Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszi, nem voltam biztos! Jópofa a rucid:music: Maci is láttam ünnepibe öltözött. Szépek vagytok :D
    Oda se neki, legalább az ebéd biztos finom volt;)Szoktam én is néha olyat odaképzelni az ismertetőben ami nincs is ott, vagy fordítva.Azért is voltam bizonytalan xD

Tigrislady, Csöpi02, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem kiváncsiskodni!
    Milyen tervetek van a holnap kezdődő eventre.????
    Engem nem nagyon nyügüzött le....de mivel event....akkor csinálni kell!!!!xD
    Szerintetek elég hozzá két terület....vagy le kell szedjem az erdőt is?
    Katalin.....nagyon jó,xD hogy felhőt képzeltél....de mostanság mindig volt....én is kerestem....
    aztán hamar rájöttem, hogy nincs!:p;)

Tigrislady, Csöpi02, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Na egy darabig a fogorvost nem szeretném látni.xD Folytattam a takarítási eventem, de nem sikerült befejeznem, mert mindeig közbe jött valami ujabb is.;)

Mya ! A lényeg ügyesen intézkedtél. Titkosaid ?? Vagy titok !!!xD

Maci ! Köszi az újabb képeket, azért leültem megnézni pihenés képen. Jó az új rucid. :)

Szomszikám ! Ügyes vagy, hogy már megvannak az ajcsik én még tipródok rajta, hogy mi legyen. Jó suli, ahol jégpályára telik ! úgy látszik a tanárok nem voltak felkészülve rá, hogy a jég csúszik. Reméljük a kis lurkók mielőbb jobban lesznek.

kATA ! lÁTOM ÖLTÖZTETTENeK RENDESEN, PAZAR A TÉLI RUCID ! gRATULA A KÉSZÍTŐJÉNEK, AKÁRKI IS LEGYEN.;):)Nem tudom, miért váltott közben nagy betűre, bocsi érte. Jó, hogy írtad, hogy nem kell mindent megcsinálni, mert nekem most igen húzósak a napjaim és pont most van 4 órás event növény. Szép legyél !

Zsozso ! Nálam eldőlt, idő hiány miatt szemezgetek és meglátom meddig jutok. Már úgy megszoktuk, hogy tényleg hiány érzetünk van, ha nincs felhő.

Pihentető szép estét !:)

4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Köszönöm a dícséreteket, majd átadom a szabászomnak.
    Az az igazság, hogy lusta vagyok és nem telepítettem vissza a szerkesztő progit, anélkül meg bonyolultabb átalakítást nem tudok csinálni, csak szimpla méretre igazítást. De szerencsére van, akit zargathatok.:music::inlove:

Ma jól kibabrált velem a rendszer.>:(>:(>:(
    Délutánra a jól haladó, kommunikáló és pontokat küldő csibém helyett kaptam egy félig zöldet. Csodássá varázsolták az estém.8)
    Megyek is, majd Nyaus felvidít.

5. zsozso577

szia
    Ez???? hogy történhetett meg?
    A csibéd elérte a 40. szintet?.....vagy véletlenül rákattintott a törlésre?

Tigrislady, Csöpi02, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Mya: Finom volt az ebéd, tökfőzelék csirke pörivel.

Szomszikám: Az iskola, tesi tagozatos, minden héten, kézilabda és foci is van. Most két hónapig kori lesz,utána újra úszás.

Zsozso: Igen felhőt is képzeltem, idáig mindig volt.
    Terv nincs, nem bontok megint semmit, lesz ami lesz alapon,

Mindenkinek szép álmokat!

Tigrislady, zsuzsa-mama, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Szép Jó Estét Hölgyek és Urak!

Végre megvan Párom karácsonyi ajándéka..... megrendeltem.... nem hagyok semmit sem az utolsó pillanatra... remélem örülni fog nekik.... 12.én meg a családomnak és az Ő családjának lesz az aji hajkurászás..
    Pénteken jön a mikulás bácsi az oviba, nagy az izgalom a csöppségeknél.... :) Kidekoráltam az óvónővel az ovit...csináltam jó nagy hópelyhet....hóembert.... szélcsengőt angyalokból..csillagokból... Valamint fujtunk az ablakra karácsonyfát, hópelyhet..mikulást, rénszarvast, meg csengőt stb stb
    Még a mikulás csomagokat is meg kell gyártanom a családnak... ennyit megérdemlünk + a kihagyhatatlan virgács :D
    Fáj a torkom...>:( Ma olyan fáradt voltam, h le kellett feküdnöm, belőlem nincs semmi napok óta...az idő is betesz....punnyadom!
    Kitettem a titkosokat, hát említésre sem méltóak...remélem ti nagyobb szerencsével jártok...
    Eventet elkezdem holnap...de elvarázsolni nem varázsolt el...farkasom van bőven...
    Ennyit mára.... mek alszom...jó pihenést mindenkinek!

