Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Viszont én utálok tenyészteni, mert nagyon sok állat kell, inkább kipiacolom az árát és megveszem.

Szia !
    Szerintem is mindenki saját maga döntse el, hogy neki hogy jobb. Sajnos én hamar bele szoktam ugrani és nem latolgatok.

Meg van az alap magkészletem az egész földre, igy már éjszakára be is ültettem. Ti , hogy álltok ??

Trapper40 és kamylla64 kedveli ezt.
  2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szia Zsuzsa mama!
    Tenyészteni Én sem szoktam,valahogy elkerül Fortuna,soha nem ugrik jelentőset.Általában megveszem a pink állatokat,így építem meg a rózsa ólakat.

Magokat az egész földterületre eltudtam ültetni,vagyis a Bahamát nem szedtem szét,egy kínlódás a visszapakolása, most csak a farmokon ültetem.Így is betudtam fejezni az eventeket,igaz egy nappal később de kivégzem.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nekem az új tenyésztések bevezetésekor néha szokott adni rózsa állatot, de aztán soha többet.. eladni nem tudom, megvenni a párját nem tudom.. :S róka fogta csuka

Még érik az éjszakára való magkészlet, de nemsokára aratok! :D

4. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia!

Én is elültettem éjszakára a kisföldbe.
    Szia!

Rózsa ólam még nincs, de tudjuk, hogy állsz evvel a kérdéssel.

Mindenkinek jó éjszakát!

zsuzsa-mama és kamylla64 kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

A szomszikámnak köszönhetően felöltöztem:D ! Kicsit másképpen érzem magam.:D;)
    Szóval engem az utolsó méhes tenyésztés kiakasztott , mert az utolsó méhet nem adta, már mindent beáldoztam szinte vért izzadtam, hogy meg legyen. :mad: Engem ugrásokkal nem kényesztet el a rendszer, ugy, hogy marad az adok-veszek azaz a piacozás.
    Lassan akkor már mindenki elülteti az éjszakai ültetést. Remélem Eni Te is már lassan végzel.

Kamilla tudjuk Neked a gyengéid a rózsaszin ólak, ezért szurkolok, hogy meglegyen mind. Látom Katalinunk már elköszönt.
    Követem példáját és én is kiosztom magamnak a pizsit.
    Minden kedves játékosnak nyugodalmas jó éjszakát !
    Üdv. : Zsuzsa

kamylla64 kedveli ezt.
  6. kamylla64

Szia Eni!Kis mázlista...:) Nekem még pirosat sem adott a rendszer,kizárólag csak az utána következőt.Már régóta nem is kísérletezek tenyésztéssel,vagyis csak az ilyen jellegű eventre házasítom össze Őket.A méhecskésre is az össz szupitápom ráment,ingem gatyám is odalett,elvitték a méhecskék...:D
    Már ragadnak a szemeim,de megvárom míg beérik a gaz, hogy éjszakára eltudjam ültetni.Itt virrasztok egy event miatt,az eszem megáll...:p

Szia Katikám! Én még várok a magok beérésére,mert ennyire megszállott vagyok...:D
    A cica is édes,meg a a versike is,Én is hasonlókat kívánok neked,és minden vénecskének.

Mára léptem,aludjatok jól, szép álmokat.Holnap ugyanitt mindenki.

Ui: Zsuzsa! együtt körmöltünk,így most pótolom mondandóm.
    Igen rózsa őrületben szenvedek,megvan az eddigi összes pink ól,és terményesek is.Igaz egy ilyen új pink tenyészállat után teljesen legatyásodom,de kell a rózsa ól,mert e nélkül nem élhetek...

Drága Zsuzsa.Aludj jól,szép álmokat.

Utoljára szerkesztett: 26.8.14
    zsuzsa-mama kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szomszikám, ne szégyelld magad.Jövök én is egy gratulációval:oops:nálad is volt szintlépés:)
    Pusza!
    Kedves Kamylla!
    Néha kell is egy kicsit nyürrögni, nem jó ha felgyülemlenek a negatív gondolatok. Nekem ilyenkor volt jó a box, de ugye az már nincs, valami mást kell kitalálnom :D Kútak nekem is kint voltak, de nem tudtam teljes eventet kihasználni.Most már nem is fontos.

Jó, hogy adtál magadról helyzetjelentést.Majd a gyerekek fognak megtanítani a nyelvre:)

Jól van, rendben vagy.Nem enged több pofit. Nekem még érik a harmadik köröm, azt még bevárom.
    Gratulálok! :)
    Nekem még nem adott soha rózsaszín állatott.Pedig vettem közép szintűt, de csak nem ugrott még egyet se.

