Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Mindenkinek, nincs sok időm ebédre jön a gazdag rokon!
    [​IMG] Félre az utamból csúnya népség, megyek Csöpikéhez és a Zümihez játszani. Bár Zümi már nem tud lehajolni a sok édességtől.:p

[​IMG] Nagyanyónak segítek a papírját rollnizni, otthon már a Green Katánál megcsináltam most csak kölcsönbe vagyok itt is rendet rakni.

[​IMG] Maradj békén egerész!- Miért nem mosdottál meg rendesen?- Így nem játszhatsz a kölykeimmel.

greenfields, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

tegnap úgy kifáradtam, hogy már nem volt erőm jönni.. bocsánat!
    Reggel elmentem a templomba, 8-ra, mi voltunk a sorosak takarításban.. 10.15-re vergődtem haza.. aztán elmentünk anyával ültetni való krumpliért.. szóval 11-kor kezdtem neki a mosásnak, takarításnak.. 3 adagot mostam, közben lehúztam az ágyneműt, azt most fogom kiteregetni... mosás után mentünk a kertbe, anya kiásta a sárgarépát felhordtam, közben hodrtam még le trégyát... kikészültem teljesen... este 5 után átmentem kicsit szülinapozni Zoli anyukájához, most tartottuk meg... 8 óra után én már olyan voltam, mint akit fejbevertek...
    Itt van egy kis hír valami új kedvencről...

https://board-hu.farmerama.com/inde...enc-a-halloween-alkalmából.13178/#post-361560

Zsuzsám és Mya!

szép lett a rucitok, ez aztán borzongósra sikeredett...

Csöpike!

nagyon örülök, hogy jöttél. Szerdáig még biztos nagyon nehéz lesz (utána állítólag könnyebb, de ezt mindig csak az tudja, aki benne van)
    Kitartást neked, ha tudok segíteni, csak szólj. Veled vagyunk mindannyian.

Maci, aranyosak a törpikék, mint mindig, de a kommentjeiden még jobbakat derülök... :D
    Event kész, most megyek vissza trágyázni ki az ólakat. (már a valós életben) :)

Szép napot mindenkinek.

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Desszert kizárólag felnőtteknek.

Nagyon egyszerűen elkészíthető desszert a fűszeres vörösborban párolt körte. Tulajdonképpen semmi más dolgunk

nincs vele, mint a meghámozott körtéket nyakon önteni vörösborral, fűszerezni, majd élvezni, hogy a lakást elárasztja a

fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér illata, míg párolódnak a körték. Kép Róla!

Akár előre is elkészíthető; és ha fel szeretnénk kicsit turbózni, tálaljuk egy gombóc vaníliafagyival!
    Hozzávalók:

5-6 keményebb körte (pl. Alexander)
    1 palack száraz vörösbor
    kb. 5 ek. nádcukor vagy méz
    1 rúd vanília
    3 cm-nyi friss gyömbér
    2 nagyobb rúd fahéj
    kb. 10 szem szegfűszeg

1. A körtéket egészben meghámozzuk (tehát a magházukat meghagyjuk), az aljukat levágjuk. Egy lábasba tesszük a meghámozott körtéket.

2. A körtékre öntünk annyi vörösbort, hogy ellepje őket. A vörösborhoz adjuk a cukrot vagy mézet, a vaníliarúd kikapart magjait és magát az üres vaníliarudat is, a meghámozott gyömbért karikákra vágva, a fahéjat és a szegfűszeget. Alacsony lángon addig pároljuk a körtéket, míg teljesen meg nem puhulnak (kb. 15 perc).

3. Kivesszük a körtéket a fűszeres vörösborból, majd a bort kb. a felére-harmadára beforraljuk (kb. fél óra) – így egy szirupos szószt fogunk kapni. Érdemes közben kóstolni, ha szükséges, édesítsük még plusz cukorral vagy mézzel!

4. A beforralt szirupot átszűrjük.

5. Langyosan tálaljuk. A szirupot egy kehelybe vagy kistálba adagoljuk, ebbe ültetünk egy körtét. A körte mellé egy gombóc vaníliafagyit is tehetünk: a langyos körte, és a langyos fűszeres vörösboros szirup izgalmas kontrasztot alkot a hideg fagylalttal.

