Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Végre sikerül írnom. Tegnap este egy betűt sem engedett a papírra, :Dpedig nem volt szándékomban semmi rosszat írni.xD
    A részt vevőknek a TOP 1000-ben még egyszer óriási gratula. Mya remélem nem bánkódsz, hisz tudom , hogy ebben mindenkinek sok munkája volt. A finisben kiesni, azért kicsit elszomorító.

Mya ! Már most kezdjél gyúrni a következő TOP 1000-re és időben szólunk a röpcsik ügyében. :):inlove: Mert ha bele gondolok, hogy ha mindennap megkapod....... na inkább nem, mert még én is ideg leszek.
    A héten sűrűben leszek. Pár napig nem is leszek gép közelben..... elmegyünk kicsit a gyerekkel pihenni. Legalábbis én.:D Szerintem Ők végkimerülésig csúzdáznak majd.
    Az ajcsi küldés így kimarad.. Majd igyekszem utólag mindenkinek pótolni.

A hőség itt tovább tart. Ma intéző napom lesz.

Kellemes szép napot !

Csöpi02, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Benéztem egy kicsit....mivel rendes net közelében vagyok....
    Gratula , aki sikeresen bejutott a TOP 1000-be!
    Tiszteletem, aki elkezdte....de valamiért nem jött össze! Hajjjjrrrrááááá legközelebb!

Elolvastam a holnap kezdődő eventet....még nem tudom, elkezdem vagy kihagyom???
    Homály....miért van event-növény? Este otthon megint át kell böngészni a kiirást.

Csöpi02, babahalak, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Mindenkinek nagy gratula a nyerteseknek.

Myácska: Rajtam nem múlt, mindennap rendesen küldtem a gombolyagokat neked, neked is gratula a kitartásodért. Ha nem lett volna fontosabb dolgom most, akkor én is ringbe szálltam volna.

Szomszikám: Pihenj nagyon sokat és töltödj fel a családoddal.

Eni: Neked is nagy gratula az angol teljesítményedhez.
    A titkosak nekem is borzalmasak lettek, a sárga tojástojótól a sárga nemtudommihelyig.

Druszám: Nyauka kint van a verandán, nem megy el?

Az esküvő nagyon jól sikerült. Uncsikám nagyon sirt, saját bevallása szerint az örömtől, de én másra gyanakszom, még nem vallotta be, de majd idővel kiszedem belőle. Ő volt a gyűrűhordozó, büszkén virított a megbízatásában.
    Milyen kicsi a világ, egy régi barátnőm volt a szakács a vendéglőben, nem rég jött oda dolgozni.
    Az ifjú pár egynapos pihenésre ment tegnap, 4-ig adtam nekik kimenőt, mert a bankba kell mennünk.
    17-én repülnek Korfura nászútra, bár a nászéjszakát a jelekből itélve, már rég megtartották.
    Gyerekek én olyan fáradt vagyok, hogy tegnap a tusolóban majdnem elaludtam, még szerencse, hogy uncsikám szóval tartott, a TV lekapcsolást is rá bíztam.

Csöpi02, babahalak, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Csajok ne bánjátok, már én se teszem:)ez volt az első ilyen benevezésem, csak ehhez nem volt elég a készletem. Szerencsétlenség a szerencsétlenségben, kicsit még odatett, nekiálltam nullásozni hagymával, több mint 100 macskához gyártottam a röpiket.Később pedig láttam, egy órára rá szálltak az aksik is. Itt is megszabadítottam magam jó pár száz röpitől. Valahogy nekem nem kedvező a csillagzat mostanában a farmoláshoz. Ezen is túl teszem magam.

Zsuzsám készülnék, csak azt se tudom, hogyan álljak neki:p

Titkosokból 1 kivi és 1 kowhai fa amit szót érdemel. Nos ezért nem bántam, hogy hozzám inkább munkás kuponok jöttek, és arany banán is többször:D

Zsozso örülök, hogy előkerültél:) Szerintem vágj neki, ültess, arass, aksik szállni fognak.Event növényt nem kötelező, ha van pajtakészleted. Igazából nem tudom mi értelme,talán elég magas a tépéje, mondjuk a csépé értéke rosszabb, mint a pajtás növényeké.

