Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Köszönöm a kívánságokat [​IMG] Szomszikám, gyanúsan néz a szemeivel tőled kapott virágfutárxD

Jól telt a hétvége, szombaton intéztük a szokásos dolgainkat.Vasárnap délután végre sor került rá, megnéztük az egyik ismerősnek a kiállítását, és a Storno házat.Kaptam egy személyi edzőt, de csak kinektre. Annak a programját is csinálom.Olyan izmaimat is érzem, amiről eddig nem is tudtam, hogy léteznek.

Kistesóra már hónapok óta nem léptem be, pedig szerettem a hangulatát, csak a farm mellett nem ment. Oda nem költöttem semmire, így sok mindenből hiányom volt.Aztán valahogy elmaradt a napi egy belépés is.

Maci csoda, hogy nem érek rá? Annyit kell csetelnem, bár nekem csak az olvasás jut olyan gyorsan koptatja a billentyűket.Én már szóhoz se jutok.

Jobbulást a betegeknek.Zsozso neked pedig jó utat holnapra! Szép napot Mindenkinek!

babahalak, Gabi922, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! [​IMG] Zümike, hát ne csatolj annyit, csak olvass, Jó Egészséget az Ünneped alkalmából. [​IMG] Látom tetszik a topánka amit ajiba kaptál BrumitólxD. Hiába Jány vagy és nyílt a szép dolgokra.
    [​IMG] Zümi, ugye jössz majd, hogy az új cipődet kifényesíthessem?
    [​IMG] Minden Beteg gyógyuljon meg, hogy tudjatok velünk picikkel játszani.[​IMG] Hát ez az tesó, se máj se egér és még esély sincs, hogy Nagyanyó letottyanjon mellénk, hogy egy kicsit gyakorolja a picurka mozgás kordinációját.
    [​IMG] Kicsim, mit csinálsz? Hogy fogsz kinézni, mire Zümihez érünk ünnepi köszöntésre? Mit mondatál, hogy ezt a Nagyanyótól tanultad, ő is így mászott az unokája után? Hmm, megcsinálhatná a kerítésit, hogy te ne tanulj rossz dolgokat.

babahalak, mya100, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Ezt Myának hoztam, megkésve, de a taliga nem gyorsvonat.:music:
    Event kész mindenhol, bónusz egy piros ragacsgyár.

Már csak ezt a hetet kell kibírnom, utána végre pihi.
    Most menek visszaolvasok.

Csöpi férjednek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Utoljára szerkesztett: 15.9.15
    Farmer*54, babahalak, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ugy néz ki, hogy meg lesz az a fránya felhő! Nagyitóval még látni egy árnyalatnyi fehér sávot!
    Elég sok farmról sok-sok hodot és fejlesztését bedobáltam....ennyit tudtam tenni a cél érdekében.

5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Úgy látszik az áramszolgáltatás rendben van. Már de. nem is kapcsolták le folyamatosan, csak néha volt egy ki kimaradás.
    Áram ide-vagy oda holnap megint menőkém lesz és a héten végig. Elkezdtem a kontrolt és mindig ujabb és újabb vizsgálatokat kérnek.

Zsozso ! Már meg van a felhő, mert nálam már úgyan olyan szines mint a többi. Nehezen biztam benne, de szerencsére meg lett.

Maci ! Az én picuromnak nem tanítok rosszat. mert akkor a szülők befenyítenek.xD Jobb a békesség.:);) De az állatkáid tetszenek, sőt szerintem mikor gyerek voltam, akkor ezt meg is csináltuk, szüleink nagy örömére. Akkor még nem volt kütyüre és kint játszottunk az udvaron vagy a kis erdőben. Amit máig nem felejtek el.

Gabika ! Gyógyulgassál. Pihentessél !

Szomszikám ! Irány a doki! Meddig akarod húzni ?????

Kata ! Kitartást és jön a megérdemelt édes semmittevés.

Mya ! Azt a futárt én is fogadnám , akár virág nélkül is !xD:D;)

Csöpi ! remélem a párod egyre jobban van. Szurkolok neki, hogy minél előbb gyógyuljon meg. Neked pedig kitartást !

Többiek elvesztek a nehéz munka útvesztőjében ???:D

Farmer*54, katalin1955, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

Jajjjjj.....Zsuzsa....még nincs ott a pipa!
    Addig nem érvényes!
    Várom....várom! Itt ülök...ahelyett , hogy a dolgomra mennék!

Farmer*54, katalin1955, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A várva várt pipa a felhősort is koronázza.:)

Farmer*54, katalin1955, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

katalin1955, babahalak, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

szia
    Köszönöm.....már láttam!
    Hurrrráááá!

10. Farmer*54

Ráadásul kutya egy Mackó vagyok, mert a közösség érdekébe beszálltam, és 5db fogdoki, 2db csendőr, 7db fanyűvő és nem tudom de ha jó emlékszek 40 db hódom bánja.

11. zsozso577

Milyen a kutya Mackó???xD
    Akit lehetett agitáltam.....sokan nem csinálták! A felhő már nem nyerő!
    De ahogy mondják....event az event.....és csinálni kell!

