Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

A névnapomra terveztem, de most nagyon belehúztam. A sok xxl fa, mamut és színes ól a kütyükkel megtette hatását.:D
    A 100. szint is meglesz február végén, ha tudom tartani az iramot.
    Nálam is csak egy filmet, de azt többször is megnézem.;)xD

Szép álmokat mindenkinek!

Hű a top alja nagyon emelkedik, mi lesz itt holnap?o_O

Farmer*54, Csöpi02, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Maci!

A programmal az a baj, hogy magyar Államkincstáros, és az elődjéhez képest mindent kicsavartak benne... :S van kézikönyv, leirat meg józan paraszti ész... csak logikusan nem úgy épül fel, ahogy várná az ember lánya...

A TOP nagyon elhúzott, egyre kisebb esélyt látok rá, hogy benn leszek... :S

Szép estét mindenkinek.

Farmer*54, Csöpi02, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jelenléti aláírva.

Kata ! Óriási gratula. Nagyon ügyes voltál.

A drukk megy minden magyar játékosnak, aki benn van a TOP-1000-be.

Szép napot !

Tigrislady, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Sárkánylánynak, Nagy-nagy gratuláció a szintlépéséhez! Egy mozit nekem is engedett.

Az én tippemtől már elszállt a top alja.Az nem gondoltam volna, hogy ennyire megemelkedik az utolsó nap. Drukkolok még a bentmaradásokért!

Kívánok Mindenkinek kellemes hétvégét!

babahalak, Tigrislady, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  5. greenfields

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm a gratulációkat!

Én is drukkolok a magyar toposoknak! Nagyon belehúztak. Ha ez így megy a 200 milla is kevés lesz!o_O:wuerg:
    Akkor jövőre köthetem a gatyámat.:pxD

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Jányok!

[​IMG] Ez az össze-vissza időjárás még nekem is sok, ledőlök egy órácskát.

[​IMG] Ez is az enyém és minden játék az enyém, nem adom ki a mancsomból egyiket sem.

[​IMG] Emberek, gyakorolom a légiveszélyt, mert az egyik szomszéd mindenféle tányért tálat és poharat hajigál ki az ablakon ha itt hancúrozok.
    Kellemes Derűs Hétvégét Mindenkinek!

7. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot kívánok midenkinek mára. Bekukkoltam, hogy még vagyok, de minden nap történik valami amin elhasalok, ugyan úgy mint Maci által hozott kutyus. Hétfön jönnek a polgármesteriből felmérni a ház értékét most közölték velem az előbb, de holnap megyek a fiamékhoz kicsit kikapcsolódni. Ilyenek a napjaim, megpróbálom összeszedni magam, de még nem sikerült idáig, váltakoznak a napjaim.
    Macikám vigyázz magadra nagyon, ez az időjárás nekünk már nem kedvez kinyuvadunk ilyenkor, én várom már a tavaszt, igaz még tél se volt, a hósöprés is jön majd még .
    Betegeknek jobbulást kívánok, s mihamarabbi felépülést.
    Drukkolok minden magyar játékosnak aki bent van a TOP-ba.
    Pusszantás mindenkinek, s nagyon jó hétvégét kívánok nektek.

babahalak, Farmer*54, cukorborso79 és 4 más kedveli ezt.
  8. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok!

Maci: Hogy-hogy elköszöntél, nem jössz már a héten? Ha nem akkor neked is derűs hétvégét!

Eni: Jól megleptél, gratulálok az elért eredményedhez, a mi topikunk is büszkélkethet egy résztvevővel.

Csöpi: Sajnos ezek az intézkedések velejárója a végnek, hamar túlesel rajta és utána könnyebb lesz.

Most hoztam haza a gyereket az iskolából, fájt nagyon a hasa, hívtak, hogy menjünk érte. Tegnap az apjánál volt, nem tudom mivel tömték meg.

Ma hűsi van.

Szép délutánt!

babahalak, Farmer*54, cukorborso79 és 5 más kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Gratulálni jöttem Ladynek, aki úgy robbant be a TOP-ba mint a bomba! Jött, látott, győzött!:)

babahalak, Farmer*54, cukorborso79 és 5 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Szisztok !

Reni ! Óriási teljesítményt nyújtottál. Gratulálok !!

Kellemes hétvégét !

11. greenfields

Gratula Tigrisnek a nagy véghajrához!

Mindenkinek szép álmokat és kellemes hétvégét!

12. Tigrislady

Maci! nagyon szép hétvégét neked, remélem, nincs semmi komoly bajod azért.. vigyázz magadra, pihenj sokat! És azért jelentkezz kérlek, ha tudsz! :)
    Csöpike! Kitartás neked és a családnak.. sajnos ezek a dolgok nem könnyűek, de hiszem, hogy minden eleve el van rendelve.

Kedveseim!

Köszönöm szépen az elismerő szavakat... igazándiból 13.10-kor döntöttem el, hogy dobom a pajtát.. majdnem teljesen sikerült is... :D
    Azért nem szóltam, mert akkor már nem volt rá idő, utolsó másodpercig dobtam mindent.... kicsit fölé is ment, de hát nem tudhattam, meg nem is akartam annyira kiszámolni... utána meg nekiálltam dolgozni ezerrel... a mai napot 15.30 után zártam az irodában, utána mentünk még vásárolni nővéremmel, aztán haza..
    ...és egy csodálatos előadáson vagyunk túl Zolival... Müller Péter. Többet nem is mondok. Isteni volt és magával ragadó.. elgondolkodtató.

