Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

El vagyok keseredve ! letelt a 2 óra és lám csodát, megint fát dobott. Nem igaz, nálam erre a 3-ra van kalibrálva a terményes. Most megint passzoltam.
    Várok újból.:(

greenfields, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  2. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Az eventesben olvastam, csak ezeket kéri: lápi póc, fa, stucc tojás, fazék, méz. A mézet a leginkább. Most adtam neki strucctojást és megint pócót kér, most én is várok.

greenfields, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

Nálam még mézet nem kért. Megint fazekat kért passzoltam. Várok. Legfeljebb nem lesz felhősorom, attól még nem dől össze a világ.

greenfields, Gabi922, cukorborso79 és 6 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Hali! Szögény Nagyanyó, nem lösz felhője pedig egy ilyen raplis házisárkánynak kék kapni felhőt. Bár ha szól a BabaKatókának sz a pipájából bodorít olyan felhőt néki, hogy csodájára járnak. Én nem csinálom, igaz anyu sem enged a gép közelébe [​IMG] Én is azé veszekszek apuval, én is játszani akarok. [​IMG] .
    [​IMG] Amióta megláttam az új hódot, elborult a bögre és ezt a fogót rágcsálom, hogy lenyugodjak. Mert mondja meg nekem valaki, hogy miért kell az állatokból Horrorisztikus képeket csinálni? Utána meg a TV-ben látom, hogy gyilkos cápa, meg emberevő maci és tigris, és falukat tönkretevő elefántok. De Könyörgöm, hát az emberek mennek be az ő lak és vadászterületükre. Kint Nyugaton is már az erdőkbe is házat építenek. Ha hozzám valaki bejönne mert azt hiszi,hogy ő mindent elvihet hát úgy vágnám kupán, hogy lepedőbe vinnék ki. Hát az állatok szintén ezt teszik azokkal akik az ő otthonaikba betörnek.

greenfields, Gabi922, Sauvage és 7 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Várjatok még egy kicsit....biztosan hozzátok is elér a lehülés.
    Itt tegnap estétől erősen fuj a szél....most reggel elfjuta a felhőket....
    jelenleg süt a napocska....de ez változó!
    Sokat hült a levegő.....én ezt szeretem!

Nálam is azokat a terményeket kéri, amiket felsoroltatok.
    Reggel elutasitottam egy párszor és szerencsém volt, 2x mézet kért!
    Én vegyesen csinálom....egyelőre. Már most, hogy több event-gazt kér,
    kiválasztok egyet és azt végig csinálom.....mert a végére nagy tultermelésem lesz.

greenfields, Gabi922, cukorborso79 és 7 más kedveli ezt.
  6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Sikerült csatni nélkül aratnom, mondhatom jól esett.

Szomszikám: Rosszul irtam a méz előfordulását. Ritka mint a fehér holló.

zsozso: Várom és várom de nem akar lehűlni, most is dög meleg van.

Jók legyetek!

greenfields, Gabi922, cukorborso79 és 6 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Szomszikám ! A méz annyira ritka, hogy nálam még elő sem fordult. Az dühit, hogy a kérdőívben benne van, hogy egy formák-e a játékosok esélyei a jétékban. Messze nem, ebből is látni és nem beszélve a titkosakról, hogy évek óta nekem sosem jön be.
    Na kora reggel kipanaszoltam magam. Ez is érdekes, mert sorban írtam hozzátok, de a tiéd előre került. Nem baj, csak már kezd ez is az agyamra menni, hogy a fórumot még máig sem sikerült rendbe tenni.:(8)

Itt vagyok, mert az ágy már 1 órája kidobott.

Maci ! Köszi a képeket és a vidit. Nem szoktad még meg, hogy itt nem természeti film alapján készitik el a grafikákat. Az unokáim állatok között nőnek fel, mert mindenből van nekik a szürke marhától kezdve a a szamárig minden, ők viszont a kifacsart mesékhez vannak szokva a TV-ben már nincsennek igazi valós állatok. Nekik tetszik. Némelyik engem is kiakaszt, hogy aki tervezte biztos nem látott még életében igazi állatokat. Viszont erre azt mondják ez egy játék. Ezért ne izgazsd magad. Azt hiszem Te jártáljól, hogy el sem kezdted az eventet. Jár neked a gratula.:)

Zsozso ! Hozzánk még most sem ért el a kicsit hidegebb idő. Tegnap is 35 fok volt.
    A terményes nálam nem cserél semmire, pedig már vagy 15-ször a mégse gombot nyomtam meg. Mindig visszaadta ugyanazt, vagy fát, fazekat, lápi pócot, strucc tojást. Igy kénytelen voltam oda adni ami volt, de most már ezekből kifogytam. Néztem a piacon horror ára van. Még próbálkozom, mert sokaknál olvastam, mint, hogy neked is adott mézet.

Sok sikerrt az eventhez mindenkinek !

