Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép estét mindenkinek mára. Reggel befejeztem én is 3 db felröppenőm hiányzott még este, de meg lett minden.
    Zsuzsikám, a kávéról lekéstem, de azért itt vagyok:D. De jó neked, unokázhattál ezerrel, nekem már megnőttek nagyon, már csajokhoz járnak a nagyfiúk, de egy unokám nem feledkezett el rólam a kislány, igaz ő is 18 éves elmúlt, de hozta a mikulás csomagot nekem, saját sütésű pici méretű kakaós tekercs volt benne és kis bocimikulás, meg mandarin is, mert kell az édesség után a vitamin. Itt volt nálam igazi meglepetés volt részemre, és nagyon jó érzés:inlove:. Fiam meghozta azt a 40x40-es és 170 magas üvegvitrint, amibe teszem a szép emlékeimet a múltból majd, hogy mindig szem előtt legyenek. Holnap kipucovázom aztán rakodok majd bele szépen elrendezve. Kis lépésekben alakitgatom magam körül a dolgokat.
    Macikám a vízcsapolással igyekezzél ám, és alaposan tessék rendezgetni a dolgokat nekem, nehogy baj legyen. Édesek az állatkák, a kiskutya körbe-körbe járása az ágyon háááát hogy nem szédült bele abba, végül én szédültem bele, mert sokáig kukkoltam xD.
    Márti-mama de jó hogy látlak itt is és gyere csak kicsit beszélgetni hozzánk, itt mindenki szeretettel vár ám téged mindig :inlove:.
    Babám, gyönyörű lett az új rucid, csodálatosan néz ki, a másik se volt csúnya, de ez igazi ünnepi hangulatúra sikeredett, mert jó volt a tervezője ;):D.
    Katalinkám, hát igen a mosás régen nagy feladat volt, még kézzel mostam és kútból húztam a vizet hozzá, aztán jöttek a gépesítések ahogy írtátok az már sokat jelentett. A teregetéssel én is úgy vagyok mint Zsuzsánk, amit nem muszáj nem vasalok :pmert utálok vasalnixD.
    Cukorborsokám vagy hogy is írjam másképp a nevedet, az eszem rövid, és a hajam is, nem ragadt meg bennem a másik név :oops::wuerg:, de ígérem bepótolom jövőre meg fogom tanulni ha megírod nekem majd xD. Igen a családomhoz megyek majd karácsony első és másod napján de addig is felváltva hétvégeken hol egyiknél töltök el kis időt, hol másiknál. Most nyakamba kellene venni az üzleteket egy kis meglepiért karácsonyra, azt se tudom hol tartják a kerületünkbe a vásárt, mert a régi helyén nem láttam o_O:mad:. Mindig minden változik, és azoktól úgy érzem én leszek fiatalabb és megyek a gyerekkor felé xD.
    Zsozsokám, hiányzol nagyon merre van, meg Reni is, és Gabi is hiányzik, remélem előkerülnek majd ők is csak behavazódtak.
    Na elég a szószátyár írásomból, remélem jól kifáradtatok most ennek az olvasásától és jót fogtok aludni éjszaka :p:D

Tigrislady, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Kedveseim jöttem jó éjt kívánni !

Szomszikám ! Mi már sok mindent nem értünk meg. Nekem nem mondták az unokák, hogy szombaton suli lesz. Holnap rákérdezek.
    Gratulálok ! Kész lettél az a lényeg, hogy-hogy az már nem érdekes !

Csöpikém ! Nagyon örülök, hogy ennyit írtál. Imádok olvasni. A mi kis csipet csapatunkkal meg , hogy mi történik, nagyon is érdekel. legyél csak mindig ilyen szószátyár ! Látod, azért a lányok mások. nekem csak fiú unokáim vannak és tudod már az Ő korukban most olyan ciki ölelgetni. A picit még lehet. Ma tanultuk a csiga-bigát, azt hittem megszakadok rajta. a két kis ujjával azt hittem lukat fúr a fejébe. Utána, ahogy van a mondókában összetöröm házadat a két kis öklét veri össze, mintha tényleg törné.

