Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Jó, hogy írtad, már sík ideg voltam !:D;)

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Event reggel kivégezve....egy kicsit hiányérztem van....a malackás miatt.....de nincs
    arányba az érte kapott cuccal!

Most kihagytam a cserét.....nem voltam a hajom sem.....valahogy nincs időm megnézni,
    és eldönteni....hogy mi is kellene! Igy most nem hajózok!

szia
    Igen-igen én voltam a régi nevén nevezett Moszkva-téren....és ahogy te én is
    meglepődtem! Egy nagy üreg az egész! Elgondolkoztam, hogy mit is épithetnek oda!
    Várat????

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Mya- már van;) és remélem gyógyulsz is!

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

és igen, már van :D nem is tudom mit mondjak.. meg se érdemlem..úgy vagyok mint Zsuzsánk szokott lenni, teljesen meghatódtam...nagyon köszönöm:)
    A torokköszörű a Zsuzsánknak szólt, mert nem reagált a célzásra, de már igen, és meg is nyugodott;)azóta igaziból kapar picit a torkom, de kanalazom a mézet rendületlenül. Remélem elég lesz.

Zsozso így voltam én is régebben az eventel, mindent elejétől végéig megcsinálni. Már a hasonló részeket mint ez a mostani malacos kihagyom. Nehéz visszaszaporítani...azért a 380 kecske beadás se volt kevés.Csak az elsőt volt nehéz kihagyni.;)

Titkosokat kiraktam, végre nem felejtettem el, soknak tűnik.Bízok benne lesz valami jó.

Gabi922, Tigrislady, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  5. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Ruhák szépen száradnak, de még nincs vége, lehet nem tudok róla, de egy hadseregben vagyok.

Látom megy a biznisz, ügyesek vagytok, én még rápillantani sem tudtam. Kerti berkenyém már nem fejlődhet, megyek Enihez kunyizni egyet.

Férfi a háznál? A férjem is ilyen volt, a tanult embereknek nincs szükségük arra, hogy a munkát Ők végezzék, elvégeztetik.

zsozso: Széll Kálmán-tér, tudom, de a többség hátha nem tudja az új nevét.

Szép napot!.

Gabi922, Tigrislady, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Leszálltam a léghajóról, mert már szédülök.:pxD
    Jajj, de jó, hogy Myának is összejött a napóra.:D

Még a kicsikre vadászok kütyüket, de szépen telnek a felhősorok ott is.:)
    Most ebéd, utána napozunk és lustálkodunk Nyaussal.

7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Üdv Jányok! Tigris, amit te kérsz egy barát vagy csak topiktárstól az olyan sok, hogy én csak annyit mondok te olyan messze vagy egy kis szomszédomtól mint Makó Jeruzsálemtől. Megsértődhetsz, nem zavar. Én kaptam a társamtól teknőst és a babákra is küldött, pár db kitehető és olyan állat bővítés amit én nem hiányoltam. Én valóban csináltam a tenyészetből a szigeten ólakat, csak azért írom ide a benne levő értéket, hogy hátha feleszmélsz és a harács mögül kijön az Emberi lélek: 45 milla csp. Nem sajnáltam elajándékozni, hiszen nem kell mindenkinek varum szellemében gondolkodni.
    [​IMG] Nem így kellett senkinek sem adnom, ment minden mint a balta úsztatás.
    [​IMG] Mondja már meg valaki Brumi honnan veszi, hogy én szeretem a paradicsomot.
    [​IMG] Most mönök vissza mert útban van egy másik ól a bahán, bár gondolkodok, hogy rózsa terményes legyen belőle neked tigris egy arany óráért rubin és gyémánt óralappal.
    Kellemes Hétvégét Mindenkinek & Eredményes Cserét.

8. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Meglettek a titkos ólak, de inkább maradtak volna azok !

Nyúlketrec piros
    kacsaól piros
    disznóól sárga
    2 galamb
    2 sün
    2 mosómedve
    halastó sárga
    kivi
    2 mosómedve

Reménykedtem egy jégmadárban, ne eddig tartott !:sleepy::(8)-.-:mad:

9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem ez a csere nap nem non hoz sikert... kerti berkenye..teknős kellene ....de amiket kérnek értük..hááát..inkább nem...
    A termálforrást sikerült beszereznem :D ennyi a boldogságom.... titkosokat letettem...este jelentkezem a végeredménnyel....remélem nem úgy járok mint Zsuzsám!>:(
    Végre hétvége...juhéééé :)
    Megyek is sütni...szép hétvégét...:D

Gabi922, Tigrislady, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Anika !

A bahán a fáim , olyanok lettek, hogy emlitésre sem méltóak.:mad: Nektek sokkal, de sokkal jobbakat kívánok !!!

11. greenfields

Bejött, mert a kicsiken lett majomkenyér, teki, jégmadár:D
    legalább oda nem kell hajkurásznom.