Tigrislady, katalin1955, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Nem tudjuk. Ő biztos nem törölt, levélben megbeszéltük. Még bőven nem repült ki a 16. szintet taposta. Egyébként nem kezdő. Valami rendszerhiba lehet.o_O:oops::cry:
    Sajnálom, mert hosszú idő óta ő az első csibém, aki jól haladt.

Az eventhez én le nem szedek semmit. Minimum program a sárkányos kitehető és a gömbös karácsonyfa. A többit meg ahogy időm és kedvem engedi.

Tigrislady, zsozso577, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Bibi mindenem, így muszáj volt korán kelni !

Kata ! Zsozso ! velem ez már kétszer történt meg. Sosem derült ki, hogy töröltek-e vagy sem. De minden ujabb igénylés nélkül, ott voltak az új csibék, félig zöldben, ill. a másik teljesen lázasan. A jelenlegiek is csak vegetálnak. Most már nem izgatom magam rajta.

Ma folytatom amit elkezdtem, közben elmegyek bevásárolni. igyekszem event kezdésre megérkezni. Legalább ma teljesen feltudjam szaporítani.

Legyen szép napotok !

Most látom, hogy van még hsz, de ezek eddig hol voltak.
    Na mindegy.

Anika ! Gratulálok, hogy ennyi mindennel készen vagy. Az ünnepek alatt, majd kipihened magad. Vigyázz magadra és a torkod meg kúráld már ki, mert elég régóta huzod.

Szomszikám ! Érten, hogy sprt tagozatos, de egy isiben nem terem olyan gyorsan jégpálya, hisz a pestit is víz boritja. Ott is ha elesnek vizesek lesznek. Azért gondoltam, hogy jó gazdag suli, ha ilyenre telik nekik.

Na most megint elköszönök,.

Pusszantlak benneteket.

Utoljára szerkesztett: 3.12.15
    Tigrislady, greenfields, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ahogy olvastam Katát a másik oldalon, mindjárt eszemben volt, hogy járt már valaki így a csibékkel, de itt a utolsó hsz.-be már meg is írta.Ha sikerült megbeszélnetek, hogy egyikőtök se volt, akkor tényleg rendszerhiba lehet.

Zsozso nekem most olyan terveim vannak, amit általában nem csinálok, de mivel ilyen közel van a hétvége, és rövid az érés idő, ezért bontom a mamutokat és az xxl-es fákat.Úgy gondolom legalább 2 nap kell a növények letermeléséhez, hétvégén pedig nem tudok olyan sűrűn ültetni. Te, hogy állsz a mentorsággal, vannak jó csibéid?

Zsuzsám nem, már nem titokxD Ami jobbnak számít az a kerti berkenye, és a teknős. Szóval hiányzó fám nem lett.
    Hiába nagy ház, nagy takarítás;) Magadra pedig tessék vigyázni!
    Szomszikám finom nekem is tökfőzelék.Mindenféle főzeléket szeretek, kivétel a kelkáposzta főzelék, pedig adtam neki párszor esélyt.xD
    Anika látom nálatok már teljes a karácsonyi láz.:music:Hozzám is jönnek vendégek karácsony előtt. Karácsonykor pedig mi megyünk. Tetszett az unokaöcsi, xDkérdezi ha jönnek ugye lesz már karácsonyfa? Mondja akkor még nem szokás díszíteni, de én mondtam neki pár napon már nem múlik, úgyhogy idő előtt fel lesz állítva.Én csak úgy nevezem instant fa, mert előveszem a szekrényből, és már ott is van. Ide nem lehet élő fenyőt hozni, csak hullana.Pár fenyőágat beszerzek aztán csinálok belőle mécsestartót, oszt ennyi a fenyőillat.

Szép napot Mindenkinek!