Még egyszer köszönöm, és jövőre a TOP Titeket is vár!!! :D

Jó éjt mindenkinek.

Farmer*54, cukorborso79, Csöpi02 és 3 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Kicsit lemaradtam a gratulálok sorából, de még ma is aktuális. Reni, nagyon ügyes voltál, szép teljesítmény :)
    Magam is rákészülnék, ha tudnám hogyan álljak neki.Ha valaki segítene ebben pár tippel, akár priviben is , megköszönném.:)

Mivel már írtam, hogy ritkán veszek könyveket és olvasom, de Müller Pétertől is van egy példányom, és az interjúit is el szoktam olvasni. Igen, vannak kellemes emberek, és ő határozottan hozzájuk tartozik.

Macinak remélem sikerült kipihennie magát! Csöpi érezd jól magad a fiadéknál!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

babahalak, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  14. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok! Jó reggelt!

http://www.lifetilt.hu/wp-content/uploads/2014/03/tea.jpg

Itt esik az eső és nagyon fúj a szél.

Eni: A tegnapi hajrá után pont jól jött az előadás akkor, lehetett lelkizni és gondolkodni.
    Az én Dr Müller Péterem, aki mára már igazgató valamelyik nagynevű klinikán, 19 éve az életemet mentette meg, ezért ez a név kuriózum számomra.

Szép napot, inkább kellemes napot, mert nemigazán szép!

babahalak, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  15. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Jó reggelt kívánok mindenkinek, csak azért ugrottam be, hogy Tigriskémnek gratuláljak a TOP-ba jutásához és az elért eredményéhez:inlove:.

Macikám izgulok érted remélem jobban vagy ma már, nálunk esik az eső, borult az ég fúj a szél olyan ronda idő van.

Zsuzsikám Neked is nagyon szép hétvégét kívánok.

Többieknek is millió pusza, betegeknek gyógyulást mihamarabb.
    Ja még megemlítem, vettem nagy csomagot és így lett 3 hattyúm ;):music:.
    Megyek már, mert a fiam itt talál köntösbe 8 kor ébredtem meg:D.

babahalak, cukorborso79, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Itt szakad az eső. Most értünk haza a bevásárlásból.
    Nálam kimarad a titiokól vásárlás FA és szerencse hiány miatt.xD

Csöpikém ! Neked viszont óriási gratula a hattyukhoz. érezd magad nagyon jól.

Mindenkinek kellemes szép napot.
    Nálam megy a pajta töltögetés., igaz ma hosszuakat ültettem napközben is, hogy legyen időm babázni.

babahalak, cukorborso79, Csöpi02 és 3 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Sziasztok!

Köszi még egyszer mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :D

Voltunk anyával a piacon, nemrég értünk, haza.. most nekifogok takarítani meg mosni... utána dolgoznom kell, hoztam haza egy kis melót... :S

Este viszont bálba készülünk Zolikámmal... :D:D:D:D

vetem csomagot, a kötelező mellé kaptam egy hattyút, + jégmadár, tatu, teknős és kacsacsőrű.. a többit nem említeném..

az idő itt is szeles, néha csepereg aztán eláll..

Szép napot mindenkinek.

Maci! Remélem Te is jól vagy.

babahalak, cukorborso79, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Kukuccs!
    Itt is szottyogós idő van és a hangulatom a titokólak sem dobták fel (pl. sárga szarvasgomba malacfarm:wuerg:).
    Majd Nyaus felvidít.;)xD
    Müller Péter könyveit nagyon szeretem, igazán elgondolkodtatóak.
    Mya levél ment.

Mindenkinek kellemesen teljen a napja, a hattyútulajoknak nagy gratuláció!

Nagyon ellustultak a csibéim, lehet hogy téli álmot alszanak?o_O:cry:
    No menek a konyhába, mert így nem lesz ebéd.

babahalak, cukorborso79, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Esős Vanik! Jövök Katalin, mert Nagyanyómnak és Csöpikének kell a derű.

[​IMG] Nem tudom komolyan, hogy ő az apámo_O?- Vagy az Öreg Néne Őzikéje:eek:? -Hiába kérdezem piszkálom a fülét nem válaszol:p. Az is lehet, hogy földön kivüli:wuerg:.

[​IMG] Hol van?- Hagy tépem meg. Ne kapd el az orrom elől ez így nem ér.

[​IMG] Várjuk Csöpikét és Zümit játszani, de még köntösben vannak ami nem volna baj, ha ők szeretik, hogy mi kicsit rojtosra szabjuk az alját.xD;)

babahalak, cukorborso79, Csöpi02 és 3 más kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

Maci !!Köszönöm szépen. Na látod ezek dobnak a napomon. Néha többet mint az emberek. Állatban még nem csalódtam.
    Nagyon szép pihentető hét végét ! Na huss el, mert mindjárt itt a seregem !!:):inlove:

Tigrislady, Farmer*54, babahalak és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.