Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt Fiatalok !

Örülök, hogy tegnap aktivak voltatok. Egyszerüen szeretem tudni, hogy jól vagytok. Tudjátok már nem nekem való az aggódás. Tudom mindenki elfoglalt. Ilyenkor csak egy sort, hogy jól vagyok, de most nem érek rá.
    Akkor megnyugszom.:)
    Ez az evnet az enyém sem, csak remélni tudom, hogy legalább az arany felhőt kifogom tudni váltani.:eek:
    A jövőben nem fogok rajta idegíteni magam. Ha úgy látom inkább bele sem kezdek. Szép lassan csinálgatom és kész.

A betegeknek gyógyulást ! Kérlek vigyázzatok magatokra! A fiatalok meg ne 1 nap akarják már megváltani a világot. Tessék beosztani a munkát. Mi is így csináltuk és lám lett is eredménye.
    Olyan ügyi voltam, hogy a tegnapi napom nem ért egy fabatkát sem. Utaztunk egy keveset. Vártam jó sokat, meghallgattam egy csomó beteg panaszát. Legalább ezzel segítettem nekik, hogy valakivel kibeszélték magukat !xD

Viszont nem néztem meg a gyógyszer javaslatom lejárati idejét és egy hónappal korábban mentem. Nov. 3-án ezt sajnos a saját hülyeségem miatt meg kell isméteni.

Legyen szép napotok !:)

babahalak, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  2. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek mára, csak bekukkantottam, a felhősort megszereztem a legelsőt, de ez is jó részemre, vegyeset mind kiváltottam még az elején. Igy én befejeztem már az eventet.
    Apusom még küzd, én reménykedem hogy...... .
    Azért benézek hozzátok ahogy tudok, és ahogy érzem magam. Köszönöm nektek a szép szavakat és Macinak a tündéri kutyusokat. Puszilok mindenkit :inlove:

mya100, babahalak, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  3. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Isijárat letudva.

Csöpi02: Drukkolunk hidd el, ezerrel a párodnak, neked is, hogy tartsd benne a lelket. Az eventet hagyd a csudába, csak akkor csináld ha kikapcsol.

Szomszikám: Nagy gratula a szintlépésedhez. Látom annyira megkedvelted az orvosokat, hogy mész ha kell ha nem.
    Maci druszámat istenítette a kritikával kapcsolatban.

Az event kész, legalábbis számomra.

Szépen süt a nap, lehet még D vitaminnal feltötődni.
    A legkisebb uncsim már kora reggel rugdalja a nagyanyját, nagyon jó érzés, mondtam az anyjának, vigye már dolgozni mert egész nap érezném a kis Balázst, így fogják hívni.

Eni: Nagy gratula a diplomához, nem semmi munka mellett és a napi háztartási teendők függvényében.

zsozso: Remélem jól érezted magad nálunk a nagy faluban.

Mya Szomszikám: Remélem kiváltottál mindent amit akartál az eventből.
    A felhő változás még nagyon sőtét, majd remélem kitisztul ha élesben megy.

A titoksak hozták magukat, semmi említésre méltó.

Legyen csodaszép napotok!

Csöpi02, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

Az a helyzet, hogy ez a nyomorúságos diploma már rég meglett volna, ha van nyelvvizsgám.. szóval nekem "csak " nyelvvizsgáznom kellett... de legalább megvan.. az event nekem se sikerül nagyon, de engem nem is érdekelt annyira, így nem hajtottam érte nagyon..

Csöpi02, katalin1955, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csöpi....kitartást kivánok a férjed mellett! Gyere, amikor tudsz...várunk.
    Katalin.....igen-igen jó volt ott fent a nagy-faluban. Sajnos az évben már nem megyek.
    A jövő meg bizonytalan.
    Véghajráztam a kisfarmokon....amit tudtam kiszedtem azokon is.
    Itt a nagyon még csinálgatom....nem sokára aratok és akkor még
    lövöldözök és ami belefér kütyü kiváltom.
    Nagyon magasra tették a mércét.....de ahogy olvasgattam máshol....
    voltak akik már vasárnap teljesen készen voltak!!!!! Hmmmm??????
    Olvastátok.....az uj megjelenő tojás ára csökkent! 199 Fa lesz!

Csöpi02, katalin1955, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  6. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Eni: Mindegy hogyan és mikor, lényeg, hogy már a finisben vagy és ez nagy munka volt, még egyszer gratula.

zsozso: A tojás nem érdekel, ha olcsóbb is lett. Nem szabad már erre a játékra költeni, félő, hogy a kistesó sorsára jut, oda többet költöttem mint erre. Munkások és slussz.
    Most egy hétig más sem lesz mint költés és költés, erre-arra amarra.

Jók legyetek!