Tigrislady, greenfields, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahóó Jányok! Katalin, én a tanárt nem azért rúgatnám ki mert nem előre papolt, hanem mert a hideg jégre ültette a gyerkőcöket. Gazdagságot kaphatnak, ami egy életre szól mert nem múlik el soha az aranyér. Nagyanyó csak lájtosan a munkával, a nagyobbik uncsid majd besegít az edényzúzásban:p. Jé Zümike is azt csinálja amit a Brumi meg a Mama. Bár nekem mellé van fenyőillatú olajam is amivel egy itatós papírt átáztatok és szinte az egész Kárpátok fenyvesei zúgnak a szobában.

[​IMG] Kata a Nyaussal látogatóban, de Babuci unja a banánt.xDxD

[​IMG] - Anyuval olyan jó játszani, mindig a szakmai fogásokat mutassa nekünk. :) - A mi anyukánk is rendes, most éppen a Karácsonyra szánt ajándékot szeretnénk átváltoztatni a mi fogunkra valóra.:pxD Pótmamánk van alant, mönök.

Tigrislady, greenfields, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Látom az alagút végét !xD Jókor jöttem pihizni. A mai programot, kicsit átütemezték. Így most beletudtam húzni, mert délután megyünk vásárolni.

Maci ! Szokásáhot híven hozta a pihentető és jó kedvű képeket és a vidit is. Köszike.

Mya ! Nálam sem lett semmi , ha csak a narancs tyúkólat nem számítom annak.xD Már megszoktam, már azon lepődnék meg, ha tényleg valami legujabb titokfa vagy ól lenne. Vigyázok, már menni nem bírok !xD De azért is jól érzem magam.xD

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Először is hoztam egy kis módosítást az eventleírásban :A Bahama területeken nem röppen fel Egyujjas kesztyű,
    nem csak az ültetésből marad ki ez a terület, a felröppenőknél is ez a helyzet.

Maci ezen a makkán majdnem behaltam.Kis tigris pedig nagyon goromba. xD Nem aprózzátok el a fenyő illatot az már bizti:)Én olajban kimondottan a kókuszosat kedvelem. Beszereztem egy nagyon jó, ünnepi illatú gyertyát is, mostanában azt égetem.

Zsuzsám attól még mész ugye? ;) Sárga tyúknál pedig mindenképpen jobb a narancs xD

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

hiihiiiiiii Tényleg jobb a sárgánál a narancs. Látod ilyen szemszögből nézve már nem is rossz a narancs tyúkól.xD

Voltam-e, naná. Éppen most estem haza aratás előtt 2 perccel. Ilyenkor már tömeg mindenütt, csak ami muszáj volt, azt vettük meg. Mikulásra a fiuknak. Néztem ki a fejemből, hogy a két kezemben elfért és a 10 ezrek, csak úgy röpűltek. Holnap valami kacsit is venni kell. Ott már nem sorakoztunk..

A 3. feladatnál tartok, mindenütt az ezüstön megyek végig és ahol érdemes, csak azt csinálom végig. Ha marad időm, akkor töltöm ki a hiányzó láncszemeket !xD
    Megyek pihizni.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát .

Tigrislady, Csöpi02, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  15. katalin1955

Sziasztok!

Szomszikám: Te is csodálkozol mit ér 10E Ft?, semmit majdnem. Most lesz egypár ünnep nálunk is.
    Holnap ne dolgozz már ilyen sokat, pihizzél is néha, ebéd után egy kis szundi.
    Az isitől 10 percre gyalog, van egy sport pálya, ahol megépítik a jégpályát, oda mennek a gyerekek, és aki akar korizni. A család vasárnap délelőtt szokott.

Éjjelre hosszút ültettem. Holnap reggel 8-ra megyünk az isibe, Mikulás ünnepélyre.
    Most jött haza a lányom a dokitól, 2,3 kg-os a baba, jó nagy gyerek lesz, pont egy hónap van még hátra, ilyenkor sokat nő még.

Maci: A gyerekek 90%-án sínadrág volt, az uncsimon még alatta farmer is.
    Öltöztettem,vagyis vetköztettem és a tanár 2x szólt rá, hogy igyekezzen. Az idén nemhogy 4 -est, hanem hármast fog kapni tornából, nagyon nem bírja az uncsimat, szemmel láthatóan. Nem akartam visszapofázni, nehogy még jobban haragudjon rá, legszívesebben elküldtem volna melegebb éghajlatra, nagyon vissza kellett fogni magam.

Mya: Milyen fenyőillatról beszélsz? Nem vágom. Nálam az Adventi koszorú adja a fenyő illatot, és teszek a házikóba olajat és alá mécsest, és kipárológtatja az illatot.