Legyen szép napotok.

greenfields, Gabi922, cukorborso79 és 5 más kedveli ezt.
  8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Zsuzsám- ne mérgelődj!,.................nem éri meg!!!!!!!:)
    Maci- olyan aranyosak ezek a kölyökállatkák!..............és bodorítok felhőt,ha kell;)
    ...........már csak egy-egy ablak van hátra............kincsem az elfogyott:oops:, a növények meg lesznek.......
    ............még itt is tartja magát a hőség:eek:
    Legyen szép napotok és sok sikert az eventhez!

greenfields, Gabi922, cukorborso79 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

szia
    Tagnap én is beleszaladtam a csatni nélküli aratásba. Sziidtam is magam.....de aztán megnyugodtam, van még idő!
    Fujom a hüvöset az ország közepe és a keleti része felé. Sajnálom, hogy még nem ért oda.
    Itt tegnap 2x esett jó kis áztató eső....bár a második tarthatott volna reggelig.
    szia
    Jujjj....az még mindig nagyon sok....nincs hőmérőm, de itt olyan 25 fok körül lehetett....érezni lehetett, ahogy fokozatosan
    hül le a levegő.
    Nekem ugy látszik, hogy akkor szerencsém volt....26 naporám volt....azt eljátszottam, annantól csak mézet adott.
    Igy azt a részt be is fejeztem.

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Zsozso nekem ez az idő kicsit már hűvös, de nem lehet okom panaszra, mert volt eleget a nyáron meleg, nagyon is. Még talán lesz is, csak nem olyan extrém.
    Maci nekem kicsit olyanoknak tűnnek az itteni állatok mint akik fel vannak pörögve...xD
    Aranyosak a kutyik.Hétvégén megint kiélhettem a szotyongatási kényszerem. Most már két gazdihoz is mehetek ha kutyi hányom van.:D

Rendszer ma kegyes volt hozzám 3x is adta mézet. Összesen a 12 feladatból 6x, sok passzolgatás után. A többi kiszolgálásban volt, lápi póc, fazék, strucctojás, fahasáb. Még az utolsó feladat bedobásra vár kincs híján. Obeliszk megvan a többihez még hozzá se nyúltam. Ha jó számoltam ma meglesznek a növények, aztán kincs gyűjtés következik. Szomszikáim ha megkérhetlek válthatunk kincsre?

Zsuzsám szorítok, hogy jöjjön neked is az a méz. Neked is sok sikert, és Mindenki másnak is!

11. Farmer*54

Hali Jányok! [​IMG] Nagyanyó!!! Jövök hozzád a felhőkkel! [​IMG] Segítség!!! Itt a Kalóz a farmról és lopja a kajámat. [​IMG] Meleg van.
    [​IMG] Amikor a kígyót melengeti a kebelén Bambi. [​IMG] Zümi várlak.
    [​IMG] Valaki szólhatna a fejlesztőknek, hogy minket is berakhatnának a szigetes állatok közé.
    [​IMG] Nagyanyó, tudod milyen jó így nézni ahogy csináljátok az eventet. No most Brumi elmegy a farmra vissza kiárusítást tartani. [​IMG] Nyissátok ki vár a farmom!!!

greenfields, Gabi922, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Jöttem jelentkezni...

1 hétre mentünk ugyan csak, de egyszerűen nem tudtam jönni.. ma is kivágott már párszor a rendszer... a panaszosban voltam egyszer, mert lemaradtam a felhősorról, amit meg lehetett venni..

No, összefoglalva:
    nagyon jó volt, Zolinak lefele jobb első defekt.. leértünk lecuccoltunk, suhanás be a vízbe.. nem volt meleg, de meg lehetett szokni.. hancúrhoz, pancsihoz pont jó volt.. jókat fürcsiztünk, nem volt messze a házunk a parttól~ kb . 80 méter.
    Jókat ettünk, volt chilis bab, pizza, hamburger, grillezett csirkeszárny, sült szalonna hagymával, hekk sült krumplival, csirkepörkölt, meg ilyesmik... (minden kaját azért nem hozok fotón, mert megunjátok) sokat társasoztunk is, meg kockultak a gyerekek (IS)
    400 Ft lett volna egy cső kukorica, de hát idáig nem vetemedtünk..
    viszont a vattacukor őrület kitört... utána lángos, jégkása, és este még mindezek után a pizza...
    Zoli Minden_esetre elbukott egy fogadást, csúfosan, a naiv azt hitte, nem fogy el ennyi minden után a vastagtésztás extra feltétes pizza... bukta. Ennyi maradt a pizzájából, amit kóstolásra mentettem meg neki...

Szóval nagyon jó volt, egyetlen nap volt esős idő, de akkor is a parton labdáztunk, fociztunk, sétáltunk délután, délelőtt filmeztünk otthon, meg tunyultunk... :D

Örülök, hogy a betegeskedések már úgy néz ki, eltűntek belőletek...

és hadd gratuláljak külön Zsuzsámnak a gyönyörű kerek számú szintlépésére.... és utólag Mya-nak is a születésnapjához... Mindannyiótoknak nagy gratula... :*

Mosta balra el, eventet próbálgatom a sok meló közepette.... :S

Szép napot mindenkinek.. :)

greenfields, Gabi922, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  13. babahalak

Tigriske- nagyon jó fotókat hoztál, aranyosak vagytok rajta és az a sok finomság!!!!!!!........már hiányoztatok......

greenfields, Gabi922, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  14. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok Drágáim!

