Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Hahó, Mindenkinek! Áááhmm már reggel van? Na jó Zümi nincs mert ment vissza valami rozsdás kőszeget elhozni, mert a tömegben nem merte letörni pedig ez jellemző ránk.

[​IMG] Anika is behavazódott, csak a picikéjét küldte el aki épp megmutatja a versenyben ki az úr.

[​IMG] Az elveszett Babucis sárkánynak is ilyet kellene csinálni, megoldaná a macska kérdést nála, olyan mint a babajáróka. Csíkos ruhában az edző figyeli a teljesítményt.
    Most elcammogok, de itt hagyom nektek Pokit a 6hónapos sündisznócskát.

2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Haza értem ! Az okosításból annyit érzek, hogy majd szét robban az agyam. Kiderült, most dupla adagot kapok, de valahogy még nekem is feltünt, hogy a kis nővérke 20 perc alatt lezavarta az egészet. Holnap lassabbra állíttatom.
    Mya ! Gondoltam, hogy írok a csibémnek, hogy a pénzet én a boltban vásárolom kilóra. Az írásaiból azt veszem ki, hogy nagyon kis gyerek, így nem akartam megzavarni, mert a végén tényleg elment volna a boltba.xD Legalább mármost elkezdett haladni, igaz a csibe pontokat nem tudja küldeni, mert nem tudja hol van. Leírtam, de szerintem kidobott üzenet volt, mert kaptam egy téli szunyát !
    Most mi van ezzel a horroros eventtel. Ki tudja, adjatok felvilágosítást. Hatásodra ráhajtottam a kütyükre.
    Látod milyen tanulékony vagyok.

Zsozso ! Igaz kicsit messze vagyok hozzátok, de egy jó Kőszegi kirándulásnak nem igen tudnék ellenállni, de azért tavaszra szervezzétek ! Nekem eszembe jutott, mert kora reggel a híreket megint elém tolta ! Na most legalább volt értelme !

Maci ! Remélem kúrálod magad rendesen !:) Köszi a napi kis vidám szőrmókokat !

Zoli ! Remélem nem tünsz el megint félévre !!xDIgaz a lustaság nagy úr !!!xD

Csöpikém ! Kitartást !

Többiek ! Hol vagytok ?? A bányában dolgoztok. Anno írtam, csak arra nincs idő amire nem akarunk. Tessék hírt adni magatokról, feleslegesen ne aggódjunk.

Pusszantlak benneteket !

3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Jöttem áláirni. Jobban vagyok, de még nem teljesen, de eljön annak is az ideje, remélem.
    Őszi szünet van, úgyhogy szitterkedem.

Nekem is volt még egy helyem, így oda ment a tojás.

Jó idő van nálunk, süt a nap.

Szerdán bemegyek a vízügybe és az asztalra csapok, rólam elfelejtkezdtek, 70 napja várok a papíromra, most telt be a pohár.

Mindenkinek szép napot!

4. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Jöttem végre bekukkantani!
    Volt 1-2 emberke aki hiányolt...cuppoglak benneteket :)
    A bingó event nekem nagyon tetszett...végre van tatum és achachafám :)
    Ez a telihold event is végre pöpec.... nem kell lefelé szednem állandóan a dolgaim....nyomatom ezerrel!
    November 13tól 22.éig szabin leszek....juhu.... aztán lesz még 1 hetem a munkára...utána pedig ennyi volt....várom h hátha kivesznek újra...addig halálra fogom magam unni...de nem is tudom...kell egy kis pihenő...csak a pénztárcám ne bánná ennyire :/
    Nem nagyon történik velem semmi sem amiről mesélni tudnék nektek.... boldog vok úgy érzem... :)
    Vannak tennivalóim bőven, de olyan lusta vagyok belefogni.... majd ráveszem magam!
    Remélem mindenki jól van....jobban van....vagy alakulgat...
    Csöpi remélem te is jól vagy!
    Most viszont tipli van...ahogy tudok jelentkezem...vigyázzatok magatokra....

5. zsuzsa-mama

Szép estét !

Szomszikám ! örülök, hogy jelentkeztél, tessék gyorsan meggyógyulni és időnként lejelentkezni, mert az idegem nem birja a terhelést !
    Uncsikáddal töltsétek kellemesen és hasznosan a szünetet.:)

Anika ! Neked szintén örülök, hogy végre megmutattad magad. Légy nagyon boldog . Vigyáz a szerelem öl, butit és romokba dönt !xDxDEz mindenkinek ki jár.:):inlove:

Maci ! Szeretnék egy szurós kis sünikét , nagyon édi.:)

Főaratok és pihi, mert reggel indul megint a kórházi járat.