Szeintem nem írtam, Anikának a kutyija valami szotyongatni való.

Szomszikáméknál is remélem minden jól alakult, és jól érezték magukat.

Ti nem tudom, hogy vagytok vele, de mintha már kezdenék hozzászokni, ehhez az extrém meleghez.

Szép napot mindenkinek!

babahalak, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

Az eventel én sem tudom mit fogok csinálni. Nekem felhalmozott raktár készletem nincs.
    Mya ! Neked ugye rémlik valami !:D Legalább lett sok farmmunkásod, jobb mint a sok tűzre való. Azért még jól is haladtál az adott TP-vel. Mindenesetre nagy gratula, hogy belefogtál.:) Nem szokom hozzá a nagy meleghez, én jobban szeretem a hűst !

Zsozso ! Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem sikeres kör utad volt !:);)

Szomszikám ! Szerintem az izgalom miatt és nem beszélve az előtte való napok sütése jött ki rajtad. Most már nyugodj meg és pihend ki magad.

Azzal meg Te ne foglalkozz mikor volt a nászéjszaka!xD Nem kérték, hogy tartsd a gyertyát !xD

babahalak, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  6. katalin1955

Ha-ha nagyon vicces vagy így reggel, pedig sok gyertyánk van, na ebből is kihagytak, majd reklamálok.

Myácska: egy-két napig háborgok és aztán belenyugszom, ez egy játék, és igenis jól jött volna az a valami, látod azt sem tudom mi volt a fődíj.

babahalak, zsuzsa-mama, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

szia
    A halasnál is szürke maradt a felhőm...cserenapig. Most is ettől tartok.....
    Sajnálom, hogy kiestél....legközelebb ha felröpi gondod lesz.....szolj nyugodtan.
    szia
    Igen élveztem minden egyes óráját az elmult hétnek. Ma este már otthon leszek....14-kor indulok tovább.
    Elkezded holnap az eventet?

8. katalin1955

Szia: Hajtsál bele, mert most sajnos a kitehetőkből csak egyszer kapunk és nem lesz plusz. Remélem nekem meglesz, ha nem akkor ott árválkodik szürkén a felhő.
    Én avval kezdek ahol a paszulyt lehet megnyerni és úgy megyek tovább.

Látod szomszikám, a múltkor kérdezted mire kell nekem az a sok rózsa, hát most itt a válasz!

babahalak, zsuzsa-mama, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Igen, rémlik:) Egyik nap összejött 3millió400százés1000 tépé körül, pontosan azért nem tudom, de ez úgy nem volt rossz.:D Na jó ebben volt gazdakör is ami rásegített.
    A gép pedig mindennap üzembe van helyezve.Tegnap csináltam zsemlét, igen jó lett.Nagyon szépen dolgozik.Holnap jön a pizza.Aztán szükségem lenne a bukta receptjére is, ha összejövünk légyszíves készítsd is elő, köszike :D
    Szomszikám én nagyon is tudom, kitehető jó kis bónusszal, plusz egyéb nyalánkságok(sóhaj), de engem nem fog sokáig zavarni. Ha negatív leszek, akkor nemsoká felváltja más csalódás, DE inkább pozitívan gondolkodjunk, mert jön valami nagyon szupi dolog, és akkor el is felejtem.:D Én is hasonlóan terveztem, hogy a középsővel indítok.
    Jól éreztétek magatokat, most pihend ki magad:)
    Köszönöm,:) talán okosabb leszek legközelebb:oops:.Bízunk benne, hogy azért nem így lesz, legalább a felhő teljes lesz.
    Örülök, hogy Te is jól érezted magad;):)

10. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt és jó reggeli kívánságaim, bár hétfő van.

11. zsozso577

szia
    Okkk....elkezdem....
    Egyszer futottam át a kiirást ....majd otthon ujból átolvasom.

