Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Szomszikám ! Nem ismerek rág. Egy tértivevényes levél, megteszi hatását, főleg ha nyomatékosan beírod, hoigy ha nem csinálják meg tovább lépsz. Ezzel tudod bizonyítani, hogy Te eljártál az ügyben.

Az jelenléti aláírással egyetértek.
    Kapd össze magad és tegyél az ügy érdekében.

Mya ! Engem sem hív senki, csak jövök ! Most meg megyek, majd egyszer jelenzkezem. Nálam most felgyorsultak az események a fiam hamarabb utazik és még van pár dolog, amit ügyintézni kell.

Maci ! Csináljanak, akármit mi túl éljük. Nehogy már kibabráljanak velünk! Csak pozítivan ! Hozzad a képeket, nekünk nagy örömöt szerzel vele.

Gabi ! Nagyon örülök, hogy jöttél ! Már nagyon hiányzott az általad hozott kedves mese. Remélem megtartod szokásodat !

Tegnap sikerült egy légynek úgy felbosszantani, hogy a jó kis drága olvasó szemüvegem levertem. Nem tudom honnan jönnek, de bekerült a lakásba egy jól megtermett szörnyeteg. Na nem sokáig. Most mehetek a szemüvegem megjavítatni.

Legyen szép napotok !

Tigrislady, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Kukk!:D

Tegnap befejeztem az eventet..elég könnyű volt :D felröpi nélkül ;)
    Top1000...hát ennek az update-nek nem örültem...mert így a tippem tuti elúszik a fórumjátékban!-.-
    Szabin vagyok....múlt hét péntek óta páromnál dekkolok.....főzünk ...sütünk....sétálunk...miegymás :)
    Kicsit taknyolok....de mentateával enyhítem a tüneteket...
    Nagyon minimálisan olvastam most vissza bocsi ...Akik beneveztek a Topba..HAJRÁÁÁÁÁ:D
    Akik nem, pedig megértem őket...hisz én se dobok be semmit...

Jobbulást a betegeknek....most gyorsan elkullogok :)
    Szép Napot Mindenkinek! Igyekszem többször benézni!

Tigrislady, mya100, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Végre mese!:D:D:inlove::inlove:
    Olvasás közben jól esik egy kis almáslepény.;)
    Tegnap eléggé le voltam lakva agyilag. Hazaértem fürcsiztem, játszódtam Nyaussal, farmoltam és beestem az ágyba.
    Ma szaladgálós napom van, el akarok intézni mindent az éjszakás műszak előtt.

Valdinál az xxl moringát begyűjtöttem más most nem érdekel. Frissíthetnék már a kínálatot.

Topnak rendesen kúszik felfelé az alja. A végén jó, ha a 150 millánál megáll.o_O
    Na akkor gyúrhatok a következőre rendesen.:wuerg::cry:

Betegeknek jobbulást!
    Magyar topposoknak hajrá, hajrá, hajrá!

Most jobbra el.

Tigrislady, mya100, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Otthon!

[​IMG] Meglógtam a Green sárkányos macskandusz Kata banneréről, és ha valaki nem ad gyorsan mogyit harapok.

[​IMG] Csöpike, meghívott egy kis halgolyókra de ez nagyon finom. Jobb mint a kutyakaja amit Nagyanyó Morzsijától csentem miközben horkolva őrízte a kuckóját.

[​IMG] Hol a kis barátom?- Megvan, hopp már ott is vagyok. - Mert ügyes kis pandagyereknek nevelt a Mamám.
    Lent Jányok egy kiskutyit oktatnak a vakvezetés alapjaira.

Tigrislady, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  5. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Valamivel okosabb lettem mint tegnap. A dokinő a leletekből kisilabizálta, hogy a 9. nyaki csigolyánál meszesedés van. A gyógytornán is ezekhez a gyakorlatokat csinálom, hogy kicsit oldottabb legyen. Az infúziós kezelésre be kell feküdjek a kórházba, hogy ha baj van ott legyenek. Előbb a CT-re megyek a Városmajorba a klinikára, ha majd a dokinő rábólint akkor fekszem be a kórházba. A reggeli szédülésre, tornáznom kell otthon, és valóban segített, csináltam délelőtt és jobb lett.
    Nagyjából ennyi a többivel nem terhellek benneteket.
    Nagyon jó idő van, az udvaron teszek-veszek, szedegetem amit a szél elrendez.

Maci: Tetszik a mókuci. A lányom kicsi volt, nekünk is volt kettő, tudnék róluk mesélni, de nem terhellek benneteket.

Szép napot!

