Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    Zsuzsám gyógyulj meg mielőbb! Segítségül gyógytea:

Koffeinfüggőknek.

Kíváncsi vagyok a hétvégi titokfákra, evetkét most annyira nem hiányolom. Szeretnék most békében termelgetni, gazdakörizni.

Hamarosan felhősort is vásárolhatunk.;)

Tigrislady, babahalak, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok, Nagyanyó, konyhajány maradjon a mosogatónál és ne üsse bele az orrát a komoly mesterségbe, különben nem beszél.
    Jé milyen csuda dolgok vannak itt. Ő csak így fért be 10 px nagyobb. Jujj de csúnya a gazdám, rá sem tudok nézni, olyan a képe mint a patásnak a bakterházból[​IMG] . Nincs most játszótársam elment csavarogni.[​IMG] [​IMG] Úgyis mögharapom a kezed addig piszkálsz.[​IMG] Zümike, egy szép formájú tűzre pakoló szeneslapáttal először nyakon utána képön töröltétök volna az emberetek, még azt a pénzt is kiköhögte volna amit nem is kapott még meg. Vagy őket telepítettétek volna őrzőnek. [​IMG] Senki nem panaszkodna a telketökre a környékön. Hidd el drágám csak téged szeretlek. Ez a mondat ami hamis. [​IMG] No elmönök, Nagyanyó té csak gyógyuljál, mert jobban horkolsz mint a Buksi az ablakod alatt és a helység kalapácsa sem tudja így a delet elütni.

babahalak, zsuzsa-mama, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  3. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Maci: Köszi az infót. A linken az a cicc úgy gondolkodik, mint egy nagy.

Szomszikám: Gyorsan gyógyulgass, minél előbb. Feküdj, annál nincs jobb orvosság. Beteccikeltelek, bár az írásod nem sok jót takart.

Mya Szomszikám: Vannak ilyen csúf emberek, kár volt előre fizetni neki, bár ha még ilyet nem csinált soha, akkor megbocsájtható, de pótolja.

Druszám: Várd csak a hétvégét, neked mindig jókat szokott adni.

Mosás megvolt, most pihi jön.

Legyen szép napotok!

Tigrislady, babahalak, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Zsuzsa....jobbulást kivánok!

Az most valami ottani kórság! A gyerek most ott töltött egy hetet.....Borsodban.
    Nála is hasonló tünetek voltak...magas láz....torokfájás.....hasmenés!
    Egyébként nem beteges.....most is két nap alatt letudta....de hát Anyuék megijedtek
    Már antibogyot akartak neki adta.....szerencse, hogy időben szóltak.....a gyerek még
    étetében nem szedett antibiotikumot....Mondtam, hogy lázcsillapitás....folyadék és C-vit.

Ma rendezgettem a farmot....tettem ki terményeseket....a pletyi szerint talán fog kelleni
    a következő eventre.

Vesz valaki felhősort?

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sárkánylány fáraósnak engem inkább a témája érdekel. Biztos egy jól kinéző kütyünek se tudnék ebben az esetben ellenállni:music:

Maci már nem agresszívoskodok, de meglehet ha ismét 10 évesek lennénk, lett volna egy kis bokszxD

Szomszikám nagyon is tudja mit miért csinál, vagy inkább mit nem csinál, és még mese is jár hozzá. Nem baj ez is meg lesz oldva, nélküle is.
    Legyen szerencséd a titkosokhoz ha veszel.Nekem nem igazán szokott lenni.

Zsozso megint tenyész? melyik eventhez? Már nem győzőm tartani a lépést. Felhősor nálam még nincs eldöntve, alszok rá egyet.

6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Megnyugtatok mindenkit, nem fáztam meg :D Arya ( nagy cicc) jól van....szeme is szép...de ahogy mondtam balra megvakult :( Kiscicc gyönyörű..kép hamarosan....
    Jó hírek sorozatát kaptam ma..... kész a laptopom, már róla írok...orvosolódott a problémája :)
    Meghosszabbítanak az oviban, még pontosan nem tudom meddig...meg h mikor lesz a kezdés a papírmunka miatt, de a lényeg maradok óvónéni :) Legalább nem punnyadom majd itthon...IMÁDOK DOLGOZNI! Csak kár, h nem fix...
    Úgy néz ki...de azért a fejem nem adom rá..jövő nyáron 1 hétre Bulgáriába megyünk nyaralni :D
    Annyi mindenen kattog az agyam...túl sok mindent kell csinálnom megint :) De ez a jó!
    A hét takarításról szól... elég volt ma annyi mindent letisztítani...fertőtleníteni...de a gyerkőcök miatt muszáj... Elfáradtam...nagyon fájnak a lábaim... valami miatt olyan bambán megyek....azt hittem lúdtalpam van de nem....valami a bokámmal nem stimmel...emiatt fáj a talpam keményen.... majd kenegetem, meg masszírozom..más ötletem nincs...