Csöpi02, katalin1955, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szíp Vanik Mindenkinek! Katalin, ezt próbálom szép lájtosan előadni itt néktek 1hónapja, de nem akartok hinni néköm, pedig ennyi aranyat 5év alatt nem vettem mint itt az utóbbi félévben. A bevált időben jövő teliholdakat, melósokat, turbómalmokat,titokfákat-ólakat összekavarták egy nagy katyvaszba az ami jön azt kapjuk, egy nagy trágyarakás és romhalmaz az egész.Montam én mindég KatókaBabának is né ugráljon annyit mert lever uni valamit, hát most lássa is a kárát. Nagyanyó, amióta két karó közé léptél azóta nem győzöd a követ hordani haza, tán nem a tanya kéménye áll csálén, hogy füvesd lesz kövesdből?.Csöpi a remény és a hit a lényeg, mindegy , hogy kiben miben de hinni kell, mert hit nélkül már a remény sincs.
    [​IMG] Őt itt hagyom nektek, ő a kis Szundika.

Csöpi02, katalin1955, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Macikám- nagyon igazad volt,pedig nem is ugráltam,csak takarítottam:oops:!!.....és már én sem hajtom itt magam,csak szép lájtosan,nem veszek már semmit!
    ...az az igazság,hogy időm sincs sűrűn itt lenni,napi két aratás-vetés és kész.
    Legyen szép álmotok és a betegek gyógyuljanak!

Csöpi02, katalin1955, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

szia
    A gyerek játszott vele és nagyon sajnálja az oriás állatokat.....én csak bele-bele néztem.
    Nekem elég a farm.....ha vége lenne....akkor megint jön a kártyavár!
    Akár hiszitek....akár nem,,,,, hiányzik az esti lövöldözés! Rutinból mentem a főtérre....ééééés csalódtam!

Csöpi02, katalin1955, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Végre vége van az eventnek.

Zsozso ! veled ellentétben,nekem nem hiányzik a lövöldözés. Ha lehetne inkább másra lődöznék............xD;)
    Erre felé olyan 6-7 fok van. Nem igen van kedve, kimenni, pedig ma utam van. Remélem napközben kicsit kisüt a nap !

Reni ! Gratulálok ! Mindegy a lényeg, hogy tul vagy rajta. Ebből az eventből nekem is csak a felhősor lett meg az arany és a titkosak. Pedig nem értem rá és állandóan hosszúakat ültettem
    Most már mindent csak lájtosan csinálok.

Csöpi! Mielőbbi gyógyulást a férjednek és kitartűást és sok-sok hitet, ahogy a Maci mondja. Gyere amikor tudsz és agj hírt magatokról.

Szomszikám ! Lehet, hogy valami okosító tablettát kellene szednem, vagy legalábbis nem a rutint végezni . Akkor már 2 uncsikával foglalkozol ????xD

Maci ! Ismételten köszi a képeket, mindig felvidítanak. Olyan kis dögönyözni valók !:)

Katám ! Örülök ám, hogy itt vagy. Jó lenne ha megtanulnál már kicsit lejjebb vennni a feladatokból és néha a pihizésre is gondolnál.:)

Vissza a másik oldalra nem megyek, mert akkor kidob.

Mya! Kata ! Remélem kiszedtetek mindent, amit lehetett.

Nekem a kertiberkenyén:) kivül a többi felejtős.:(, nem is tudom mit vártam.................. talán teknőst.............

Na megyek aratni.

Legyen szép napotok !

Pusszantok Mindenkit !:)

Csöpi02, katalin1955, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    Evetkéből nálam is meglett az arany felhő, a titkosak, a szupitáp és a matrinca.
    A titkosak hümm- hümm. Legjobb a bahamás kör: amnézia, acsacsa és majomkenyér, xxl tűzvirág, pisztácia, b.dió.
    Az idő itt is hűvöskés, gyűlnek a felhők.
    Ideális az idő a szekrénytakarításhoz.
    Természetgyógyászat és a virágkötészet fejlesztése gőzerővel folyik, már látom az alagút végét.:pxD

Csöpi02, katalin1955, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap kicsit túlzásba vittem a labda gyűjtögetést, még 19 db csomagot el kellett dobálnom, az utolsó percig eventeztem.Nulla röpi maradt mindkettőből. Ki tudtam volna váltani az összes felhőt, végül is úgy döntöttem mégse, elég lesz nekem az arany, az összes vegyes cucc, a maradékot pedig kintornákra.