Szép álmokat!

Tigrislady, zsuzsa-mama, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Ma korán kivetett az ágy. Most a pénz költés ideje van Szomszikám ! Viszont ilyenkor szembesülök, hogy mit ér a nyugdíjunk.
    Az unokáimnak pedig nem is nagy dolgokat vettünk, csak jelképes ajándékokat. Mikoe megláttam, hogy a picinek egy kis autó, mondjuk, ami nem megy tönkre 5 perc után 10-15 ezerbe kerül. Na innen mentünk tovább.
    Most már értem, azt hittem a suliba van, korcsolya pálya. Ilyenkor vinni a gyerekeket, amikor olvad, na nem kommentálom.

Takarítást tegnap befejeztem. Ma konyhai event lesz.
    Az eventes növényeket csak 2 területre ültetem, muszáj lesz neki ennyi helyen meglenni.

Vidám ébredést !

Tigrislady, Csöpi02, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  17. katalin1955

Sziasztok, Jó reggelt!

Szomszikám: Az árakon már meg sem lepődök, csak nézek ki a fejemből, nem baj az áruk rajtuk maradnak, és majd idővel leárazzák őket.
    Én is korán keltem, készülődni kell az isibe, uncsim egy divatguru, a lányok is hamarabb elkészülnek, válogat, próbál és ami neki tetszik azt veszi fel.
    A jégpálya fedett, belülről hűtik nagy gépekkel, nincs azon egy csepp víz sem.
    Isi után mi is megyünk vásárolni, jön a hétvége, csak tudnám mi legyen a kaja, örök dilemma.

Sok kesztyüt, és 3-kor horror gazt is ültetünk, hátha onnan is jön a kesztyű, bár kétlem.

Szép napot!

Tigrislady, Csöpi02, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!
    Ugye ugye attól függ honnan nézzük.Félig üres, félig tele, vagy a kelleténél kétszer nagyobb az a bizonyos pohár.xD

Zsuzsám a forintnak nincs nagy értéke nem csoda ha mennek az ezresek. Ajándékozás sose egyszerű, bár nekem most nem lehet okom panaszra.

Szomszikám ez most vissza is igaz, mert most kicsit én is értelmetlenül állok a kérdésed előtt.;) Megírtam, hogy a fenyőfa nem élő. így csak az a pár ág adja az illatot. A koszorút magam készítettem eddig, girlandból készítettem az alapot, szóval az se élő.Olajat kókuszosat szoktam párologtatni.Van fahéjas is, de olajban nem tetszik az illata.

Szép napot Mindenkinek, ügyesen az eventtel!:)

Tigrislady, Csöpi02, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Mya.....a mentorsággal haladgatok....igy 1 hét után sem izgatom magam vele.
    Bár most van három aktiv szépen haladó csibém....de ezek a pontok igy is nagyon nehezen
    kusznak felfelé!
    Nálam a Mikulás csaknémi édességet és egy könyvet fog tenni a cipőbe.
    Nagyon el vagyok veszve....nálam még nics kint semmi karácsonyi jelkép!
    Majd talán most hétvégén! Nem tudom megmagyarázni ezt a viselkedést
    még magamnak sem! Pedig már jól vagyok!
    Az eventet 2 területen csinálom....én azt hiszem valamikor hétvégén kész is leszek vele.
    Ma még rémséges növényeket is ültethetünk....nem hagynak minket lazsálni.

Tigrislady, Csöpi02, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Lányok! Zümike, egyik Barátom kamionos és ő szállította töményben az autó illatosítóhoz és a párologtató olajokhoz az árut. Mikor leszívatják a kocsit utána kitakarítás az első, speckó szerszámmal kaparják le a falról és az aljáról a maradékot, összejött 20 liternyi, amiből ajándékozott a barátoknak is, volt citrus illatú is. De én a fenyő illatot szeretem, már anno Drezdából is azt hoztam haza fürdősóban, fenséges volt.
    - Hát emberek ha tudnátok, hogy mennyi dolga van egy Anyának a picijével, meggondolnátok 5x is az anyaságot.

[​IMG] - Vigyázzatok mert én vagyok a vad berber oroszlán ük-déd-ük unokája.

[​IMG] Csodás közeli kép a macska védekezésről mikor a másik torokra megy, ezek játszanak mi van mikor élesben megy.?

Tigrislady, Csöpi02, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.