Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Olvasni....biztosan fogok.....irni azt nem tudom....nem igérem.
    Várom a tippeket!xDxD Hmmm!!!! nekem is vannak4
    Igy itt vidéken én sem hallottam....csak ott....pár volt munkatárstól.
    Ma megyek és ugy tervezem, hogy vasárnap délután jövök vissza. Ui. a jövő héten már
    biztosan többször kell a gyereket kisérni.
    Már nem kicsi....5-be ment....de uj iskolába és amikor beszélgettünk, hogy már el tudna
    menni egyedül....erre azt mondta, hogy neki jobban esik , ha még kisérjük.
    Nahhhh....akkor egyefene!:oops:

greenfields, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  2. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Valljuk be, hogy mi is szívesebben megyünk többletmagunkkal ha új helyre megyünk, hát akkor még nekik, ez így természetes.
    Azért vannak a nagymamik, hogy ezeket a megbízásokat teljesítsék. Nehéz nekik az iskolaváltás, főleg ha egyedül vannak, jobb ha a háta mögött vagyunk.

zsozso577, greenfields, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Hali Jányok, végy egy dögönyözésre termett anya kutyust, és neveltesd fel vele a 2 árva kis csíkos cicát akik amuri fajtából valók.
    [​IMG] Még itt oldalt is kérem, mert baráti találkozóra megyek.
    [​IMG] Milyen jó a Zümihez dörgölni a buksim, és amikor rámosolygok attól szinte elalél olyan szép vagyok.
    [​IMG] Jaj még egy kicsit följebb kepeckedek, onnan már belátok a nagy bulira és ha szerencsém lesz, befelé esek le a fáról.
    [​IMG] Hányszor mondjam neked, hogy ne csavarogj el amíg ebédért megyek?

Lányok, amit írok a saját véleményem, nem hivatalos közlemény! A Flash Playert egyre több cég és Böngésző tiltja le alapértelmezésben, így a Mozilla is. Ez a játék a flahsre és a Mozillára van kihegyezve. A Mozilla szintén biztonsági fejlesztésbe kezdett és gyorsítani akarja a böngészőjét, ezért a flash nem fog beleférni a keretébe, ráadásul míg ő a kezdetekben használta majd utána a flash miatt eldobta a Javat, addig a Gugli és a Chromiumos böngészők főleg arra támaszkodván jóval biztonságosabb alapon és gyorsabban dolgoznak, és külön úgy nevezett Adobe.Flash.Player.Pepper bővítményt kaptak ami kissé jobb az alap flash playernél. Az, hogy nehéz bejönni ezeknek a mozgása okozza, az egész játékot át kellene programozni egy másik rendszerre, például az Unity Web Playerre, amit már használnak és használtak itt a Bp.-nél, igaz pár gépnél ez gondot okoz főleg a videókártyának, mert ehhez nem biztos, hogy az integrált kártya elég lesz. Nálam mai napig telepítve van, egy azóta megszűnt Bp-és játékhoz kellett, gondot nem okoz, inkább hasznosnak érzem most. Tegnap egy szaklapban olvastam a flash playerrel kapcsolatos hírekről, illetve egy hónapja kb. írtam az Adobe anomáliákról, ismerősök mondják bedőlt egy másik Bp.-és játék, hát én elgondolkozok, hogy fektessek-e pénzt egy olyan játékba, ahol sem fejlesztés sem magyarázat nincs arról, hogy mikor akarnak javítani egy romokban heverő játékon. Lehet, hogy törölni fogják a 99%-ban bizonyítható tényeket, de az igazság akkor is ez marad.
    Amire vártok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/335698/

Utoljára szerkesztett: 16.9.15
    zsozso577, greenfields, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  4. katalin1955

Sziasztok!

Maci: Látom csak nekiálltál az eventnek és be is fejezted, és még mennyi mindent bedobtál a közösbe. Igy kell ezt csinálni.
    A mama kutyit nem látom, de biztos aranyos lehet a cicmikkel.
    Az a nyúl hát nem semmi, milyen pofát vág!