Jujjjj....egy lagzi! Akkor most van mit kipihenned!
    Előkészületek.....a lagzi ebben a nagy melegben....utókészületek!
    Jóóóóó pihenést kivánok.
    Rá vagyok beszélve....az eventre.....igy elkezdem!......aztán majd meglátjuk! Azt mondják a remény hal meg utoljára.:cry:;)

12. katalin1955

Zoli: Ez a tigrincs megint nagy lett szerintem.
    Ne piszkáld most, mert megharap, azt nézheted magad!

zsozso: A tegnapi nap csak mosogatásból és elpakolásból állt. Hazahoztunk egy csomó kaját, azt kellett elpakolnom és az edényeket elmosogatnom, ma visszük vissza öket, a ruhával együtt.

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Viszont Neked is! Köszönjük a vidámító zenét.

Ez pedig Tiétek Renivel.Ha jár erre más nyertes is, ő is megkapja:D

Nagyon helyes;) Ha más nem lesz, akkor legfeljebb jön az ezt követő állat ;)xD

Szomszikám akkor nem lesz gondod a főzésre.Én ma töltött paprikát készítek.

14. katalin1955

Meg is hülyültem volna ha most főznöm is kéne, fogyókúrában lennénk.

Finom a paprika én is szeretem, uncsikám paprika nélkül szereti, de becsapom és megeszi úgy is.

De jó, most irja ki, hogy pihi, pedig még aratnom kellett volna, így jártam.

Délig, míg nem jövök,jók legyetek, megyek összeszedem uncsikám, valahova elbújt, most kereshetem.

Minden_esetre, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Katikám!

Örülök hogy a jelekből ítélve jól zajlott a nagy esemény, nagyon meleg volt rátok, gondoltam is, hogy jesszus, vajon a kajával meg veletek minden oké e... Uncsikád lehet csak meg volt illetődve picit, hogy az ifjú pár mellett ő is a középpontban van.... :D
    Azon nem is csodálkozom hogy elfáradtál, amit Te az elmúlt napokban/héten sürögtél-forogtál, az emberfeletti.
    Mya!
    Ha kell felröpi-segítség szólj... :) Anika kutyája tényleg egy kis tündérbogár... tegnap én is csak néztem ki a fejemből, mint az elmúlt napokban sokszor... akkorát durmoltam délután, hogy Zoli úgy keltett fel, hogy éjszára is maradjon valami alvásigényem.... :D

Zsuzsám!
    Nekem sincsenek nagy készleteim, talán csak 1-2 növényből, ami nemesítve van... majd meglátom.. a fatermések árai brutál elszálltak...

Zsozso!
    Hát előkerültél végre.. ezek szerint jól teltek a napjaid, ennek nagyon örülök..

Igen, én is úgy értelmeztem, hogy minden kitehetőből csak egy darab szerezhető.. Enyhe célzás a BP részéről, hogy ha nem akarunk szürke felhőt, vagy cserénél horror áras beszerzést, akkor hajtsunk rá mindháromra.... :S

Hellóka!

nem kell ám árulkodni rólam, hogy mennyire kikészültem az elmúlt napoktól.. :D:D:D:D
    a hét is jól fog kinézni, munka előtti krumpliásással... :S

Köszönjük szépen, nagy kis aranyos ez a nyertes macsek.... :D
    A töltött paprikáért nem ugrálok sajna, de apu és nővérem szeretik.. nálunk fejtett babfőzelék van sült kacsával, még tegnapról... :)

Maci, Csöpi, többiek??
    No szép napot mindenkinek, ez elég hosszúra sikeredett. :)

16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Druszám, most már pihenő üzemmódba kapcsolj! Nyaus nagyon anyás, esze ágában sincs elmenni. Kifekszik az árnyékos részre és ott piheg a szentem. Ha nem lát azonnal jön vissza és keres. Tegnap én is vízbe mártogattam a fésűjét, úgy hűsítettem.
    Zsuzsám kellemes időtöltést kívánok neked.
    Főzöcskélni nem kell, mert még van sült husi és saláta, meg a leveskéből is sikerült jó nagy adagot készítenem.
    Zsozsó érdemes nekikezdeni az eventnek, mert nagyon jó nyeremények vannak. A felhősorra meg reméljük összejönnek a kitehetők.