A farmozást mára befejeztem. Mindenkinek szép álmokat !:)

Tigrislady, Csöpi02, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Szutykos ídő van, nem szeressem.
    Ma a fényfűzéreket kell kitennem az udvarra.
    Kutyukáim jól érzik magukat a pincében, jól megágyaztam nekik lent.

Csöpi: A cukor és a tulipán is én vagyok. 3 farmom van, persze nem tudtad, mindig arról írok amelyiken éppen vagyok.
    És igen megyünk vissza a gyermekkorba, de mennyi szépet tartogat még nekünk, mindig erre gondolj.

Tegnap a töltött paprikámat nem igen díjazták, mondjuk én sem nagyon, így még nem sikerült, a tölti nem maradt egyben, zömében.
    Legalább nem kell szétvágni, mondtam nekik, uncsimnak izlett, úgyhogy a többi nem érdekel.
    Ma még egy-két dolgot beterveztem, igyekszem megvalósítani.

Mindenkinek szép napot!

Tigrislady, Csöpi02, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Szép napot !
    Azért ekkora nyűzsire nem számítottam. xD Mindenki elfoglalt rohangáltok a karácsonyi kör úton ?

Szomszikám ! van az úgy, hogy nem mindig sikerűl minden. Lényeg uncsikádnak izlett. A paprikában nem maradt benne a töltelék ???

Maci ! Alakulsz ???:) A dinnye felét remélem már elhagytad. gyógyulj meg minél előbb.:)

Itt elég hideg van. Fúj a szél.

Legyen szép napotok.:)

Tigrislady, Csöpi02, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik ! De hol? Zümike, a 3 jó barát a nyest harapja meg a tollát mikor német helyesírás van. Szóval, 2hónapos korukban drog bárókhoz kerültek mert az ilyen körökben a különlegesség az hatalmi jelkép. A káposztazabáló német vadász is azért lőtte le az utolsó vadon élő németországi barna mackót mert azt hitte, hogy híres lesz.De csak leköpködik az utcán. Jányok, sok-sok évvel ezelőtt, volt egy pumink ami kölyök korától elhunytáig velünk élt. Ő is kis korában körbe - körbe kergette a farkát sokszor, míg nem elfáradt és lefeküdt a helyére. Amúgy jó vagyok, csak emígy nem tiszta valami mert szédölgök mint ama gólya micsoda a levegőben, és nagyon szapora lött a düdögőm verése, biztos az úri reggelimtől ami hárstea és pecsenyezsíros kenyér szilvalekvárral.

[​IMG] - Tőlem Lányok, nem szédültök el hacsak nem akartok utánozni, a tejbepapi guruló átforduló evés gyakorlásában.

[​IMG] - Jó van már Anyu, lenyalod rólam a sminkem is és így nem tudok befiúzni. - Kislányom de a füled is ki kell mosni.

[​IMG] - Mi vagyunk a kísérő kórus.

"Ez a vonat, ha elindult, hadd menjen,
    Én utánam senki ne keseregjen.
    Ha valaki énutánam kesereg,
    A jó Isten a két kezével áldja meg."

Tigrislady, Csöpi02, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Körutam után egy pici pihenőt tartok....igy benéztem hozzátok is.

Maci....jobbulást kivánok!

Eventet 3 farmon sikerült teljes egészében megcsinálni ....bár olivkán nem
    biztam benne, hogy a kesztyü összejön.....de ma délelőtt befutott az utsó is!
    A még kisebbeken csak szemezgettem.....azokon minden jol jön!
    Most pihenek....az évben már csak itt a nagyon fogok eventezni....mivel nem lesz időm.