Utoljára szerkesztett: 24.10.15
    Tigrislady, Csöpi02, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Háááát nem ájultam el a titkosoktól. 2 db bükkfa Xl, 2 db ujjasjuhar XL, 1 db körte XXL. bahás ! Tamarindusz, Achacha :)Szőlősóska XXL, kókuszpálma XXL, Csillaggyümi XXL. , még az utóbbi az jónak mondható.

Katám !Köszönöm szépen az uncsikám nevében is. Remélem ma kipihened a tegnapi nap "fáradalmait". A játékkal van valami, mert nekem is nehézkesen megy. Nagyon belassult.:(

Maci ! Egészségetekre az ebédet a gazdag rokonnal. Akkor Ő most kivágta a rezet !xD Mondhatom jó munkaerőt adnál nekem, de a képek nagyon tetszenek.xD A rokon vacsira is marad, hogy még mindig távol vagy ???xDxD

Reni ! Köszönöm szépen, de nem engem illet a gratuláció én nem tettem érte semmit sem, Mya volt aki időt pazarolt rám.:) Lazítsál már egy kicsit , hisz hétvége van. Mozgassátok meg a férfiakat is a házban.xD

További szép napot !

5. Farmer*54

Nem, Nagyanyó csak töröm a fejem a hiányos játék leírás miatt, amiről nem a modik hanem a központ tehet>:(. Az sehol sincs írva, hogyha én nem csinálok egyetlen alakzatot sem akkor a részegységet elveszítemo_O, hiába nyerek teljeset ha az extra jutalom nem az enyém:mad:. Én nem szerencsejátékozok honnan a jó ujjamból szoptam volna ki ezt:eek:. Mindegy ez már így alakult, majd legközelebb körbebombázom kérdésekkel az "illetékes elvtárst".:sleepy: Elmegyek én is a Szundikával Hunyni. Jó Éjt!

Tigrislady, Gabi922, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  6. szeva123

szeva123 Junior szaki

Kedves, nálam tapasztaltabb gazdatársak!
    Áruljátok el nekem, hogy hol találom a polipfa termését, amit leszüreteltem?
    Előre is köszi a segítséget,
    Éva

Tigrislady, katalin1955, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    A pajtában a rémnövényeknél megtalálható.

Tigrislady, Gabi922, katalin1955 és 7 más kedveli ezt.
  8. szeva23

szeva23 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszi. Észre sem vettem, hogy ott van erre egy külön rubrika, különben ott kerestem volna.

9. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Nehézkesen aludtam el, de reggel annál jobban belehúztam. Egy polipfát én is kitermeltem. Most folytatom a korábban megkezdett gazdakörit.

Zsozso ! Most jó korán keltél vagy én aludtam sokáig !

Szép napot !

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok,szép jó reggelt!

Korai vagyok ma én is:p
    Maci zümi tud hajolni, bár ha ezen a hétvégén Szombathelyre keverednék, nem biztos, hogy így maradnaxD no de nem lehet, nem kísértem a sorsomat. Körtés desszertet elmentem, köszi.

Köszi Reni! Nekem most tetszik az új terület, azt hiszem rámegyek az új kitehetőkre.Kíváncsi vagyok a halloween eventre.
    Közben kettes szintű mentor lettem. Ügyesek most a csibék.

Lehet csak itt környéken kirándulunk. Kezd világosodni, lassan enged a köd jó idő lesz.

Tigrislady, Gabi922, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Evetkével tegnap végeztem mindenütt, már csak ki kéne tennem a nyereményeket.:pxD
    Most, hogy nem kéne jön a zászló.

Myának is borzongatóan csini az új rucija. Ezen felbuzdulva én is előkaptam a szekrényből rémszőrmókot.;)

Az idő itt ködös szottyos, a nap csak erőlködik.:wuerg: Talán később javul a helyzet.

Horrornövényeket termelem ezerrel, már két xl polipfa ontja a termést.

Mentorsággal haladok, már a második csibém repül ki, ha így haladok nemsokára megvan a 2. szint.

Most megyek konyházni, délután szieszta Nyaussal, éjszaka melódia.

Tigrislady, Gabi922, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

[​IMG] Hali Mindenkinek! [​IMG] Órát Cimos elintézte nálunk, remélem másnál is van Cirmi. [​IMG] [​IMG] Azoknak akik a 4 őrláng eventet befejezték, én is bár maga a játék leírás még most is bosszant.

[​IMG] Baba & Morzsi puszi a jól végzett munka után.

[​IMG] Cézár!- Brumi egy sört rendel. Greeni te a szörnyecskéket hoztad a banneren?