Maci ez egy cica aki makkának álcázza magátxD
    Okosan kell költekezni, mert mostanában sok mindenre lehetne.Annyi minden jött egyszer, hogy a felhőt se vettem meg, raktár akciókor a hiányzó tojásokat se. nem baj legalább melósokra lesz keret. Az új kedvencet még átgondolom

Zsuzsám mindjárt jön az új állat, így is, úgy is hiányunk lesz. Berkenyédhez gratula! Szoknom kell ezt a rossz időt, mert jelenleg nem tetszik.A szelek is megjöttek [​IMG]

Reni neked gratulálok a diplomádhoz!:) Sűrű programjaid közt azért várunk.

Kata neked jobbulást és Szomszikámnak is!

Sárkánylány azt a sütit én is nyomatnám, mondjuk ide az arcomba :pde nekem nem lehet,-.- mert akkor a kemény 2 hetes munkám kárba vész.xD

Csöpi továbbra is gondolunk rátok, szorítunk értetek!

Zsozso nekem sok volt így egyszerre. Nem is bánom kis lazulást. Titkost úgyse veszek.

Aki vesz annak megy a drukk. Sok szerencsét!

Csöpi02, zsozso577, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

HIT, REMÉNY, SZERETET!!! Csöpi, a belépő a tiéd, nézd meg egy kattintással, és ezeket próbáld meg a Férjed felé sugározni. Persze a többiek is megnézhetik, hátha ad erőt a fogyókúrához:cry: majdnem beleraktam a v betűt:wuerg:.
    [​IMG] Mikor a Sárkánylány találkozik a Babucival. Felejthetetlen élmény mindkettőjük számára, főleg Katának, mert Babuci azóta is gyakorolja a hátára való ugrást.
    [​IMG] Anyu nekem adott, ha elmész megharaplak.
    [​IMG] Csak tudnám hová lett az egerem amivel itt játszottam, csak addig hagytam itt míg anya hívott ebédelni.

Csöpi02, greenfields, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Sziasztok !

A mai napom jól beütemeztem. Mit csinál az okos paraszt, hallgat a kiírásra. Reggel szépen eldolgozgattam 10-ig. Gondoltam jön nem sokára a karbantartás akkor minden utat letudok és 2-kor jövök vissza, olyanokat ültetem ami akkor érik be. Lehuppantam utána már láttam, hogy jó nagyot, mert ahogy beléptem, akkor szépen jelnetkezet, hogy na most karbantartunk. Úgy elmentem, hogy most értem vissza.8)-.-

Kata ! Gratulálok a fáidhoz ! Nem tudsz leülni 5 percre, kicsit pihizzél már na !!!!:);) Nem értem én ezeket a mai fiatalokat, hogy miért kell minndent egyszerre megcsinálni.xD

Mya ! Nekem nem lesz új állatom, hisz még egy rakás hiányzik. Nem is úgy áll a szénám, hogy valami új legyen, mert ezekből sem lett semmi új sem. Munkásokból betáraztam, de azért jó lenne, ha lenne, egy kikapcs. gomb, hogy ne menjen az idő, hisz éjszaka úgy sem dolgoznak. Lehet beteg leszek, mert ilyenekről álmodok. Csődbe vinném a BP-t

Maci ! Az ember szívét melengetik az ilyen fotók. Annyira megható, hogy körbe veszik a kölykeiket. Sok ember példát vehetne az állatok viselkedéséből. Köszönöm !

Kiírtam magamból a mérget, most már elhúzok !xD

Csöpi02, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  15. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ....na én is úgy jártam, mint Zsuzsa,csak most értem ide:p
    eventből nekem csak a vegyesek lettek meg és a matrica, a titkosak jobb ha azok maradtak volna:(...nem veszek új tenyészetet:music:............viszont tetszik,hogy nem egyesével kell leszedni a felhőket;)
    ..................ma körte befőtt és túrós süti készítés van soron,meg a takarítás-mosás,stb...........,holnap meg bálozunk....új táncot tanultunk rá, az üvegest...........
    .............ezek a kisállatkás képek nagyon aranyosak,még én is megsimizném őket:D
    ............most el,majd jövök valamikor,addig is legyetek jól és jók!...........ja és itt is fúj a szél:(

Anika_9_, Csöpi02, zsuzsa-mama és 6 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Az idegem tegnap este óta az egekben van, de én vagyok a hibás, mi a fenének játszom még mindig.
    A felhősort csak mindig frissítés után tudom learatni. Így most nem 5-6 perc a leszedési időm, ha nem 1 óra. Ami egyszerre érne be pl. a 12 órások felét már régen leszedtem a másik feléhez még van 15-20 percem. Este kihagyom,mert nem leszek azért itt a gépnél, hogy erre várjak. Lehet, hogy jó lesz ez a felhősor, de én még most csak a hátrányait látom. Nekem az segített volna, ha érési időrendi sorba tudom rendezni, mert akkor nem kelllett volna minden alkalommmal végig menni a most már talán 30 felhősoron. Remélem Nektek több szerencsétek van vele, csak én vagyok megint rossz szerveren.

