszdíj.
    Tegnap a legkisebb uncsikám még nem mutatta meg magát, de 2 vizsgálaton volt és mind a két doki fiúra szavazott a jelekből itélve.

Mindenkinek megy a drukk aki bent van a ringben, és aki még szeretne.

Legyen csodaszép napotok!

Zolinak nagy gratula és még dobogós is, mire jó az eper imádat!

4. zsuzsa-mama

Reni ! Mára az idegedet hagyd nálam, el lesz itt egy darabig, Te csak koncentráljjjjjjjj:D

Zolinak egy óriási gratula. Mire nem képes ez a fiú !!!!:D

Szomszikám ! Te csak játszol velem, figyellek és hol bent vagy hol nem. Húzz bele és körözz le mindenkit. Tudom nagy a nyomás rajtad, de minden jól fog elsülni és jól fogjátok magatokat érezni. Na most én is gyorsan el.

Farmer*54, babahalak, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  5. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

köszi, lehet találgatni hogy mit rajzoltam. És hogy mekkora is lett az az eper.
    :D

Éljen a legcsöppebb ifjú úrfitok! Reméljük a neve nem Euzsébiás és hasonlók lesz :D

Farmer*54, zsuzsa-mama, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  6. katalin1955

Szomszikám! Húznék bele, de nem megy, nincs rá idő pedig az alapanyagok meglennének hozzá.;):p
    És igen, lehetne már vasárnap.:p

Szia Zoli! Az eper 1 méteres.
    A nevektől már kivagyok, hogy mik jönnek elő, majd a születés után ámulok csak.

Farmer*54, zsuzsa-mama, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!
    Bepótoltam a videókat és meg is alapoztam a jókedvemet, majdnem be..haltamxD

Szomszikám pedig drukkolok neked is, mert láttalak ám, de majd meglátod hogyan tudsz a maradék idődben macskázni.Persze ez most gondolom mellékes.:) Egyszerre az 5 virág, szép teljesítmény.

Zoli gratulálok:D Szépen rajzoltad le, hogy mekkora epret sikerült nevelned, jópofa:D
    Természetes Reninek is megy továbbra a drukk.:)

Én most úgy állok, hogy sehogy.Nem vagyok bent a toppban, de a reggeli állás szerint ha nulláznék, most olyan 910 körüli helyen lennék.Csak nekem véges a készletem a szupitrágyából.. még van valamicske...még nem tudom, holnapi napot megvárom addig tekerek így gombolyagot, a sima ajándékokért.
    Zsuzsám ha minden igaz ma megjön a csomagom, hozza a postás.Figyelem, hogy csengessen:music:

Tigrislady, Farmer*54, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

Sziasztok!

Tészta hajtogatás közben el kell meséljem nektek.
    9-kor jön a lányom, hogy-anya rosszat álmodtam, valami hiányozni fog, mondom neki, ne izgulj, minden rendben lesz.
    9,50-kor, hívja a vejemet az anyakönyvezető, hogy mi van, mert 8 óra óta várja őket, főpróbára. Erről ennyit, mondhatom jól indul, most szaladtak el, jó hogy ilyen rugalmas a csaj. Mindent megtesz az esketés érdekében.

Myácska: Nem 5 virág, hanem az 5., azaz ötödik.

Jók legyetek, majd dobok át egy kis pogit!

Tigrislady, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Húúúúúúúúúúúúúúúúú, milyen pogi lesz? Van recefted?

mya100, Tigrislady, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  10. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

szép napot mindenkinek mára... szorgoskodom a macskákkal 5-6 érik le 1 fődőn vetve. Másikon kiraktam a hódos egy részét mert van 26 db, és mit gondoltok mi lett most a 2 titkosomból... természetesen retro++hód xD és aminek örülök piros nyuszi, téli táj és siel, nagyon tetszik nekem :inlove:. Most kezdem érteni a piros és pink ólak szerelmeseit xD
    Tegnapi napom borzadályos, délelőtt egyenes, déután egyenesbe a hüvős szobában, este fél 6-kor kutyaorvoshoz azonnal, persze ami most divik erős bélhurut (fertöző), na három injekció és pépes valamit kaptunk 5 napra, és antibiotikum. Fertőzés van a kerületünkben a kutyáknál :wuerg:, hazafelé jövet, meg elestem a kutyával, épp befordultunk volna az utcánkba a járdára, jött egy alak, akit tudom utál a kutya, és léptem valószínű egyik lábammal és a kutya viszont kiegyenesítette a pórázt, én az egyensúlyomat elvesztettem és térdre, majd könyökre estem. :cry:. El kell hogy mondjam a kutya azonnal mellém feküdt nyugton maradt, majd térdre tápászkodtam a hátát fogva, akkor ő felállt, és én rá támaszkodva fel tudtam nehezen állni. Bekanyarodtunk az utcába és nem húzott szépen ment előttem és hátra-hátra tekingetett. Haza értem, borogatás a térdemre, csak lila folt és fájdalom maradt-.-. Na ez most elgondolkoztatott továbbiakban, hogy legyen-e utánna kutya (nagytestű). Ugye a gyerekek távolabb élnek, ketten maradtunk, vagyis fizikálisan már csak én:oops:. Most jön az ebéd, utána pihenés megint.
    Katám, jó munkát a díszítéshez, Zsuzsikám csak pihenjél, Eni drukkolok neked a 1000-be, Mindenkém, a pogi receptre én is kíváncsi lennék a krumplisra :inlove: , Sárkánylánykám, meg vágj bele az 1000-be aztán ha sikerül jó, ha nem akkor is jót játszottál ;), Macikám remélem még az erdő mélyén bírod a meleget ugye, többieket hiányolom Zsozso merre lehet vajon, bár Babát láttam a napokba :sleepy:
    Elnézést, kicsit szószátyár voltam, ezért nem idézgettem :pxD

katalin1955, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Zolinak gratula az ötletes rajzhoz, Reninek és Druszámnak a top1000hez!
    Meglátom holnap hol lesz délelőtt a fele, utána számolok. Ha van esély, akkor izzítom a rakétákat és behajrázok.
    Ha necces, akkor csak a szokásos tempóban termelgetek és inkább a medencében áztatom magam.
    Hűsítsük magunkat!