A hetem menj ide...menj oda:cry::p....szellemben fog eltelni.....remélem utána már csak a
    megrendelt dolgokért kell mennem.....és persze a minden napi betevőért!xDxD

Tigrislady, Farmer*54, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    Végre pihi és gyógyulás. A héten maga alá temetett a munka, ami meg is tette a hatását. Az enyhe idő miatti sok baci ledöntött a lábamról, de már kúrálom magam ezerrel.

Evetkéből amit akartam megcsináltam.

Hangolódjunk a télre.;)

Holnap karbantartás.

Tigrislady, zsozso577, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  8. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Felkeltem jelenleg a téli álmomból...
    Túl sok sürgés forgás van a fejem körül, emiatt se tudok mindig írni, de be-be szoktam kukkantani rátok!
    Event nagy nehezen meglett..párom segített ma az utolsó darab felröpiket is beszerezni, nem sok időm volt nekem most erre....
    Hétvégén megyek Debrecenbe, megveszem a maradék kari ajikat...plusz karácsonyi vásár...alig várom...
    Nagyon elvagyok fáradva....az oviba is bogár van...szóval megvan a probléma ott is.... pedig igyekszünk kizárni a forrást...de mégis valami miatt újra ás újra megjelenik....a vezető óvónő pedig sz*rik bele... nekem meg nincs jogom pofázni ....
    Kaptam egy csomó mindent mikulásra.... már a sok csoki láttán rosszul vagyok..... bőven kitart még 2 hétig is....és még pénteken is kapok egy nagy adag édességet...utánpótlás...:D
    Kilábaltam a náthából hálistennek.... épp ideje....
    Karácsonyi ráhangolódást tartok minden nap itt magamnak....oviba is az megy ( Nem vok oda a karácsonyért....sok rossz dolog történt akkor...és háát....értitek..rem a mostani jobb lesz!!! )
    Parancsoljatok:
    Egyik kedvenc énekem!

Sikerült megnyernem a party pörgetéssel az új főnyereményünket ( Kőmadár-kastély), az adventi kalendáriumtól kapott 3 pörgetés hasznosnak bizonyult... ;)

Jobbulást Betegek!

Slisszanok! ;)

Tigrislady, Farmer*54, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Halihó még nincs hó!
    Attól még hangolódhatunk az ünnepekre:D Nekem kettő kedvenc karácsonyos nótám van.Az egyik biztos a csapból is folyni fog, de én akkor is szeretem, a másikat egy magyar hölgyike énekli, nem magyarul.:music:

Sárkánylány jobbulást! Nehezen hagytam el az idei megfázást, kívánom neked hamarabb sikerüljön:)

Zsozso a kicsi ginin ismét éppen, hogy csak végeztem. Nem volt olyan szoros mint ezelőtt, mikor 1 mint, 1 db röpim nem maradt beváltásra, de szerencsére aranyomba nem került. Bízunk benne a karácsonyi event nem lesz időigényes.

Zsuzsám, én még az általánosban egy szerep kedvéért tanultam meg egy sima, egy fordítottat kötni, mert míg ott ültem és a szerepemre vártam, nem csak imitálni akartam.xDEnnyibe meg is állt a tudományom.

Maci az angolom nem igazán jó, de nagyjából értettem a történetüket, így már biztos hogy. Ez aztán a reggeli, ebben az összeállításban még nem ettem.Mondjuk a gyümölcsös húsit szeretem, akár még bejövős is lehetne..

Szomszikám most, hogy így említetted nálam a tölgynél van sokaság, de eddig nem is számolgattam, ott 7 repülő tojás van.

