Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Én is jójtvágyat kívánok mindenkinek aki még nem ebédelt volna.
    Visszatettem a fáimat, amúgy az előző iventen nyert ólakból semmi nagy nem lett. Egy rózsaszín nyúlketrec, ami olyan nagyobbnak tűnt, de amikor mondtam Reninek, akkor legyintett mert neki olyanból annyi van, hogy unalmas. :D

Farmer*54, Tigrislady, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Munka kész, már csak punnyadok és zenét hallgatok.
    Ja és bűvölöm a nublonokat, hogy ahonnan hiányzik, jöjjön a kütyü.

Zoli nyusziból sose elég, mert a falánk anakonda feleszi a készleteimet.o_O

zsuzsa-mama, Csöpi02, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

.........felhőm még nincs kész az L-s kütyü hiányzik,nagyon lassú a gépem!! forró is szegény........egy óra alatt szinte csak le tudtam aratni.........>:(...ilyen vagyok!!!!
    ........közben elsőre adta a hiányzót,már én is a felhőn vagyok!!!!!!!:D

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
    Anika_9_, zsuzsa-mama, Csöpi02 és 8 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszi, kíváncsi voltam, hogy talán jobban adja a röpiket az eventnövény, de úgy tűnik, nem. Marad tovább a juhar, berkenye, szivar bedobálás.:)
    Katának is gratula!:)

Hajrá, és drukk a maradék farmokhoz ahová hiányzik a teljes felhősor.:D

zsuzsa-mama, Csöpi02, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elmentünk egy kicsit.....hüsölni! Arra jöttem rá.....meleg van mindenhol!xDxD
    Olvasom, sikerült az event Mindenkinek! Nagy gratula!

zsuzsa-mama, Gabi922, Csöpi02 és 7 más kedveli ezt.
  6. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

áhá!
    ha gondolod majd átküldöm neked ezt a rózsaszín ólat. én sosem fogom kirakni... a színe. khm.
    érted.

most pedig:

("You put the boom-boom into my heart"meg "oooooohoh")

zsuzsa-mama, Gabi922, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Ne szóld le, amíg nem láttad a lózaszín lovat. Na az pusztító.o_O:wuerg::cry:
    Már próbáltam mindennel kitakarni, de kilóg.-.-
    Végül megoldottam a problémát: beraktam középre, így a munkásoktól nem látom.:pxD

Most jobbra el, mert holnap melódia.
    Szép álmokat!

zsozso577, zsuzsa-mama, Gabi922 és 7 más kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nem kicsinyeltem le, tudod jól, hogy én mindenért odavagyok, ami kicsit is rózsaszín... már itt a farmon értve.. egyébként nem vagok egy cukorbogár.... :D

látta már...
    nagy lovas a Zooli... egyszer cserenapkor átküldtem neki egy rózsa lovat.... azzal a lendülettel vissza is küldte, mert hát a színe....:D azóta tudom, hogy rózsát nem küldök neki...

A mai nap is fárasztó volt.. holnap reggel is krumpliásás...

Tartalék laptopról jelentkezem, a pc-m ugyanis elhalálozott.... :S most napok óta azon gondolkodom, hogyan tovább.... :S

no,most gyors aratás, mert fáradt vagyok...

jó éjt mindenkinek.

zsozso577, zsuzsa-mama, Gabi922 és 7 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Jó reggelt!
    Reni- nagyon nem irigyellek benneteket az ásás miatt.........:oops:,............ma is meleg lesz.....
    .....egy kis ez+az, hogy legyen erőtök!
    Szép napot és sikeres nublonozást!

zsozso577, Tigrislady, zsuzsa-mama és 7 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Zoli valahogy tedd túl magad a kinézetén, hasznos jószág a rózsaszínű, vagy az már nagyon pfuj?xD
    Az első rózsám ló volt, de elcseréltem más rózsára, ami számomra még hasznosabb volt.:D Ha olyan kedvem van még rózsaszínbe is öltözök.

Kata nekem van egy laptop hűtő pad a gépem alatt.A legolcsóbb, de sokat ér, és bírja is a kiképzést, megvan már pár éve.
    Kitartás a munkákhoz! Zsuzsánknak meg kellemes kikapcsolódást!:D Aztán várjuk az élménybeszámolót:)

11. babahalak

.......olyanom nekem is van,műxik is;)

12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt, szép napot!
    Hát, én nagyon visszásnak tartom rózsa izékkel kirakosgatni a képernyőmet. :) A Reninél jót mutatnak! ... ha én öltözök rózsaszínbe, akkor megint visszavisznek a muszájdzsekivel, és a tartótisztem szerint akkor már nem kerülhetem el a batáviai ültetvényeket, ahogy legutóbb is ígérte a bíró úr. :D

Szóval kinek mi áll jól. Én lovas kütyüket meg epres kitehetőket gyűjtögetek, mert tetszenek.

A laptop hűtő jópofa, nekem még nem kellett egyik laptophoz se, szóval nincsenek tapasztalataim velük.
    Szép napot tiknéktek!