Még téblábolok míg aratok.
    Aludjatok jól:)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Tudtam, hogy még várnom kell ! Ki választottam amit nekem szántál, kicsit legközelebb korábban és és bővebben. De hát tényleg rendben vagyok Igaz egyesek már a 3. kört aratják, de én 2-es vagyok.
    Na puszika ! Aludj jól és a kezeid a takarón kivül !!!!!!:D:D

Hogy lehetne elérni, hogy a nevem rendesen legyen elválasztva, mert ez igy nagyon idegit !!!!!!!!

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Képtelen vagyok többre.Ennyi van, több nincs:D Reggel meg Te leszel az első aki a földeken dolgozik:rolleyes: Problémádra sajnos nem tudok megoldást, majd megszokod:)
    Este becsomagolom magam, mert nekem a mostani idő már hüvi.:)

Még egyszer Jó éjt!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  10. Tigrislady

3 perc, és aratok.. :D a gond az egyébként, hogy nekem is gyengéim a rózsa ólak, csak a tetejébe a piac is pang sokszor... :S

Jó éjt mindenkinek!

11. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Szia én csak baby boom-kor szoktam csak tenyészteni állatokat, én a narancs olakat szoktam építgetni.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Látom megnőtt a topik mérete, remélem a tagok létszáma is ehhez mérten növekszik majd.:rolleyes::)
    Jó látni a régi ismerősöket és látom vannak újak is.
    Lebuktam.:D:D:D
    Válasz a szomszédban ( én is véletlenül jöttem rá )
    Szia Fősárkány!
    Akkor most hozzám képest igen belehúztál.( 10db íjjal kezdtem);)
    Azóta javítottam és már a kékbúza 1x1re le van vetve.
    Tölgyes marad, a bahamát beáldozom, úgyis át akartam pakolni.

Tenyésztéskor változó szerencsém szokott lenni.Nagy ritkán ugrik, de akkor jó nagyot. Lózaszín ólból még csak 4 van, de pirosakkal igen jól állok.:rolleyes:

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kinyitom az ajtót, hogy ide találjatok! Sajnos a kávét nem tudom szervirozni, mert rohanásban vagyok. Kicsit elbénáztam a mai napi jelenésem körülményeit és most sietek menteni a menthetőt ! Remélem valamit síkerül. Jelentkezem, addig se halljak jót rólatok !!!:D:D

Kata !

Nagyon örülök, hogy TE is itt vagy körünkben, igaz a nyomkövetéssel nem volt nehéz megtalálni bennünket !:D
    Légyszí a követést elárulni, mert a szakképzet titkos ügynökeim kénytelen leszek bevetni !!!! Egy pár már van a polcon, aktiváljam Őket ???? :D:DIgaz sokra nem mennék velük.

legyen szép napotok !!
    Ha megjöttem beszámolok, hogy állok !

Puszi Mindenkinek !!!:)

14. kamylla64

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Egy gyors beköszönésre jöttem,lassan ébresztem egyformáimat,és viszem Őket oviba.
    Itt hideg van,esik az eső,tiszta vizes minden...:confused:

Jelentem az első feladat teljesen leadva,a másodikban kettő,teljesen ügyes vagyok,most itt örülök magamnak.

Ölellek benneteket.amint tudok jövök.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt kedves vénecskék!

Kedves Zsuzsám!
    Örültem a nyiitott ajtónak, és annak is, hogy elég szépen összejöttünk.
    Nekem sajna rendesen összejöttek estére is a dolgaim, nem tudtam visszajönni. Szeptember végéig elég sok elintézni valóm van, lesz. Utána már mint nyugodt nyugdíjas, talán többet itt tudok lenni.:rolleyes:

Modjátok már meg nekem, miért nem oda teszi a pofikat ahova akarom. Valamit elbénázok?:( Úgy kell a helyükre cibálni.

Kedves Mya!
    Nagyon örülök, hogy itt vagy!!! Igyekszem egyre többet lenni én is. Mégegyszer nagy gratula a szintlépéshez. Igaz ahogy drága szomszikáimat figyelem ez nekünk csuklóból megy :p .