12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Jöttem a titkos eredményeimmel. Jégmadaram nem lett, teki se jött. Legjobb ami még annak számít kacsacsőr lett.
    Bahán jött a fákból 4-5 jónak mondható xxl-es fa.

Holnap korán reggel indulunk, hogy elkerüljük a csúcsot.

Kellemes hétvégét, sikeres csereberéket!

13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Este 6-kor elültettem még egy kör gazt, mondom ránézek a feladatra miből mennyi kell még. A 3-as gyémánt kivételével már megvan minden, a felhő beüzemelve, és a röpikből is maradt jócskán.
    Szomszikáim: Nem kérek felrepit már.

A titkosak vegyesek lettek, lett tekim mindenhol és majomkenyérfám is, az egyiken lett jégmadár is.

Maci: Nem bántani Enit, önzetlenül szokott segíteni mindenkinek.

Druszám: Gratula a titkosaidhoz, most nekem is jobbak lettek mint szoktak.

Jó éjszakát és szép álmokat!

mya100, Gabi922, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Titkosak
    Fák: acai pálma xl, sárkánygyümölcsfa xl, pisztácia xl (2),brazildió xl, pitomba xl, csavarpálma xl,pisztácia xxl (4) kakaófa xxl>:(:mad:
    Ólak: galamb (2) , sün (2) , mosómedve (2) , guanógyár 2. szint narancs, kivi, gólya, béka,<--- >:( kacsacsőrű (2):inlove:

összességében: szó szerincs guánó-.-

mya100, Gabi922, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  15. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Anika és cukorborsó- ment a ..........
    Titkosok: lett egy jégmadaram, egy kacsacsőrű,egy kakas,egy egér meg sárga tehén, narancs nyúl,juh,tyúk és egy piros kecske
    Bahás: 1 majomkenyérfa, 1 achacha, a többi felejthető.........
    ...........ma bálba megyek, majd este vagy holnap jövök, addig is legyen szép napotok!

mya100, Gabi922, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kata ! Gratulálok ! Engem sajnos nagyon mostohán kezel a rendszer. A tiéteknek viszont örülök. Nem vagyok ám irigy !:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::D:D

Töltsd kellemesen a hétvégét !

Mya ! Gratulálok Neked is. Az úton vigyázzatok, mert sok őrült szaladgál szabad lábon !:D Térjetek vissza épségben !:)

Szomszikám ! Neked is jár a gratuláció. Úgy látszik csak én vagyok kegyvesztett!

Anika ! Ja és most Te is. Sajnálom !

Katám ! Gratulálok !! Érezd jól magad !
    Kellemes hétvégét Mindenkinek.:)

mya100, Gabi922, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  17. greenfields

Kukuccs!

Reggeli ébresztő

Gratulálok Babahalaknak a jégmadárhoz és jó bálozást kívánok!

Myának jó időt és kis forgalmat az utakon!

Zsuzsával és Anikával együtt érzek:(

Még teszek egy próbát a pink pulykalábassal, de már nem tudom mi kéne.o_O:sleepy::cry:
    Mindenkinek kellemes hétvégét!

mya100, Gabi922, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Kata Nagyon szépen köszönöm....Cuki vagy!:inlove:

Egy csónakban evezünk Zsuzsám :) de lesz még jobb is:) ;)

Köszi! :( Te pedig mázlista vagy e téren :) adj nekünk kis mázlit..egy jégmadár erejéig..plusz pár új titokfa erejéig :D :D

Am Jó reggelt Mindenkinek! Később bekukkantok!

19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szóval Nap Vanik! Ennyi egerem még nem volt mióta farmozok, a sast átállítom Egerészölyvé.
    [​IMG] Így örvendeztem volna azon xxl-es acai fáknak amit anika nem kapott, bár abban igaza lehet, hogy most a rendszer nem támogatta a kis játékosokat, anika te biztos 180cm fölötti lehetsz:p.
    [​IMG] Nagyanyó, ki mint vet úgy arat, ez a közmondóka erre a cégre nem igaz.Tehát keresni kell új játékot pöldül a farmville van rendesben is nemcsak a vírustanya frászbjúkon.
    [​IMG] Katalin, nem vonom kétségbe, hogy az mikor nincs cserenap. A többit nem magyarázom el neked, mert nem vagy érintett a témában.
    Jobbulást Kívánok Az Érintett Családoknál, Csöpi és Gabika!

[​IMG] Én most elmönök bár nem így mint a kis rokonom. Ezt a tíipusú járást Nagyanyónak kell gyakorolni, a picurkája mellé.

Anika_9_, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  20. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

91-es szinten vagyok..tehát nem mondanám magam kicsinek :) jó hozzád képest biztos kisebb vok.... am 180 cm alatt vok :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.