Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

köszentyű:music::):)
    :):)

Farmer*54, Tigrislady, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Vizsla :) Mindenki tacsinak nézi.... :D Lehet h azért mert az anyja vizslakeverék...az apja törzskönyves vizsla..és kapott egy picike löketet...

Naaa deee illatszertárral kezdtem az eventet :D :D :D :D ( nem volt) boldoooogsááág :inlove:
    Mindenkinek sok szerencsét :)

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  3. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek, meg van a felhősorom 20 beadásból 10-es/ 2x6 beadás, 25-ös /5 beadás 35-ös/ 3 beadás, ez megadta a felhősort rajta a 3 kütyüvel, majd újból 10-ből/ 6 darab beadásból itt kijött a matrica, igaz utolsónak, és 2x35-ösből viszont másodikra megkaptam a "Tapsifüles szomszédot" aki megajándékozott 12 órás komplett munkásokkal :inlove: . Többit is szépen adta, rengeteg TP lett, BTP, zöldkalóztea, kökény, partipörgetés 2, tökleki:p. Valójában 480 akkum volt és marad 1 darab, most gyűjtöm majd végig és egyszerre pörgetem majd el a játék befejezte előtt.
    Most megyek Apusomhoz kis jádekövezésre, nincs jól, éjszaka ma se aludt, most meg rángat lába, keze és izomfájdalmai vannak. Puszilok mindenkit, azért végig olvasgattalak benneteket, de válaszolni már nem volt erőm, remélem már jönni fog a hűvős, mer kikészít minket teljesen ez az időjárás.

Gabi922, Farmer*54, mya100 és 8 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Anika ! Bocsi én tacsinak néztem, biztos a fülei miatt .:)

Csöpi ! Örülök, hogy jelentkeztél, így legalább van hírünk felőled is. Gratulálok, akiknek már meg van a felhősor. Nekem azt hiszem megint küzdeni kell érte. Szerintem már vagy 450 db akkut én is elherdáltam.xD

5. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

nekem 1000 aksim volt. Eljátszottam őket.
    majd bevetem magamat a felröpik világába és akkor lesz
    van kb 120 000 juharfatermésem, azt adogatom befelefele.

sic transit gloria mundi

Gabi922, Farmer*54, mya100 és 7 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Jöttem egy kis helyzetjelentésre.
    Üzemel a felhőm és lett egy Illatszertáram is.
    700 aksi és 6000 berkenye amit felhasználtam.
    A többit nem tudom, mert nem szoktam irni....de arra emlékszem, hogy
    lett rengeteg tp-m is! ;):oops:

Gratula....akinek már sikerült és
    Haaaaajjjjrrráááá aki még küzd vele!

7. zsuzsa-mama

Az már mennyiség !xD Akkor én még gyűrhetem. Igaz most pár nap kimarad..

Milyen jól, hogy nagy nehézségek árán, erőszakkal sikerült rábeszélni az eventre !:D
    Már meg is van a teljes győzelmed !
    Gratulálok hozzá.:)
    Nekem még a középső kütyü hiányzik. Remélem összetudom guberálni . Várom, hogy a látottak milyen hatást váltottak ki ????xDxD;)

Katám ! El vagyol tünve ! A felhőd készen van már ???

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Hoool tartasz? Felhőd meg van? A harmadik kitehető?
    ÁÁÁÁÁÁÁ.....csak nálam volt schock-hatás! .....nem tudott róla!
    Én viszont teljesen megnyugodtam!

Köszönöm Mindenkinek a rábeszélést! Nélkületek nem lenne felhőm!

Utoljára szerkesztett: 11.8.15
  9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Felhősor rátehetőkkel pipa :) :inlove: Ti hogy haladtok?

10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Gratulálok a sikeres felhőtulajoknak, a többieknek hajrá!
    Hoztam szokásos formámat, és jött minden , csak a kitehetők nem. Azért itt a nagyon már csak a 10 akkus kütyü kell.
    A kicsiken rosszabb a helyzet, de majd rágyúrok ott is a röpire.

11. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

De ügyesek vagytok, gratula.:inlove:
    3-ból egy teljes, a többin az L-es kütyü hiányzik, 500 akut szórtam el. Az illatszergyár hát nem odajött ahol már volt 3. :mad:.
    A tulin még egy sincs, jó lenne oda is.

Nyuszi szomszédot nem kaptam, viszont 4x szupitápot adott.

Jó pihenést!

Anika_9_, Gabi922, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

nekem az S típusú olcsójános nublonklitehető nem volt meg. most brahiból futtattam az S es kategóriát, mivel volt 20 maradék akum.. kapásból meglett.
    :D
    tádááá
    kész a felhősorom. huhh.

13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Én 14:40-re kész voltam az eventtel.. elment az 1300 aksim, viszont lett még egy illatszertár (már voltak.. :S), tapsi, felhősor kompletten, egy rakat termék, tp és btp.... és megvan a matrica is... :D innentől kezdve már csak annyira foglalkozom az eventtel, amennyi aksim lesz.