12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sárkánylánynak és Macinak is köszönöm a köszöntést. Ők is kapnak :* Gratula a piros gyárhoz!!
    Ugyi nem is olyan rossz a kutyi élet?:DHa szép holmikba burkolózok, talán én is szebb leszek, de nekem a kis hamis elég gyanús, inkább adom a kezemet, azt engedem rágcsálni.xD

Zsuzsám már küldtem is, (talán már meg is érkezett hozzád)nekem úgyis csak a virág kellett tőle;)és nehogy azt mond irigy vagyokxD

Közben csak sikerült a felhő.Sörfesztivál eventleírást is átnéztem. Holnap majd eldöntöm hogyan kezdem az eventet.Szupitrágya gyűjtés is úgy látom szünetelni fog, sőrt, biztos egy csöppöt meg fog csappanni.

Lesz akció a gazdaraktárban is

greenfields, Farmer*54, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  13. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Na látjátok h sikerült az event :) tök jó lesz a következő is :) Gondoltam bekukkantok picikét.... mert még nincs vége a napomnak....de attól nektek szép jó éjt kívánok!

greenfields, mya100, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Anika ! Este 10-kor nálam már régen vége van a napnak.xD Na ez, hogy került előre nem tudom, pedig sorban írtam a hsz-hez.

Tegnap hamarabb megelőlegeztem, hogy meg van a felhősor. A pipát nem is figyeltem. Mikor lesz jóváírva?? Mikor lehet kirakni ??? Erről van valami infó ??? Szokáshoz híven a mai napon írják jóvá mindenkinek ????

Látod Zsozso ! Nagy vonalu voltam én kicsire nem adtam. Gondolom azóta már utonvagy. Érezd jól magad !:)

Maci ! Néha bizony még Fáncsinál is rosszabb kinézetem volt. Gondolhatod én voltam a kicsi 2 nagyobb fiú mellett, amit ők megcsináltak én is ! Köszi az infót. Itt azért hamarabb megtalálom.:) Arany szíved van !:inlove: Köszönjük, hogy hozzájárulzál, hogy a felhősort megkapjuk. Sok kicsi sokra ment

Mya ! Az ajtóm nyitva, de nem érkezett senki, pedig gondoltam, akkor nem a fiamat rángatom minden kis apróságért !xD.

Itt szép idő lesz . Nektek is hasonló szépet kívánok.:)

greenfields, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. zsuzsa-mama

zsozso577, greenfields, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  17. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Isijárat letudva ma is.
    Tegnap az uszodába szárítottam a lányok haját, de minek hiszen 30 fok volt, de a tanárnéni mondta.

A felhő csak meglett, nem bíztam benne.

Mya Szomszikám: A virág csak másodlagos volt, azt hittem a másik jobban teccik.
    Zsuzsánk miatt lemondtál róla, családban marad.

Szomszikám: Ma már nem lesz áramszüneted, csinálhatod a dolgod rendesen, moshatsz is jó idő van hozzá. A felhő látod csak meg lett.
    Doki, mintha lenne időm rá, bagoly mondja.

zsozso: Mi az a nagy falu? Ki fúrja a kíváncsiság az oldalam.

Maci: A kis elefáni csúcs, de a többi sem kutya.
    A legközelebbi rizst a recepted szerint csinálom, nyított vagyok mindenre vele kapcsolatban.

Az event kiírást még jobban el kell olvasnom, mert még nagyon kusza.

Megyek gazolni, mert borzasztóan nőnek.

Mindenkinek szép napot!

18. zsozso577

Sziasztok!

Nagy készülődésben vagyok.....de szakitottam egy kis időt és beszaladtam

Zsuzsa......délután utazok....hisz közel van!;):p
    Katalin.....jajjjjj...hát a Főőőőváros!xD Pest-környékén lakóktól vettem át ezt a nevet...
    akkor hallottam amikor ott dolgoztam.

Végre két felhős nap után kisütött nálunk is a nap.
    Mostanság jó időt mondanak....remélem igy is lesz. Igaz...szombaton már romlik az idő....
    Igy ernyőt vinnem kell magammal!

greenfields, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szomszikám ! Az áram szünet miatt én elmentem, de az lett belőle, hogy még további helyekre kell mennem. Ma a szemészet van soron 13 órára kaptam időpontot egy aranyos doki nénitől, akihez évek óta járok. Akkor már nem lesznek sokan és hamar letudom.
    Várok egy letolást, mert 2012-ben voltam és azt írta a papíromra, hogy fél év múlva kontrol. Na ez nálam most lett. 3 év ide vagy oda nem mindegy !xD

Zsozso ! Adj bele mindent és érezd magad nagyon jól. Ha esik az eső , akkor is lehet ám az időt kellemesen eltölteni ! Van rá 1-2 jó tippem .........:)xD;):inlove:
    Azért ha időd engedi jelentkezz !!!!:);) Ha nem az sem baj, majd ha megjössz !

Puszi!

greenfields, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  20. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Értem, Én Szigetszentmiklóson lakom, de még ezt a jelzőt nem hallottam a BP-re./Budapest/, nem keverni a játékkal.
    Hány napot leszel itt nálunk?

Nálunk nagyon szép ídő van.

Szomszikám: Ha nem mentél az azt jelenti, hogy minden OK és nem romlott a szemed, a másik dolog, hogy a doki néni ezt a kifogást elfogadja-e.

greenfields, babahalak, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.