Itt esik az eső, éjszaka volt egy kis égi háború, távolról most is dörög. Itt az ősz, de keményen !

A betegeknek mielőbbi gyógyulást !
    Legyen szép napotok !

A teljes felhősor leszedésével pontosan 44 perc alatt végeztem !!!!!!:mad::(8)

Utoljára szerkesztett: 25.9.15
    Anika_9_, Csöpi02, SZERENCSELOVAG és 7 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok

Zsuzsa......én is ugy jártam tegnap...ahogy te.....nyugi nem vagy egyedül!
    Nagyon gondolkodtam, hogy hagyom a fenébe.....erre megveszem az uj tojást!
    Sokszor már saját magam sem értem.!!!!!!
    Mya...egy ilyen menet után és sem biztosan vágytam volna egy ujabb lövöldözésre.
    Deeee én nem gyüjtöttem ennyit össze....ha volt is akkor több farmon!

A titkosoknál nálam most az állat volt a vezető.....a JÉGMADÁRRAL!

Nagyon nem szeretem ezt az időt.....tegnap voltam kint....de ma boltba sem megyek.

Tigrislady, Anika_9_, Csöpi02 és 7 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, esik is az eső, én sem csipom.
    Mézet is elkezdtem mától kanalazni, valahogy nem esne jól egy torokgyulladás.
    Hoztam nektek is, nehogy betegek legyetek, vagy ha már mégis sikerült, akkor hamar meggyógyuljatok.[​IMG]

Nem igazán tudok még mihez kezdeni az új felhővel, majd ha lesz hangulatom hozzá nekiesek.
    Zsozso most nálam is lett ott olyan állat ami még nem volt.Végre lett tekim, abból egy a Zsuzsánké, mert neki még nincs.
    Fából nem lett semmi jó.
    szupertrágya spórolás miatt maradt ennyi dobálás a végére, de többet ilyet nem csinálnék.

Maci erőt ad minden jó dolog, ez pedig nagyon szép. Egy a szerencse, hogy csak majdnem :wuerg:

Kata ügyesen az üvegekkel a hétvégén, érezzétek jól magatokat.

Itt sötét van, villanyt kell kapcsolni.

Tigrislady, Anika_9_, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  19. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Itt is szakad az eső. Uncsim várta már a mai napot, az iskolával vadasparkba mentek volna, így múzeumlátogatás lesz belőle. Tudom az is kell a kultúrának, de ők ma máshova mentek volna, sajnálom őket.

Mya szomszikám: Nekem is csak egy helyen van teki, a többi újról nem is beszélek, a fákra gondoltam, meg a madárra, most meg jön a tatu, nem tudom mi lesz itt még, sorra nyomják le a torkunkon a sok újat.
    A felhő, hát az még nagyon zavaros, most nincs idegem foglalkozni vele.

Szomszikám: A felhővel kezdek mindig, utána jön rackó majd a kerék és utána kezdek aratni. Most a felhő nagyon lassítja a játékot, de frissítéssel megoldom.
    A második uncsikámmal a pocakon keresztül tartom a kapcsolatot, edzem a találkozásra.

Druszám: Tanits mester, mert a virágkötővel nem haladok, mondj valami haladót. Ma kellett volna szekrényezned, mert esik az eső, lehet ma bolondozni nyaukával.

Ma kezdtük volna a kutyaház csinálásának, de abból semmi nem lesz.

Jók legyetek, öltözzetek rétegesen!

Tigrislady, Anika_9_, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Az idő borzalmas, rommá áztam a boltból hazafelé. Nyaussal most nehezen tudnák bolondozni, mert már kiugrálta magát, most durmol a ruháskosár tetején.xD
    Szekrény még van bőven lehetne pakolni, de olyan sötét van, mint a bányászbéka fenekében.:wuerg::oops:
    Virágkötészet 5. szint kipipálva, most a természetgyógyászat és a pékség van soron.
    Minden nap bedobtam 5 fehér ártatlanságot a fejlesztésbe és orrvérzésig kevertem alapoktól az esküvői asztaldíszt. Igen szépen hozza a pontokat (tölgynél maxra felfejlesztettem a mesterségpontot) mire a virágkitűzőtől eljutok az esküvői asztaldíszig. A piacot is figyeltem, ha találtam jó áron esküvői cuccokat vettem és felhasználtam. Tegnap este kisöpörtem a piacot az utolsó 25.000 pontért, de végre megvan.:D

Nekem mázlim van, mert a munkásokkal egy pillanat alatt lekapom a felhőt, csak a gesztenyésre kell figyelni.

Tigrislady, Csöpi02, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.