Szomszikáim: Holnaptól a pompon virágot kérem ajiba, énis azt küldök mindenkinek.

Mindenkinek szép álmokat!
    -------------------------------------

Jó reggelt!

Szomszikám: Remélem a szemészeten nem nagyon kaptál ki, és minden jó lett.

A farmokon mindenhol fa van, ilyen még nem volt, meglátjuk mire elég.

Este találkozunk, addig dolog van, menőke.

Szép napot!

Utoljára szerkesztett: 17.9.15
    babahalak, zsozso577, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Ez a mosoly teljesen levett a lábamról :inlove: Maci engem a kidobálás akaszt ki, 2 böngészőt használok, de mindkettőnél megvan ez a problémám.
    Zsuzsám olvastalak a panaszosban.Sajnos nálam is beragadt.Egyszerűbb lett volna, ha úgy van bejelentve, kiválasztás alapján történik, és nem úgy, hogy aki jelentkezik mindenképp az lesz.
    Szomszikám, persze teccik, csak nem vagyok telhetetlen, megelégszek egyel is, azért küldtem tovább;)xD Maci képét külön ablakban nyitottam meg, úgy meg tudtam nézni.

Nálam is szinte mindenhol fákkal várom az eventet, kivétel a bahán, ott nem jutott minden földre.

Zsozso érezd jól magad! Szép napot Mindenkinek! Sok röpit!

6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Az idő csodás, jókat hancúrozunk Nyaussal.
    Természetesen mentor megint nem lettem, de már nem bosszant, mint az első alkalommal.
    Eventet csinálom. Az elején próbálom a 0 percessel minnél több röpit összeszedni, utána még rakok ki fákat.

Finomság, mert megérdemeljük.

7. Farmer*54

Hali Jányok! A kép 449 x 298 px azaz képpont tehát belefér az 550 x 300px= képpontba.
    [​IMG] Ha most sem engedi, panaszos lesz a vége, elég volt már a mai napból, sikerült sz úton a városba pár bunkót kifogni és miközben én kérek bocsánatot, hogy elengednek a járdán a Macipeddel amikor törvény szerint gyalogos vagyok, és adott az Úr egy bicajost 2 kisfiúval szintén bicajjal aki a járdán kis híján nekem jött a kanyarban.
    [​IMG] Jujj de jó lenne bele mászni, de anyu megtiltotta és se Csöpike se Zümike nincs itt, hogy játszunk, bár Katalin uncsija is megtenné most.
    [​IMG] Még jó, hogy mi ketten vagyunk így legalább tudunk fogócskázni, meg később hempergőzni is.
    [​IMG] Nem érted, hogy én tudom miképpen kell ezt megcsinálni, azért hoztam ezt a pallót is.
    [​IMG] Sziasztok Jányok, a mentor csak az lehet akinek hosszú a nyelve.

babahalak, zsozso577, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

Sziasztok!

Maci: Sajnos nem tudom most sem megnézni, nem kell panaszkodni, majd odaképzelem.
    Az akita nagyon akar fürdeni de nem jön össze neki.
    Nemcsak a gyerekek figyelmetlenek, sajnos a szülőktől látják, ahogy a példa mutatja.

Szomszikám: Én sem lettem mentor, pedig most jelentkeztem.
    Reggeli kérdésemre nem kaptam választ.

Druszám: Most a szabidra jó idő van, hancurozzatok nyaukával sokat. Köszi a nasit, majd elteszem ebéd utánra.
    Nincs 0 percesem, a rózsa van kinemesítve, 8 perc alatt érik simában, komforton 36 perc, ma nem érek rá, majd holnap belehúzok.

Mya Szomszikám: A kérdés fejben dől el, ahogy a reklám is mondja. Nem tudhatjuk mi alapján döntenek, van egy sejtésem, de jobb ide nem leirni, Maci beletalált.

Reggeli menőkém elmaradt, helyette levágtam a fűvet.

Szép napot!

