Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Beköszönök én is. Hétvége elég zsufira sikeredett nem sokat voltam otthon napközben. Úgy általában nincsen bajom az ember tömeggel, de tegnap kicsit soknak éreztem. Nagyjából sikerült is mindent beszerezni, amit nem, az még érkezni fog karácsonyig, vagy nem.

Farmon nálam is belassulás van.Mikor rányomok az aratóra gondolkozik vagy 5-10 másodpercet aztán szedi. Boomnak az utolsó órájában tenyésztettem a kicsin szamarakat, mert még kellett az aktív felhőhöz.Nagyon nem voltak ugrások.Bízok benne lesz ezen állítva, mert így nagyon nem jó. Myán pár rénszit tenyésztettem, csak úgy cél nélkül, hogy legyen.

Zsozso ügyes vagy. Nálam gyűjtögetés van, arra megy el a csépém.Rózsa állatokra most nem is gondolhatok. Szilveszterkor valószínű kint leszünk az utcán.

Szomszikám nem sütök mézest-krémest.Akkor egyszer megcsináltam, úgy el is fogyott és ízlett is, de nem igénylik az ismétlést. Megmondják mit kérnek azt megsütöm, én úgyis csak csipegetni fogok.

Maci ebben a házban sehol sincs, hacsak nem utólag .Azzal magyarázták nincs bekötve gáz, nem kötelező.

Nálam is érnek még a titkosok. Még egy aratás lesz ma.

Jó éjt Mindenkinek!

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönöm a gratuláciot!
    Mya.....mire gyüjtögetsz?...mire kell a sok-sok csp?.....
    Lehet szilveszterkor egymás mellett fogunk órjöngeni???? Az a terv.....de nekem most nincs kedvem hozzá!

A titkosokat most reggel tettem ki.....délben jövök az eredménnyel.

3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Jányok!Kissé kiestem a formámból, dehát év végén már nem csoda.

[​IMG] Páran így lesznek a titkosokkal, nem a strucc hanem a szomszéd kis cicája jön elő belőle.

[​IMG] - Hol a Mama? - Megkeresem. - Hát itt pihen a Mama. Zümike, mi mind téged várunk játszani.

[​IMG] - Az az emberek baja, hogy nem tudják miképpen kell a kenyérnek valót dagasztani.

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Ma cicákat kapok:music:Titkosaimból nem lett újdonság, ha a jobbik oldalát nézem, legalább a többség xxl-es fa lett.

Zsozso csak gyűjtögetek, mert méhecske is vagyok;) Aztán majd meglátom mire lesz elég.
    Van még 2 hét, addig még a kedved is megjöhet. Csápolásról már több mint 10 éve leszoktam, de bármi előfordulhatxD
    Remélem a Te titkos eredményeid jobbak lesznek mint az enyémek.:)

5. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Maci- nagyon,nagyon jókat hoztál-remélem már jobban vagy!
    ...talán már több időm lesz jönni,leseprem a havat magamról...letudtunk minden kötelező feladatot...ma volt a klub Karácsonya és nagy meglepetésemre kapott a vezetőség is ajándékot...,meg kedves barátaimtól is kaptam...már csak két kötelező van a jövő héten és utána pihi...megyek az uncsitesómékhoz...már alig várom...
    ...titkosakat most raktam ki...
    Legyen szép álmotok!

greenfields, mya100, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

zsozso: A Moszkva tér, hát ott még van mit csinálni. Bejárva 5x, találtam meg a nekem való busz megállót. Lesz ott mozgólépcső és sok más jó dolog. A metró lejáratot nem találtam, nem is kerestem, csak így utólag tünt fel. A Kert oldalán a járda két autósávval lett nagyobb, az ágyásokban már benne van az örökzöld.
    Visszafele a Hévnek balesete volt, leszállítottak bennünket, jó egy órát álltunk a hidegbe mire a másik vágányon jött a nekünk való.
    Most meg a másik vágányon haladóknak kellett várni, hogy találjunk egy váltót ami a mi vágányunk volt, szóval egy összevisszaság volt. A nyomókötést elbaltázták, mire hazajövet leszedtem csöpögött a vér belőle, egész úton szivárgott a vénámból a vér.

Mya: Menjetek ünnepeljetek, fiatalok vagytok még, most kell. Az előrejelzések szerint nem lesz hideg, jó lesz az utcán ökörködni.

Kata: Azt a két kötelezőt hamar letudjátok és utána jöhet a családi elfoglaltság, amit már nagyon vársz, töltsétek sok szeretetben.