Kifáradtam a mai naptól (is)...

Sok sikert azoknak, akik még küzdenek, és gratula, akik már büszke tulajdonosai a komplett felhőnek..

puszedli, jó éjt.

Anika_9_, zsozso577, Gabi922 és 7 más kedveli ezt.
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ...jelenléti aláírva, tegnap nagyon hosszú lett a napom és bevallom férfiasan este már nem volt kedvem írni:p................egy kütyüm van,meg a felhő,kivi, kowhai fa,kökény..........:)..........ma még próba,de a légkondis terembe megyünk;),........gratulálok a végzőknek!!!!!!!
    Legyen szép napotok!

Anika_9_, Tigrislady, zsozso577 és 7 más kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Fiatalok !

Sokan nagyon ügyesek vagytok. Gratulálok, akiknek a felhősor már kint van. Küzdök az M-es kütyüért, valahogy azt nem akarja adni. Már ma is próbálkoztam kaptam is mindent, de az kivétel. Kohwai fát viszont kaptam. Reménykedem, hogy még összejön. Gyüjtöm a akkukat !

Megszánt a rendszer és második neki futásra megadta az M-es kütyüt. Felhősor beüzemelve.:D

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
    Anika_9_, Tigrislady, zsozso577 és 7 más kedveli ezt.
  16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Gratulálok Mindenkinek az eventhez!:D Sárkánylánynak, Szomszikámnak is fog jönni a maradék kütyü.Gabikának is nagyon drukkolok.
    Macit nem tudjátok elvitték az ufok? Bízunk benne ő is szépen halad.

Nálam az összesítés, eddig kb 670 akkuval.Most nem jegyzeteltem, csak így emlékezetből. Még rámentem a matricára, az szinte rögtön jött, de jött még kökény.Azóta csak a legnagyobbat csinálom.Szupertáp,termékek,illatszertár, sok tp és csp, tapsi is befurakodott a szomszédaim közé:DKupont azt hiszem még nem kaptamxD Nagyon megváltozott a véleményem a földönkívüliekről.:D Továbbra csak simán ültetek, aztán jönnek a felszállok ahogy kedvük tartja, gyűjtöm tovább a szupertrágyát.
    Ülteti valaki az eventnövény?

Szerencse estére kicsit hűlt a levegő, napközben viszont tetőzés lesz.
    Próbáljátok meg minél hüsibb helyen lenni.

Legyen kellemes a napotok!:)

zsozso577, Gabi922, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Reggeli aratás után kész a felhő. Most már én is csak a nagyot dobálom. Green2 gyalázatos a felhozatal, még felhő sincso_O:cry:8) Kb. ugyanannyi akksiból a másikon már a két kitehető is megvan.

Éjszaka kellemesen lehűlt a levegő végre kialudtam magam.
    Most menek vár a házimunka.

Hírek:
    kerekkerék akcijó!

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
    Tigrislady, zsozso577, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  18. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek mára.
    Zsuzsikám gratulálok a paszulyodhoz, most már lógathatod a lábad TE is :D.
    Mya én ültettem event növényt a főfarmon 17 felröpit adott így elég jó, ha csak annyi idő van hogy ... ;)
    Sárkánylány neked is gratulálok, a másikhoz meg sok szerencsét és még van idő bőven ott is meg lesz szerintem, ne keseredjél el ;):)
    Baba, csak kitartás, van még időd, meg lesz neked is, de csak akkor ha szorgos vagy :p:D
    Megyek dolgomra ma is meleg lesz 35 fok van kint a teraszon, engedem be a kutyát a hűvös szobára, nehogy baja essék még szegénykémnek :)

19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Felhők gyülekeznek Mindenki fölött!

De még pár nap amíg hűlik a test.

Katalin, hasonlóra gondoltam de nem pont erre. Az új fiút gondoltam homályosnak illetve nem ő lesz az előtérben az anyai szívben.

Miután Jó Étvágyat Kívánok, és el cammogok itt hagyom ezt a lelki békét és erőt adó zenét Mindazoknak akiknek a lelkük háborog.

20. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Reggel a másik kettőre is megadta a 3. kütyüt, ezen még a matricáért küzdök.
    Ma uncsikám kedvéért főztem, frankfurti leves és töltött paprika, jól beettünk.

Maci: Egy anya szívében mindig a gyerekei állnak előtérben, és utána jön csak az apa, legalábbis az ismerőseim kőrében, valszeg vannak kirívó esetek is. Van némi féltékenység a gyerekben, de az anyja felvilágositja, hogy Ő a legfontosabb számára. Ő is gyerekből van és nem érti a felállást, miért csókolóznak, miért, miért, miért és stb.

Most picit lepihenek, jók legyetek!

Farmer*54, Tigrislady, zsozso577 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.