Anika csak óvatosan a sok csokival, nem egyszerre megenni,;) mert úgy jársz mint én, aztán most ha csokit látok majdnem elcsöpögök, mert nem ehetek xD Nem kell ám komolyan venni, csak picit irigy vagyok;) Azért kíváncsi leszek meddig bírom majd az ünnepek alatt megállni, főleg, hogy sütnöm azért kellene, mert vendégeim lesznek.
    Bízni kell, mert másként nem lehet;)

Csöpi ha van kedved csak írjál, mert jó ha itt vagyunk egymásnak. Jómagam általában keveset írok, de talán még az is sok. Téged is viszont szeretlek olvasni.Nagyon kedves ajándékot kaptál.:)

Most libbenek. Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrislady, zsozso577, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Szép estét !

Azért a rohanás közepette látom, vannak akik betérnek. Üdv. mindenkinek. Most külön-külön nem idézek senkit !

Gyertek írjatok, mert én is szeretek olvasni.
    Látom az eventet sikerült befejezni. Gratula érte ! Ügyesek voltatok velem együtt !xD

Ma már előszedtem legalább a díszeket és a terítőket. Holnap megpróbálok erőt venni magamon és valamit fel is rakni belőle.

Nagy szomoruságomra a riasztó aksija megadta magát, de már ma ki is cserélték, de az ünnepek előtt ez valahogy nem hiányzott.
    Fájt ez a 12 ezer Ft. Tudtam volna másra is költeni.:(

Na pár évig megint birja ez a lényeg.

Kedveseim aratok és megyek pihizni.

További szép estét !

Tigrislady, zsozso577, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Maci- ezek nagyon jók a Csík zenekar egyik kedvencem,voltam koncertjükön is..,örülök,hogy azért jössz és hozod a szuper fotókat és vidiket! Jobbulást kívánok!!!!
    ...sajnos nem fejeztem be az eventet,mert elnéztem az időt,de a kütyük meglettek és ez a lényeg...
    ...ma is készítettem az ajikat...,a népdalkörösöknek(14),a tánccsoportnak (11) és van pár kedves klubtársam is (10), úgyhogy még van mit csinálni...,meg megyek az uncsihúgomékhoz ünnepelni oda is kell pár...
    A betegek gyógyuljanak és mindenkinek szép álmokat kívánok!

Tigrislady, zsozso577, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  12. katalin1955

Sziasztok, Jó reggelt!

Szutykos idő van megint, nem csodálom, hogy a bacik ki-be járkálnak köztünk.

Isi járat után, nyakamba veszem a várost, egy-két dolgot még keresgélek.

Maci: Ilyen szomorú kis versikét nem akarok olvasni, mert nem tudom mire gondoljak.

Szomszikám: Én is megszabadultam egy "kis" pénztől, de a muszáj az nagy úr. Mennek az uncsik isibe szombaton?

Kata: Nagyon ügyes és türelmes vagy.

Mya: 7 repűlő csoda?, hát mit tartasz te ott, nem félsz, hogy összevesznek?

A betegek gyógyuljanak!

Szép napot!

Tigrislady, zsozso577, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Hali Mindenki! Katalin, sajnálom de ez a dalszövege miután minden kép mellé muszáj írni valamit ami fórum leirat, nem ömleszthetek be egy oldal képet, így a macskákra gondoltam hiszen náluk olyan a mancsrázás mint mikor a népdalban az énekes 3 ujjal(hüvelyk, mutató, középső) csettint. Neked külön ajánlom a flashplayer frissítést, mert a króm frissítette magát azért nem tudtál fórumozni. BabaKatóka, én is szeretem őket és mást is de a koncertjükre nem tudtam menni mert zárt teremben volt és a Maciped nem tudott a lépcsőre felmenni.

[​IMG] - Gyere Bongó sétálni. - Nem te lökött eb nem vonatost akarok játszani.

[​IMG] - Borsodba, beköszöntött a tél. Az összes macska bezsongott és elindították a csókpárbajt.

[​IMG] - Látod Cimbi, kevesebb koktélt kellett volna inni a lányoknál, akkor simán beférnél a bejárón.