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket !:)

Tigrislady, zsozso577, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Anika: Amiért nem mondunk neveket, azért gondolunk a hiányzókra is. Mindennap gondolok Gabira, hogy fáj-e még a lába, hogy bírja a kiképzést, de nem irok róla, majd ha akarja közli velünk.
    Csöpire is sokat gondolok, közel van a szerda, de tapasztalatból tudom, hogy fájdalmas a kérdésekre válaszolni, el kell telnie egy kis időnek, hogy beszélni tudjon róla.
    Az állást biztos megkapod, kell az óvónéni. Töltsétek a szabit kellemesen.

Szomszikám: Tudod rossz pénz nem vész el, itt vagyok csak a sebeimet nyalogatom.
    Ma a 2kutyi összeverekedett, próbáltam kiabálni, csapkodtam, de rám sem fütyültek. Pont uncsim jött befele a kapun, ilyenkor a kan a bicikli kerekét támadja és nagyon ugat, a nőstény ráugrik a hátára, mert gondolom védi uncsimat, és ilyenkor összeszólalkoznak, de mindig csak rövid ideig. Uncsimmal kimentünk az utcára és vártunk, hogy mi lesz, különben egy szavuk nem volt, majd bejöttünk és mindkettő sebeit nyalogatta, nem volt semmi nagy bajuk, 5 perc múlva már dörgőlöztek egymáshoz.
    Békésen alszanak éjjel a szalmával kibélelt házukban.
    Uncsidnak nagy gratula, nőttél most egypár centit biztosan.

Mindenkinek jó éjszakát!

Tigrislady, Csöpi02, zsozso577 és 7 más kedveli ezt.
  7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ...jelenléti aláírva!....a Halloweenest én is nyomatom, két kütyü már megvan, a 3. is mindjárt,a gazdaköribe fogom utána ültetni a növénykéket.
    ...a hiányzóknak örülök, a betegeknek gyógyulást kívánok, a dolgozóknak lájtos napot!;)

Tigrislady, Csöpi02, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Szép jó rfeggelt !!

Szomszikám ! Igazad van mindenki akkor ad magáról infót, amikor akar, csak bennem már kialakult egy rossz szokás, hogy ha nem tudok néha-néha JÓ ISMERŐSEIMRŐL, BARÁRAIMRÓL AGGÓDOK ÉS MINDENFÉLE HÜLYESÉGEKRE GONDOLOK. a GÉPEM nem tudom közben miért váltott nagyra. Bocsika érte, de biztos tudta, hogy ezt nyomatékosan mondom !xD Azért a kutyikkal vigyázzatok, az uncsikádat ne engedjétek ki egyedül az udvarra. Remélem gyógyulgatsz.
    Indulok megint nem sokára. Nagyon nem szerek menni, de még mindig jobb így, mint ott tespedni egész nap.

Katám ! Ahogy beléptem kiakartam nyitni a 2. tököt, de gondoltam, hogy valami gubanc lett vele, így a panaszosba indultam és láttam, hogy ez hiba. Te viszont gyors voltál, 10 FA-d bánta. Sajnálom, de ilyenkor mindig azt mondom magamnak több is veszett már Mohácsnál. Tudom ez nem vigasz, csak enyhíteni igyekeztem.:):inlove:

Most én is Mya hatására a kütyüket próbálom kiszedni.

Learatok és húzok !
    Ahogy elnézem hideg van kint, mert az ablak be van párásodva.

Szép csendes és verőfényes napot !

Tigrislady, babahalak, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Maci, nagyon bejött ez a válogatás is, a kutyán majdnem behaltam xDxDxD
    Anika ha akkor jönnék mikor le van írva, hogy hiányzok, akkor nem sűrűn fordulna elő, de úgy gondolom itt mindenkinek helye van. Hiányzik aki nincs, úgy ahogy Szomszikám is írta.Tessék csak jönni, ha úgy tartja kedved.