Kedves Kamylla!
    Nagy örömmel láttalak téged is, hogy megérkeztél. :) örülök, hogy aránylag jól vettétek a változásokat. Igaz a fiatalok hamar megszokják. Lassan Te is belerázódsz. A honvágy az természetes, de itt majd enyhítünk rajta egy kicsit ;)

Kedeves Katalin!
    Lassan vége a nyárnak. Uncsikád már várja nagyon a sulit? Pihend ki magad a húzós nyár után.
    Az eventtel haladgatok, igaz ma reggel egy lendületterl learattam az 1x1-es földjeimet csatni nélkül :confused: , de már nem ez az első eset. Be lehet hozni a lemaradást bőven. Felröpikkel elég jól állok. Sikerült a rózsához a plusz bónuszokat teljeset kitermesztenem. Így elég szépen fel tudom turbózni a kezdeti felröppenőket, hogy ne izguljak végig.

Kedves Green!
    Hatalmas ölelés neked is. Nagyon örülök, hogy téged is látlak. Gyere, legyen együtt a sárkánycsapat :D:) .
    Ezt a követést nekem is leírhatnátok. Többek között ez is magas nekem, mint tyúknak az ABC.

Kedves Eni!
    Így utólag is naagy köszönet neked, hogy újra megnyitotad ez a topikot. Jövök én amikor aránylag az időm engedi. Talán mint friss nyugdíjas, kevesebb dolgom lesz eleinte, és többet tudok jönni.

Kedves Trapper!
    Igy szólíthatlak, vagy van más ;) neved ? :) Tenyészteni én is csak Bumm-kor szoktam, aztán piacozom és igyekszem a megvenni olcsón a magasabb szintel lévő állatkákat. Eleinte a piros ólakat gyüjtöttem, de most elkezdtem a rózsaszíneket is összehozni.

Kedveseim! Remélem nem hagytam ki senkit, és gyarapodni is fogunk még egy kicsit. Most mennem kell. Nem igérek semmit, de ha lesz időmm bekukkantok.
    Intézem a nyugdíjazásomhoz szükséges dolgokat, és adom át a munkáimat az utódomnak. Nagy döntés volt ez részemről, de erről majd máshol. ;)

Azt hittem így könyebb lesz írni mint a csoportos idézéssel, de nem könnyítettem meg a dolgomat.

Legyetek jók, puszi mindenkinek.

zsuzsa-mama és Tigrislady kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Kedves Eni!
    Így utólag is naagy köszönet neked, hogy újra megnyitotad ez a topikot. Jövök én amikor aránylag az időm engedi. Talán mint friss nyugdíjas, kevesebb dolgom lesz eleinte, és többet tudok jönni.

Köszönöm neked is.

Szép jó reggelt mindenkinek!

na ki hogy halad az eventtel? én nemsokára ma már harmadszor is aratok... nem tudom mi van, de ezt az eventet nagyon gyorsan le szeretném tudni.. felröpik jönnek, nem aggódok.. remélem, nem is kell majd..

17. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt Mindenkinek!

A csoportos idézéssel én is megszenvedek, pedig elméletben egyszerűbb mint a régebbi.Valamikor gondol egyet és középre biggyeszti a következő beidézőt, aztán borul minden.
    Követésre menet közben rájöttem, csak még arra nem, hogy ettől hogyan tudok meg többet. Én pl úgy csináltam, hogy rányomok annak a személynek avájára, és amit kidob ablakot, ott megnyomom, hogy követés. Jól megjelölöm :D

Felénk is egyfolytában esik. Lassan már minden reggel erre kell ébredni.

Event nálam is halad röpiből is van már 200 semmi extra nélkül. Majd ha letermeltem a növényeket akkor dobálok be mindent.A munkásokkal ültetek pár kör 3-4 órás növényeket, mert kezdenek megcsappanni a készleteim.
    A kicsin komfortozok szupitrágyával, most nincs kedvem ott 1x1-ezni.

Nekem még sajnos nem sikerült egy rózsaszín terményest se összehozni:( Nem baj ha termelek, akkor több alap óllal teszem :)

Gabika nyugis leszel? Az nagyon jó, megérdemled a pihenést:rolleyes:

Örülök Nektek, Mindenkinek!:)
    Puszi!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Észrevettétek a bal felső sarokban a fórumok és tagok fül mellett már egy naptár fül is található?.. aranyos, csak egyelőre nem sok minden szerepel benne sajnos.. remélem, később nagyobb hasznát is látjuk, ha kialakul a rendje... :D

20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszi, még nem vettem észre.:)Több szem többet lát:D Van még felfedezni való.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.