Lassan majd itthon is pakolászom....aztán alvás...
    Szép délutánt mindenkinek!

7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok szép jó reggelt!

Hozok reggelit, mert nem volt ma még senki, tessék>> fogyasszátok<<:)

Tigrislady, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok!

Itt nálunk hüvös szelek járnak és mindjárt leszakad az ég....pedig ki kell mennem!
    A farmon továbbra is állatok vannak kint és terményesek....a kövi eventnél fogom
    leszedni.

Hol vagytok?

Szia
    Neeem tenyésztés lesz a következő....hanem a Fárao-event jön a pletyi szerint .
    .Talán 4 ablak lesz....ahová be kell adogatni cuccokat....köztük terményeket is.....oda termelek.
    Ugyanis nagyon kevés van belőlük! Emlékszem , hogy mikor volt egy hasonló event, tőlem
    mindig fazekat akart kérni!

Köszi a reggelit.....válogattam belőle.

9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Hali Jányok és Mindenki! Zümike, felhősor 24órás így megéri. Anika, reumatológia valószínű lesz ultrahang és majd elmondják mit kenj a kezedre ha száraz, mert ők az orvosok. Katalin, nekem is az tetszett, hogy jobban csinálta mint Rodin: Gondolkodó szobra:). Már megint jégeső volt és a gazdám is itt hagyta a roncsettáját. [​IMG]
    Remélem nem új állat tenyésztés lesz, [​IMG] . Bár most nem örülnék egy tenyésztős eventnek. Egy időben megszólták a tájjellegű írásomat. Kíváncsi lennék jár-e fel valaki a Microsoft hiba bejelentő oldalára? Két napja a következőt láttam:- Asszonggya a rendszerem, hogy a 80060420-as hibakód van.o_O Hát én ez mellett Magyar Nyelv és Irodalom órákat tarthatnék. Bár tegyük hozzá, hogy sokan nem jutottak el a 8 osztályig és lehet, nem szeretnek olvasni sem. Ha felnövök kikergetlek a világból, ha most nem engedsz el.[​IMG] Mönök

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép napot Kedveseim !

Ma reggel már kicsit jobban éreztem magam. A fiúk itt voltak az udvart rendbe tették. Leégett a páfrány azt is lemetszették mert annyira megsütötte a nap. Gondoltam én addig kicsit dudvázok. Most, hogy abba hagytam már teljesen mást gondolok, mert kicsit korán volt ilyen munkához kezdeni legyengült állapotban. Ne mondjatok semmit, már leszidtam magam rendesen.xD
    Sosem tanulok. Lehet most kurálhatom magam elölről.
    Húzok pihizni, mert remeg minden porcikám !:oops:

Tigrislady, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  11. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Maci: A kis pici az első képen, imádom, a macska lecsúszott a kocsiról, a kis oroszlánnak meg, elege volt a mérésből.
    Honnan szeded ezeket az aranyos képeket, nem tudom de tartsd meg a szokásodat.

Szomszikám: A páfrányt csak tudom körülbelül hol van, mert nekem is leégett. Már megint nem hallgattál az öregebbre, búj vissza az ágyba és pihikézzél csak, meg ne halljam, hogy felkelsz és dolgozol.

Mya Szomszikám: Köszi a reggelit, de az most kimaradt, a bankban kezdtünk utána a többi vásárlás, majd irány haza.
    Holnap már végre befejezzük a kötelező olvasmányt, napi 2 oldalt olvastunk belőle a szünettől, persze maradtak ki napok.

zsozso: Nálam is csak állatok vannak kint, óriás ólak is. Felkészülünk a kövi eventre is.

Anika: Örülök én is a jó hírnek az állásoddal kapcsolatban. Sok embert véglegesítenek a közmunkások közül, kevesebbet kell nekik fizetni, most volt a TV-ben erről szó.
    A lábaddal menjél el az orvoshoz, nem árthat.

Mindenkinek szép délutánt!