Tigrislady, greenfields, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Gratulálok ! Ügyes csibéid vannak. Én még az első szint első felében tartok. Zöldben vannak és várok , hogy belépjenek, de 3-4 nap után rájövök, hogy ebből már nem lesz szint lépés ! Na válaszolni meg azt senki sem akar és ajcsit sem küldenek. Mindennap próbálkozom, de azt hiszem feleslegesen.

Jó kirándulást, most már itt is felszállt a köd. Süt a napocska !

Kata ! A szörnyecskédet ránk szabaditottad, de nagyon aranyos. Nekem csak 1 alap polipfám van. Nem tudom, hogy az XL-es mire fogom rátenni.

Jó pihit !

Maci ! Gratula az evnt befejezéséhez.

Tigrislady, greenfields, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Köszönöm Nagyanyó! Bár az egészségem is kész lenne már de úgy gondolta megáll a kór közepén, kifelé egy tapodtat sem. No további jó mulatozást a totyikba, Brumi elcammog F1et nézni.

Tigrislady, greenfields, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Szép estét !

Látom ma mindenki távol van , aki tehette gondolom kirándult vagy pihizet. Nálunk remélem meg volt az utolsó fűnyírás, már többet nem akarok, ez az utolsó zöld hulladék elszállitás.

Maci ! Valami hathatós kúrát találj ki, mert nehogy valami utó zengése maradjon. Jó pihenést és TV-zést !

Csöpikém ! Legalább látunk, már az is jó.

Zoli ! Minden-esetre jól eltűntél !!!:D

Mindenkinek szép álmokat !

16. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

mjaj, eléggé eltűntem igen. elnézést.
    ma pl csak lazultam. issssssssssssssteni idő is volt. Remélem mindenkit kerül a kehesség, akinek meg van gyors gyógyulást

17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Megjött Sárkánylány a szőrmókkal, csúcs:D Gratulálok az eventhez Macinak is, és jobbulást. Kérd meg a kutymát, hogy főzzön teát.Söri most nem túl jó, főleg hűtve.
    Varjú tojást én is kicsit késve raktam ki pedig volt még helye.

Zsuzsa mégis elmentünk Kőszegre. Nagyon tetszett, bár most nem maradtunk sokáig, túl nagy volt a tömeg az embernek, mondjuk engem nem zavart. Ha még lesz idén jó idő, elmegyünk mindenképp rendesen körülnézni mikor nincsenek ilyen sokan.
    Még pár perc aratásig, addig megnézem a videókat, amit már előre tudom,hogy biztos cukik lesznek.

Jó éjt Mindenkinek!

Tigrislady, greenfields, Gabi922 és 7 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Úgy látszik az őszi lustaság kezd kitörni rajtam, mert alig akaródzott a jó meleg ágyikómat elhagyni.
    Ma kezdem az infulzió kurát. Ha befejezem olyan, de olyan okos leszek...........xD;):D

Mya ! Mondtam én még neked valaha rosszat. Igaz én nagyon régen voltam ott, de máig nem felejtettem el a város hangulatát.:)

Kaptam egy új csibét, írtam neki és mit kért " pénzet", így ahogy leírtam. Alig tudtam megértetni vele, hogy azt nem lehet és hogy mit csináljon. Szóval nem tudom, hogy kik is ezek a csibék.
    Na nagy elvárásaim már nem lesznek ezután.

legyen szép napotok .

19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Én viszont korábban vagyok, kidob az ágy:D Engem is a hangulata fogott meg a városnak, mindenképp tervben van, hogy visszamegyünk.
    Nemsemmi csibéd van, vajon mire gondolt, legjobb esetben csépére. Volt hasonló volt nálam is.Megírtam a listát miről választhat napi ajándékot, válasz, "mást-kügyé"
    de nem panaszkodom a mostani csibéimre, ügyesen haladnak.Ajcsikat is kapok, igaz általában nem pontot, és szépen szaporodik az ugribugri kecske gyűjteményem:music:Még lesznek ügyes csibéid meglásd:)
    Remélem is, hogy kikúrálnak rendesen, aztán okosíthatsz minket, és mi is okosok leszünk;)xD

Ne felejtsétek a teliholdas farmon a napi meglepetést kinyitni :)

20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Deee jó, hogy szóltál......ez valahogy elkerülte a figyelmem!
    Mentségemre szól, hogy zürös hétvége áll mögöttem!
    KŐszeg?????....Hmmmm???? .....Vigyetek magatokkal!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.