Csöpi02, tulipánfa55, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Halihó !

Haza értem, de a szél majd nem elvitt. A nap ragyogóan süt, de a szél orkán erejű. Kicsit kint voltunk a szélvédett helyen, ott nagyon meleg volt !

Szomszikám ! Jó tornázást ! De mire kapod az infulziót, mert az a messzesedésre nem használ.
    Legalább már tudod mit kell tornázni. Vidiről tudsz egyedül is tornázni.

Na húzok, mert éhes vagyok.

Csöpi02, tulipánfa55, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    ..jelenléti aláírva!...behavazódtam, heti két próba,holnap vetélkedő,szombaton rendezzük a bálunkat-ezért pénteken süti sütés....szóval mozgalmas a hetem...
    Maci- nagyon aranyosakat hoztál!..
    Zsuzsám-hogy veled mindig történik valami??!!
    Gabi- a meséd tetszett...
    A TOP-nak hajrá!.........., a betegeknek gyógyulást kívánok!
    A napocska hol volt, hol nem volt,de hál'istennek szél az nem!!!

Csöpi02, tulipánfa55, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Jó volt újra mesét olvasni a topikban.:) A videók is érdekesek voltak.:)
    Jobbulást kívánok én is Mindenkinek aki beteg!
    Én pedig várom az Emberemet, mert baleset volt.Vonattal valahol megrekedtek útközben, mert elzárták az utat.Még legalább egy óra késést mondtak.Most készenlétben vagyok, hogy valaminek mindig történni kell.
    Szél az nálunk is volt, bár ez nem ritkaság.
    Most elköszönök, Jó éjt kívánok Nektek!

9. zsuzsa-mama

Szép estét !

Katám ! Sűrű programod lesz. Jó készülődést és sok sikert !:)

Mya ! Remélem a párod szerencsésen haza ér. Valami finomat készíts mire megérkezik. Biztos rá fér egy pohárka finom itóka is.
    Meg.............................xD;)

A betegeknek gyógyulást ! A magyaroknak sok sikert !!!!:):inlove:

Aludjatok jól !:)

10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

bocsánat, hogy napok óta nem jöttem.. bevezették az új progit... hát kész vagyunk tőle mint a matekházi.. úgy kell vele sakkozni, hogy mikor mire hol kell kattintani, pipálni, meg minden.... tegnap este majd széthasadt a fejem, úgy fájt...

Most persze határidőre kell minden anyagit bedolgozni, hogy kapjanak bért a dolgozók.. nem lesz vicces.
    Top-on gondolkodom még.. holnapra talán eldöntöm, ha lesz időm persze ezzel foglalkozni... :S
    van m-ég valaki, aki top-on töri a fejét?
    sztem jó, ha 155-160 milla lesz az alja...

valdihoz tehetnének be új kínálatot, bár most nem bánom, hogy nincs új, mert nem lenne időm begyűjteni a dolgokat... így most könnyű szívvel kihagyom.. gombás event már kész..
    most megyek, mert későre jár...

betegeknek jobbulást, Maci és Katika... Anika.

Zsuzsám Mya, GreenKata, ti csak tartsátok itt a frontot...
    Csöpi, örülök, hogy olvaslak itt... gyere amilyen sűrűn csak tudsz... (én is jönnék, csak hát most meló van)... :S
    babaKata, jó táncikálást, majd hozzál fotót, ha lehet...
    Gabika köszi a mesét, ez aranyos volt..

Jó éjt mindenkinek, most balra el...

Csöpi02, tulipánfa55, Anika_9_ és 5 más kedveli ezt.
  11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ........fúúúúúúúúúj a szél!!....nagyon nem szeressem!!
    ...most el,mert már készülni kel.........örülök, hogy megjöttek a hiányzók, a betegeknek jobbulást és mindenki vigyázzon magára!

Csöpi02, tulipánfa55, Anika_9_ és 4 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Itt aránylag alakul az idő. Ma nekem is kellemes progim lesz. nem sokára indulok.

Legyetek jók, ha tudtok !!!

Tigrislady, Csöpi02, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Autó ütközött egy vonattal. Szemfüles volt, úgyhogy hamar hazaért.Mellette ülő emberért jöttek kocsival, így hozzájuk csapódott. Amúgy már 2 óra várakozást mondtak.
    Többiről pedig nem nyilatkozok, nyilvánosan;) Érezzétek jól magatokat, remélem az idő is kellemes lesz hozzá.:)

Reni én nem topolok, és a tippen is nagy valószínűséggel kevés leszo_O Már tavaly is gondolkoztam rákészülök, csak még nemigazán jöttem rá hogyan essek neki.
    Kitartást a melóhoz, Katának jó táncit!
    Mindenkinek szép napot, és jobbulást!