13. zsozso577

Sziasztok!

Zoli...tudom nem lehet rábeszélni a rózsaszin -ólakra!xD
    Deeee nézd a jó oldalát.....1 trágya kell.... 3 állatot ad és 1 terület !
    Szerintem gazdaságos is:cry:
    Két kisebb farmon még küzdök a felhőért...a kütyük meg vannak rá!
    Kiváncsian várom hogy fogja-e adni a rendszer.
    Ettől a melegtől teljesen le vagyok lassulva....de talán már látszik a vége.

Tigrislady, zsuzsa-mama, Gabi922 és 7 más kedveli ezt.
  14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

és mégis melegszik? pucera belül megvolt?
    Nem hangzik túl jól, akkor semmiképp ne öltözz abba:oops:xD
    Még a régi lapihoz lett véve, mert az igen felforrósodott, aztán kiderült egy belső takarítás se ártott neki:wuerg: Ezen nemigazán van szükség rá, de ha egyszer már megvan rásegít hűtéshez, meg olyan szép kéken világít.
    Kisebb farmon még hiányzik nekem is kütyü.Biztos adja, vagyis reméljük.
    További szépet Mindenkinek!

15. babahalak

........belül nem tudom puceválni, a dokibá azt mondta legutóbb,hogy sajnos régi a gép,lassan gyűjthetek az újra:oops:

16. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Sűrített levegővel érdemes kifújni őket félévente, vagy ahogy a por gyűlik. Ha nincs ismerősnek se ilyen sűrilefcsije, assse nagy gond, a laptop levegőztetőjébe bele lehet fújni vlmi erős tüdejűnek. És persze most kivételesen ezúttal nem a mellméretre gondoltam :)

nah, nem okoskodok itt.
    Olyan meleg van, hogy csak későn lehet lefefüdni jót aludnyi.

17. babahalak

Jó reggelt!
    Zoli- hol van ez a levegőztető??
    ..........a Partyn kaptam egy Pattogót:D,,meg a sok jó mellett becsúszott pár:(ilyen is.......,ha valakinek kellenek virágok és cserélhetők lesznek,szóljatok!!!!..........a nublonok csak TP-t és Csp-t adnak:sleepy:
    Tegnap du. volt egy kis 10 perces eső:)

[​IMG] egy kis ellátmány,hol jól induljon a napotok!

18. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Kikészít ez a meleg, remélem már nem sokáig. Tegnap du 5- től egy kis hűvösebb jött, nagyon jó volt. Egész éjszaka 3-on megy a venti és még így sem lehet egy jót aludni.
    Az egyik földemen hónapokig vártam a diszkórózsát míg végre lezárhattam a felhőt, erre most már nem az kell, erre mit pörgetek, hát diszkórózsát, ki érti ezt. Még nincs meg az új kütyü.
    Mindenhol meglett az illatszer, bár a piacon ólcsobb, 3 lepke kell hozzá.
    Egy helyen nem jött a tapsi, de még reménykedek, még van idő az eventből. A szupitápoknak örülök, abból van a legkevesebb mindig és itt a nyakunkon a tenyésztős event.
    Tegnap engedtem le a medencét, most kap bele friss vizet, mindjárt kezdem tölteni, vasárnapra már jó is lesz a hőmije.

Katám_: Köszike az ellátmányt, és valóban így kéne reggeliznünk.

Péntek van, a dolgozóknak kitartást, a pihizőknek, jó hűs szobát!

19. zsozso577

sziasztok!

Tegnap nekiláttam pörgetni...elég sok összegyült......de a pattogo nálam nagyon nehezen adta meg magát.
    100-n felül pörgettem....mire bejött! Ja és ugrálót sem adott egyetlen egyet sem!
    Deeeee...lett elég sok szuper dolgom....igy már az sztp-m talán elég lesz a köv.tenyésztéses eventre!

20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Nagy gratula Katának és Zsozsonak:D Én még csak nem is láttam a pattogóst, igaz nem pörgettem még el az egészet, spórolás van, csak arra pörgetek ha látok valami nekem jót.
    Köszönöm Kata nekem megvan mind, van amiből csak egy, de van amiből több.Abból én is tudok felajánlani.Ha jól tudom Zsuzsánknak van egy hiánya virágból.
    Én egy nagy bevásárló központban vettem, ha Zoli erre sprayos változatra gondolt.Azzal szoktam fujkálni a billentyű közét. Ha mégse erre gondolt, akkor bocsi, hogy belekoty.:)

Szomszikám mondja az esőt, vagy hétvégétől, vagy hét elejétől. Bár remélem tévednek, vagy legalább is a köpönyeg, mert ma estére 32 fokot ír.o_O Bízok benne csak elírás. Jó pancsizást.
    Nálam is eléggé visszavettek a nublonok.Nem sokat tudok berakni, csak reggel és este.Mindegy, azért ültetek, hátha..:music:

zsozso577, Tigrislady, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.