Két portámon lett fekete fűz, én is csodálkoztam a szerencsémen.
    Tegnap készítettem céklát azt most üvegekbe teszem, nem sokáig lesz bennük ahogy ismerem magunkat, ez az egyetlen savanyúság amit uncsim megeszik.

Legyen szép napotok!

greenfields, mya100, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Hali Jányok & Házi Sárkányok! Köszönöm kérdésed Tánci Katóka, de a vízhajtás kihozta ismételt a megfázást amiből nem tudtam a múlt hónapban kijönni. Katalin, az nem nyomókötés csak egy ráragasztott fityula, hogy ne kenje össze a napi szintű minden órás mosásban levő inged. Neked kell 3-4 percig rászorítani erősen és utána eláll a vérzés, ezt te baltáztad mellé, elhiheted több vért szipálkolnak belőlem, mióta a világ 9. csodája lettem. Zümike, legalább megtanulsz a cicáktól dagasztani, meg csápolni. Nagyanyó még mindég Mezőfüvesdre jár úgy látszik, most már az új gyeptéglákat próbálja elhozni mert a kő elfogyott de a fű kell.

[​IMG] - Így jár minden vakarcs macska aki a kis kakas gyémánt fél-krajcárát akarja.

[​IMG] - Távoli rokon, ebéd utáni sziesztáját tölti, miközben az uzsonnára gondol.

[​IMG] - Macskák és terítők zuhanó repülésben. - A leszállás sem lesz sima. Sárkányos-Babucis Katának gondolni kell az ünnepi teríték rögzítésére.

greenfields, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok!

Itt nálunk napok óta megint csak szürkeség van....bár hideg az nincs.....igy támadnak
    a bacik és a virusok! Lassan indulok a havi csekkeket muszáj eltüntetni.
    Mya.....általában jó hangulat szokott kint lenni a téren.....lehet ott táncolni is.
    Kiváncsi vagyok, hogy az évben hol lesz megtartva....a téren vagy kint a felujitott utcán!
    Katalin.....ahogy leirtad....akkor van még tennivalo a téren.....a Metro bejáratott elég
    jól eldugták.....már akkor is amikor ott jártam.
    Vérvételed volt? Akkor Macinak igaza van.....legközelebb le kell ülnöd és pár percig
    az ujjaddal nyomni....még utána is elkezdhet vérezni.
    Tegnap este készen lettek a titkosfáim....homoktövis lett 1 db....a többi
    ilyen-olyan xxl-s fa....
    Mindenki vigyázzon magára!

katalin1955, Gabi922, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  9. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napsütéses napot kívánok mindenkinek mára, olyant amilyen nálunk most van. Jó kinézni a meleg szobából, igaz kicsit borús az ég és eltűnik a napocska, de aztán előjön újra.
    Eventet befejeztem én is a felhő meglett és ott lógatom a lábam róla. A boomnál mit ne mondjak, hamar abbahagytam aztán rénit tenyésztettem és termeltem, lett 2 db. legmagasabb, aztán mindenből kétjegyű szám, de nem sok. Kíváncsi leszek hova fogjuk felhasználni, szerintetek ? A fák átlagosak lettek, melyből van már bőven, de azért kipakoltam a farmra a nagy értékűeket szélre, aztán most fejlesztem fel a növényeseimet 10 ezer fölé mindegyiket. Ibolyánál tartok, igaz 92-es szinten vagyok még csak, így a kiwi ólak is bent lesznek a raktárba jó darabig biztosan.Még 1,5 millió kell a 93-ashoz.
    Nagyon nehéz lesz a hetem, mert a kisszobából fel kell számolni minden szerszámost (két szekrény 1 polc) és 1 gépet is. Oda szeretnék kiköltözni az ágyammal, mert ott hasamra süt a napocska, keleti fekvésű, s talán megnyugszom kicsit ha magamnak rendezem majd be. Nagyon nehéz, de nem gondoltam hogy ennyire az legyen. Hétvégén jönnek a gyerekek segíteni átcipelkedni a szekrényeket majd a nagyszobába, ahol most nem tudok megmaradni hiány érzetem van ott nagyon.
    Macikám a hozottak mind..mind aranyosak és kicsit fel is vidítottak most itten hogy visszanéztem majd 2 hétre valót. Nagy szeretettel gondolok mindenkire, a betegeknek jobbulást kívánok. Macikám vigyázz magadra nagyon most kérlek, sok vitamint egyél ha tudsz:inlove:.

10. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

zsozso: CT-n voltam az Érklinikán, és kontraszt anyagot fecskendeztek belém. A nővér olyan ügyetlen volt, hogy fájt, mondja, hogy ennyire. Nálunk két hete vettek vért, a kis nővérkét megdicsértem, mert olyan ügyes volt, azt mondja, hogy köszönöm, engem még nem dicsértek meg, mondom neki, én ami a szívemen az a számon. Tehát tudom, hogy mit kell csinálni, mert nem először voltam CT-n, valamit jól elbaltált, és kész.

Maci: Mindig leragadok a vidijeid mellett, és azt veszem észre, hogy 1 órája nézegetem őket.
    Igazad van lehet, hogy várnom kellett volna az indulással.

Csöpi: Jól teszed ha valami újra vágysz, csináld meg magadnak azt a szobát, biztos jól fogod érezni magad benne.
    A felhőre nem tettem fel a kitehetőket, a baha kertbe több pontot adnak.

Tegnap volt az idén az isibe az utolsó kori és uszi, jövőhéttől már szünet lesz, a gyerekek már várják, uncsim is.

Jók legyetek!

11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

jöttem benézni én is...
    Ma volt a nagy Kórházi karácsony, holnap az osztályos lesz.. remélem, addig végzünk sok melóval, mert már nagyon unom a sok túlórázást...
    a titkosakból nem lett semmi érdekes. xxl alacsonyabb fák cseresznye és körte, bodza, naspolya meg ilyesmi.
    Hétfőn én is fejtágításon volt, GreenKata, nekem is fájt utána a fejem...

Gabikáról semmi hír?

Olyan jó olvasgatni benneteket, legalábbi nagyjából tudni, kivel épp mi van/volt..

vigyázzatok magatokra. puszi. (ma megpróbálok időben lepihenni)

katalin1955, Gabi922, cukorborso79 és 7 más kedveli ezt.
  12. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Maci-..nagyon jók a fotók és a vidik!!!...vigyázz magadra!
    Zsuzsánk hol vagyol??
    ...titkosakból szinte mind XXL-s lett,de az újakból egysem...
    Tegnap szép napsütéses idő volt, szerettem...
    Mindenkinek legyen szép napja, a betegek meg gyógyuljanak!

Tigrislady, katalin1955, Gabi922 és 7 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Zsozso téren a színpad mellett láttam kiplakátolva, ott olvastam a progit. Hétvégén jönnek vendégek úgy néz ki csak a városban fogunk sétálgatni, nem megyünk Bécsbe, vagyis jelenleg nagyon úgy fest.

Farmhoz most nem sok kedvem van, plusz még a akciós munkásaim is lejártak, az se javít a helyzeten.Úgy tűnik az xxl-esket osztogatta a rendszer,nekem nem is adott újabbat. Valahogy a gépem se az igazi.
    Gabikáról nem tudok sajnos semmit.
    Csöpi akkor már a 93-hoz akár gratulálni is lehet! Ügyes vagy!

Bacik nem kellenek, nagyon makacsok az idén. Macinak jobbulást! Mindenki másnak is aki beteg!

Legyen szép napotok!

Tigrislady, katalin1955, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  14. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot kívánok mindenkinek mára. Nálunk ronda szürke idő van, amit sohase szerettem, de most se díjazom.Csak bekukkantottam, mert megyek még csekket kell feladnom ma. Kerületünkbe sehol nincs adventi kirakodó, ami elszomorító nagyon, hogy miért történnek ilyenek, hisz ünnepi hangulatot emelné nagyon nagy mértékben. Fél várost meg nincs kedvem átutazni azért, s bemenni a belvárosba. Régen olyan szépek voltak a terek ahol sátrak voltak felállítva kivilágítva, most szürke korcsolyapálya van ott, hát mit is mondjak erre, visszafelé haladunk olyan érzésem van.
    Zsuzsikám, ezerrel unokázzál, annál szebb dolog nem is létezik. Macikám remélem ugye vigyázol nagyon magadra, nehogy lebetegedjél nekem ünnepekre. Mya, szerencsések vagytok és csak menjél ki a programokra, nagyon jó lesz biztosan. Enikém neked meg szép benti karácsonyosokat kívánok, tudod milyen jó lesz ezekre visszaemlékezni öreg korodba, majd megtudod idővel TE is.
    Nekem duplán lett meg, megvan a felhő is kirakva, és még kaptam mindenből 1-1-et, akkor én nagyon szorgos voltam most :D
    Gyerekek már nálunk is várják a jövő hetet, a lányom is otthon lesz szabadságon legalább pihen egy kicsikét és fel tud készülni a karácsonyra.
    Jók legyetek, ha tudtok, és szép legyen a napotok.