Nagyon csúfosan érzem magam, mindenem fáj még a bőröm is.
    Most egy kicsit hanyagolom a farmot míg nem leszek jobban.

Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat!

greenfields, Gabi922, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszike.. annyi meló jött össze, meg a fórum se akart engedni... szóval bocsi, hogy sokára jelentkeztem.. :d

Mielőbbi jobbulást neked... remélem, reggelre jobban leszel.

Jó éjt mindenkinek.

greenfields, Gabi922, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Jó reggelt!
    Gyógyulj meg hamar és várunk vissza!
    .........most komfortozok,hátha összejön a hiányzó kincs és a növényekkel ma kész leszek ha minden igaz!
    Tegnap fodrásznál voltam,a fél napom elment miatta,de már nagyon időszerű volt,- ilyen volt- ilyen lett
    Legyen szép és sikeres napotok!

Farmer*54, greenfields, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szélp jó reggelt !

Nálunk még eső mentes idő van. Ezért ma a kertet tesszük rendbe. Korán jönnek a fiamék, így igyekszem.

Zsozso ! Most kicsit irigykedem rátok, mert itt még mindig nagyon meleg van, hétvégére várjuk a lehűlést. Sajnálom, hogy csatni nélkül arattál, de sajnos ebbe a hibába már szerintem mindenki beleszaladt. Tudom ez nem vigasztal. A terményessel még mindig küzdök, pedig már mindent oda adtam, de az utolsó 2-be még hiányzik termény. Még cserélgetek.

Maci ! A kutymák nagyon aranyosak. Tudod most már annyira nem érdekel, hogy mindent megtegyek, hogy legyen felhőm. Remélem Neked a CSP-d gyarapodnak rendesen.:)

Reni ! Köszönöm a gratulációt és megnéztem azt hiszem minden képet !;) Hűűűű, te aztán hány fiúval nyaraltál??? Ennyi éhes szájat etetni nem volt semmi ! Lényeg jól éreztétek magatokat és az idő is kegyes volt hozzátok.:)

Mya ! Kicsit szorítsál már jobban. Már annyira benn volt a kezemben a mégse , hogy már a növény beadásnál is azt nyomtam:mad:.

Szomszikám ! Mielőbbi gyógyulást kívánok. Most nagyon kell vigyázni, hogy hűl le a levegő.:inlove:

Katám ! Nem mérgelődök, csak a tényeket írtam le. Az én szerverem, nagyon rosszul van beállítva az tuti. A frizáráddal nagy változást hajtottál végre. Biztos csini lettél. Szemből is kérhetnénk egy fotót !

Sok sikert az event teljesítéséhez.

Szép napot !

greenfields, Tigrislady, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  18. babahalak

..........szemből,majd a holnapi bál után hozok;)

greenfields, Tigrislady, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Reni, lényeg, hogy itt vagy, és élményekkel érkeztél:D Látszik a képeken is, hogy jól éreztétek magatokat.Megkukkantottam én is mindet.Ahogy elnéztem, fiúk voltak többségben. Köszönöm a gratulát, igyekszek még pár évet élni ;)

Kata, ez aztán a változás, szép is lettél és biztos kényelmesebb is.:) Többször növesztettem a hajam én is, de csak ideig tartott.

Maci jóra sikeredett ez a válogatás is :music:

Zsuzsám ha már ennél is jobban szorítanék...>:(;)xD Egy kalappal:)

Szomszikám gyógyulj meg minél hamarabb, ne legyél beteg.

Eventnél most már csak röpi gyűjtés megy, ahogy jön úgy dobálom be. Az állatos résznél a szamár volt a sláger. A növényesnél a narancs tulipán.A fás még teljesen vissza van.Nem tervezek nullásozást. Már azt ültetem amire nekem van szükségem, így is kész lesz idővel.

greenfields, Tigrislady, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Szép Nap Vanik! Mindenkit Meghív a kis Barátom az asztal mellé! Katalin az influenza és társai elkerülése végett, kerüld a Keleti pu. környékét, Bicskére se utazzon senki mostanában vonattal, ha nem akar kis lapos bogarakat a testén látni. A gugli nem az Adobénak mondott fel, hanem olyan frissítést rakott fel ami működésképtelenné tette a böngészőjüket, így tegnap rövid úton töröltem a ketyeréről bár ő még úgy gondolta nekem kell magyarázni miért törlöm a saját pízből vett eszközömről őt, de a trágyatalicska kifejezés elég volt nekik. [​IMG] Várom már a Csöpit és a Zümikét a dögönyözés partira, addig edzek kicsit.
    [​IMG] Zümike jön?- Húúú sietök a Hublen javítani azt tűz haza a dögöny partyra. Nagyanyó, nem is baj ha nincs felhőd csak ezt csináld hibátlanul, mire a kis uncsid jön [​IMG] .

mya100, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.