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Maci nem probléma, megoldottam. Közlekedésnél pedig vigyázz magadra!
    Szomszikám jobb egér katt, aztán ide katt, és már látod is.
    Hű Sárkánylány, már egy hete nem ettem édességet, és kenyeret se, diétán vagyok, de ezt most elém tolnád tuti nem maradna érintetlenxD

10. greenfields

Én nem tudom hogy bírnám kenyér nélkül?!:(:wuerg::oops:
    Hozom a diétás verziót.

11. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Tegnap elég későn értem haza, és a farmon sem volt mit csinálni, fásítva van minden.

Mya Szomszikám: Megcsináltam amit javasoltál, nekem nem megy, látod milyen vagyok, abszolut analfabéta.
    Kenyér nélkül én sem bírnám ki a napot, de aki fogyni akar annak hajrá, vannak rost kenyerek is, néha ráfanyarodok én is ha nincs más.

Ma mosó nap van, lehet jönnek az esős napok, ma még szép idő lesz.

Mindenkinek hajrá, ki mit szeretne, szép napot!

babahalak, zsozso577, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Első ránézetre azt hittem zsíros kenyeret hoztálxD de látom írtad, diétás.Akkor meg is nyugodtam;):oops:
    Nem volt tervben, hogy nem eszek, csak valahogy most nem kell ennem semmihez, véletlenül alakult így. A csokira viszont kíváncsi leszek, meddig bírom nélküle.

Ennél az eventnél úgy látom, hogy így 100 körül is felejtős lesz, hogy teljesen végig lehet vinni, legalább is a részemről úgy néz ki. Pedig Valdinál elég jó szoktam lenni, de itt nagyon nem megy. Holnap kirakok xxl-es fákat is, azt nagyjából tudom üres járat nélkül aratni. Ütögetek a végéig amennyit tudok, aztán majd meglátom mihez lesz elég.
    Reméljük a legjobbakat!:)

babahalak, zsozso577, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Hali Jányok! Csak tudnám a fejlesztők mikor jönnek rá, hogy fél éven belül, már a Mozillán sem fut a játékuk?
    [​IMG] A gazdám chillis babot adott röggelire, most radírozok mint egy jó ellenőr.
    [​IMG] Engem is hiányolnak már mert ez a csuklás még egy busznak is sok volna.Csuklósmacska leszek ha felnövök.
    [​IMG] Bizony ám, mi okosodtunk tegnap óta belerángattuk a többieket is a csínytevésbe, csak ne áruljatok be minket.
    [​IMG] Nem értem ezt a gazdit, lipicai mént akar belőlem? Pattogok itt mint a teniszlabda mire ideadja a kajámat, bezzeg ha megharapnám a bokáját, ő meg féllábon ugrálnaxD.
    [​IMG] Érdekes, eddig mindig azt mondták, hogy fej nehéz vagyok mégis a kipufogómra tottyanok le mint a Nagyanyó mikor az uncsijával játszik.

babahalak, zsozso577, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  14. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Ma jól kimostam, jól el is fáradtam.

Nálam még mindig fák vannak mindenhol a farmomon.

Szép álmokat, jó pihenést!

babahalak, zsozso577, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Gyors bekukk. Korán kelltem,hogy mindenre legyen idő,. A héten és a következő napok is zsufoltak lesznek. Járok kontrolra.
    A szemészeten sem végeztem, a vizsgálat minden OK, de még van egy műszeres vizsgáűlatom . Oda októberre van idő pontom. Kedden Mezőkövesd, bejutási időpont egyeztetés.
    Most a jó időt még igyekszünk kihasznáni. Az udvar már patent.
    Mától szüret, igaz nem nekem, de segítségnek jó vagyok.
    Ez az event nekem nem haladós, nem igazán tudoma csillagokat gyüjteni. Számomra most mindegy, amire haladok és kész.

Szép kellemes hét végét !

Szomszikáim !! Fesztivál virágot kérnék, mert abból nagyon gyatrán állok !! Köszönöm !!