12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Meleg Vanik! Minden esetre felkészültem, Gratula Zolinak a díjért, bár amikó majd az ebédet fizeti a zsürinek nem fog ugrálni örömibe. Nagyanyó, örülné amint ott gyakorol a skálázó versenyre, látod neked is így kék tűrni mint fönt. A német, amióta farmozok csak a tiszta éttermi szleng és egyéb kifejezés jut már az eszembe. Bezzeg az ősi Jazig nyelv, az igen. Katalin, legszebb név Carlos, Dzsenifer, Andzséló, hasonlók amit ma a gyereknek adnak.

Zümike, a dzsupiszihöz csak mobilt vögyél wifis csomaggal, a kártyát mög rakd a notebukba. Embörök, ez a top 10000 nagy szédítés, mert az igazi a TOP 500 volt, ahol nem event adalékot kellett beszórni, ebből is látszik milyen gyengén zenél a varum manézsmester. Kellemetes Hétvégét és Hetet Az Ifjú Párnak, és a totyik Lakóknak.

13. zsuzsa-mama

Hali !

Eddig tartott a nagy örömöm, hisz kaptam 7 titokólat és 4 fát !
    Ól: Béka, sün, nyúlketrec narancs, kacsaól sárga, hód ++, angóra sárga, galamb.
    Fa: mandulafenyő XL, fenyő XXL, birs XL, kökény
    Azt hiszem ehhez nem kell kommmmment.:mad::wuerg:-.-8)

Farmer*54, katalin1955, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Zolinak nagy gratula...., a TOP-oknak hajrá, mindent bele!!!!!!!!!!!.........szurkolok ezerrel!!!!!!!!!!
    ..........még játszadozok a ciccekkel...........,most megyek elolvasom a Nublonost, már kint van.........

Nubloni barátaink visszatérnek a farmokra!

Az event várható időtartama:

Kezdete várhatóan: 2015.08.11. (kedd) 14:00
    Vége várhatóan: 2015.08.17. (hétfő) 14:00

Farmer*54, katalin1955, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Részletek itt!

Megint egy random jöhető kitehetőkkel megtűzdelt felhősor.8)

16. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Én is kaptam titokólakat, meg titokfákat, de még nem tettem ki!
    majd írom mi lett.

Renit elvittem pizzázni, mivel volt olyan bájos és szerzett nekem epres kitehetőket...... :D

17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

most igazság szerint itt a topikosok között is kellene pizzát osztani, hiszen innen is kaptunk epreset... :D
    Jajj, úgy bekajáltam, hogy most ki vagyok készülve.. holnap reggel 9 -re kell mennem angolra... remélem, összekaparok valamit...
    ma litereket izzadtam a tenyeremen keresztül...
    Bocsánat, hogyha most nem szólok máshooz (nem idézek) de borzastó fáradt vagyok... bezsibbadtM.
    Aki top-ol sok sikert... nekem még a hétvégétől függ...

Jó éjt...

18. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

jaaaj, állítólag fenn vagyok a top izébe

Farmer*54, Tigrislady, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Katám,! Ritkásan vagy, remélem nincs gond ???
    Hajrá minden magyarnak akik benne vannak a TOP 1000-be. Gratulálok !! Szorítok ! Tartsatok ki most már a végsőkig !:);)

Kata ! Vártam ezt az eventet, de most nagyon nem izgat, mert végre sikerült , igaz csak a család felét összehozni, hogy elmenjünk egy kicsit nyaralni. Rá fér mindenkire egy kis pihenés, a fiúknak meg a csúzda és az ugrálás. :D

Reni ! Drukkolok !

Szomszikám ! Érezzétek nagyon jól magatokat !

Mya ! Itt már hőség van, gondoljátok meg, hogy merre mozdultok ki.

Csöpi ! Te is csak pihentess ebben a melegben.

Zoli ! Neked egy dolgod van tárt karokkal várni haza a párodat ! Az angol fáradalmait ki kell, hogy pihenje.

Gabi ! Remélem a húzós hét után lesz annyi időd, hogy beugorj megnyugtatni bennünket, hogy nálatok is minden rendben.

Maci ! Hagyd a németet a fenébe !:D Ne izgasd magad. Nem éri meg.:);)

Anika ! Elvesztél ????

Kellemes szép hét végét !

Farmer*54, Tigrislady, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Zoli gratula a bejutásodhoz, megy neked is a drukk ezerrel:D

Szomszikám előfordul az ilyesmi, azt gondoltam bespájzoltál, de ez így se rossz teljesítmény;) Érezzétek jól magatokat a mai napon:)

Zsuzsám muszáj menni, nem is időzök sokáig, hogy tényleg ne a legnagyobb melegbe keljen bóklászni.

Maci, hogy így mondod, kb 2 hónapja érdeklődtünk utoljára, most már ismét esedékes, hátha változás történt.

Sárkánylány nosza, elvileg délután 3-ig nem szabad kimenni a napra;)

Csöpi Te pedig gyógyulgass:)

Nublonok nem kedveltek engem, meglátjuk mi változott azóta.

Megyek is. Szépet Mindenkinek!:)

Farmer*54, Tigrislady, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.