Tigrislady, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Már ma felkerültek a kocsira a téli gumik.
    Zsozso jól van, akkor megnyugodtam, egy csöppet;) Terményekből viszont kellene gyártanom.:oops:

Maci alszok rá még egyet. Munkások viszont nagyon kellenének.

Szomszikám bevallom anno nem szerettem a kötelező olvasmányokat, pont azért mert kötelező volt. Ritkásan olvasok mostanság is, néha azért előferdül, de kb 2 hete vettem egy könyvet, el is olvastam két nap alatt.
    Zsuzsám már nem is tudom mit írjak neked..tudod mit, Gyógyulgass!:inlove:

Jön az >esőerdő <

Tigrislady, Farmer*54, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!

Zsuzsa.....ejnye-bejnye!!!!!! ;):oops:Gyógyulást kivánok!
    Igen-igen jön az esőerdő.....most lehet megint farmot rendezni.
    Azt hiszem oda fákat és kütyüket fogok kitenni.....vagy nem?????

Tigrislady, Farmer*54, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

és újabb tojglikat beszerezni, és kipakolni oda is;) Fákat tuti átrakom, valószínű, ólak is oda kerülnek.

Mára libbenek. Jó éjt Mindenkinek!

Tigrislady, Farmer*54, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Annyira nem mélyedtem el, hogy lehet-e kirakni.....bár már az én agyamban is megfordult.
    Eddig csak 6 -6 db-t lehetett.....nahhh csütörtökön kiderül!

Jó éjszakát kivánok!

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Zsuzsám tessék pihenni, gyógyulni, a munka megvár.

Anika nézesd meg a lábad, a ciccekről várom a képeket.
    Hű de egyre gondoltunk.;)
    Már látom, ahogy a sok fával igazi esőerdővé varázsolom.:music:Néhány ólat elrejtek köztük.
    A bahán 1x1-n tolom a növényeket.

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Kedveseim ! Megmaradok ! Sajnos nem ígérem meg, hogy legközelebb nem fordul elő.Tudjátok feküdni akkor szeretek,mikor pihizek !:D

Látom Mindenki nagyon várja az esőerdőt. Távlati terveim még nagyon képlékenyek. Mindenesetre ezt már nagyon vártuk. Bennem van a kis ördög, hogy jön egy növény termesztős event és már a mennyiség a csillagos ég lesz.:eek:
    Mindenesetre köszönöm a híreket, hogy itt is megosztottátok, mert más képen nem tudtam volna róla.:)
    Mondjátok akik jól informálódtak, hogy munkások nem jönnek, mert már a kuponokat használom, de nem szeretem a végsőkig felhasználni.

Olyan jól jött ez a kis event mentes idő.:)

Mindenkinek szép napot ! Vigyázzatok magatokra. Most az idő csalóka !;)

A fórumba jutás másnak is nehézségeket okoz ????? Egyszerüen alig lehet kivárni, ha egyszerbejutok és ott hagyom, akkor meg lefagy, mint Alaszkában a hó !!!!!:mad::(8)

Utoljára szerkesztett: 26.8.15
    Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  18. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Halihóóóóó
    ......szerencsésen hazaértünk,minden nagyon jó volt,az idő csodálatos,km-ket gyalogoltunk,majd hozom a beszámolót és a képeket!!!
    Zsuzsám-gyógyulgass és a többi beteg is,most nem idézek külön......
    Legyetek jól és jók!

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Zsozso én úgy olvastam, hogy mehetnek oda is a bónuszos tojások,minden területre egy, de valaki javítson ki bátran ha tévedtem, mert akkor magamat is félrevezetem.
    Sárkánylány nagyon úgy néz ki, hogy igen;) egy ideje nálam csak növénytermelés van a bahán, csak pár fa. Ezután kikerülnek a menüs fák. Arra is kíváncsi leszek, hogy alakulnak majd a piacon az árak.

Zsuzsám én inkább úgy gondolom a röpiket fogja érinteni, hogy több kell.Növény mennyiség, volt már úgy, hogy 2 területen sokat kellett termelni és volt úgy is, hogy az összesen kevesebbet.Majd meglátjuk. Nálam úgy tűnik okés a fórum.
    most az idő mindenkinek kedvez, nappal meleg van, este viszont jól lehűl a levegő:)

Kata én várom a beszámolót:)

Tigrislady, babahalak, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jól értelmezted a leírást.:)

Tigrislady, babahalak, greenfields és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.