Utoljára szerkesztett: 19.9.15
    babahalak, zsozso577, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

[​IMG] Hahó Jányok! A játék minősége úgy csúszik lefelé mint ez a kiscica, bár anyucicmic nem örül a picikék játékkedvének.
    [​IMG] Végy egy zongorát rakj a billentyűkre egy sajtfalatot, és máris hozzájutunk egy hanyattegérhez amivel könnyebb dolgozni a gépnél, bár ez most épp egy kis hörcsög a szíriai fajtából.
    [​IMG] No én is betévedtem ide bár nem a Brumi farmjáról szöktem, hanem a szomszédból és nem én vagyok a nyuszó muszó sem.
    [​IMG] Nem értem én ezeket a két lábúakat bár múltkoriban a gondozóm is négykézlábon mászkált. Ide csalnak egy disznóhús darabbal, majd elrakják és fotóznak. Majd ha nagyobb leszek, ezért megtanítom őket kerítést átugrálni [​IMG] .
    [​IMG] Jányok, a mai világban mikor mindenki hadakozik, világra jött egy békét hozó két tenyérnyi élet! Szép Hétvégét Mindenkinek!

babahalak, zsozso577, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  17. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Farmer 54
    Remélhetőleg találnak rá megoldást.... én szeretem ezt a játékot.... és én Chrome-t használok...nekem sokkal jobb mint a Mozilla!

-------------------------------------------------------------------------------------

Jöttem belesni kicsit....csinálgatom az eventet...a legfontosabbakat váltom ki csak.... letettem a titkosakat...ólakból nem lett jégmadaram..sajna :/ egysincs még :( a titokfákból végre megszületett az első homoktövisem...és bahán pedig a majomkenyérfáám juhéé...
    Gyüjtögetem a csillagokat...de még nem tudom pontosan mikre váltsam be...
    2 területem ültetve van többi fa... nem non adja a felröpiket...de még van idő..hátha...
    Zsuzsám neked a sok zsufolt nap után kijárna egy jó wellness...
    Csöpiéknél meg remélem minden rendben van! Szegénykém!

Én megfáztam....bevettem 1000mg c vitamint, remélem mihamarabb kiüzi ezt a takonykort belölem... elkaptam a gyerkőcőktöl..
    Pihenjetek.... és sok sikert az eventhez!!

babahalak, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  18. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Maci: Mi az ha nem nyuszó-muszó? Valahogy teljesen ellágyulok, ha ilyen falat picikéket látok, írtó édesek.
    Kiváncsi vagyok ha megszünik a flash, mi lesz a játékkal.

Anika: A munkádból eredően ez teljesen rendjén való, hogy te is bekapsz egy kis bacit, kúráld magad a hétvégén.

Szomszikám: Rendben, holnap megy a másik. Jó idő van nálunk is, a család elment a kilátóhoz egy kis barangolásra.
    Drukkoltam a szemednek, rendben is van.
    Jó neked az udvar már fullon van, nálunk a csatorna helye csúfitja az udvart, még mindig nem tudom hívni a MEO-st, nem jött vissza a szerződés.

Hétfő reggelig csak fa van kint mindenhol, a bahán van 15 komfort, amiből most tudtam egy prémiumot gyártani és ellődöztem, 54 pontra sikeredett.

Szép délutánt!

babahalak, zsozso577, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  19. greenfields

Kellemes szombat délutánt!
    Eventtel haladok, a felhő és egy kütyü már megvan. Prémcsi labdákkal lövöldözök, 50 felett hozzák a csillagot. Most még a fák lesznek kint 2-3 napot, utána meg ami jobban kell.
    Kicsinyeimen a titkosak már megvannak, oda mást nem is terveztem.
    Reggelre tyúkanyó lettem.:D:music:Igaz, hogy piros mindhárom csibém, de legalább van.

babahalak, zsozso577, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  20. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Szia Druszám!

Grat a pipikhez, gyorsan dobd ki őket, hogy zöldek legyenek, regelre már megszabadulhatsz tőlük.

Nálam hétfő reggelig csak fák vannak még, majd akkor bedobok egy kis nemesített hagymát.

babahalak, zsozso577, greenfields és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.