Most nagy szerencse, hogy nem dobtam be a szupitrágya készletem az eventbe. Ha megszorulok aksi ügyben jön a 0 perces rózsa és kettőt egy csapásra a beadni való is meglesz. A fatermés is ezrével áll, így nem hiszem, hogy gond lenne.
    Az eventnövény szerintem az előzőből maradt bent.

Frissítő:

17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Hetet Mindenkinek, Az Űrbéli Barátokkal! Emberek, miután sénki nem pszichológus így nem tudhatja senki miért sírt az Uncsi. Zümike, azért lassult be pont a felröpi, mert elindították ezt a Macskás 1000-et. Panaszkönyvbe jeleztem is, hogy még nincs vége az eventnek.

Minden esetre a Tigris biztos azért fáradt el mert megkezdődött a vadászidény a Nagymacskákra és állandóan bújkálnia kell. Nagyanyó csak üsd-vágd a csőcseléket mutasd mög ki van talpon. Mönök.

18. zsuzsa-mama

Szomszikám ! Rájöhettél már, hogy

Maci ! Ma a zenével valahogy nagyon eltaláltátok az izlésem. Köszönöm szépen !már nem vagy abban a korban, ho

Reni ! Eventet elkezdem, ha lesz belőle pár ajcsi, most azzal is megelégszem, könyörgöm, ne kapjak titkosakat !gy mindenről tudnod kellene.xD Majd Tiéd lesz a gyerkőc és pelenkázhatsz újra !:D Vicc volt, hagyd a fiatalokra, nekik is meg kell tanulni egyszer ,hagyd őket kibontakozni. Neked már az a dolgot, hogy kényeztesd, ne neveld.:D Akkor is ha Te jobban tudod !:D;)

Zsozso ! Ez hosszú kör út volt !:) Örülök, hogy jól érezted magad. Holnap valószínű elkezdem az eventet, de már pakolászunk.,mert szerdán korán indulunk,hogy ne a nagy melegben főjjünk a kocsiban. A fiúk különben is már be vannak sózva !xD Meg látom mire haladok, most ha nem sikerül, az sem nagyon érdekel. Fő cél , hogy az unokáim jól érezzék magukat !
    Remélem szerencsésen hazatérsz és kipihened az út fáradalmait.:)

Zoli ! Köszi a zene szolgáltatást. Egyik kedvencem az Abba !:)

Reni ! Az eventet elkezdem, ha csak pár ajcsit kapok annak is örülök, csak könyörgöm ne legyen benne titkos.xD:mad:

Kata ! Köszönöm szépen : nehezen mozdulok már ki, valahogy szeretek itthon lenni. Az unokáimért viszont bármit.xD Nyaukádat, meg gyakran mosogasd meg. Az én kutymáim a hideg betonon fekszenek, egész nap ki sem mozdulnak. A vízet is oda viszem nekik, mert ott hideg is marad sokáig.

Már megint írok és semmi.

Maci ! remélem ezt még letudom írni, neked is köszönöm a zenét ma nagyon a kedvemre tettetek.

Nem tudom miért a vége előre került, össze-vissza ! Próbáljátok kibogozbi, mert nincs erőm még egyszerleírni.

Szomszikám ! A sorok végén olvasd össze a hozzád írtakat !

Mya ! A tiéd teljes egészében kimaradt.
    Lesz időm, jelentkezem és hozom a receptet.

Farmer*54, Minden_esetre, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

maci!

irtó aranyosak a kutymákok..

Patrick Swayze filmjei közül természetesen a Piszkos tánc és a Ghost a kedvenceim... Ez a dal pedig.... mindig összeszorul a szívem, ha meghallom... :inlove::music:

20. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

............nagyon jókat hoztatok, nekem is a kedvenceim................, maradék halászlé az ebédem,kivasaltam, végig nyaltam a lakást, most pihiiiiiiiiii

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.