Zsozso látod érdemes néha benézni.:) Persze, jöhetsz velünk, nehogy azt hidd csak úgy mondom, így is gondolom.Még nem tudom mikor megyünk, de egyeztetünk ha itt az idő.;)

Zsuzsám nem mindegyik kütyük szedem ki. A 14 órás rémpókot nem, azon felül jelenleg csak termelgetek, nem dobok semmit gazdakörbe. Malom kitehető nagyon jól néz ki:D Halloween eventhez talán ma már lesz leírás.
    Hibát én is olvastam, várok a mai meglepetés kinyitásával.

Tigrislady, Gabi922, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  10. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Süt a nap, mosás lesz a progi ma.

Mya: A malomnak van egy aurája, vagy csak én látom így.
    Össznépi kirándulás lesz, itt ne hagyjatok.

Szomszikám: Gyorsan tekerd le azt a kötelezőt és utána pihi.
    Uncsim már régóta egyedül van az udvaron, akkor van a baj ha kimegy valahova, de ha be akar jönni akkor csenget és beengedem.

Kata: Olvastam, a rendszer nem vonja le az aranyat a tök nyításkor, bár lehet tévedek. Nekem is az első utam a fórum volt amikor láttam a nyítási lehetőséget.

Legyen szép napotok!

Tigrislady, Gabi922, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

szia

Köszönöm szépen......de én először csak viccnek szántam!:p
    De már látom, hogy többen is vagyunk!.....igy komolyan kell venni!xD
    Lesz belőle egy össznépi kirándulás!xDxD .....ez jóóó!

Be-benézek....olvasgatok.....de tudod az okot, amiért nem vagyok sürübben.
    Én ezt már egyszer átéltem......nagyon...de nagyon bennem él, és nehezen felejtem el!
    :oops::cry:

Tigrislady, Gabi922, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Idekóvályogtam én is.
    Sikerült belefutnom a 10 FA nyitásba.:wuerg::cry:>:(
    Bosszúból nekilendültem nagytakarítani. Olyan szép idő van. Ablakok tárva-nyitva. Közben termelem a horrornövényeket.
    Most egyenlőre nem csinálok gazdakörit, majd meglátom az eventhez mi kell.

Én akkor jövök, mikor van időm és mondanivalóm, ha hiányoltok, ha nem.:p;)xD
    Most jobbra el teregetni.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Tigrislady, Gabi922, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  14. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Tigrislady, Gabi922, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Egészségedre váljék. :)

Tigrislady, Gabi922, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Minden_esetre isten éltesse mindkettőnket, ha már egyszerre nyitottuk a szemünket a világra bár nem ugyan abban az évben.:D:music:

[​IMG] Zsozso, sajnos az elmúlt évek során átéltem hasonlókat és amit nem bírtam úgy feldolgozni azt agy bácsi rárakta az ízületeimre köszvény formátumban. Katalin, a kutya megérzi ha félsz tőle és ilyenkor neked megy. Menj közéjük méreggel és egy lapátnyéllel fenyegesd meg, attól ők is félnek de ne üss rá mert megjegyzik magukban, az első adódó alkalommal visszaadják.

[​IMG] Elfáradtunk, az uncsi kergetésben, kissé ledőlünk mert utána meg Zümikét kergessük körben a vár körül. Nagyanyó sünike ha nagy akkor varrógépnek is megteszi. Maci megy kapirgál tovább.

17. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Gyors bejelentkezés, mert jönnek az uncsikáim, mert valamit leakarnak tölteni és azt mondják az én gépem gyorsabb. Ha ők mondják biztosan úgy van.

Egy megtisztelő feladatnak teszek eleget : Gabika mindenkit szeretettel üdvözöl, mihelyst tud jön. :):inlove:
    Na eddig tartott már itt is vannak. Még jövök !xD

Farmer*54, Tigrislady, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Maci.....tudom, tudom!....ezért probálom minél hamarabb feldolgozni a dolgokat!
    Ha egyszer megütöttem a bokám....utána már nem szeretném még egyszer!
    Zsuzsa.....a mai napod letudva? Lassabban csepegett?

Farmer*54, Tigrislady, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Igen amai napom rendben zajlott. Köszönöm szépen. Homályosítsatok már fel, hogy most akkor van event leírás vagy nincs. Mindenki termel és csinálja a gazdaköriket?? Most ez a feladat ???

Maci ! Ha jól értem ma szülinapotok van ??? Ha igen az Isten éltessen benneteket !!!:inlove::inlove:

Csöpi02, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    A Halloween 2015. event ismertetőjére még várnunk kell egy kicsit.

Csöpi02, Farmer*54, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.