Csöpi02, Tigrislady, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  14. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Utoljára szerkesztett: 10.12.15
    Csöpi02, Tigrislady, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Jöttem lejelentkezni. lemerült az aksim, ma szitterkedtem.:inlove:Ekkora pöttömben mennyi energia van, csak nézek ki a fejemből. Hiába mondtam, kicsit pihenjünk, olyankor mindig megnyomta az orrom, ne hogy már becsukjam a szemem. Élvezem minden percét!
    A betegeknek gyógyulást kívánok. Azt hiszem ezt a tenyésztés most könnyű szívvel kihagyom.
    Mentem pihizni.

Szép estét !:)

Csöpi02, Tigrislady, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  16. katalin1955

Sziasztok,Jó reggelt!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.13393/

Alig látom a szomszéd házát, akkora köd van, és még rá is fagyott a kocsi ablakára, kaparni kell.

Tegnap egyet tenyésztettem, próbaképpen, a kötelezőt adta, jó lesz, nem kell bontani és házakat kitenni.
    Bónusz kódot kapunk a tegnapi sikertelenség után.

Maci: Régebben adta a frissítéseket és letöltöttem, de már jó pár hónapja semmi, így nem tudom frissíteni, a többi módját meg nem ismerem.

Szomszikám: Tizenéve láttam egy tudományos kisérletet valamelyik adón. Két apukát és két 3 éves gyereket összezártak, az apukáknak azt kellett csinálni mint a gyerekeknek, az egyik apuka másfél óra múlva kidölt, a másik nemsokára utána, a gyerekek még órákig bírták. A mi szervezetünk már 60 éve működik, a kicsik meg most kezdték el, már elfáradtunk, ilyenkor látni.

A betegek gyógyuljanak a többieknek sikeres napot!

Csöpi02, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Ködös ronda idő van. Ez viszont nem változtat a programomon. Megyek az unokámhoz, lefárasztani magam.:inlove: 2-kor megyünk a lányommal bevásárlási körútra.

Mindenkinek kellemes szép napot !:)

Csöpi02, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Köszi a híreket. A turbómalmot már vártam.Ma próbáltam egy tenyésztést a kicsin. A többit majd boomon. Az eventen még gondolkodom, húzósnak találom, de még vacillálok, ez nálam valószínű azt jelenti megcsinálom.Nagyjából számolva talán meg is vannak a pajtában a hozzávalók, vagy kevés hiányzik.
    Ne költekezzetek túl sokat, én se fogok xD Szomszikám a tojások barátok nem veszekednek:music:

Mindenkinek jobbulást, érezzétek jól magatokat!Ügyeskedjetek az ajándékokkal!:)

Csöpi02, greenfields, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mielőtt elindulnék a napi körutamra....benéztem egy picit, le is ülök, hogy szerencsém legyen!
    Itt nálunk pillanatok alatt olyan köd lett, hogy az ut másik oldalán levő házakat nem lehet látni.
    Viszont már most halványan át sejlik a narancssárga fénysugár.....fura és szép is!
    Én is gondolkodok az eventen estig.....nagyon sokat kér! Nálam azért hiányos a pajta.....
    nincs 30-40 db első tenyészetü szamaram és halam!

Legyen szép napotok!

20. Farmer*54

Hahó Jányok! Zümike és Csöpi én nagyon várlak bennőtöket, és lefáradtok úgy tőlem mint Nagyanyó a kis szuperhősétől.

[​IMG] - kiemleget itt tojást? - Nagyanyónál tegnap voltam a kicsinyeimmel tanulgattunk, hogy lehet az alvó Morzsit kikerülni és a tojásokat megenni uzsonnára. Az íze még most is itt van a bajszomon.

[​IMG] - Juj de jó csinálod!- De ne hagyd abba, még a fülem környékét vakargasd meg kicsit.

Szép Hétvégét Jányok és a Zoli aki már Kínáig beásta magát a bányában. Jó tenyésztést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.