Tigrislady, Csöpi02, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  14. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Reggel jól éreztem magam, úgyhogy az isi járat megvolt.

Mya: Örülök a párod hamari hazaérésének és, hogy nem lett semmi baja.
    Én is gondolkodtam a Toppon, de rájöttem, nem vagyok eléggé felkészülve rá, majd jövőre megpróbáljuk ha még itt leszünk.

Eni: Kitartás, majd lesz nyugis nap is.

Szomszikám: Töltsd a napod nagyon szépen és boldogságosan.

Szép napot!

mya100, Tigrislady, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Kukuccs!
    Reggeli itóka.
    Tegnap itt is bolond szél fújt, bár a napocska melengetett. Nyausnak megérkezett az új táp és az alom. Nagyon bejön neki, akkor is jár a WCre, mikor nincs szükség rá.o_OxD
    Mától végre itthon, nyugalomban. Már rám fért.

Topnak alját én 150-175 közé teszem. Jövőre 250nel kell készülnöm, már neki is láttam.:music:;)

Most megyek pihikézni, kellemes napot mindenkinek!

16. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Szia Druszám!

Tegnap nagyon jó idő volt nálunk is, kiültem a hintába és bámultam ki a fejemből, hogy milyen hónap és hányadika van, olyan jó idő volt.

Herkikének annó amikor pici volt és még bent volt a házba, olyan átlátszó alom volt neki, ha belepisilt, összeállt és egy golyóban vettem ki.
    Hajrá, akkor készüljünk a jővőre.
    Pihizzél és játszál Nyaukával, rátok fér.

Én 240M-re tippeltem a játékban.

Drukkolunk a Magyar társainknak!

17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik Mindenkinek!

[​IMG] Nagyanyó, nem mondta még az uncsikád, hogy unja a mesét? A kép szerint úgy tűnik.

[​IMG] Kicsi vagyok én, majd megnövök én:music: Utána megkergetek mindenkit aki most nem játszik velem:p.

[​IMG] Jaj de jó ez a szél védett kis lankás, olyan jó itt anyát bevárni majd hozza az ebédet nekem.:)
    Katalin, én is szeretem az európai mókusokat, tudod mesekönyv is íródott róla a Vöröske volt a címe ha jó emlékszem a 60'-as években olvastam utoljára. Mert az usa szürke mókus 2x nagyobb és erősebb nála és sajnos fogyatkozik is nyugaton főleg, de itt középen is a kis vörös mókus. Az országnév nem véletlen kicsi, dübörög a szeretet irántuk bennem. Tigris, alant a távoli rokon ikerszülésen esik át és nincs ott Sárkányos Kata aki segítsen, szóval akkor fel a fejjel és ha valamit nem értesz?-Minden esetre szólj Zolinak biztos hajlandó segíteni benne akár a melóhelyen is.

mya100, cukorborso79, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  18. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok!

Maci: Látom a tigris mamának nem volt szüksége Druszámra, egyedül is boldogult a két kis szőrgombóccal, imádom a kicsiket és minden milyen, lehet az kroki vagy kígyó is, na pók az ne legyen, bár a családban mindig én végzek velük, a lányom fóbiás rájuk, uncsim meg eltanulta tőle.
    A kis jegesmedve boccsal szívesen játszanék, csak ne nőjön nagyra.
    A mókucimnak stílusosan Miki és Mici volt a nevük. Karácsonykor a fán randalíroztak, felaggattam nekik minden finomat, szerették nagyon a francia drazsét, dió héjába tettem fel a fára és abból keresgélték ki, egész márciusig megvolt a fa, mert a játékukat nem akartam lebontani. A macska miatt nem aludtak téli álmot, mindig felkeltette őket, kikergette őket a házukból, én meg a macskát a szobából.

Szép estét!

Farmer*54, mya100, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  19. greenfields

Farmerama híradó.
    Közérdekű közlemények:
    Érkezik az új titokállat, és a hozzá kapcsolódó új gazdaköri.
    Vegyes:
    Ismét lehet mozizni és a szomszédaim mehetnek potya tpt kaszírozni.:D:D:D

Farmer*54, Csöpi02, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  20. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Druszám: Nem azt mondtad, hogy névnapodra várod?
    Nagy gratula, Jó sok kell a 100-hoz, ugye? Mindent bele, hajrá!
    Nekem mindenhol csak egy filmet játszik.

Szép álmokat!

Farmer*54, Csöpi02, mya100 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.