15. Farmer*54

Szép Nap Vanik! Zümike, az aereco nem csak gáz ellen létezik, az egyik legjobb ha nem az első párátlanító szellőztető a világon még pedig automatán képes tenni a dolgát és van hangszűrője is. Katalin, mikor utoljára feküdtem hosszabb ideig a kórházban, egy roma segédápoló fiú vette mindenkitől a vért a kórteremben, mert a szakosított öreg nővér csak a pénzt tudta lenyúlni a betegről később kirúgták hála a magasságosnak. Csöpike, lehet, hogy igazad van, de nekem beugrott Apusod sokat dolgozgatott ott és arra vagy kiváncsi inkább mit láthatott ott, hogy annyira szerette a műhelyéto_O:p. Tigris, vigyázz az alakodra, mert ez nemcsak a fejtágítás hanem a nagy izé ecet evések ideje is:D máshogy akartam írni de visszajött az úri jellem belém, paraszt MackóbaxD. Katóka én vigyázok magamra, ha majd az autósok is vigyáznak rám.

[​IMG] - Hát nem érted, hogy nem a félelemtől hanem a nap miatt nem nyitom ki a szememet? - Kint vagyok már a vízből? - Mert akkor kinyitom a szemem.

[​IMG] - Grrr, ha nem adnak kaját nekem, kibontom a házat alattuk.

[​IMG] - Húzd már be a karmaid, hát nem ismersz meg?! - Én vagyok a tesód, anyu mondta, hogy játszak veled, hogy ne légy magányos.

16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Jöttem a legfrissebb hírekkel. Karácsonykor meglephetjük magunkat a legújabb titokfákkal.
    Jön a megaTp és az elmaradhatatlan vásárolj FAt akcijó is.
    Még elmélkedem rajta. A titkosaim összességében egész jók lettek, a kicsikre szórta a kertiberkenyét, homoktövist, feketefűzet. A nagyon a legjobb az xxl naspolya. De ajándék lónak ne kukucsku protkovics.8)

A nátha kerülget, de nem hagyom magam legyűrni. A visszaolvasás majd reggel, most Nyaus kitakarja a képernyőt és a mami velem játsszál nézéssen fixiroz.:pxD

Puszi mindenkinek!

Újabb karácsonyi hangolódós zene.

17. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok, Jó reggelt!

Tegnap egy kis eső volt nálunk, a havat várjuk helyette.

Vigyázzatok a mai süti, azonnal induló 48 órás munkások, utána 48 óra +1 termés.
    Gabika nálam már pirosban van.

Megint veszekednem kellett tegnap a gázszolgáltatóval, ha lenne másik, átnyergeltem volna hozzá.

Ma még egy kis ünnep az isiben és délben irány haza, szünet kezdődik.
    Tegnap az apja elvitte uncsimat, vejem megvette az egyik karácsonyi ajándékát, mi meg felnőttek egész este avval játszottunk.
    Van ugyan műfenyőnk, de az idén igazit szeretnék, délelőtt nézek egypár helyen, nálunk minden sarkon árulnak.

Szép napot nektek!

Tigrislady, katalin1955, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Hali Jányok! Katalin, sajna beváltva, jó az uncsidnak az apja biztos nem az ő játékával szórakozik.Nyausra ráférne egy kis fekete párduc.

[​IMG] - Bundás, én úgy szeretlek, mert játszol velem. - Anyu és Apu elvette a játékom és azzal szórakoznak.

[​IMG] - Hihihihi!!! Azt hitték nem találom meg a rágófámat.

Ha én azt mondom, hogy nem jössz fel, akkor az úgy is van.
    Jó Hétvégét Mindenkinek!!

Tigrislady, katalin1955, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Látom....mindenki el van foglalva a karácsonyi előkészületekkel.
    Az idén különböző okok miatt.....nálunk 23-n lesz megtartva.....egyébként
    ez sokszor előforult, mivel olyan volt a munkám, hogy ünnepek alatt is dolgoztunk.
    Nálam holnaptól fog sokasodni a meló......minden napra van valami betervezve.
    Ne feledjétek....ma titokfákat lehet venni.

Tigrislady, katalin1955, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.